Maabjerg

Støbesand pristjek

Er du på udkig efter støbesand? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 825 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg støbesand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
825 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.042 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.098 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.099 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.138 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.613 kr.Sække med 500 literKøb
1.819 kr.Sække med 775 kgKøb
2.078 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 kubikmeter 25 kg 15 kg 25 kg 15 kg 20 kg 800 kg 1000 kg 1 ton 500 kg 1 m3 10 kg 500 liter

Levering: afhentning i sække trailer i bigbag i løs vægt vognlæs i poser løst leveret hent selv

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder sælger et bredt vareudvalg, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du kan forholde dig til hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot støbesand.
For en del er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. Dermed kan du shoppe hos en online byggeshop, som kan give råd og vejledning til valg af støbesand.
Når du har brug for produkterne med det samme eller blot har lyst til at blive fri for fragten, så kunne du overveje at transportere varerne på egen hånd. Dette er specielt et alternativ hos de gængse byggekæder.
Der er variationer i prisen på billige støbesand fra byggecenter til byggecenter. En del vil have de bedste priser, hvorimod øvrige giver kompetent sparring. Du skal tænke over hvad der er vigtigst for dig.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Du bør derfor undersøge netbutikkens regler.
Det er naturligvis super vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre er tilgængelige i nærheden af dig selv, og dermed har man chancen for at handle online og køre produkterne personligt. Derigennem har du chancen for at slippe for fragten, og endda have produkterne med det samme.
De store byggekæder er folkekære og kendte firmaer, som kan give ubekymrethed når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De velkendte byggekæder tilbyder produkter fra diverse producenter, og pga. det kan du shoppe fra et bredt sortiment af støbesand online.

Nichewebshop

Forskellige nichefokuserede netbutikker har meget ekspertise i deres varer, da de fokuserer specifikt på disse varer. Følgelig kan du forvente ekstremt kompetent hjælp fra ansatte med ekspertviden i lige præcis støbesand.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af varerne der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online vil du få et ekstra godt tilbud.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsvirksomheder, som tit har danske ejere, muligvis tilmed lokalt nær dig. Dem understøtter du idet du handler støbesand online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 personer i kædens 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 mennesker i selskabets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

støbesand silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

støbesand harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

støbesand jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 ansatte i deres 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

støbesand bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag omkring 500 kollegaer i de 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Man vil på ingen måde gå ned på værktøj. Typisk kan det være vigtigt at du har værktøjet tilgængeligt før du iværksætter dit byggeprojekt. Det er derudover vigtigt at tillægge de her udgiftsposter i det økonomiske overblik.
2Typisk vil det være fundamentalt at have et udgiftsbudget for projektet, så du har styr på penge-delen af det. Det må være fornuftigt at kortlægge hver enkelt udgift, og herefter nedfælde ens udgift ved dem hver især.
3Måske kan det blive at have noget at sige at have de relevante materialer tilgængelige forinden du begynder din byggeproces. Du kan med fordel lave en enkel indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt det som er nødvendige, og som det næste gennemgå listen, således at du sikrer dig at alt er som det skal være.
4Før du går i gang med byggeprocessen kan det blive rimeligt betydningsfuldt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype kan der være gældende love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Der viser sig jævnligt uventede problemstillinger når det gælder omfangsrige byggeprojekter, og ergo viser det sig væsentligt at man afsætter rigeligt med plads i køreplanen, som er vigtigt for at man kan være sikker på at man får det færdiggjort.
6Der kan findes alle mulige former for hjælpeartikler og videoer online som du kan finde inspiration i. Især YouTube kan hjælpe med ret så meget anvendelig info, særligt når du søger på engelsk.
7For udendørs opgaver kan vind og vejr få en væsentlig rolle. Således bør du løbende kigge på prognosen for vejret når du nærmer dig projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme begynder at stå ned i stænger absolut lige når du er godt i gang med dit komplekse byggeprojekt.
8Planlægning bliver metoden til succes med arbejdet. Du skal liste en klar plan, der viser hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, samt en tilhørende rækkefølge. Vær konkret idet du udarbejder din strategi.
9Man kan få tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det gives hvis ombygningen er klimavenligt. At få tilbud om støtte forudsætter med andre ord at ombygningen har en positiv effekt på naturen.
10Du må nødig nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej påklædning som eksempelvis sko og hjelm der skåner dig med henblik på mulige uheld. Det er yderst relevant at du husker dit eget helbred i byggeprojektet, i særdeleshed ifald du ikke sikrer dig professionel assistance.
11Du bør regne på om projektet er et du kan klare selv, eller du hellere bør have hjælp fra en fagperson til afslutningen af byggeriet. Forudsat at du tager imod assistance fra en fagmand vil det typisk være en god idé at tage imod forslag fra en håndfuld håndværkere.
12Det kan være en god idé at få en hjælpende hånd til byggeprojektet, ikke mindst hvis det er store byggeopgaver. Omfangsrige projekter kræver mere end en person. Ydermere bør det blive hurtigere og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
De højest bedømte byggeshops
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % giver toprating, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som klart er meget imponerende. Ratingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % giver toprating, og kun 9 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ekstremt imponerende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som jo er utrolig imponerende. Ratingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er enormt imponerende. Evalueringen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.

Klassiske spørgsmål til støbesand

 • Hvor er støbesand på tilbud?
 • Hvad er støbesand?
 • Hvor købes støbesand billigt?
 • Hvad koster støbesand?
 • Hvor købes støbesand online?
 • Hvor meget vejer støbesand?
 • Hvilken leveringsmanér er smartest?

  En hel del e-handler tilbyder nu til dags diverse forskellige billige leveringsudgaver til støbesand. Det mest populære er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de bestilte varer når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er altså ekstremt bekvem, samt endda endvidere den mest prisbevidste fragtløsning.

  Du burde derudover tænke over at få produkterne bragt hjem til dig eller til dit arbejdes adresse. Fragtformen bliver beklageligvis en tak mere pebret, men på den anden side yderst nem for støbesand online. Den mest betalelige leveringsløsning er uden tvivl at hente produkterne selv, men dette forudsætter at du fysisk befinder dig i kort afstand af online firmaets byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Fragtperioden på støbesand er jo ekstremt aktuel forudsat vi absolut skal bruge varen om få sekunder, og med det formål er det relativt vigtigt at vi gransker det forventede leveringstidspunkt på støbesand. Adskillige online forretninger – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens varer online, som imidlertid er regnet ud fra at bestillingen anbringes tidligere end et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen klargjort inden lagerpersonalet holder fyraften.

  Indtil flere online virksomheder tilbyder fragt uden beregning på støbesand online, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at der aftages for en præcis sum. I øvrigt skulle man snuppe den prisbilligste leveringsudgave, hvilket tit er at få fragtmanden til at køre dine varer til et afhentningssted.

  De fleste webbutikker giver click-and-collect hvor du handler billig støbesand derhjemme og afhenter i butikken. Fx XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus. De tilbyder bl.a. click-and-collect på støbesand i disse byer:

  Ringsted, Valby, Jyllinge, Herlev, Middelfart, Ølstykke, Nyborg, Sønderborg, Albertslund, Værløse, Rønne, Ikast, Kolding, Søborg, Herning, Aabenraa, Odder, Virum, Vanløse, Hørsholm, Vejle, Nørresundby, Glostrup, Åbyhøj, Brønderslev, Fredericia, Hvidovre, Hedensted, Allerød, Køge, Kokkedal, Tilst, Holstebro, Skanderborg, Aarhus, Skive, Charlottenlund, Lyngby, Stenløse, Farum, Aalborg, Struer, Randers, Vallensbæk, Slagelse, Haslev, Hobro, Frederiksværk, Lystrup, Svendborg, Risskov, Dragør, Horsens, Lillerød, Grenaa, Odense, Nærum, Gladsaxe, Ballerup, København, Hillerød, Frederiksberg, Nakskov, Varde, Frederikssund, Thisted, Holbæk, Frederikshavn, Næstved, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Kalundborg, Birkerød, Hjørring, Viborg, Haderslev, Hedehusene, Ishøj, Rødovre, Helsingør, Taastrup, Greve, Højbjerg, Vordingborg, Gentofte, Esbjerg, Silkeborg, Rudersdal, Tårnby, Roskilde, Brønshøj, Brøndby, Korsør, og Brabrand, .

  Click-and-collect for støbesand er muligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Falster, Lolland, Midtsjælland, Hovedstaden), Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn).

  Ses der på data står det klart, at folk som regel søger bl.a. køb støbesand og billig støbesand. Derudover oplever vi mange gange netshoppere efterspørge bl.a. støbesand priser, støbesand tilbud samt støbesand online, foruden de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg og Jem og Fix.

  Find den bedste pris på støbesand

  Det har vist sig at være ret hensigtsmæssigt for folk at vurdere prisniveauet på billige støbesand online i blandt forskellige e-handler, og altså har mange internet virksomheder ikke kunne slippe for at formindske priserne på støbesand markant, og ovenikøbet sikre gebyrfri levering.

  Derfor kan det til hver en tid blive tiden værd at se nærmere på nogle forskellige e-forhandlere efter rabatter og tilbud på støbesand online forinden du gennemfører din bestilling, så man er sikret at få fat i den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

  Du bør trods alt ikke glemme, at i tilfælde af at en online virksomhed forhandler billige støbesand online for en pris der kan ses som hamrende fordelagtig, så kan det undertiden være en indikator for en uærlig netshop. Køb med kort er ikke desto mindre indbefattet af en ordning, der hjælper folk overfor svindlende internet varehuse.

  Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du anvende en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du efterspørger at godtgøre prisen på støbesand senere. Dette foreslåes typisk i nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som fx Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Silvan.

  Når man kigger i data fremstår det klart, at internetbrugere ofte søger efter fx køb støbesand og støbesand priser. Derudover ser vi mange gange folk kigge efter blandt andet billig støbesand, støbesand online og støbesand tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg støbesand er 795 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering og god service..” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 25 kg 20 kg 1000 kg 500 liter 10 kg 25 kg 1 kubikmeter 1 ton 1 m3 800 kg 500 kg 15 kg 15 kg

  Levering: hent selv trailer afhentning i sække i bigbag i poser vognlæs løst leveret i løs vægt

  Kig på tidligere brugeres evalueringer

  Trustpilot tilbyder dig visse ønskværdige muligheder for at kigge nærmere på forskellige nuværende kunders opfattelser og derved er det smart, at du eftergår online shoppens anmeldelser før du handler billige støbesand online.

  Facebook fører til for øvrigt altid fremragende metoder til at få kendskab til online virksomhedens popularitet. Foruden det møder vi en række forretninger på nettet hvor man kan meddele en kritik af ordreforløbet, hvilket lige så vel burde benyttes til at bedømme hvor glade kunderne er.

  Forinden nogen handler billige støbesand online på en butik kan de sådan set læse webbutikkens forretningsvilkår, dog er det i reglen et omfattende arbejde, især hos de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus.

  En anden løsning er at kontrollere om online forhandleren er e-mærket, fordi det bør være et signal om at internet forretningen lever op til den officielle danske lovgivning, samt at den lejlighedsvis gennemses af sagkyndige der har meget erfaring med reglerne på området.

  Dette er desuden en god lejlighed til opbakning, når du skulle få udfordringer i processen med din ordre på støbesand. For øvrigt tilråder vi at køberen er på vagt for de grundlæggende bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med købet af støbesand online, som eksempelvis hvilken ombytningsret internet shoppen kører med.

  I den sammenhæng er det ligeledes essesentielt, at man når som helst beholder sin faktura, så man når som helst kan bekræfte bestillingen af støbesand, ligegyldig om man har købt ved Davidsen, Silvan, Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma eller Jem og Fix.

  Rasmus gav 5 stjerner

  Super god oplevelse og ingen problemer

  Anne gav 4 stjerner

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

  Helle gav 5 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  Inger gav 4 stjerner

  Quick expedit

  9 tips til indkøb via nettet
  1Det er jo meget let for alle at sammenholde priser online på billige støbesand fra forskellige online outlets, og af den grund tilbyder flertallet af internet webshops portofri fragt. Dog kan det ikke desto mindre vise sig tiden værd at udforske indtil flere online forhandlere efter tilbud og rabat forud for at du shopper, sådan at du ikke er i tvivl om at modtage den mest attraktive pris.
  2Forinden nogen køber billige støbesand på en netshop bør man altid kigge på netbutikkens handelsvilkår, dog er det uden tvivl ikke videre interessant. Derudover er det fornuftigt at køberen er opmærksom på de mest betydningsfulde regler der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige støbesand online, f.eks. hvilken ombytningsret online virksomheden har.
  3Trustpilot bringer dig absolut relevante løsninger til at dechifrere en hel del øvrige køberes meninger og herved stiller vi forslag om, at du gransker online butikkens ratings inden du køber billige støbesand online. Facebook bringer dig ligeledes aldeles passende muligheder for at få et kig ind i internet butikkens kundetilfredshed.
  4De fleste online shops udlover på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige leveringsformer til støbesand. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket pakkeshops, og så kan du blot gå forbi efter ordren når der er mulighed for det. Den er altså ret så ligetil, samt i mange tilfælde ydermere den prisbilligste fragtmulighed.
  5Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være super central hvis vi har behov for ordren om få sekunder, så af den grund er det faktisk passende at vi ser leveringstiden ved støbesand. Størstedelen af online webshops tilbyder billig dag-til-dag fragt på en række varer, men vær påpasselig da det er regnet ud fra at du når at bestille tidligere end et givent tidspunkt.
  6Vi anbefaler handler med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er dækket ind under et reglement, hvilket værner dig som kunde imod fup webbutikker. Alternativt burde du vælge en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du higer efter at honorere beløbet ude i fremtiden.
  7Vi slår generelt et slag for at granske om online forhandleren er e-mærke godkendt, da det længe har været et sympol på at e-shoppen overholder de danske regler, samt at online forretningen jævnligt kigges til af sagkyndige som er indført i vilkårene på området. Inden folk bestiller billige støbesand i en internet shop kunne de for at være på den sikre side læse forhandlerens vilkår.
  8Enkelte internet butikker yder billig levering på støbesand, men i de fleste tilfælde forudsætter det at der erhverves for et fastslået beløb. Ellers kunne man snuppe den mest prisbevidste metode til levering, hvilket tit vil blive at få dem til at bringe produkterne til en pakkeshop. Leveringstypen bliver som regel endvidere ultra uproblematisk. Den mest letkøbte fragttype kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne.
  9Den mest prisbevidste slags levering vil altid vise sig at være selv at hente ordren, som jo kræver at du opholder dig med kort afstand til online forretningens arbejdslager. Den løsning til levering er jo rigtig bestemmende når vi mangler støbesand inden for få dage. Alternativt så tilbyder en række netshops levering uden omkostninger, men typisk under forudsætning af at der erhverves for en konkret sum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk