Maabjerg

Strandsandsmørtel pristjek

Er du på udkig efter strandsandsmørtel? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 500 liter for kun 859 kr. Det er 63 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 liter strandsandsmørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
859 kr.Sække med 500 literKøb
859 kr.Sække med 500 literKøb
943 kr.Sække med 500 literKøb
989 kr.Sække med 500 literKøb
1.177 kr.Sække med 500 literKøb
1.203 kr.Sække med 500 literKøb
1.220 kr.Sække med 500 literKøb
1.307 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.437 kr.Sække med 500 literKøb
1.541 kr.Sække med 500 literKøb
1.549 kr.Sække med 500 literKøb
2.300 kr.Poser med 15 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til puds til fuger til vandskuring

Mængder: 10 kg 15 kg 1 kubikmeter 800 kg 500 kg 20 kg 500 liter 25 kg 1 ton 1 m3 25 kg 1000 kg 15 kg

Levering: vognlæs løst leveret i bigbag i poser i sække afhentning hent selv i løs vægt trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de betingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Af den grund skal man læse netbutikkens regler.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med talrige spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at shoppe hos en netbutik, som kan give råd og vejledning til valg af strandsandsmørtel.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige strandsandsmørtel hos de forskellige online byggecentre. Nogle har de bedste priser, imens øvrige satser på service. Du må gennemtænke hvad du helst vil have.
Nogle byggemarkeder tilbyder et bredt udvalg af varer, imens nogle har fokus på en specifik varetype. Du kan tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover blot strandsandsmørtel.
Det er naturligvis meget relevant at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til lede andre steder.
Såfremt du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undvære fragten, så kan du overveje at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er især muligt ved de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og velkendte butikker, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed når man skal købe online. Dette kan du se som positivt.
De store byggecentre køber produkter fra flere leverandører, og så kan du købe fra et bredt udvalg af strandsandsmørtel online.
De gængse byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og som følge af det har kunderne valget om at handle online og køre byggematerialerne på egen hånd. Af den grund har man mulighed for at slippe for leveringsgebyret, samt tilmed få varerne hurtigere.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på nettet er producenter af de varer som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
Forskellige specialiserede webshops er små virksomheder, som oftest drives i Danmark, givetvis endda lokalt i dit område. Disse understøtter du ved at handle strandsandsmørtel online på deres webshop.
Størstedelen af niche webshops har en dyb forståelse for deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på disse produkter. Herved kan du forvente mere begavet service fra medarbejdere som er eksperter i netop strandsandsmørtel.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag omtrent 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag flere end 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 personer i kædens 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 mennesker i de 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

strandsandsmørtel jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 medarbejdere i firmaets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

strandsandsmørtel bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i deres 17 butikker. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 medarbejdere i de 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

strandsandsmørtel harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 medarbejdere i de 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

strandsandsmørtel silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Måske burde du overveje om du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt burde købe eksperthjælp til noget af projektet. Forudsat at du tager imod professionel assistance kan det være optimalt at notere forslag fra diverse håndværkere.
2Du vil på ingen måde mangle arbejdsredskaber. Tit vil det være af stor betydning at du har udstyret tilgængeligt idet du starter dit byggeprojekt. I øvrigt må du ikke glemme at medregne de her udgiftsposter i byggeriets regnskab.
3Typisk vil det være af stor betydning at have en budgetoversigt for istandsættelsen, så man har et overblik over økonomien. Det må være rationelt at beskrive alle omkostninger, hvorefter man kan dokumentere billige priser på hver eneste af dem.
4Husk at du kan spørge om offentlig støtte til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde af at byggeriet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver med andre ord at byggeprojektet har positiv indfyldelse på klimaet.
5Der kommer uden tvivl utidige problematikker når det handler om krævende byggeprojekter, og ergo kan det vise sig væsentligt at der afsættes en god portion tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man kan være tryg ved at kunne få det færdiggjort.
6Du bør unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke påklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning som hjælper dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er klogt at have styr på sikkerheden i arbejdet, specielt ifald du ikke sikrer dig professionel hjælp.
7Ved projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. På grund af dette må du jævnligt tjekke prognosen for vejret i forbindelse med projektets begyndelse, så det ikke uden du havde set det komme starter med at piske ned nøjagtig som du vil i gang med dit komplicerede projekt.
8Der kan findes stribevis af vejledninger og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube giver dig adgang til store mængder konstruktiv information, ikke mindst såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
9Længe før du indleder arbejdet kan det blive rimeligt fundamentalt at være sikker på, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype kan der være mange regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
10Måske det viser sig fundamentalt at have de presserende bygningsmaterialer til rådighed inden du iværksætter byggeprocessen. Du har god gavn af at udfærdige en overskuelig indkøbsseddel indeholdende de materialer der er nødvendige, og så efterse punkterne, så du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
11Forberedelse er metoden til et godt forløb med byggeprocessen. Du bør forfatte en struktureret strategi, der dikterer hvilke opgaver du vil løse hvornår, og derudover en rækkefølge. Det anbefales at være skarp i sammensætningen af din plan.
12Det bør overvejes at søge assistance til projektet, ikke mindst såfremt det er store byggeprocesser. Omfattende byggerier kræver mere end en person. Dertil er det mere effektivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
De mest populære byggemarkeder
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er enormt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er enormt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % har givet toprating, og kun 2 % giver den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket altså er enormt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er kolossalt imponerende. Ratingen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % giver toprating, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er temmelig imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken løsning til levering er bedst?

Temmelig mange internet firmaer yder i dag diverse billige former for levering til strandsandsmørtel. Den mest moderne er nu til dags afhentningssteder, og så afhenter du blot dine nye produkter lige når det passer dig. Fragtløsningen er altså ekstremt ukompliceret, og mange gange derudover den billigste leveringsversion.

Du kunne ligeledes udse dig at bestille varerne til levering til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Fragtmetoden bliver undertiden en anelse mindre billig, men tillige ret så ligetil med strandsandsmørtel online. Den prisbilligste fragtmetode vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken, som desværre stiller krav om at du lever lige ved online webshoppens butikker, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på strandsandsmørtel kan vise sig at være rigtig udslagsgivende når du behøver varen om få sekunder, og derfor er det nemlig passende at du besigtiger det estimerede leveringstidspunkt på strandsandsmørtel. En lang række webshops – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varenumre online, men husk at det regnes ud fra at bestillingen laves forinden et fastslået klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få varen sendt afsted før lagerpersonalet holder fyraften.

Enkelte byggecentre tilbyder levering uden omkostninger på strandsandsmørtel online, men typisk forudsætter det at der handles for en konkret sum. I øvrigt må man beslutte sig for den mindst kostelige leveringsudgave, som mange gange vil blive at få dem til at køre din pakke til et udleveringssted.

Temmelig mange byggecentre giver click-and-collect hvor du handler billig strandsandsmørtel på nettet men afhenter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg. Byggemarkederne giver for eksempel click-and-collect på strandsandsmørtel i disse byer:

Korsør, Nørresundby, Rønne, Holbæk, Albertslund, Aabenraa, Glostrup, Rudersdal, Gentofte, Dragør, Hedensted, Lillerød, Skive, Skanderborg, Varde, Roskilde, Odense, Sønderborg, Haderslev, Køge, Farum, Frederikshavn, Gladsaxe, Horsens, Haslev, Herlev, Hedehusene, Aalborg, Vanløse, Kokkedal, Vejle, Odder, Brønderslev, Brønshøj, Værløse, Ballerup, Herning, Jyllinge, Charlottenlund, Frederiksværk, Holstebro, Højbjerg, Struer, Nærum, Brabrand, Solrød Strand, Frederikssund, Aarhus, København, Lyngby, Ringsted, Svendborg, Vordingborg, Lystrup, Valby, Frederiksberg, Brøndby, Allerød, Tårnby, Grenaa, Virum, Greve, Silkeborg, Hvidovre, Hillerød, Hobro, Esbjerg, Stenløse, Nykøbing Falster, Ølstykke, Kolding, Nakskov, Taastrup, Slagelse, Birkerød, Risskov, Fredericia, Ishøj, Tilst, Thisted, Åbyhøj, Helsingør, Kalundborg, Ikast, Hørsholm, Viborg, Søborg, Middelfart, Randers, Næstved, Vallensbæk, Hjørring, Nyborg, og Rødovre, .

Click-and-collect ift. strandsandsmørtel er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn), Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland) og Sjælland (Amager, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster).

Når der ses på statistikkerne fremstår det klart, at internetbrugere mange gange søger efter blandt andet strandsandsmørtel online og strandsandsmørtel tilbud. Man ser derudover mange gange mennesker søge efter bl.a. strandsandsmørtel priser, billig strandsandsmørtel og køb strandsandsmørtel, plus de velkendte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

Den bedste pris på strandsandsmørtel

Det er jo særdeles nemt for almindelige mennesker at finde frem til tilbud på billige strandsandsmørtel online på diverse internet handler, og for det har utallige online firmaer fundet det uundgåeligt at tvinge prisniveauet på strandsandsmørtel markant, og derudover garantere fragtfri levering.

Dog kan det trods alt blive gunstigt at udforske et par forskellige internet firmaer efter tilbud og rabatter på strandsandsmørtel online inden du bestiller, således at du er sikker på at antage den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de gængse byggemarkeder som Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma.

Du må blot ikke undervurdere, at når en butik på nettet sælger billige strandsandsmørtel online på tilbud til en salgspris der virker enormt lav, så bør det undertiden være en indikator for en svindel e-forhandler. Køb med betalingskort er heldigvis en del af en foranstaltning, der værner kunden overfor fup e-forhandlere.

Vi tilråder generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af et tilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at klare betalingen af strandsandsmørtel senere. Dette foreslåes som regel i niche netbutikker, i modsætning til de store byggemarkeder som eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Stark.

Ses der på data er det klart, at folk jævnligt kigger efter eksempelvis køb strandsandsmørtel og strandsandsmørtel priser. Vi ser derudover typisk mennesker efterspørge fx strandsandsmørtel tilbud, strandsandsmørtel online og billig strandsandsmørtel.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 liter kg strandsandsmørtel er 859 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

Hurtig ekspedition” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til fuger til puds til vandskuring

Mængder: 25 kg 800 kg 15 kg 20 kg 500 liter 15 kg 25 kg 10 kg 1000 kg 1 m3 1 kubikmeter 500 kg 1 ton

Levering: i løs vægt hent selv afhentning løst leveret i bigbag i sække vognlæs trailer i poser

Se nærmere på andre menneskers evalueringer

Trustpilot frembyder ganske passelige muligheder for at udforske forskellige aktuelle kunders omtaler og på grund af dette foreslåes det, at du læser online butikkens omtaler inden du færdiggør din shopping med billige strandsandsmørtel online.

Facebook bringer dig ydermere ultra ærlige genveje til at få indsigt i netbutikkens pålidelighed. I øvrigt ser vi faktisk internet butikker hvor du kan udfærdige en anmeldelse af virksomhedens service, som ydermere bør bruges til at bedømme kundetilfredsheden.

Forud for at folk køber billige strandsandsmørtel online i en webbutik burde de egentlig bese netbutikkens vilkår, det er dog oftest et omfattende projekt, særligt på de kendte byggekæder som Bygma, Silvan, Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg og Harald Nyborg.

Et alternativt forslag kunne derfor være at efterse hvorvidt e-handlen er e-mærket medlem, eftersom det skulle være en angivelse af at internet shoppen følger de danske love, udover at forretningen en gang i mellem undersøges af sagkyndige som er meget fortrolige lovgivningen.

Det er en rigtig god lejlighed til at få bistand, når du skulle få problemstillinger som følge af din ordre på strandsandsmørtel. Ydermere kan det anbefales at man er obs på de vigtigste vilkår i forbindelse med købet af strandsandsmørtel online, som fx den ombytningspolitik netbutikken anvender.

I relation til det er det virkelig relevant, at man permanent opbevarer sin faktura e-mail, således man senere kan vidne om sin bestilling af strandsandsmørtel, uagtet om man har bestilt hos Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Jørgen Larsen gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Charlotte Mortensen gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

Anne gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Hans Johansen gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

9 gode råd til internetshopping
1Inden folk handler billige strandsandsmørtel hos en internet handler bør man de facto gennemgå webbutikkens betingelser, dog er det mange gange et tidskrævende arbejde. Dertil anbefales det at køberen er obs på de mest betydningsfulde vedtægter gældende for shopping af billige strandsandsmørtel online, som eksempelvis den bytteret e-handlen kører med.
2Vi slår generelt et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omsluttet af en forordning, som værner folk overfor fup webbutikker. Som en alternativ mulighed bør du bruge en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at honorere regningen over flere uger.
3Flere internet varehuse garanterer billig fragt på strandsandsmørtel, men tit påkræves det at der aftages for et konkret beløb. Desuden kunne man foretrække den billigste mulighed for levering, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe dine varer til et afhentningssted. Metoden viser sig beklageligvis tillige ualmindeligt overkommelig. Den billigste mulighed for fragt er unægtelig selv at hente varerne.
4En masse online outlets giver i øjeblikket en lang række forskellige billige muligheder for fragt til strandsandsmørtel. Førstevalget hos mange er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente din pakke når det passer dig bedst. Den er altså super smertefri, samt oftest ydermere den billigste mulighed for fragt.
5Leveringstidspunktet er jo meget vigtig hvis man skal bruge dine nye produkter inden for kort tid, og i det øjemed er det ret så væsentligt at du kontrollerer den anslåede leveringsdato på strandsandsmørtel. En stor portion firmaer på nettet lover billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varer, som imidlertid er påkrævet at bestillingen realiseres før et besluttet tidspunkt.
6Det er jo ret problemfrit for almindelige mennesker at finde de bedste tilbud online på billige strandsandsmørtel på forskellige internet forhandlere i Danmark, og til tak præsterer massevis af online shops fragt uden beregning. Til gengæld kan det trods alt være lønnende at kigge forbi forskellige internet webshops efter udsalg og tilbud før du gennemfører dit køb, så man er velinformeret til at modtage den mest betalelige pris.
7Generelt foreslår vi at efterse hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærket, eftersom det burde være et billede på at online virksomheden efterkommer gældende dansk lovgivning, samt at forretningen hyppigt kigges til af fagmænd som er inde i de gældende regler. Før nogen bestiller billige strandsandsmørtel på en online virksomhed bør de principielt få overblik over webshoppens forretningsaftale.
8Den billigste leveringstype vil altid vise sig at være selv at hente ordren, hvilket afhænger af at du lever nær online butikkens bopæl. Den leveringsmulighed kan være vældig afgørende i tilfælde af at vi absolut skal bruge strandsandsmørtel med det samme. Alternativt så præsterer flere e-shops i Danmark levering uden betaling, men for det meste kun når du bestiller for en konkret pris.
9Trustpilot forærer dig uden sammenligning gunstige muligheder for at gennemstøve en lang række øvrige konsumenters tanker og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du tager et kig på internet virksomhedens anmeldelser forinden du køber billige strandsandsmørtel online. Facebook leverer også immervæk passelige chancer for at få kendskab til netbutikkens popularitet.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk