Maabjerg

Strandmørtel pristjek

Er du på udkig efter strandmørtel? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 500 liter for kun 859 kr. Det er 63 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 liter strandmørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
859 kr.Sække med 500 literKøb
859 kr.Sække med 500 literKøb
943 kr.Sække med 500 literKøb
989 kr.Sække med 500 literKøb
1.177 kr.Sække med 500 literKøb
1.203 kr.Sække med 500 literKøb
1.220 kr.Sække med 500 literKøb
1.307 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.437 kr.Sække med 500 literKøb
1.541 kr.Sække med 500 literKøb
1.549 kr.Sække med 500 literKøb
2.300 kr.Poser med 15 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til udvendig puds til fugning til pudsning

Varianter: 7.7 % 0,09

Mængder: 1 m3 1000 kg 25 kg 800 kg 15 kg 20 kg 25 kg 1 ton 500 liter 500 kg 15 kg 10 kg 1 kubikmeter

Levering: i bigbag i poser løst leveret hent selv afhentning i sække trailer i løs vægt vognlæs

Brands: Skalflex Igelsø Lip Raw Weber Scan

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på salgspriserne på billige strandmørtel fra byggecenter til byggecenter. Nogle satser på de bedste tilbud, hvorimod andre tilbyder en høj grad af service. Du bør reflektere over hvad der for dig betyder mest.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at undersøge, om den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers bør du overveje at vælge et andet.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med en lang række spørgsmål. Derfor kan du med fordel bestille ved en online byggeshop, hvor du får hjælp og vejledning omkring strandmørtel.
Du skal have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Af den grund bør du kende netbutikkens regningslinjer.
Ifald du skal have dine byggematerialer hurtigt eller blot vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du med fordel fragte materialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed muligt ved de store byggecentre.
Nogle byggemarkeder udbyder et bredt produktsortiment, og øvrige specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du kan vurdere om det er vigtigt for dig at du har adskillige varetyper at vælge fra, foruden bare strandmørtel.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og kendte butikker, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når du shopper online. Det kan du se som positivt.
De store byggekæder sælger produkter fra alle mulige producenter, med det formål at du så kan købe fra et bredt udvalg af strandmørtel online.
De udbredte byggemarkeder findes mange steder i landet, og derved har folk adgang til at handle online og transportere byggematerialerne personligt. Derfor er det muligt at blive fri for leveringsgebyret, samt tilmed få fat i produkterne med det samme.

Nichewebshop

Mange webshops som sælger få produkter er iværksætterfirmaer, der typisk er dansk ejede, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse hjælper du når du bestiller strandmørtel online på deres webshop.
Majoriteten af nicheforhandlere har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Ergo kan du få mere gavnlig assistance fra folk med ekspertviden i lige præcis strandmørtel.
De fleste niche webshops står selv for produktion af de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en bedre pris.
De 10 største byggemarkeder
strandmørtel bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 medarbejdere i kædens 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af omkring 100 kollegaer i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

strandmørtel harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

strandmørtel silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag omkring 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 personer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

strandmørtel jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 medarbejdere i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der er rigelige mængder af guides og videoer på nettet som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube yder assistance med enormt meget udbytterig info, navnligt hvis man kigger i hele verden.
2Der viser sig som regel ubelejlige vanskeligheder når det handler om større projekter, og følgelig kan det vise sig vigtigt at der afsættes passende plads i kalenderen, med formålet om at man kan være selvsikker på at nå i mål.
3I god tid inden at du igangsætter byggeprojektet kan det vise sig rimeligt afgørende at du sikrer dig, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig gældende love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
4Det kan vise sig væsentligt at du har de presserende materialer indkøbt på forhånd inden du starter håndværket. Du kan med fordel sammenfatte en overskuelig indkøbsliste som indeholder alt det du har brug for, og bagefter eftergå materialerne, så du er sikker på at du ikke har glemt noget.
5Det kan vise sig nødvendigt at søge en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed ift. krævende byggeprojekter. Nogle projekter stiller krav om flere mennesker. I øvrigt vil det blive hurtigere og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
6Man skal ikke på noget tidspunkt mangle udstyr. Typisk vil det vise sig fornuftigt at du har det tilgængeligt akkurat som du påbegynder byggeriet. Det er i øvrigt en fordel at tillægge de her udgifter i budgettet for byggeprojektet.
7For udendørs byggeprojekter har vejrsituationen stor betydning. Derfor kan du hyppigt holde øje med vejrforudsigelserne i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel begynder at vælte ned når du netop er midt i dit omfattende byggeprojekt.
8Planlægning bliver kilden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du kunne overveje at sammensætte en effektiv handlingsplan, som fortæller hvilke gøremål der løses på hvilke dage, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp i sammensætningen af planen.
9Ofte vil det være afgørende at udfærdige et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan vise sig at være fordelagtigt at nedskrive hver eneste udgift, og så finde frem til online tilbud på dem én efter én.
10Du har mulighed for at spørge om støtte fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet når renoveringen er miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at byggeriet har en positiv effekt på klimaet.
11Måske det burdes overvejes om du ønsker at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at fremskaffe assistance fra en fagperson til områder af projektet. Ifald du anskaffer assistance fra en fagperson er det lukrativt at søge prisoverslag fra diverse virksomheder.
12Du bør aldrig se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse bl.a. hjelm og sko som sikring imod eventuelle risici. Det er yderst relevant at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, i særdeleshed ifald du ikke fremskaffer professionel assistance.
De bedst anmeldte byggecentre
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt flot. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er temmelig overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver toprating, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ultra flot. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er ualmindeligt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ualmindeligt beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.

Populære spørgsmål vedr. strandmørtel

 • Hvad bruges strandmørtel til?
 • Hvor meget cement i strandmørtel?
 • Hvad er strandmørtel?
 • Strandmørtel?
 • Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

  Masser af internet foretagender frembyder nu om dage alverdens billige leveringsformer til strandmørtel. Et hit er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de nyindkøbte produkter når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er jo virkelig fleksibel, samt i mange tilfælde endda den mest billige mulighed for fragt.

  Du burde lige så vel overveje at få produkterne leveret til din lejlighed eller hus eller til når du er på job. Leveringsformen bliver uheldigvis en lille smule mere bekostelig, men derudover særdeles fleksibel for strandmørtel online. Den prisbilligste type af levering kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, hvilket afhænger af at du opholder dig i nærheden af internet selskabets byggecenter, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringsdygtigheden på strandmørtel er selvfølgelig temmelig betydningsfuld ifald du står og skal bruge varen straks, og af den grund er det selvfølgelig aktuelt at vi ser nærmere på den estimerede leveringstid på strandmørtel. Masser af byggemarkeder – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – annoncerer billig 1 hverdags levering på mange varer online, som regnes ud fra at bestillingen realiseres før et fastslået tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få varerne ud af døren forinden personalet har fyraften.

  Nogle enkelte forhandlere på nettet lover fragt uden gebyr på strandmørtel online, men tit forudsætter det at man køber for et præcist beløb. I øvrigt bør du vælge den billigste leveringstype, hvilket oftest vil være at få dem til at levere produkterne til en pakkeshop.

  De store byggecentre tildeler afhentning hvor man bestiller billig strandmørtel hjemmefra men selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og 10-4. De tilbyder bl.a. click-and-collect på strandmørtel i følgende områder:

  Hvidovre, Allerød, Hedensted, Ballerup, Næstved, Nykøbing Falster, Horsens, Lystrup, Jyllinge, Albertslund, Birkerød, Værløse, Holstebro, Middelfart, Vallensbæk, Skanderborg, Kolding, Aarhus, Rudersdal, Hjørring, Tårnby, Søborg, Tilst, Hørsholm, Skive, Aalborg, Risskov, Lillerød, Gladsaxe, Silkeborg, Esbjerg, Randers, Vordingborg, Odder, Åbyhøj, Hedehusene, Farum, Højbjerg, Brabrand, Brønderslev, Odense, Haderslev, Rønne, København, Charlottenlund, Sønderborg, Roskilde, Kokkedal, Thisted, Nærum, Valby, Frederikshavn, Stenløse, Gentofte, Struer, Svendborg, Glostrup, Greve, Herning, Holbæk, Frederiksværk, Nørresundby, Vejle, Brøndby, Vanløse, Viborg, Varde, Solrød Strand, Aabenraa, Slagelse, Helsingør, Ishøj, Brønshøj, Grenaa, Dragør, Rødovre, Kalundborg, Taastrup, Hobro, Ølstykke, Ikast, Fredericia, Ringsted, Lyngby, Nyborg, Frederikssund, Frederiksberg, Haslev, Nakskov, Virum, Køge, Hillerød, Korsør, og Herlev, .

  Klik-og-hent for strandmørtel er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster).

  Når vi kigger i data er det tydeligt, at online shoppere typisk søger fx strandmørtel online og køb strandmørtel. Foruden dette oplever vi tit internet shoppere kigge efter eksempelvis strandmørtel tilbud, strandmørtel priser og billig strandmørtel, foruden de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4.

  Tilbud på strandmørtel

  Det er jo efterhånden super fremkommeligt for almindelige dødelige at finde frem til tilbud på billige strandmørtel online hos flere online outlets, og så har utallige online shops ikke kunne slippe for at formindske udsalgspriserne på strandmørtel betragteligt, og derudover sikre levering uden betaling.

  Derfor kan det alligevel blive gavnligt at udforske flere e-forhandlere efter tilbud og rabatter på strandmørtel online før du gennemfører din handel, således at du er skråsikker på at opnå den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de store byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus.

  Man skal trods alt være opmærksom på, at såfremt en e-butik markedsfører billige strandmørtel online til en salgspris der er grænseløst billig, så er det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en falsk online webshop. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald omsluttet af en foranstaltning, som værner dig som køber imod uærlige internet forretninger.

  Vi tilråder bestillinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kunne du anvende et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at afbetale omkostningerne til strandmørtel i flere bidder. Det fås normalt hos specialiserede netshops, i modsætning til de gængse byggemarkeder som fx Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma og XL-Byg.

  Ved kig i tallene står det markant, at online shoppere mange gange søger efter for eksempel køb strandmørtel og billig strandmørtel. Foruden dette ser vi ofte mennesker efterspørge for eksempel strandmørtel online, strandmørtel tilbud samt strandmørtel priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 liter kg strandmørtel er 859 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

  Hurtig og korrekt levering.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til fugning til pudsning til udvendig puds

  Varianter: 7.7 % 0,09

  Mængder: 10 kg 500 kg 1 m3 1 kubikmeter 1 ton 25 kg 800 kg 1000 kg 500 liter 15 kg 25 kg 20 kg 15 kg

  Levering: trailer afhentning i sække vognlæs i poser i løs vægt i bigbag hent selv løst leveret

  Brands: Scan Raw Lip Igelsø Weber Skalflex

  Udforsk folks oplevelser

  Trustpilot giver dig fuldt ud hæderlige løsninger til at se nærmere på ret mange andre brugeres tanker og af den grund stiller vi forslag om, at du iagttager online virksomhedens kritik forinden du placerer din ordre på billige strandmørtel online.

  Facebook tilbyder for øvrigt ret så tiltalende genveje til at få indblik i online virksomhedens popularitet. Her møder vi endda internet outlets hvor du kan frembringe en bedømmelse af ordreforløbet, som lige så vel burde tages i brug til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

  Før folk handler billige strandmørtel online i en internet forhandler burde de for at være sikker gennemlæse forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog typisk ikke super interessant, specielt på de kendte byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma og Bauhaus.

  Et andet forslag kunne være at se hvorvidt webbutikken er e-mærke tilsluttet, hvilket ofte er en indikator for at e-handlen forstår dansk lovgivning, samt at internet shoppen tit vurderes af jurister som har indsigt i lovene på området.

  Det giver dig chance for support, for så vidt du møder vanskeligheder i processen med din ordre på strandmørtel. Udover dette er det smart at kunden er hensynstagende til de mest relevante reglementer der har betydning for købet af strandmørtel online, som eksempelvis hvilken bytteret forretningen garanterer.

  I den relation er det på samme måde vigtigt, at man stadig opbevarer sin e-mail kvittering, således man en anden gang kan eftervise købet af strandmørtel, uafhængig af om man handler hos Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bauhaus eller Bygma.

  Christian E gav 5 stjerner

  Super hurtig levering

  Inger Kristensen gav 4 stjerner

  Jeg skal love for der er service på…

  Jørgen H gav 5 stjerner

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

  Jens Kristensen gav 5 stjerner

  Fantastisk behandling

  9 tips til online indkøb
  1En hel del internet varehuse lover fragt uden betaling på strandmørtel, men ofte er det forbeholdt når du aftager for et fastsat beløb. Ellers kunne man foretrække den mindst kostelige leveringsmetode, der oftest vil blive at få dem til at køre produkterne til et afhentningssted. Løsningen er godt nok derudover særligt smertefri. Den prisbilligste løsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne.
  2Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er indbefattet af en retningslinje, hvilket garanterer køberen imod bedrageriske e-firmaer. Som en anden løsning burde du vælge en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, forudsat du har til hensigt at afdrage beløbet over en længere periode.
  3Vi slår generelt et slag for at finde ud af om online firmaet er tilsluttet e-mærket, eftersom det kan være en garanti for at internet virksomheden retter sig efter gældende dansk lovgivning, udover at internet webshoppen hyppigt tilses af jurister der forstår vilkårene på området. Inden folk bestiller billige strandmørtel på en butik på nettet behøver de reelt gennemlæse webshoppens handelsbetingelser.
  4Det er efterhånden særligt gnidningsløst for forbrugerne at finde de bedste tilbud online på billige strandmørtel på forskellige internet selskaber, og for det præsterer flertallet af webshops billig levering. Dog kan det immervæk være lønsomt at efterse nogle forskellige online webshops efter udsalg og tilbud før du færdiggør din shopping, således at man er sikret at antage den billigste pris.
  5Leveringsdygtigheden er virkelig afgørende om man mangler produkterne fluks, og af den grund er det fuldkommen vigtigt at du ser nærmere på den forventede leveringsdato på strandmørtel. Mange internet outlets frembyder billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende varer, som betinges af at bestillingen realiseres forinden et fast tidspunkt.
  6En stor portion online selskaber tilbyder i vore dage diverse billige leveringsmidler til strandmørtel. En sikker vinder er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de købte produkter når du har lyst. Fragtformen er jo virkelig praktisk, samt oftest tilmed den billigste leveringsmåde.
  7Trustpilot indebærer altid fantastiske muligheder for at kigge nærmere på en lang række nuværende kunders bedømmelser og derfor tilrådes det, at du eksaminerer e-handlens kritik forud for at du køber billige strandmørtel online. Facebook præsterer tilsvarende rigtig fremragende metoder til at få kendskab til e-butikkens kundetilfredshed.
  8Inden folk bestiller billige strandmørtel hos en internet shop kan man egentlig sætte sig ind i netbutikkens regler, men det er mange gange et tidskrævende projekt. I øvrigt er det fornuftigt at du er klar over de elementære vedtægter der kan have indvirkning på shopping af billige strandmørtel online, til eksempel den returpolitik internet virksomheden lover.
  9Den billigste leveringsløsning vil altid vise sig at være selv at hente produkterne, men det afhænger af at du befinder dig nær internet webshoppens lager. Den fragtform kan i nogle tilfælde være meget aktuel hvis vi har brug for strandmørtel med det samme. Alternativt så tilbyder en række online forhandlere fri fragt, men tit kun ifald du køber for et fastsat beløb.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk