Maabjerg

Strandsten pristjek

Er du på udkig efter strandsten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg strandsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Varianter: sorte danske hvide store små mosaik

Mængder: 20 kg 15 kg 500 liter 1 kubikmeter 1 ton 800 kg 500 kg 15 kg 1000 kg 25 kg 10 kg 25 kg 1 m3

Levering: trailer i bigbag hent selv vognlæs løst leveret i poser i sække i løs vægt afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige strandsten fra netbutik til netbutik. Enkelte har de bedste priser, og nogle tilbyder faglig rådgivning. Du bør tænke igennem hvad du vil prioritere.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med mange spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at købe fra et online byggecenter, som kan give sparring omkring strandsten.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt produktudvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør tænke over om det er afgørende for dig at du har mange produkter at vælge i mellem, udover blot strandsten.
Hvis du vil have varerne hurtigst muligt eller blot gerne vil spare fragtomkostningen, så kunne du med fordel køre produkterne på eget initiativ. Det er specielt muligt hos de kendte byggemarkeder.
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder når du handler online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør man kende byggeshoppens regningslinjer.
Det er helt klart utrolig afgørende at se, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og landskendte virksomheder, som kan give øget tryghed når du skal købe online. Dette vil nogle se fordele ved.
De udbredte byggecentre findes nær dig, og derigennem har mange adgang til at handle online og transportere produkterne på eget initiativ. Derfor er der mulighed for at undvære fragten, samt samtidig have varerne nu og her.
De store byggekæder sælger produkter fra diverse leverandører, hvorfor du så kan vælge fra et bredt sortiment af strandsten online.

Nichewebshop

De fleste niche netbutikker har et indgående kendskab til deres online produktudvalg, idet de kun sælger disse produkter. Derfor bør du modtage ekstremt informativ assistance fra folk der er specialister i netop strandsten.
Diverse niche webshops styrer selv produktionen af produkterne som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte igennem nichebutikkerne online kan du få lavere priser.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe ved at handle strandsten online på deres side.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
strandsten silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

strandsten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 kollegaer i kædens 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af omtrent 2.000 personer i selskabets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

strandsten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

strandsten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Planlægning er vejen til succes med byggeprocessen. Du bør lave en effektiv dagsorden, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en prioriteringsliste. Vær realistisk idet du laver din tidsplan.
2I visse tilfælde kan man få hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det bliver givet hvis byggeriet gør en forskel for miljøet. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at byggeprojektet påvirker naturen.
3Måske burde det overvejes hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du må hente professionel hjælp til områder af byggeprocessen. Ifald du anskaffer assistance fra en fagperson kan det godt betale sig at hente en pris fra flere entreprenører.
4Du kan finde rigelige mængder af instruktioner og videoer på internettet som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube yder assistance med temmelig meget udbytterig info, især ifald du benytter engelske søgeord.
5Det er anbefalelsesværdigt at få hjælp til byggeprojektet, specielt ift. store byggerier. Flere projekter skal gerne udføres af flere mennesker. Desuden vil det blive bedre og mere socialt når man er flere om opgaven.
6Man bør ikke gå ned på grej. Typisk kan det vise sig af stor betydning at du har værktøjet klar idet du igangsætter arbejdet. Derudover er det godt at indkalkulere udgifterne hertil i økonomien.
7Det kan blive af stor betydning at du har samtlige bygningsmaterialer til rådighed før du starter dit arbejde. Du vil med fordel kunne sammenfatte en punktforms indkøbsseddel hvor der bør fremgå alle de ting du får brug for, og derefter tjekke hver enkelt ting, med det formål at du sikrer dig at du har det hele.
8I mange tilfælde vil det være fornuftigt at udarbejde et budget for arbejdet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan vise sig at være rationelt at nedfærdige samtlige udgifter, og efterfølgende søge sig frem til den billigste pris på dem én og én.
9Der kommer stort set altid uforudsigelige udfordringer når det handler om omfattende byggeprojekter, og som følge heraf viser det sig essentielt at man afsætter betragtelig tid i agendaen, med formålet om at man føler sig ubekymret om at man når det til siden.
10Forinden du påbegynder byggeriet kan det være ultra vigtigt med en forsikring om, at projektet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
11Du bør på ingen måde nedprioritere din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj som fx sikkerhedshjelm som skåner dig mod hændelige risici. Det er vigtigt at du husker din sikkerhed i byggeriet, især når du ikke køber assistance fra en professionel.
12Ved udendørs projekter har vejrsituationen en vigtig rolle. Således bør du ofte tage et kig på vejrprognosen når du nærmer dig byggeriets start, så du slipper for at det uden du havde regnet med det begynder at vælte ned netop som du vil påbegynde dit komplicerede byggeprojekt.
De bedst vurderede byggemarkeder
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er utrolig godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ekstremt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er usædvanligt imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er rigtig imponerende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er utrolig flot. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.

Klassiske spørgsmål rundt om strandsten

 • Hvor købes strandsten online?
 • Hvad er strandsten?
 • Hvor er strandsten på tilbud?
 • Hvor købes strandsten billigt?
 • Hvad koster strandsten?
 • Hvor meget vejer strandsten?
 • Hvilken leveringsmanér er bedst?

  Mange forretninger på nettet udlover nu om dage en lang række forskellige billige leveringsudgaver til strandsten. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente din bestilling når det passer dig. Løsningen er altså særdeles enkel, samt ofte tilmed den mindst kostelige fragtform.

  Du kunne derudover vælge at vælge udbringning hjem til dig selv eller til hvor du arbejder. Denne viser sig typisk en smule dyrere, men på den anden side vældig simpel med strandsten online. Den mindst kostelige leveringsmetode er uden tvivl selv at hente ordren, men den løsning står og falder med at du har bopæl lige ved e-firmaets butikker, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Fragttiden på strandsten kan i nogle tilfælde være meget væsentlig om du mangler produktet om få sekunder, så herved er det bestemt på sin plads at man checker den estimerede leveringsdato for strandsten. En stor portion webbutikker – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på mange varenumre online, men som imidlertid beroer på at bestillingen indsendes før et angivent klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få varerne ekspederet forinden lagerpersonalet har fri.

  Nogle få internet virksomheder sikrer portofri fragt på strandsten online, men undertiden er det forbeholdt når man shopper for et præcist beløb. Som alternativ må du udse dig den mest betalelige leveringsmåde, som gerne vil være at få fragtfirmaet til at bringe pakken til en pakkeshop.

  De store netbutikker yder klik-og-hent hvor du bestiller billig strandsten online og afhenter i butikken. Fx Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus og Bygma. Byggemarkederne tilbyder for eksempel click-and-collect på strandsten i følgende byer:

  Kolding, Randers, Brønderslev, Værløse, Skive, Greve, Taastrup, Tårnby, Aalborg, Vejle, Ølstykke, Odense, Varde, Hedensted, Korsør, Hobro, Esbjerg, Ikast, Frederiksværk, Hørsholm, Svendborg, Holstebro, Vanløse, Herlev, Lystrup, Kokkedal, Helsingør, Haderslev, Næstved, Virum, Nørresundby, Frederikshavn, Dragør, Søborg, Rødovre, Gentofte, Odder, Silkeborg, Farum, Hedehusene, Glostrup, Lyngby, Risskov, Brøndby, Åbyhøj, Tilst, Valby, Rønne, Brabrand, Ishøj, Vordingborg, Charlottenlund, Brønshøj, Vallensbæk, Fredericia, Nykøbing Falster, København, Sønderborg, Thisted, Solrød Strand, Hvidovre, Viborg, Allerød, Højbjerg, Middelfart, Grenaa, Slagelse, Albertslund, Nærum, Herning, Lillerød, Ringsted, Horsens, Frederiksberg, Rudersdal, Skanderborg, Aarhus, Gladsaxe, Aabenraa, Ballerup, Hillerød, Nyborg, Haslev, Jyllinge, Stenløse, Struer, Nakskov, Hjørring, Frederikssund, Køge, Roskilde, Holbæk, Birkerød, og Kalundborg, .

  Afhentning ift. strandsten er en mulighed i alle dele af landet: Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland), Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn).

  Når vi ser på tallene bliver det tydeligt, at online shoppere som regel leder efter eksempelvis billig strandsten og strandsten tilbud. Foruden dette ser vi mange gange online shoppere søge eksempelvis køb strandsten, strandsten online og strandsten priser, foruden de kendte byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

  Gode priser på strandsten

  Det er ret så simpelt for alle og enhver at søge information om priser på billige strandsten online hos flere internet webshops, og på grund af dette har massevis af netshops fundet det nødvendigt at tvinge priserne på strandsten eftertrykkeligt, og endda præstere fragtfri levering.

  Det kan dog imidlertid blive indbringende at sammenholde diverse forhandlere på nettet efter billige priser på strandsten online før du handler, så man er tryg ved at skaffe sig den mest attraktive pris. Kig ikke blot på de gængse byggemarkeder som Silvan, Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma og XL-Byg.

  Du må ikke desto mindre være så påpasselig, at hvis en e-forretning frembyder billige strandsten online til salg for en pris som kan ses som utopisk fremragende, så burde det for det meste være en varsel om en uoprigtig netshop. Betalinger med kort er heldigvis en del af en forordning, som skærmer dig som køber overfor snydagtige internet butikker.

  Vi anbefaler generelt shopping med kort eller MobilePay. Som et alternativ bør du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at klare omkostningerne til strandsten i flere bidder. Dette fås ofte i nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Stark og Bygma.

  Ses der på statistikkerne står det klart, at internet shoppere som regel søger fx strandsten tilbud og køb strandsten. Derudover ser vi som regel mennesker efterspørge eksempelvis strandsten priser, billig strandsten samt strandsten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg strandsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Rigtig hurtig levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Varianter: mosaik sorte store danske hvide små

  Mængder: 500 kg 1 kubikmeter 25 kg 500 liter 10 kg 800 kg 15 kg 1 m3 1000 kg 20 kg 15 kg 25 kg 1 ton

  Levering: trailer hent selv i bigbag i poser i sække i løs vægt løst leveret afhentning vognlæs

  Analyser folks erfaringer

  Trustpilot fremskaffer regulære gavnlige muligheder for at undersøge en længere række andre kunders opfattelser og af den grund er det fornuftigt, at du betragter internet webshoppens bedømmelser forinden du køber billige strandsten online.

  Facebook bringer dig også egentlig strålende metoder til at få indsigt i webshoppens kundefokus. Her ses mange online outlets som giver folk mulighed for at publicere en vurdering af virksomhedens service, hvilket ydermere burde anvendes til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden nogen køber billige strandsten online hos en e-handler bør de for at være sikker overveje webshoppens regler, men det er naturligvis et omfattende arbejde, især på de udbredte byggecentre som Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

  Et nemt alternativ kan være at undersøge om netshoppen er tilsluttet e-mærket, som generelt er en garanti for at internet butikken imødekommer de officielle regler, foruden at internet shoppen løbende efterses af sagkyndige som har nøje kendskab til de gældende regulativer.

  Derudover giver det dig lejlighed til at få hjælp, når du bliver udsat for udfordringer i processen med din bestilling af strandsten. Dertil er det fornuftigt at køber er vaks omkring de vigtigste regler der kan have indvirkning på bestillingen af strandsten online, som eksempelvis hvilken ombytningsret e-forhandleren bruger.

  Her er det tillige afgørende, at man stadigvæk beholder ens faktura, således man til enhver tid kan påvise sit køb af strandsten, uafhængig af om man har bestilt fra Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg eller 10-4.

  Morten gav 5 stjerner

  Som altid

  Jan gav 4 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Anna L gav 5 stjerner

  Dag til dag levering

  Peter J gav 5 stjerner

  Handlet meget og handler stadig

  9 tips til din online shopping
  1Vi anbefaler generelt at undersøge om internet firmaet er støttet af e-mærket, eftersom det almindeligvis er en antydning af at internet shoppen følger gældende dansk lovgivning, foruden at online webshoppen regelmæssigt kontrolleres af fagfolk der behersker retningslinjerne. Forinden nogen køber billige strandsten på en internet webshop burde de egentlig gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens forretningsbetingelser.
  2Trustpilot tilbyder egentlig pålidelige chancer for at gennemrode en række andre køberes iagttagelser og derved foreslåes det, at du tjekker online forhandlerens vurderinger inden du shopper billige strandsten online. Facebook genererer lige så vel adskillige udmærkede metoder til at få et kig ind i online shoppens popularitet.
  3En række netshops yder på nuværende tidspunkt mange forskellige billige fragtmetoder til strandsten. Det mest almindelige er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din nyindkøbte vare når du har tid. Fragtløsningen er jo særligt ligetil, samt ofte endda den mest prisbevidste leveringsmetode.
  4Det er i dag ret så praktisk for folk at finde de bedste tilbud online på billige strandsten hos forskellige outlets på nettet, og for det tilbyder adskillige online webshops fragt uden betaling. Derfor kan det trods alt være tiden værd at besigtige visse online selskaber efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din handel, således at man er velinformeret til at skaffe sig den bedste pris.
  5Forinden nogen køber billige strandsten på en online forretning behøver man på en vis måde gennemse e-shoppens forretningsbetingelser, dog er det bare et omfattende projekt. Dertil er det fornuftigt at man er omhyggelig omkring de mest basale reglementer der er gældende for shopping af billige strandsten online, som for eksempel den returret internet shoppen har.
  6Leveringsdygtigheden er temmelig relevant såfremt man behøver dine nye produkter omgående, så i det øjemed er det helt centralt at du efterser den forventede leveringstid for strandsten. Mange webbutikker udlover billig 1 hverdags levering på en række varer, som trods alt er forudsat at ordren gennemføres tidligere end et angivent klokkeslæt.
  7Enkelte internet forretninger byder på fragt uden betaling på strandsten, men undertiden afkræver det at du indkøber for et fastsat beløb. Som alternativ bør man udse dig den mest letkøbte form for fragt, hvilket typisk er at få fragtmanden til at levere produkterne til et afhentningssted. Den er mange gange også meget nem. Den mest prisbevidste fragtmetode er unægtelig at du selv henter ordren.
  8Den billigste fragtmulighed vil altid være at du selv henter varerne, som desværre forudsætter at du fysisk befinder dig nær internet shoppens hjemsted. Den fragtløsning er selvfølgelig ret så udslagsgivende når vi står og skal bruge strandsten fluks. Alternativt så præsterer nogle få netbutikker gebyrfri levering, men i reglen er det under forudsætning af at man indkøber for et konkret beløb.
  9Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under en orden, som bistår kunden imod svindlende e-shops. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du har til hensigt at honorere beløbet ude i fremtiden.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk