Maabjerg

Støbemix pristjek

Er du på udkig efter støbemix? Vi har fundet 21 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 839 kr. Det er 69 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg støbemix inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
839 kr.Sække med 1.000 kgKøb
855 kr.Sække med 1.000 kgKøb
898 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.019 kr.Sække med 500 literKøb
1.019 kr.Sække med 500 literKøb
1.024 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.068 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.098 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.099 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.138 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.148 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.342 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.362 kr.Poser med 20 kgKøb
1.766 kr.Sække med 500 literKøb
1.819 kr.Sække med 775 kgKøb
1.975 kr.Sække med 500 literKøb
1.984 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.078 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fliser til fundablokke til gulv til trappe til beton til sokkel til kantsten til flagstang til fundament til støttemur til stolper til betongulv til gulvvarme

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm 0-32 mm 0-16 mm

Mængder: 25 kg 15 kg 10 kg 1 kubikmeter 15 kg 25 kg 20 kg 1 m3 500 liter 500 kg 1 ton 1000 kg 800 kg

Levering: afhentning vognlæs i sække i bigbag hent selv løst leveret i løs vægt trailer i poser

Brands: Lip Weber Raw Safestone

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige støbemix fra byggekæde til byggekæde. Nogle har fokus på gode priser, hvorimod andre har kompetent sparring. Du skal overveje hvad der for dig betyder mest.
For nogle er byggeprojekter lig med mange spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at handle hos en netbutik, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af støbemix.
Hvis du vil have varerne hurtigt eller blot gerne vil undgå fragten, så kan du med fordel hente materialerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed muligt ved de velkendte byggemarkeder.
Nogle byggecentre tilbyder et enormt udvalg af produkter, og nogle har fokus på en bestemt varetype. Du kan vide om det er essentielt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot støbemix.
Det er selvsagt super relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gælder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør du læse forretningens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og almenkendte forretninger, hvilket bidrager til ubekymrethed til dig der skal købe online. Dette vil nogle se som positivt.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede nær dig, og takket være dette har du mulighed for at handle online og transportere byggematerialerne personligt. Takket være dette kan du slippe for leveringsomkostningen, og tilmed skaffe varerne lige nu.
De store byggemarkeder køber varer fra en lang række forskellige producenter, og derigennem kan du handle fra et bredt sortiment af støbemix online.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede netbutikker har ekstremt meget forstand på deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse varer. Således vil du få ekstra informativ hjælp fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis støbemix.
Diverse webshops i små nicher er små firmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne tilmed lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe ved at bestille støbemix online fra deres webshop.
Hovedparten af nichefokuserede webshops står selv for produktion af de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online kan du forvente at få gode tilbud.
Danmarks største byggecentre

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

støbemix silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

støbemix jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

støbemix bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

støbemix harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der ligger ekstremt mange hjælpeartikler og videoer på nettet som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med betydelige mængder udbytterig information, ikke mindst ifald du søger på engelsk.
2Det er oplagt at få hjælp til arbejdet, i særdeleshed når det kommer til større projekter. Større byggerier kræver mere end en person. Derudover bliver det mere produktivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
3Du kunne tænke over hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt bør skaffe professionel assistance til færdiggørelsen af byggeriet. Når du skal have hjælp fra en ekspert er der penge at spare ved at indhente forslag fra en håndfuld leverandører.
4Det kan vise sig fundamentalt at have de fornødne byggematerialer handlet ind på forhånd inden du går i krig med byggeprocessen. Du får god gavn af at lave en overskuelig oversigt indeholdende alt det du skal bruge, og derefter granske punkterne, hvormed du føler dig sikker på at du har styr på det.
5I god tid inden at du iværksætter dit byggeprojekt må det være usandsynligt centralt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig begrænsende love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
6Ved byggeprojekter udendørs har vejret en betydningsfuld rolle. Således bør du regelmæssigt holde øje med vejrforudsigelserne lige før arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel begynder at stå ned i stænger når du netop er ved at færdiggøre dit krævende byggeprojekt.
7Du bør på ingen måde stå uden det nødvendige værktøj. Det er meningsfuldt at du har grejet til disposition forinden du starter dit byggeprojekt. I øvrigt må du ikke glemme at medtage de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
8Du skal ikke glemme sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj som eksempelvis arbejdshjelm som skåner dig overfor eventuelle skader. Det er af stor betydning at have styr på din sikkerhed i byggeriet, ikke mindst hvis du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
9Der kommer ofte pludselige udfordringer i forbindelse med avancerede projekter, og herved er det meningsfuldt at der afsættes god nok plads i planen, som vil medvirke til at man kan føle sig ubekymret om at man når det til siden.
10I mange tilfælde vil det være fornuftigt at have et regnskab for projektet, så man har styr på udgifterne. Det må være forstandigt at kortlægge alle udgiftsposter, og bagefter finde frem til den billigste pris på hver enkelt.
11Du kan spørge om tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det får man når projektet er miljøvenligt. At få tilskud kræver med andre ord at renoveringen har en positiv indvirkning på naturen.
12Godt forarbejde vil altid være vejen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du skal forfatte en struktureret handlingsplan, der fortæller hvilke gøremål du vil lave hvornår, med en dertilhørende nummerorden. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver din plan.
De mest populære byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 23.161 ratings, hvor hele 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som altså er fantastisk flot. Evalueringen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er usædvanligt overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % giver 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er rigtig overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 ratings, hvor hele 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.

Klassiske spørgsmål hvad angår støbemix

 • Støbemix hvor meget?
 • Hvor meget cement til 1m3 støbemix?
 • Hvilken støbemix til fundament?
 • Hvad vejer 1m3 støbemix?
 • Hvor meget cement skal der i støbemix?
 • Hvor meget cement til støbemix?
 • Hvad består støbemix af?
 • Hvor meget støbemix skal jeg bruge?
 • Støbemix hvor meget vand?
 • Hvad vejer en skovlfuld støbemix?
 • Hvad er støbemix?
 • Hvad indeholder støbemix?
 • Støbemix hvordan?
 • Hvordan blandes støbemix?
 • Hvilken støbemix?
 • Hvad bruges støbemix til?
 • Hvad vejer 1 m3 støbemix?
 • Hvad koster støbemix?
 • Hvilken metode til levering er bedst?

  En hel del byggemarkeder tildeler nu om stunder mange forskellige billige leveringsudgaver til støbemix. Den mest almindelige er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv kan hente dine produkter når du har mulighed for det. Løsningen er jo vældig fleksibel, og i mange tilfælde desuden den mest betalelige leveringsmåde.

  Du bør ydermere påtænke at bestille levering til dit hus eller til når du er på job. Leveringsmetoden viser sig sædvanligvis et hak mere pebret, men endda særdeles ukompliceret med støbemix online. Den mindst kostelige løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, men den mulighed beroer på at du bor tæt på webshoppens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på støbemix kan i nogle tilfælde være ret essentiel når vi har brug for din pakke inden for få dage, og derfor er det fuldt ud fornuftigt at du kontrollerer leveringstidspunktet på støbemix. Mange e-handler – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på en masse produkter online, hvilket dog er underforstået at du når at bestille inden et fastslået tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer ud af døren før lagermedarbejderne har fri.

  En række e-firmaer sikrer fragt uden omkostninger på støbemix online, men i de fleste tilfælde kræver det at der købes for en fastsat pris. I øvrigt må du gribe den prisbilligste fragtmulighed, der typisk er at få fragtfirmaet til at køre varerne til et afhentningssted.

  Temmelig mange webbutikker yder click-and-collect hvor man handler billig støbemix hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Fx 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og Silvan. Byggecentrene tildeler bl.a. afhentning af støbemix i disse byer:

  Haderslev, Albertslund, Lyngby, Næstved, Rødovre, Gladsaxe, Ølstykke, Tårnby, Vallensbæk, Aabenraa, Roskilde, Grenaa, Frederiksberg, Brønderslev, Sønderborg, Hjørring, Thisted, Lystrup, Søborg, Svendborg, Birkerød, Brøndby, Nørresundby, Nakskov, Aarhus, Taastrup, Horsens, Silkeborg, Rudersdal, Vejle, Allerød, Hillerød, Åbyhøj, Glostrup, Højbjerg, Rønne, Vordingborg, Køge, Lillerød, Korsør, Haslev, Brønshøj, Virum, Hvidovre, Holbæk, Odense, Hedehusene, Hørsholm, Gentofte, Odder, Holstebro, København, Kokkedal, Viborg, Ballerup, Jyllinge, Risskov, Dragør, Ishøj, Brabrand, Slagelse, Fredericia, Valby, Hobro, Herning, Frederikshavn, Aalborg, Solrød Strand, Ikast, Skive, Frederiksværk, Ringsted, Charlottenlund, Varde, Vanløse, Greve, Tilst, Kalundborg, Randers, Middelfart, Skanderborg, Herlev, Nyborg, Nærum, Nykøbing Falster, Hedensted, Frederikssund, Stenløse, Helsingør, Kolding, Struer, Farum, Esbjerg, og Værløse, .

  Klik-og-hent af støbemix er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Vestsjælland).

  Når man ser på søgedata står det klart, at netshoppere mange gange leder efter eksempelvis støbemix online og støbemix priser. Man ser desuden mange gange mennesker søge bl.a. billig støbemix, støbemix tilbud og køb støbemix, foruden de store byggecentre som 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

  Rabat på støbemix

  Det er jo efterhånden særdeles fremkommeligt for alle at vurdere tilbud på billige støbemix online på diverse internet handler, og med det motiv har de fleste online varehuse set sig tvunget til at mindske salgspriserne på støbemix kolossalt, og ovenikøbet tilbyde gratis levering.

  Det kan immervæk være indbringende at efterprøve enkelte internet handler efter tilbud og rabatter på støbemix online inden du færdiggør din shopping, således at du er skråsikker på at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

  Man skal bare ikke overse, at hvis en online webshop udbyder billige støbemix online til en pris som virker ubegribelig beskeden, bør det i nogle tilfælde være et faresignal om en uoprigtig shop. Betalinger med kort er imidlertid omsluttet af et regulativ, hvilket forsvarer dig som køber overfor uægte internet butikker.

  Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du ønsker at godtgøre omkostningerne til støbemix over flere uger. Dette fås typisk i niche netbutikker, i modsætning til de store byggemarkeder som fx Davidsen, Bygma, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, 10-4 og Harald Nyborg.

  Når man kigger i data står det tydeligt, at folk mange gange kigger efter fx støbemix tilbud og køb støbemix. Man ser derudover jævnligt mennesker søge eksempelvis støbemix priser, støbemix online samt billig støbemix.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg støbemix er 648 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Det fungerer jo bare” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til fundablokke til støttemur til stolper til betongulv til beton til sokkel til flagstang til kantsten til gulvvarme til fliser til trappe til gulv til fundament

  Størrelser: 0-16 mm 0-32 mm 0-4 mm 0-8 mm

  Mængder: 15 kg 1000 kg 15 kg 20 kg 1 ton 500 liter 1 m3 1 kubikmeter 25 kg 800 kg 500 kg 10 kg 25 kg

  Levering: trailer i bigbag løst leveret vognlæs hent selv i løs vægt afhentning i sække i poser

  Brands: Lip Safestone Weber Raw

  Tjek eksisterende kunders anbefalinger

  Trustpilot bringer dig forholdsvis nyttige muligheder for at se nærmere på ret mange øvrige konsumenters tanker og af den grund kan det være til hjælp, at du eftergår webbutikkens vurderinger før du shopper billige støbemix online.

  Facebook medfører ydermere rigtig hæderlige metoder til at få indsigt i webshoppens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi faktisk online shops i Danmark hvor kunder kan publicere en evaluering af købsoplevelsen, som desuden må udnyttes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

  Forud for at nogen handler billige støbemix online på en webshop behøver man på en vis måde se på netshoppens handelsaftale, men det er mange gange ikke særlig spændende, i særdeleshed ved de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

  Et alternativ kan være at se nærmere på hvorvidt netshoppen er e-mærket medlem, fordi det ofte er en tryghed om at online forhandleren lever op til de gældende danske regler, samt at e-forhandleren hyppigt gennemses af fagfolk der har nøje kendskab til bestemmelserne på området.

  Desuden får du genvej til bistand, når du får problemstillinger ved din handel med støbemix. Yderligere er det prisværdigt at kunden er sat ind i de primære bestemmelser der kan have betydning for bestillingen af støbemix online, f.eks. den byttepolitik online webshoppen garanterer.

  I relation til det er det ligeledes relevant, at man stadig bevarer sin e-mail kvittering, så man altid vil kunne eftervise bestillingen af støbemix, ligegyldig om man køber hos XL-Byg, Silvan, Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Anders Nielsen gav 5 stjerner

  I gør det super godt

  Erik N gav 4 stjerner

  Det virker bare.

  Søren Christensen gav 5 stjerner

  Som altid hurtig og smidig levering.

  Mads Thomsen gav 5 stjerner

  Udmærket

  9 gode råd til din online shopping
  1Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omfavnet af en retningslinje, som begunstiger køberen overfor falske shops på nettet. Som en alternativ mulighed bør du overveje en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du ønsker at dække omkostningerne over et længere tidsrum.
  2Adskillige forhandlere på nettet frembyder til alt held en række forskellige billige leveringsudgaver til støbemix. Førstevalget hos mange er i øjeblikket pakkeshops, hvor du kan afhente pakken når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er jo i høj grad gnidningsløs, samt desuden tillige den mest prisbevidste form for fragt.
  3En hel del e-forhandlere sikrer fragt uden omkostninger på støbemix, men ofte er det kun gældende hvis der erhverves for et fastslået beløb. Som alternativ kan man vælge den billigste leveringsmåde, der ofte vil blive at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted. Fragtmuligheden viser sig jævnligt tillige rigtig bekvem. Den mest billige fragttype vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne.
  4Fragtperioden kan vise sig at være super betydningsfuld hvis man skal bruge pakken inden for kort tid, og af den grund er det rigtig klogt at vi efterser det estimerede leveringstidspunkt på støbemix. De fleste e-forretninger tilsiger billig levering på næste hverdag på mange produkter, men som trods alt står og falder med at ordren laves før et fast tidspunkt.
  5Forud for at folk shopper billige støbemix i en butik bør man de facto læse netshoppens handelsaftale, dog er det i mange tilfælde ikke super interessant. Derudover tilråder vi at kunden er sat ind i de mest relevante forhold der har indvirkning på shopping af billige støbemix online, eksempelvis den ombytningsret internet forhandleren garanterer.
  6Trustpilot giver dig stort set pålidelige genveje til at evaluere en lang række andre forbrugeres synspunkter og derved er det prisværdigt, at du iagttager online virksomhedens bedømmelser inden du bestiller billige støbemix online. Facebook byder på på samme måde immervæk værdifulde muligheder for at få indsigt i online forretningens kundefokus.
  7Det er jo efterhånden rigtig bekvemt for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige støbemix på flere online butikker, og af den grund yder en lang række internet firmaer billig fragt. Trods dette kan det til hver en tid være indbringende at se nærmere på nogle enkelte forhandlere på nettet efter tilbud og rabat forinden du færdiggør din shopping, så du er velinformeret til at få den skarpeste pris.
  8Den mest letkøbte leveringsversion er utvivlsomt at hente ordren selv, men den mulighed kræver at du befinder dig med kort afstand til internet shoppens tilholdssted. Den løsning til levering kan i nogle tilfælde være ret essentiel ifald du absolut skal bruge støbemix om kort tid. Alternativt så sikrer visse internet selskaber levering uden omkostninger, men tit kræver det at der indkøbes for et fastsat beløb.
  9Generelt går vi ind for at se nærmere på hvorvidt online butikken er verificeret af e-mærket, eftersom det almindeligvis er et bevis på at e-shoppen lever op til den officielle danske lovgivning, udover at online webshoppen løbende revideres af jurister der er meget fortrolige reglerne. Forinden folk bestiller billige støbemix i en internet webshop bør de på en vis måde tyde shoppens betingelser.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk