Maabjerg

Topdressing pristjek

Er du på udkig efter topdressing? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter topdressing inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bede til græsplænen til bøgehæk til haven til roser

Mængder: 500 liter 2000 liter 3000 liter 1000 liter 50 liter 1 m3 400 liter 80 liter 200 liter 300 liter

Levering: i sække trailer løst leveret i bigbag afhentning hent selv vognlæs i løs vægt i poser

Brands: Danmuld Champost Park Pindstrup GreenBio

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder har et bredt produktsortiment, imens andre specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du skal vide om det er afgørende for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, foruden blot topdressing.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige topdressing fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har de bedste tilbud, hvorimod andre vil have faglig rådgivning. Du må overveje hvad der for dig betyder mest.
Det er naturligvis super vigtigt at se, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du lede andre steder.
Ifald du skal have varerne med det samme eller bare ønsker at slippe for fragtgebyret, så kan du overveje at hente byggematerialerne på eget initiativ. Det er særligt et alternativ hos de kendte byggekæder.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du handler online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Derfor bør man tjekke netbutikkens handelsbetingelser.
For nogle er byggeri ens betydende med en masse spørgsmål. Dermed kan det overvejes at købe fra et online byggecenter, som kan give hjælp til valg af topdressing.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og som følge af det har kunderne valget om at handle online og hente produkterne på eget initiativ. Som følge af det har man valget om at spare fragtgebyret, samt samtidig skaffe varerne lige nu.
De gængse byggekæder sælger produkter fra en lang række forskellige leverandører, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt sortiment af topdressing online.
De store byggekæder er populære og anerkendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når man stopper online. Dette kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de varer der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte på disse nichewebshops online bør du få en lavere pris.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Derfor kan du få endnu mere god sparring fra nogle med ekspertviden i lige præcis topdressing.
Forskellige nichebutikker er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du støtte idet du køber topdressing online fra deres webshop.
De største byggekæder i Danmark

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af ca. 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

topdressing jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag over 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

topdressing bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 personer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 ansatte i deres 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

topdressing silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 mennesker i deres 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 mennesker i de 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

topdressing harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 ansatte i deres 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1I nogle tilfælde kan man indhente offentligt tilskud til ombygninger. Det ydes såfremt byggeriet hjælper miljøet. At få tilbud om støtte kræver altså at byggeprojektet har positiv betydning for planeten.
2Du må aldrig negligere sikkerheden, så husk påklædning som fx sko og hjelm som beskytter dig med henblik på mulige skader. Det er fundamentalt at du husker din sikkerhed i byggeriet, ikke mindst når du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
3Der ligger et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer online som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube giver dig adgang til utrolig meget gavnlig info, navnligt når man kigger i hele verden.
4Måske det viser sig betydningsfuldt at du har de presserende bygningsmaterialer disponible inden du går til værks med dit arbejde. Du kunne med fordel lave en enkel huskeliste hvorpå der noteres det der bliver brug for, og som det næste granske punkterne, så du er sikker på at alt er klar.
5Typisk vil det vise sig vigtigt at have et udgiftsbudget for projektet, så man har styr på omkostningerne. Det kan blive rationelt at beskrive samtlige omkostninger, og bagefter kortlægge prisen på dem alle sammen.
6Planlægning vedbliver at være metoden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du bør lave en strømlinet tidsplan, der viser hvilke opgaver der laves på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende rækkefølge. Vær konkret idet du laver din arbejdsplan.
7For udendørs opgaver har vejret en afgørende rolle. Således kan du jævnligt undersøge vejrprognosen i perioden for byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt starter med at piske ned når du lige er trukket i arbejdstøjet til dit avancerede projekt.
8Du bør tænke over om projektet kan klares alene, eller du i stedet for skal anskaffe hjælp fra en fagmand til delelementer af arbejdet. Hvis du sikrer dig assistance fra en fagperson er det en god idé at hente uforpligtende tilbud fra diverse håndværkere.
9Du vil aldrig nogensinde mangle værktøj. Det er betydningsfuldt at have værktøjet tilgængeligt idet du iværksætter dit byggeprojekt. I øvrigt må du huske at tage højde for de her udgifter i budgettet for byggeriet.
10Der kommer stort set altid uforudsigelige hovedpiner når det kommer til krævende opgaver, og af den grund er det betydningsfuldt at der afsættes tilstrækkelig tid i agendaen, som vil medvirke til at man kan være selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
11Det kan vise sig nyttigt at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, ikke mindst ved store ombygninger. Flere projekter skal gerne udføres af flere mennesker. Samtidig er det hurtigere og mere socialt når man er flere om opgaven.
12Længe før du indleder dit byggeprojekt kan det vise sig vildt afgørende at være sikker på, at dit projekt ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype kan der vise sig mange regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
De mest vellidte byggemarkeder
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er rigtig betryggende. Evalueringen grundlægges af 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % giver bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er absolut flot. Vurderingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er meget imponerende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er rigtig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ekstremt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål angående topdressing

 • Topdressing hvornår?
 • Hvad koster topdressing?
 • Topdressing græsplæne hvordan?
 • Topdressing hvordan?
 • Hvad består topdressing af?
 • Topdressing græsplæne hvor meget?
 • Hvordan laver man topdressing?
 • Hvad er topdressing?
 • Hvor købes topdressing?
 • Hvor køber man topdressing?
 • Topdressing græsplæne hvornår?
 • Hvor køber jeg topdressing?
 • Hvad er topdressing til græsplæne?
 • Hvor meget topdressing skal jeg bruge?
 • Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

  Mange internet virksomheder yder i øjeblikket en hel del forskellige billige leveringsmodeller til topdressing. En af de populære er i dag at få sendt til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de bestilte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er jo usædvanlig let, og desuden tillige den billigste leveringsmåde.

  Du burde alternativt afveje for og imod at få pakken leveret hjem til dig eller til når du er på job. Leveringstypen bliver en gang i mellem en tand mindre billig, men ligeledes i høj grad simpel ved køb af topdressing online. Den billigste leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, men dette kræver at du har bopæl med kort afstand til internet shoppens byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

  Fragttiden på topdressing er naturligvis meget udslagsgivende forudsat vi mangler produktet om kort tid, så med det formål er det faktisk fornuftigt at vi efterser leveringstiden på topdressing. En hel del online forhandlere – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – giver løfte om billig dag-til-dag fragt på mange af deres varer online, men vær vagtsom da det er afhængig af at bestillingen laves inden et angivent klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få produkterne klargjort forinden personalet får fri.

  En række internet varehuse yder fri fragt på topdressing online, men typisk er det under betingelse af at der indkøbes for en fastsat pris. Alternativt burde man udse dig den mest billige leveringsmåde, der mange gange vil være at få dem til at bringe dine produkter til en pakkeshop.

  Adskillige byggecentre giver afhentning hvor man bestiller billig topdressing derhjemme og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen. Byggekæderne yder blandt andet klik-og-hent på topdressing i følgende områder:

  Solrød Strand, Hørsholm, Viborg, Struer, Odder, Aarhus, Grenaa, Tårnby, Roskilde, Sønderborg, Nykøbing Falster, Haderslev, Skive, Helsingør, Tilst, København, Fredericia, Ballerup, Vordingborg, Vejle, Hedehusene, Valby, Ikast, Varde, Åbyhøj, Odense, Rødovre, Brønderslev, Silkeborg, Ølstykke, Slagelse, Taastrup, Kolding, Hobro, Hvidovre, Lystrup, Brønshøj, Allerød, Holbæk, Frederiksberg, Virum, Herlev, Frederikshavn, Frederikssund, Gladsaxe, Hjørring, Gentofte, Aalborg, Lyngby, Lillerød, Kalundborg, Hedensted, Jyllinge, Korsør, Næstved, Holstebro, Farum, Søborg, Værløse, Risskov, Rudersdal, Ishøj, Greve, Birkerød, Thisted, Dragør, Brøndby, Horsens, Glostrup, Albertslund, Kokkedal, Middelfart, Randers, Skanderborg, Nørresundby, Nærum, Vanløse, Stenløse, Svendborg, Hillerød, Ringsted, Højbjerg, Vallensbæk, Nakskov, Charlottenlund, Køge, Rønne, Nyborg, Herning, Frederiksværk, Brabrand, Aabenraa, Haslev, og Esbjerg, .

  Click-and-collect af topdressing er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn), Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland) og Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Falster, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland).

  Når der ses på søgedata bliver det markant, at internet shoppere som regel søger efter for eksempel topdressing online og billig topdressing. Foruden dette ser vi jævnligt internet shoppere lede efter fx køb topdressing, topdressing tilbud samt topdressing priser, foruden de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma og Stark.

  Få den bedste pris på topdressing

  Det er jo super bekvemt for os alle at søge information om priser på billige topdressing online i blandt flere online outlets, og altså har adskillige internet webshops været nødt til at nedsætte udsalgspriserne på topdressing voldsomt, og derudover præstere levering uden betaling.

  Men det kan stadigvæk være nyttigt at undersøge nogle e-firmaer efter billige priser på topdressing online forud for at du køber, således at man er sikker på at indhente den billigste pris. Kig ikke blot på de kendte byggecentre som Bygma, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark.

  Man må dog være obs på, at hvis en shop på nettet udlover billige topdressing online til en udsalgspris som anses for helt ekstremt god, så er det mange gange være et kendetegn på en falsk e-butik. Køb med betalingskort er dog inkluderet i en vedtægt, hvilket bistår dig som køber overfor uoprigtige e-forhandlere.

  Vi anbefaler generelt handler med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du vælge en afbetalingsordning som fx ViaBill, for så vidt du hellere vil dække pengene til topdressing over et længere tidsrum. Dette fås normalt ved online nichebutikker, i modsætning til de store byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

  Ses der på data fremstår det markant, at internetbrugere ofte kigger efter fx køb topdressing og topdressing priser. Man ser desuden mange gange netshoppere søge efter for eksempel topdressing online, billig topdressing og topdressing tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg topdressing er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Meget nemt at bestille og hurtig” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven til græsplænen til bøgehæk til roser til bede

  Mængder: 300 liter 3000 liter 2000 liter 1000 liter 500 liter 400 liter 200 liter 50 liter 80 liter 1 m3

  Levering: i løs vægt vognlæs afhentning i sække hent selv trailer i bigbag i poser løst leveret

  Brands: Park Pindstrup Danmuld Champost GreenBio

  Læs folks vurderinger

  Trustpilot frembyder visse fremragende muligheder for at se nøjere på ret mange nuværende køberes synspunkter og derfor er det fornuftigt, at du eftersøger e-forretningens vurderinger forinden du shopper billige topdressing online.

  Facebook indebærer desuden aldeles pæne genveje til at få kendskab til e-butikkens troværdighed. Foruden det ser vi en række online forretninger hvor folk kan tilkendegive en kritik af ordreforløbet, som tillige bør udnyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden nogen shopper billige topdressing online hos en webbutik behøver de sådan set betragte shoppens betingelser, det er dog i reglen ikke super spændende, især ved de kendte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4 og XL-Byg.

  Et alternativt forslag kunne være at tjekke hvorvidt netbutikken er støttet af e-mærket, siden det kan være en tryghed om at netshoppen tilslutter sig dansk lovgivning, samt at online shoppen hyppigt gennemses af jurister der har ekspertise inden for vedtægterne på området.

  Dette er desuden din mulighed for at få hjælp, når du forvoldes dilemmaer i forbindelse med din shopping med topdressing. Desuden er det fornuftigt at køber er vidende om de vigtigste retningslinjer der indvirker på bestillingen af topdressing online, fx den returret e-butikken tilsikrer.

  På grund af dette er det på samme måde essesentielt, at man når som helst beholder sin kvitteringsmail, så man til enhver tid kan dokumentere bestillingen af topdressing, uafhængig af om man handler ved Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen eller Silvan.

  Lene Knudsen gav 5 stjerner

  Hurtig levering hver gang

  Erik Knudsen gav 4 stjerner

  Nemt at bestille og hurtig levering

  Louise Sørensen gav 5 stjerner

  god service

  Mette Christensen gav 4 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Forinden folk handler billige topdressing hos en butik kunne de altid tyde netbutikkens regler, dog er det oftest ikke super interessant. Ligeså anbefaler vi at køberen er opmærksom på de mest essentielle reglementer der har betydning for shopping af billige topdressing online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed e-forretningen har.
  2Generelt slår vi et slag for at se om online webshoppen er verificeret af e-mærket, siden det længe har været en indikator for at online forretningen tilslutter sig de opstillede regler, og at online virksomheden jævnligt vurderes af specialister der har meget erfaring med vilkårene på området. Før folk bestiller billige topdressing i en webbutik burde de til hver en tid gennemse virksomhedens regler.
  3Visse internet forretninger tilbyder portofri levering på topdressing, men oftest er det kun gældende hvis der shoppes for en bestemt sum. Derudover bør du foretrække den mest prisbevidste løsning til levering, hvilket ofte vil blive at få dem til at køre din ordre til et udleveringssted. Leveringsformen viser sig mange gange samtidig i høj grad fleksibel. Den mest letkøbte leveringstype vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren.
  4Det er i høj grad bekvemt for os alle at kigge efter tilbud online på billige topdressing i blandt diverse netbutikker, og herved garanterer adskillige e-firmaer fragt uden gebyr. Men det kan imidlertid være indbringende at kontrollere flere webshops efter tilbud og rabat forud for at du handler, således at man er på den sikre side med at få fat i den mest attraktive pris.
  5Trustpilot medfører relativt fortræffelige muligheder for at se nøjere på ret mange nuværende forbrugeres tanker og derfor er det prisværdigt, at du udforsker online forhandlerens anmeldelser forud for at du handler billige topdressing online. Facebook genererer for øvrigt i højeste grad nyttige metoder til at få kendskab til e-handlens kundefokus.
  6Den mindst kostelige mulighed for levering er unægtelig at hente varerne selv, hvilket dog nødvendiggør at du fysisk befinder dig lige ved internet virksomhedens adresse. Den leveringsmodel er jo vældig betydningsfuld forudsat vi har brug for topdressing inden for få dage. Alternativt så frembyder indtil flere online forretninger gratis levering, men oftest er det så nødvendigt at du køber for et præcist beløb.
  7Antal dages levering er ekstremt betydningsfuld i tilfælde af at vi absolut skal bruge pakken nu og her, og af den grund er det øjensynligt passende at vi besigtiger den estimerede leveringstid for topdressing. Adskillige internet outlets frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens varer, men som ikke desto mindre kræver at handlen gemmenføres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
  8En masse forretninger på nettet tilbyder til alt held en hel del forskellige billige fragtmuligheder til topdressing. En af de mest benyttede er nu om dage afhentningssteder, hvor det er nemt for dig at hente din bestilling den dag der passer dig. Denne er nemlig ualmindeligt uproblematisk, og endda ligeledes den billigste leveringsversion.
  9Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Kortbestillinger er omfattet af et regelsæt, der assisterer dig som kunde overfor falske webbutikker. Som et alternativ burde du drage fordel af et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du gerne vil klare omkostningerne senere.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk