Maabjerg

Støbegrus pristjek

Er du på udkig efter støbegrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg støbegrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

Mængder: 1000 kg 1 m3 1 ton 500 kg 25 kg 25 kg 15 kg 20 kg 800 kg

Levering: i sække løst leveret vognlæs i poser hent selv afhentning i bigbag i løs vægt trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget afgørende at vide, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers bør du overveje at vælge et andet.
Du skal have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Af den grund bør man kende netbutikkens regningslinjer.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt sortiment af varer, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør overveje hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden bare støbegrus.
Når du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at slippe for fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere produkterne på egen hånd. Dette er først og fremmest muligt i de gængse byggekæder.
For mange er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. Af den grund er det en fordel at handle hos en netbutik, hvor du har mulighed for at få information omkring støbegrus.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige støbegrus fra byggemarked til byggemarked. Nogle giver de bedste tilbud, hvorimod nogle har fokus på service. Du må afveje hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og bekendte firmaer, hvilket medvirker til øget tryghed til dig der skal købe online. Det kan du se som en fordel.
De udbredte byggemarkeder samler varer fra mange nicheshops, og hermed kan du bestille fra et bredt udvalg af støbegrus online.
De store byggemarkeder har butikker i hele landet, og på grund af det har folk tilbuddet om at bestille online og transportere varerne selv. På grund af det kan du spare fragten, samt sågar have varerne hurtigere.

Nichewebshop

Diverse webshops i små nicher er ekstremt passionerede omkring det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andre produkter. På grund af det kan du få ekstra god service fra personale med specialistviden i lige præcis støbegrus.
Størsteparten af nichefokuserede webshops er mindre virksomheder, som oftest har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at handle støbegrus online på deres webshop.
Diverse webshops som sælger få produkter producerer selv de varer som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en lavere pris.
Danmarks største byggemarkeder
støbegrus jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af mere end 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

støbegrus silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 mennesker i deres 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af mere end 100 ansatte i virksomhedens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 ansatte i kædens 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 personer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

støbegrus harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af over 2.000 personer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

støbegrus bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Husk at kalkulere hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du hellere burde have hjælp fra en fagperson til delelementer af det. Forudsat at du søger professionel assistance kan det være fornuftigt at indhente forslag fra forskellige firmaer.
2Nogle gange kan man indhente offentligt tilskud til ombygninger. Det bliver givet ifald projektet er godt for miljøet. Den økonomiske støtte beroer altså på at byggeriet gør en positiv forskel for klimaet.
3Planlægning viser sig som metoden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du må udarbejde en gennemarbejdet agenda, som beskriver hvilke opgaver du vil løse på hvilke dage, og som også indeholder en rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du nedskriver din strategi.
4Før du starter dit byggeprojekt må det være yderst centralt med et tilsagn om, at dit projekt overholder loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der være diverse retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
5Det kan være nyttigt at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, især når det er omfattende byggeprocesser. Større ombygninger stiller krav om mere end en person. Samtidig vil det være mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
6Der er et bredt udvalg af guides og videoer via nettet hvor du kan finde hjælp. Især YouTube faciliterer enormt meget nyttig oplysning, i særlig grad hvis man benytter engelske søgeord.
7Der kommer som regel uforudsete problemstillinger ved svære projekter, og ergo vil det vise sig afgørende at der er afsat rigeligt med plads i kalenderen, som gør at man er tryg ved at nå i mål.
8Man må aldrig nogensinde undvære udstyr. Typisk kan det være klogt at have udstyret disponibelt inden du begynder på byggeprojektet. Glem ikke at tillægge disse udgifter i din økonomiske plan.
9Du bør for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så husk påklædning såsom fod- og hovedbeklædning som hjælper dig imod potentielle ulykker. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
10Det er vigtigt at lave et regnskab for projektet, så du har styr på den økonomiske del. Det bør være forstandigt at gennemgå samtlige udgiftsposter, og herefter nedskrive eventuelle tilbud på dem slavisk.
11For projekter udenfor har eventuelt regnvejr en stor rolle. Derfor må du tit lægge mærke til meldingerne om vejret i tiden op til arbejdets start, så du undgår at det uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger når du netop vil i gang med det store byggeprojekt.
12Potentielt kan det blive afgørende at have de fornødne bygningsmaterialer til disposition på forhånd inden du går til værks med dit arbejde. Du bør notere en enkel indkøbsseddel som indeholder de materialer som er nødvendige, og efterfølgende tjekke listen, med det formål at du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
De mest populære byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er temmelig godt arbejde. Evalueringen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så imponerende. Scoren er baseret på 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % har givet toprating, og blot 8 % giver den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er rigtig imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % giver toprating, og bare 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er fantastisk godt arbejde. Vurderingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % har givet toprating, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ualmindeligt flot. Evalueringen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål om støbegrus

 • Hvor er støbegrus på tilbud?
 • Hvor købes støbegrus online?
 • Hvad er støbegrus?
 • Hvad koster støbegrus?
 • Hvor meget vejer støbegrus?
 • Hvor købes støbegrus billigt?
 • Hvilken metode til levering er smartest?

  En lang række online shops yder nu om dage en række forskellige billige leveringsmuligheder til støbegrus. En der er meget populær er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente varerne den dag der passer dig. Den er jo usædvanlig smertefri, samt tit desuden den billigste leveringsmetode.

  Du kunne ligeledes tænke over at få varerne leveret til din lejlighed eller ud på dit arbejde. Denne bliver gennemsnitligt en lille smule mere omkostningsfuld, men endvidere ret så uproblematisk med støbegrus online. Den billigste løsning til levering vil dog altid være at du selv henter ordren, hvilket er betinget af at du fysisk befinder dig i nærheden af online firmaets byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringsdygtigheden på støbegrus er naturligvis ekstremt aktuel i tilfælde af at man absolut skal bruge varen fluks, så af den grund er det helt aktuelt at du finder den forventede leveringstid på støbegrus. En række shops på nettet – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – frembyder billig 1 hverdags levering på en lang række varer online, som kræver at bestillingen fuldbyrdes inden et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt ekspederet før pakkepersonalet har fyraften.

  Nogle få internet foretagender garanterer levering uden omkostninger på støbegrus online, men oftest er det kun gældende hvis der aftages for en konkret pris. Alternativt skal du gribe den mest letkøbte fragtløsning, hvilket tit vil være at få dem til at bringe bestillingen til et afhentningssted.

  En masse netbutikker tilbyder afhentning hvor du køber billig støbegrus derhjemme og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Stark. De foreslår bl.a. klik-og-hent på støbegrus i følgende byer:

  Hedensted, Varde, Charlottenlund, Odense, Fredericia, Vallensbæk, Kalundborg, Aarhus, Sønderborg, Svendborg, Næstved, Virum, Ishøj, Brønderslev, København, Brøndby, Stenløse, Lillerød, Helsingør, Albertslund, Gladsaxe, Nakskov, Rudersdal, Højbjerg, Ikast, Brabrand, Taastrup, Hjørring, Thisted, Nyborg, Søborg, Nærum, Kokkedal, Herlev, Kolding, Frederiksberg, Hvidovre, Viborg, Dragør, Glostrup, Allerød, Hillerød, Hedehusene, Valby, Middelfart, Ølstykke, Haderslev, Struer, Vejle, Tårnby, Skanderborg, Hørsholm, Åbyhøj, Frederikshavn, Vanløse, Køge, Risskov, Greve, Esbjerg, Tilst, Horsens, Jyllinge, Skive, Aabenraa, Farum, Haslev, Odder, Rødovre, Nykøbing Falster, Gentofte, Holstebro, Frederiksværk, Lyngby, Birkerød, Solrød Strand, Slagelse, Frederikssund, Nørresundby, Korsør, Lystrup, Holbæk, Ringsted, Brønshøj, Silkeborg, Rønne, Værløse, Ballerup, Randers, Herning, Roskilde, Hobro, Aalborg, Grenaa, og Vordingborg, .

  Click-and-collect ift. støbegrus er muligt i alle områder af landet: Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland), Sjælland (Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Midtsjælland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn).

  Når vi ser på data er det klart, at online shoppere jævnligt leder efter bl.a. støbegrus online og køb støbegrus. Foruden dette ser vi ofte internet shoppere søge fx støbegrus priser, støbegrus tilbud og billig støbegrus, foruden de kendte byggecentre som Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan og Bauhaus.

  Spar penge på støbegrus

  Det er efterhånden særdeles fremkommeligt for alle og enhver at kigge efter tilbud på billige støbegrus online fra flere online outlets, og derfor har mange forretninger på nettet fundet det nødvendigt at tvinge salgspriserne på støbegrus drastisk, og ydermere sikre gratis fragt.

  Derfor kan det ikke desto mindre blive profitabelt at analysere indtil flere forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg på støbegrus online forud for at du gennemfører din handel, således at man er skudsikker på at få fat i den skarpeste pris. Se ikke kun hos de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan.

  Du bør dog være årvågen med, at i tilfælde af at en shop på nettet frembyder billige støbegrus online på tilbud til en salgspris der kan virke hamrende overkommelig, så er det ofte være en varsel om en snydagtig online webshop. Kortbestillinger er imidlertid omfattet af en vedtægt, som redder kunden overfor svindlende e-forretninger.

  Vi foreslår generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Som alternativ kan du drage fordel af en afbetalingsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil afdrage prisen på støbegrus senere. Dette foreslåes normalt hos niche webshops, men dog sjældent de kendte byggecentre som for eksempel XL-Byg, 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix.

  Ved indkig i statistikkerne er det markant, at internetbrugere mange gange efterspørger eksempelvis støbegrus priser og støbegrus tilbud. Man ser derudover ofte mennesker efterspørge bl.a. billig støbegrus, støbegrus online samt køb støbegrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg støbegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  God webshop” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

  Mængder: 25 kg 15 kg 500 kg 20 kg 1000 kg 800 kg 1 ton 1 m3 25 kg

  Levering: i poser i sække afhentning løst leveret vognlæs trailer hent selv i bigbag i løs vægt

  Undersøg eksisterende kunders anbefalinger

  Trustpilot medfører evigt uafhængige chancer for at analysere en lang række øvrige forbrugeres kritik og af den grund anbefales det, at du bliver klogere på internet webshoppens kritik forud for at du handler billige støbegrus online.

  Facebook yder derudover ultra fortræffelige chancer for at få en idé om internet butikkens kundefokus. Her møder vi en række outlets på nettet som gør det muligt at nedfælde en omtale af ordreforløbet, som ydermere burde anvendes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

  Forinden nogen køber billige støbegrus online på en e-butik kunne man faktisk skimme dens handelsvilkår, dog er det i mange tilfælde ikke særlig morsomt, især ved de kendte byggecentre som XL-Byg, Stark, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

  En anden mulighed kunne måske være at undersøge om internet webshoppen er verificeret af e-mærket, da det typisk er en garanti for at webshoppen opfylder de officielle danske regler, foruden at internet shoppen nu og da føres tilsyn med af fagfolk der er inde i reglerne.

  Det er en rigtig god genvej til bistand, for så vidt du skulle få problemer i processen med din shopping med støbegrus. Ydermere er det fornuftigt at køber er vidende om de mest vedkommende vilkår der kan spille ind i forbindelse med købet af støbegrus online, som for eksempel den ombytningsrettighed e-shoppen tilbyder.

  Her er det tillige vigtigt, at man permanent sikrer sin faktura e-mail, så man senere vil kunne bevidne sin bestilling af støbegrus, hvad end man bestiller hos Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark eller Harald Nyborg.

  Jørgen Madsen gav 5 stjerner

  Fantastisk behandling

  Kirsten B gav 4 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Christian Mortensen gav 5 stjerner

  Udmærket

  Kim gav 5 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  9 tips til indkøb via nettet
  1Den mest prisbevidste leveringsmodel vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, men det beroer på at du er i nærheden af internet virksomhedens tilholdssted. Den metode til levering er naturligvis super vigtig om du absolut skal bruge støbegrus om få sekunder. Alternativt så lover en hel del webshops billig levering, men oftest kræver det at der købes for en bestemt pris.
  2Det er jo efterhånden særdeles nemt for internetbrugere at sammenligne priser online på billige støbegrus på tværs af internet forretninger, og af den grund tilbyder flertallet af firmaer på nettet levering uden gebyr. Til gengæld kan det imidlertid vise sig tiden værd at granske diverse firmaer på nettet efter tilbud og rabat før du placerer ordren, sådan at du er sikker på at indhente den mest attraktive pris.
  3Trustpilot giver dig ganske gavnlige chancer for at besigtige ganske mange aktuelle brugeres reflektioner og af den grund er det godt, at du iagttager e-butikkens omtaler før du køber billige støbegrus online. Facebook genererer på samme måde ultra værdifulde genveje til at få kendskab til internet virksomhedens pålidelighed.
  4En hel del internet webshops byder på levering uden betaling på støbegrus, men ofte er det påkrævet at der bestilles for en bestemt sum. Som alternativ kan du foretrække den mindst kostelige fragtmetode, som gerne vil være at få leveret din ordre til et udleveringssted. Metoden bliver jævnligt desuden usædvanlig gnidningsløs. Den mindst kostelige leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv.
  5Temmelig mange online varehuse tildeler i øjeblikket et stort udvalg af billige leveringsudgaver til støbegrus. En af favoritterne er i vore dage levering til et afhentningssted, hvor du selv afhenter dine produkter når der er tid til det. Leveringsformen er nemlig rigtig praktisk, og typisk også den mest betalelige løsning til levering.
  6Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være særdeles betydningsfuld forudsat man har behov for dine nye produkter om få sekunder, så af den grund er det fuldkommen fornuftigt at man tjekker det forventede leveringstidspunkt på støbegrus. Flere internet webshops udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse produkter, som alligevel er påkrævet at der bestilles forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
  7Inden folk bestiller billige støbegrus på en internet handler behøver man principielt se på forhandlerens forretningsaftale, det er dog typisk et tidskrævende arbejde. Ligeså går vi ind for at køber er obs på de mest vitale regler der er gældende for handlen med billige støbegrus online, eksempelvis hvilken bytteret internet webshoppen lover.
  8Vi foreslår generelt at undersøge hvorvidt e-forretningen er godkendt af e-mærket, da det kan være en tilkendegivelse af at online forhandleren lever op til den officielle danske lovgivning, og at internet butikken en gang i mellem undersøges af specialister der er inde i de gældende love. Forud for at folk handler billige støbegrus hos en internet virksomhed bør man for at være sikker få overblik over netshoppens betingelser.
  9Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er dækket ind under en retningslinje, der sikrer køberen imod svindlende online forhandlere. Som en alternativ mulighed kan du bruge et tilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du ser en fordel i at finansiere betalingen i flere bidder.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk