Maabjerg

Surbundsjord pristjek

Er du på udkig efter surbundsjord? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter surbundsjord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til hortensia til roser til planter

Mængder: 300 liter 1 m3 50 liter 3000 liter 80 liter 400 liter 500 liter 200 liter 1000 liter 2000 liter

Levering: i poser vognlæs i løs vægt afhentning i bigbag i sække trailer hent selv løst leveret

Brands: GreenBio Champost Pindstrup Park Danmuld

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeri lig med en verden af spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne vælge et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af surbundsjord.
Det er helt klart meget vigtigt at vide, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du lede andre steder.
Du bør have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man tjekke virksomhedens betingelser.
Ifald du vil have produkterne med det samme eller bare har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at hente produkterne selv. Det er først og fremmest muligt hos de store byggemarkeder.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige surbundsjord alt efter hvor du handler online. Enkelte har fokus på de bedste tilbud, hvorimod nogle fokuserer på kompetent sparring. Du må beslutte hvad der for dig betyder mest.
Flere byggemarkeder sælger et stort sortiment, hvorimod nogle har fokus på en specifik type af vare. Du bør reflektere over om det er afgørende for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, foruden bare surbundsjord.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre sælger produkter fra mange nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af surbundsjord online.
De store byggemarkeder findes i de større byer, og herigennem har folk mulighed for at handle online og køre byggematerialerne personligt. Takket være dette er der mulighed for at spare fragtomkostningen, og ovenikøbet få varerne straks.
De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede forretninger, hvilket kan bidrage til øget tryghed når du shopper online. Det kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche er eksperter i de produkter de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Følgelig formår de at yde mere brugbar sparring fra personale som er specialister i lige præcis surbundsjord.
De fleste specialiserede netbutikker er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte idet du handler surbundsjord online fra deres webshop.
En masse nichefokuserede netbutikker er producenter af varerne der sælges i de større byggemarkeder. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online er det muligt at få en lavere pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 personer i de 104 butikker. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

surbundsjord jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 2.100 medarbejdere i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 medarbejdere i deres 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 personer i selskabets 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 kollegaer i forretningens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

surbundsjord bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 personer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

surbundsjord silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 medarbejdere i deres 41 butikker. Silvan sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

surbundsjord harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 kollegaer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Potentielt kan det blive af stor betydning at du har de fornødne byggematerialer tilgængelige inden du indleder byggeriet. Du kunne nedskrive en simpel liste som samler alt det der skal bruges, og efterfølgende gennemløbe oversigten, med øje for at du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
2Der kommer som regel uforudsigelige hovedpiner ved krævende projekter, og følgelig vurderes det værdifuldt at man har afsat tilstrækkelig tid i tidsplanen, således at man føler sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
3For udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Derfor må du jævnligt se vejrudsigten i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det pludselig begynder at vælte ned netop som du er godt i gang med dit komplicerede projekt.
4I nogle tilfælde kan man spørge om tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes forudsat at byggeriet er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte kræver dermed at byggeriet har betydning for planeten.
5I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at lave et regnskab for arbejdet, så man har et overblik over økonomien. Det må være fordelagtigt at dokumentere hver enkelt omkostning, og efterfølgende gennemgå online tilbud på dem enkeltvis.
6Du må ikke på noget tidspunkt undvære udstyr. Typisk kan det vise sig erstatteligt at have det parat akkurat som du indleder byggeprocessen. Det er desuden vigtigt at tage højde for udgifterne hertil i økonomien.
7Der findes stribevis af artikler og videoer på nettet som kan inspirere dig. Navnligt YouTube er anvendeligt med ekstremt meget anvendelig oplysning, ikke mindst forudsat at du bruger engelske søgeord.
8Husk at overveje hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt burde få professionel hjælp til opstarten af projektet. Ifald du skal have hjælp fra en fagmand vil det ofte være fordelagtigt at indhente forslag fra en håndfuld selskaber.
9Forberedelse vil altid være metoden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du skal have en effektiv dagsorden, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Vær skarp i udarbejdelsen af din tidsplan.
10Før du iværksætter arbejdet må det være meget betydningsfuldt at sikre sig, at det du vil bygge overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig mange love omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
11Du bør ikke forsømme dit eget helbred, så glem ej beskyttelse herunder arbejdssko der beskytter dig mod mulige risici. Det er afgørende at have styr på din sikkerhed i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke sikrer dig professionel assistance.
12Det kan være en god idé at spørge om assistance til byggearbejdet, især ved krævende ombygninger. Større byggerier stiller krav om flere folk. Derudover vil det blive bedre og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
De bedst vurderede byggemarkeder
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ret så overlegent. Karakteren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er ekstremt betryggende. Scoren er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er usædvanligt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet toprating, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er absolut godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er rigtig godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % har givet toprating, og bare 8 % giver den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.

Sædvanlige spørgsmål hvad angår surbundsjord

 • Surbundsjord hvad er det?
 • Hvordan laver man surbundsjord?
 • Hvad er surbundsjord?
 • Surbundsjord hvordan?
 • Surbundsjord?
 • Hvilken leveringsform er bedst?

  De fleste e-butikker tilbyder i øjeblikket en hel del forskellige billige fragtmetoder til surbundsjord. En der er meget anvendt er lige nu pakkeshoppen, hvor det er muligt at hente din pakke når du har lyst. Løsningen er nemlig særdeles praktisk, samt mange gange ligeledes den billigste fragtform.

  Du kunne derudover vælge at få varerne leveret til din lejlighed eller ud på dit arbejde. Fragttypen bliver i regelen en sjat mere bekostelig, men tillige meget gnidningsløs ift. surbundsjord online. Den billigste fragtform vil dog altid være selv at hente ordren, men det nødvendiggør at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet forhandlerens byggecenter, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på surbundsjord kan vise sig at være særligt bestemmende om du står og skal bruge din ordre inden for kort tid, og i det øjemed er det aldeles afgørende at du ser nærmere på den anslåede leveringsdato for surbundsjord. En stor portion byggecentre – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – byder på billig dag-til-dag fragt på adskillige varer online, hvilket betinges af at bestillingen placeres tidligere end et givent tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få pakken klar forud for at medarbejderne får fri.

  Nogle få byggecentre garanterer portofri fragt på surbundsjord online, men i de fleste tilfælde kræves det at du køber for en fastsat pris. Desuden kunne du overveje den mest betalelige form for levering, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at bringe dine produkter til en pakkeshop.

  Store webbutikker tildeler click-and-collect hvor man handler billig surbundsjord hjemmefra men selv henter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Bygma og 10-4. Byggekæderne yder eksempelvis click-and-collect på surbundsjord i følgende byer:

  Hedensted, Roskilde, Søborg, Vallensbæk, Lyngby, Hedehusene, Holstebro, Esbjerg, Skanderborg, Herning, Rødovre, Haslev, Virum, Odense, Thisted, Højbjerg, Lillerød, Birkerød, Værløse, Hjørring, Helsingør, Brabrand, Herlev, Fredericia, Horsens, Næstved, Rudersdal, Aarhus, Haderslev, Ishøj, Ølstykke, Frederiksværk, Hobro, Randers, Jyllinge, Tilst, Varde, Grenaa, Viborg, Struer, Nyborg, Valby, Frederikssund, Ikast, Nakskov, Aalborg, Middelfart, Nørresundby, Albertslund, Rønne, Hillerød, Greve, Gladsaxe, Hvidovre, Ringsted, Taastrup, Silkeborg, Solrød Strand, Farum, Holbæk, Nærum, Kolding, Skive, Sønderborg, København, Ballerup, Frederikshavn, Slagelse, Vanløse, Glostrup, Kokkedal, Charlottenlund, Dragør, Brønshøj, Tårnby, Allerød, Brøndby, Brønderslev, Åbyhøj, Gentofte, Aabenraa, Lystrup, Kalundborg, Vejle, Køge, Risskov, Hørsholm, Korsør, Frederiksberg, Svendborg, Stenløse, Vordingborg, Nykøbing Falster, og Odder, .

  Afhentning ift. surbundsjord er muligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland), Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Lolland, Falster, Vestsjælland, Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn).

  Når der ses på søgedata er det tydeligt, at internet shoppere jævnligt søger efter blandt andet surbundsjord priser og surbundsjord online. Derudover ser vi jævnligt online shoppere kigge efter blandt andet billig surbundsjord, surbundsjord tilbud samt køb surbundsjord, plus de kendte byggekæder som Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

  Gode priser på surbundsjord

  Det er jo super enkelt for almindelige dødelige at finde frem til tilbud på billige surbundsjord online på diverse webbutikker, og på grund af dette har flere internet handler i Danmark set sig tvunget til at mindske priserne på surbundsjord markant, og ydermere love fragtfri levering.

  Derfor kan det imidlertid blive indbringende at efterprøve nogle enkelte internet foretagender efter tilbud på surbundsjord online inden du færdiggør din shopping, således at man ikke er i tvivl om at opnå den laveste pris. Kig ikke blot på de store byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix og Stark.

  Du må bare ikke glemme, at i tilfælde af at en forretning på nettet afsætter billige surbundsjord online for en pris der kan virke mystisk tiltalende, burde det undertiden være et karakteristika der viser en fup online shop. Køb med betalingskort er trods alt omfattet af en orden, hvilket dækker køber imod falske firmaer på nettet.

  Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du ønsker at afbetale prisen på surbundsjord af flere omgange. Det tilbydes ofte hos nicheforhandlere, men ikke de store byggemarkeder som fx Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bygma og Silvan.

  Ses der på tallene fremstår det tydeligt, at internet shoppere tit søger efter blandt andet køb surbundsjord og surbundsjord priser. Foruden dette oplever man mange gange folk søge efter blandt andet surbundsjord online, billig surbundsjord samt surbundsjord tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg surbundsjord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  Super god oplevelse og ingen problemer” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til hortensia til planter til roser

  Mængder: 500 liter 80 liter 200 liter 300 liter 2000 liter 1 m3 1000 liter 3000 liter 50 liter 400 liter

  Levering: hent selv i poser løst leveret i løs vægt trailer i bigbag afhentning vognlæs i sække

  Brands: Pindstrup Danmuld Champost Park GreenBio

  Tjek tidligere brugeres evalueringer

  Trustpilot bringer dig uden sammenligning anstændige chancer for at se nærmere på flere aktuelle brugeres omtaler og derfor tilråder vi, at du besigtiger internet virksomhedens vurderinger inden du handler billige surbundsjord online.

  Facebook indebærer på samme måde uden sammenligning fornemme løsninger til at få en idé om online webshoppens troværdighed. Tilmed møder vi faktisk e-forhandlere som tilbyder kunderne at udforme en kritik af deres køb, hvilket lige så vel kan bruges til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

  Før folk bestiller billige surbundsjord online hos en webbutik kunne de principielt gennemgå netshoppens forretningsvilkår, det er dog undertiden ikke særlig morsomt, særligt ved de velkendte byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma og Stark.

  Et andet forslag kan derfor være at finde ud af hvorvidt online shoppen er godkendt af e-mærket, siden det almindeligvis er et fingerpeg om at internet forretningen adlyder de danske love, og at internet firmaet løbende føres tilsyn med af fagfolk der kender til vedtægterne på området.

  Dette er en god chance for opbakning, ifald du udsættes for vanskeligheder med dit køb af surbundsjord. Herudover stiller vi forslag om at køberen er opmærksom på de primære regler der har indflydelse på bestillingen af surbundsjord online, f.eks. hvilken byttepolitik webbutikken bruger.

  I den forbindelse er det ligeledes vigtigt, at man når som helst gemmer ens kvitteringsmail, således man til enhver tid kan bevidne bestillingen af surbundsjord, uanset om man har købt ved Stark, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg eller Bygma.

  Susanne gav 5 stjerner

  Perfekt køb

  Marianne gav 4 stjerner

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

  Jørgen gav 5 stjerner

  Er meget tilfreds med handlen

  Thomas Christiansen gav 4 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  9 tips til online indkøb
  1Vi foreslår generelt at kontrollere hvorvidt online forretningen er e-mærket medlem, grundet at det burde være et billede på at online forhandleren anerkender de danske retningslinjer, samt at internet butikken hyppigt monitoreres af eksperter der er inde i lovene på området. Inden folk handler billige surbundsjord i en webbutik kunne de uden tvivl få overblik over e-butikkens handelsbetingelser.
  2Vi tilråder køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfavnet af en lovbestemmelse, hvilket passer på os imod uoprigtige internet selskaber. Som en alternativ mulighed bør du benytte et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du har til hensigt at godtgøre pengene over et længere tidsrum.
  3Trustpilot genererer nogenlunde ønskværdige muligheder for at bese flere øvrige forbrugeres erfaringer og herved kan det anbefales, at du kigger nærmere på internet shoppens vurderinger forinden du bestiller billige surbundsjord online. Facebook tilbyder dig ydermere evigt solide muligheder for at få en idé om internet forhandlerens troværdighed.
  4Det er jo ret ligetil for os alle at sammenligne tilbud online på billige surbundsjord hos forskellige internet butikker i Danmark, og med det motiv frembyder mange outlets på nettet fri fragt. Det kan dog alligevel blive nyttigt at granske visse internet shops i Danmark efter tilbud inden du gennemfører din handel, så du ikke er i tvivl om at modtage den mindst kostelige pris.
  5En række butikker på nettet præsterer fragt uden gebyr på surbundsjord, men i de fleste tilfælde kun når du indkøber for et bestemt beløb. Alternativt skulle du snuppe den mest prisbevidste mulighed for fragt, der gerne vil blive at få bragt dine produkter til et afhentningssted. Den viser sig til tider desuden ekstremt problemfri. Den prisbilligste leveringsmetode vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.
  6Den prisbilligste løsning vil til enhver tid være at hente ordren selv, men dette nødvendiggør at du befinder dig i nærheden af online butikkens arbejdslager. Den leveringsmulighed er naturligvis ret bestemmende ifald man skal bruge surbundsjord med det samme. Alternativt så frembyder nogle enkelte forhandlere på nettet fragt uden omkostninger, men undertiden forudsætter det at der bestilles for en bestemt sum.
  7Forinden folk shopper billige surbundsjord på en netshop burde de altid betragte virksomhedens betingelser, men det er oftest et tidskrævende projekt. Derudover er det smart at kunden er omhyggelig omkring de fundamentale regler der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige surbundsjord online, fx den byttepolitik shoppen benytter.
  8Leveringstiden er naturligvis ret så afgørende i tilfælde af at vi behøver din ordre øjeblikkeligt, og derfor er det nemlig på sin plads at man ser nærmere på den anslåede leveringsdato for surbundsjord. Mange online virksomheder tilsiger billig 1 dags fragt på de fleste varenumre, hvilket dog er underforstået at ordren laves tidligere end et givent klokkeslæt.
  9Adskillige internet virksomheder yder nu om dage diverse forskellige billige løsninger til levering til surbundsjord. Det mest almindelige er p.t. at få leveret til et afhentningssted, som gør at du kan hente de nyindkøbte produkter når du har tid. Fragtløsningen er nemlig meget smertefri, og ofte desuden den prisbilligste fragtform.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk