Maabjerg

Træflis pristjek

Er du på udkig efter træflis? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 2.500 liter for kun 1.849 kr. Det er 65 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.500 liter træflis inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.849 kr.Sække med 2.500 literKøb
1.899 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.514 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.991 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.995 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.998 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.063 kr.Poser med 80 literKøb
3.217 kr.Sække med 750 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.190 kr.Sække med 500 literKøb
4.345 kr.Sække med 500 literKøb
4.365 kr.Poser med 50 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til roser til dyr på skråning som brændsel til gasgrill til indkørsel til legeplads under hæk på frugttræer til bøgehæk til hønsegård til bede til planter til fyr til ligusterhæk til fugle til hækken til ridehus til hestefold til dyr til varmeværker omkring træer som bunddække til rygning til bede til fjernvarme som brændsel til surbundsbed imod dræbersnegle til fyring til stokerfyr til grill til udendørs som gødning til stauder som faldunderlag til indendørs til haven til ridebane mod ukrudt til rhododendron

Varianter: lys frisk revet knust mørk fint groft natur

Mængder: 1000 liter 3000 liter 2500 liter 50 liter 2000 liter 70 liter 80 liter 60 liter

Levering: løst leveret i sække i poser hent selv trailer i løs vægt afhentning vognlæs i bigbag

Brands: Prima Junckers Lidl Billigblomst Manstrup Douglas Park Champost Pindstrup Holmebo Bilka GreenBio Plantetorvet Plantorama Verdo Jysk

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke retningslinjer der gælder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor undersøge firmaets regningslinjer.
For nogle er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. Hermed kan du med fordel købe fra en online byggeshop, som kan give tips og tricks til valg af træflis.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kunne du overveje at transportere varerne selv. Det er først og fremmest et alternativ i de udbredte byggecentre.
Du vil finde ulighed i prisen på billige træflis fra webshop til webshop. En del har de bedste priser, imens andre har fokus på en høj grad af service. Du må tænke igennem hvad du foretrækker.
Nogle byggecentre sælger et enormt vareudvalg, hvorimod andre fokuserer på en specifik varetype. Du kan gennemtænke om det er vigtigt for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, foruden blot træflis.
Det er naturligvis meget relevant at undersøge, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers må du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og anerkendte firmaer, som bidrager til ubekymrethed når man skal handle online. Dette kan du se fordele i.
De gængse byggekæder findes i hele landet, og derigennem har man chancen for at købe online og køre byggematerialerne selv. Derigennem har du chancen for at undgå fragtomkostningen, og sågar få varerne nu og her.
De gængse byggekæder køber produkter fra alle mulige leverandører, og af den grund kan du bestille fra et stort sortiment af træflis online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online vil du få gode tilbud.
Alverdens nichefokuserede webshops er små virksomheder, der oftest er dansk ejede, givetvis endda lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du handler træflis online på deres side.
Størsteparten af webshops som sælger få produkter er ekstremt passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Således bør du få mere begavet service fra folk der er specialister i netop træflis.
Danmarks største byggemarkeder
træflis silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

træflis jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag over 2.000 medarbejdere i deres 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 mennesker i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af cirka 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 ansatte i kædens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

træflis bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

træflis harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Potentielt kan det vise sig aktuelt at have de presserende bygningsmaterialer indkøbt i god tid før du går til værks med dit arbejde. Du kan med fordel nedskrive en overskuelig note hvor der bør fremgå alt hvad du får brug for, og efterfølgende granske listen, hvormed du kan føle dig sikker på at alt er som det skal være.
2Husk at vurdere hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du skal tilkøbe hjælp fra en professionel til dele af arbejdet. Når du sikrer dig professionel hjælp er det fordelagtigt at indhente tilbud fra flere entreprenører.
3Du må aldrig nogensinde fattes arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være fordelagtigt at du har det disponibelt forinden du iværksætter byggeprocessen. Det er desuden godt at tillægge de tilhørende omkostninger i dit økonomiske overblik.
4Typisk vil det være af stor betydning at nedskrive et budget for dit byggeprojekt, så du har styr på den økonomiske del. Det kan blive økonomisk at kortlægge samtlige udgiftsposter, og efterfølgende nedskrive mulige tilbud på dem enkeltvis.
5Det er muligt at spørge om offentlig støtte til ombygninger. Det bliver givet forudsat at projektet er miljøvenligt. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at byggeprojektet gør en positiv forskel for miljøet.
6Der ligger endeløse guides og videoer via nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Især YouTube tilbyder store mængder udbytterig information, i særlig grad forudsat at man benytter den engelske version.
7Du bør ikke negligere din sikkerhed, så glem ikke påklædning herunder hoved- og fodbeklædning som sikring overfor mulige risici. Det er fornuftigt med fokus på sikkerheden i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke fremskaffer professionel assistance.
8Inden du igangsætter arbejdet er det meget fornuftigt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af hvor du bor kan der være gældende love omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
9Der kommer utvivlsomt ubelejlige bump på vejen når det gælder avancerede byggeprojekter, og som følge heraf kan det være betydningsfuldt at der afsættes tilstrækkelig tid i planen, som gør at man er afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
10For opgaver udendørs har vejret en stor rolle. Af den årsag må du tit tage et kig på vejrmeldingerne i perioden for projektets start, så du slipper for at det uventet begynder at regne bedst som du er godt i gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
11Forberedelse bliver kilden til at få en god oplevelse med arbejdet. Du skal have en velovervejet agenda, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilke dage, samt en dertilhørende numerisk orden. Forsøg at være konkret idet du nedskriver agendaen.
12Det kan være en god idé at få hjælp til dele af projektet, navnlig såfremt det er store byggeprocesser. Omfangsrige ombygninger bør udføres af mere end en person. Derudover viser det sig mere effektivt og sjovere når man ikke er alene om det.
Danskernes foretrukne byggecentre
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er virkelig flot. Scoren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er enormt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % har givet bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er kolossalt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er virkelig godt arbejde. Vurderingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er enormt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 28.109 meninger, hvor hele 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.

Typiske spørgsmål vedr. træflis

 • Hvad vejer 1 m3 træflis?
 • Hvor meget træflis?
 • Hvad bruges træflis til?
 • Hvor længe holder træflis?
 • Hvordan laver man træflis?
 • Træflis hvornår?
 • Hvilken træflis er bedst?
 • Hvad er træflis?
 • Træflis hvor meget?
 • Hvilken leveringsmanér er smartest?

  Størstedelen af online forretninger foreslår i vore dage et stort udvalg af billige fragtformer til træflis. En af dem der er mest populær er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente ordren når du har mulighed for det. Muligheden er nemlig usædvanlig praktisk, og desuden ligeledes den mest letkøbte metode til levering.

  Du burde på samme måde overveje at bestille produkterne til levering til din hjemmeadresse eller til når du er på job. Fragtformen viser sig oftest en smule mere bekostelig, men endda yderst enkel ved køb af træflis online. Den billigste løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, men det står og falder med at du bor nær netshoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Leveringshastigheden på træflis kan være ultra central om man skal bruge varen øjeblikkeligt, så med det formål er det aldeles fornuftigt at man efterser leveringstidspunktet på træflis. En stor portion shops på nettet – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – byder på billig 1 dags levering på massevis af varer online, men som trods alt er afhængig af at transaktionen gennemføres forinden et fastsat tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få produkterne klar før medarbejderne får fri.

  En række internet outlets tilbyder gratis levering på træflis online, men for det meste er det forbeholdt når der handles for en fastsat pris. Derudover kunne man foretrække den mest letkøbte fragtmulighed, som mange gange vil være at få fragtmanden til at bringe produkterne til en pakkeshop.

  En hel del webshops tildeler afhentning hvor man handler billig træflis online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix. Byggemarkederne udlover fx klik-og-hent på træflis i disse områder:

  Aarhus, Rødovre, Hillerød, Sønderborg, Nørresundby, Holbæk, Horsens, Aalborg, Højbjerg, Kokkedal, Frederikshavn, Nyborg, Tårnby, Roskilde, Middelfart, Helsingør, Nykøbing Falster, Ishøj, Odder, Hørsholm, Brabrand, Albertslund, Ølstykke, Thisted, Ikast, Brøndby, Vallensbæk, Haslev, Køge, Hjørring, Hobro, Slagelse, Greve, Stenløse, Værløse, Rønne, Vanløse, Allerød, Vejle, Skive, Solrød Strand, Herlev, Gentofte, Esbjerg, Ballerup, Brønderslev, Ringsted, Kalundborg, Hedensted, Frederiksværk, Risskov, Næstved, Struer, Søborg, Herning, Farum, Rudersdal, Charlottenlund, Nakskov, Glostrup, Kolding, Korsør, Tilst, Silkeborg, Jyllinge, Haderslev, Lillerød, Brønshøj, Dragør, Odense, Valby, Vordingborg, Svendborg, Frederiksberg, Aabenraa, Randers, København, Frederikssund, Nærum, Skanderborg, Åbyhøj, Hvidovre, Lyngby, Grenaa, Viborg, Fredericia, Lystrup, Gladsaxe, Holstebro, Hedehusene, Virum, Birkerød, Varde, og Taastrup, .

  Click-and-collect af træflis er muligt i alle regioner af landet: Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Falster, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland), Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn).

  Ses der på data bliver det markant, at online shoppere jævnligt kigger efter for eksempel træflis online og billig træflis. Foruden dette ser vi typisk online shoppere søge efter blandt andet træflis tilbud, køb træflis samt træflis priser, foruden de udbredte byggemarkeder som Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

  Gode priser på træflis

  Det er jo efterhånden ultra uproblematisk for almindelige mennesker at finde tilbud på billige træflis online i blandt diverse e-firmaer, og for det har massevis af forhandlere på nettet været presset til at at sænke prisniveauet på træflis en hel del, og derudover garantere levering uden betaling.

  Dog kan det til hver en tid vise sig fordelagtigt at inspicere et par forskellige e-handler efter billige priser på træflis online forud for at du færdiggør din shopping, så man er skudsikker på at modtage den mest billige pris. Kig ikke bare hos de kendte byggekæder som 10-4, Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus.

  Du bør lige meget hvad være obs på, at hvis en internet butik forhandler billige træflis online på tilbud til en tilbudspris der kan ses som helt fantastisk overkommelig, så kunne det tit være et kendetegn på en uoprigtig online virksomhed. Bestillinger med betalingskort er heldigvis indbefattet af en regel, som forsvarer køber imod falske online firmaer.

  Vi anbefaler køb med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du anvende en løsning fra fx ViaBill, såfremt du foretrækker at betale prisen på træflis over en periode. Det fås ofte hos niche webshops, i modsætning til de store byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Stark.

  Ses der på tallene er det tydeligt, at online shoppere ofte søger for eksempel træflis tilbud og billig træflis. Derudover ser vi tit mennesker kigge efter fx træflis priser, træflis online samt køb træflis.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.500 liter kg træflis er 1509 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Fremragende service.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til stokerfyr til legeplads til hækken til rhododendron til varmeværker til grill som brændsel til bede til gasgrill omkring træer til ridebane til ridehus til ligusterhæk til planter på skråning til haven til stauder til indendørs til surbundsbed mod ukrudt til udendørs til fyring som bunddække til roser til fjernvarme som faldunderlag som brændsel til indkørsel til bøgehæk til dyr til fyr imod dræbersnegle til dyr til bede til fugle til hestefold til hønsegård på frugttræer under hæk som gødning til rygning

  Varianter: revet groft lys natur knust frisk fint mørk

  Mængder: 60 liter 80 liter 1000 liter 50 liter 2500 liter 3000 liter 2000 liter 70 liter

  Levering: i løs vægt afhentning vognlæs i bigbag løst leveret i sække i poser trailer hent selv

  Brands: Prima Bilka Junckers Jysk Pindstrup Plantorama GreenBio Champost Manstrup Lidl Plantetorvet Douglas Billigblomst Park Holmebo Verdo

  Undersøg tidligere kunders vurderinger

  Trustpilot bringer dig ret belejlige løsninger til at kigge på en stor gruppe forhenværende brugeres observationer og derved er det anbefalelsesværdigt, at du kigger nærmere på internet webshoppens kritik inden du handler billige træflis online.

  Facebook yder ydermere en lang række habile genveje til at få et kig ind i online forretningens kundetilfredshed. Tilmed ser vi faktisk shops på nettet hvor man kan tilkendegive en bedømmelse af virksomhedens service, som ydermere bør drages fordel af til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at folk handler billige træflis online hos en webshop bør man i reglen gennemløbe virksomhedens forretningsvilkår, men det er gerne ikke specielt ophidsende, i særdeleshed hos de udbredte byggekæder som Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg og Jem og Fix.

  Et alternativt forslag kunne måske være at efterse hvorvidt online virksomheden er e-mærke godkendt, hvilket er en tryghed om at online forretningen forsvarer dansk lovgivning, og at hjemmesiden rutinemæssigt tilses af specialister der har indsigt i reglerne.

  Dette er en god genvej til at få hjælp, for så vidt du forvoldes problemstillinger i forbindelse med din bestilling af træflis. Tilmed er det prisværdigt at du er klar over de vigtigste vedtægter der indvirker på bestillingen af træflis online, f.eks. den ombytningspolitik internet forretningen garanterer.

  I den relation er det også essesentielt, at man til enhver tid beholder ens kvitteringsmail, så man i fremtiden vil kunne bevise sit køb af træflis, uagtet om man shopper fra Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma eller Harald Nyborg.

  Anders gav 5 stjerner

  Fremragende service

  Birthe M gav 4 stjerner

  Er meget tilfreds med handlen

  Anna L gav 5 stjerner

  Hurtig levering godt gået

  Mette C gav 4 stjerner

  Jeg fik min pakke

  9 tips til din online shopping
  1Det er i dag vældig smart for forbrugerne at analysere priser online på billige træflis på forskellige online shops, og derved tilbyder flertallet af internet selskaber i Danmark billig levering. Det kan dog trods alt være lønnende at prøve enkelte online forhandlere efter tilbud forud for at du gennemfører din handel, så du er usvigeligt sikker på at antage den billigste pris.
  2Den mest betalelige mulighed for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, som dog beroer på at du befinder dig med kort afstand til webbutikkens bopæl. Den form for levering kan vise sig at være ultra afgørende når du har brug for træflis inden for kort tid. Alternativt så frembyder visse online webshops fragt uden beregning, men undertiden kræver det at der shoppes for en præcis sum.
  3Vi anbefaler at se nærmere på hvorvidt online virksomheden er støttet af e-mærket, da det burde være et bevis på at e-forretningen anerkender gældende dansk lovgivning, tillige med at den fra tid til anden føres tilsyn med af jurister som har nøje kendskab til de gældende love. Før nogen shopper billige træflis hos en e-shop kan man for at være på den sikre side løbe igennem webshoppens forretningsaftale.
  4Trustpilot bringer dig flere gode muligheder for at læse en hel del andre kunders bedømmelser og derved kan det være til hjælp, at du gransker online firmaets vurderinger forinden du handler billige træflis online. Facebook frembyder endvidere en del udmærkede metoder til at få en idé om online virksomhedens popularitet.
  5Nogle få internet virksomheder frembyder fragt uden omkostninger på træflis, men i mange tilfælde kun ifald du handler for et konkret beløb. Alternativt burde du udse dig den mest billige metode til levering, som mange gange vil blive at få dem til at køre din ordre til et udleveringssted. Fragtformen viser sig oftest endvidere særdeles praktisk. Den mest betalelige løsning vil dog altid være selv at hente pakken.
  6Leveringsdygtigheden kan være virkelig væsentlig såfremt vi skal bruge varerne lige om lidt, og af den grund er det naturligvis meningsfuldt at du finder tidshorisonten for levering ved træflis. Temmelig mange online webshops tilbyder billig dag-til-dag levering på en masse varenumre, som alligevel antager at der bestilles forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
  7Inden nogen køber billige træflis hos en internet butik burde de til hver en tid gennemgå dens handelsbetingelser, det er dog i mange tilfælde ikke specielt ophidsende. For øvrigt er det en hjælp at køber er oppe på mærkerne omkring de mest centrale vilkår der kan have betydning for bestillingen af billige træflis online, for eksempel hvilken bytteret netshoppen tilsikrer.
  8Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfattet af et regulativ, hvilket assisterer køber overfor bedrageriske e-shops. Som en alternativ mulighed bør du anvende en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, forudsat du ønsker at betale prisen senere.
  9En hel del internet selskaber giver til alt held en lang række forskellige billige metoder til levering til træflis. Den mest benyttede er for øjeblikket levering til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente de bestilte produkter når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er nemlig ret så praktisk, og typisk også den mest letkøbte leveringsmetode.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk