Maabjerg

Stenmel pristjek

Er du på udkig efter stenmel? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 969 kr. Det er 68 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg stenmel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
969 kr.Sække med 1.000 kgKøb
969 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.048 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.095 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.128 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.172 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.188 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.198 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.211 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.211 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.574 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.667 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.504 kr.Sække med 750 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til veje til ridebaner som terrasse til bålplads til planter til akvarier til flisefuger som fugesand til havesti som belægning til fliser omkring træer omkring højbede til gårdsplads under skærver til belægning til fuger til indkørsel mod myrer til køkkenhaven til legeplads til gangstier til petanquebaner til bålsted til bede til akvarier som fugemateriale til drivhus som toplag som underlag mod ukrudt til havegange

Varianter: bakke lyst sort groft fint granit antracit gult grå lysegrå gul hvidt knust gråt brun blå

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm 0-2 mm

Mængder: 800 kg 1 ton 15 kg 1000 kg 500 liter 1 m3 25 kg 500 kg 20 kg 15 kg 10 kg 1 kubikmeter 25 kg

Levering: i løs vægt vognlæs i poser afhentning løst leveret i sække hent selv trailer i bigbag

Brands: Dansand Weber Champost Safestone NCC Raw

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget afgørende at vide, om de varer du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du skal kende de retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Af den grund bør man læse firmaets betingelser.
Flere byggecentre tilbyder et bredt sortiment, imens øvrige fokuserer på en bestemt varetype. Du skal beslutte hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, udover blot stenmel.
For en del er byggeprojekter lig med adskillige spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne shoppe hos en netbutik, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af stenmel.
Når du vil have varerne med det samme eller blot ønsker at undvære leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre materialerne selv. Det er navnligt muligt ved de store byggemarkeder.
Der vil være forskel på prisen på billige stenmel fra byggekæde til byggekæde. En del giver de bedste tilbud, imens andre fokuserer på faglig rådgivning. Du skal overveje hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og anerkendte forretninger, som kan give ubekymrethed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De kendte byggecentre tilbyder varer fra adskillige specialbutikker, med det formål at du så kan vælge fra et stort udvalg af stenmel online.
De kendte byggecentre findes i store dele af landet, og derigennem har man chancen for at købe online og fragte varerne personligt. Som følge af det har man chancen for at blive fri for leveringsgebyret, og sågar få produkterne nu og her.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker producerer selv de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online er det muligt at få en billigere pris.
En masse nichebutikker på nettet er iværksætterfirmaer, der tit har danske ejere, givetvis sågar lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe idet du bestiller stenmel online fra deres webshop.
Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har ekstra meget forstand på deres online produktkategori, da de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette bør du forvente ekstremt informativ rådgivning fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis stenmel.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

stenmel jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 ansatte i kædens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu over 500 personer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 medarbejdere i deres 9 varehuse. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

stenmel bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 medarbejdere i de 17 butikker. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 kollegaer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

stenmel silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 ansatte i virksomhedens 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

stenmel harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 personer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du skal ikke nedprioritere dit velbefindende, så husk påklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som sikrer dig overfor eventuelle uheld. Det er essentielt at have styr på sikkerheden i byggeriet, navnlig ifald du ikke fremskaffer professionel hjælp.
2Det kan vise sig værdifuldt at have alle byggematerialer indkøbt inden du påbegynder eksekveringen. Du vil med fordel kunne lave en overskuelig huskeliste indeholdende alt det der er nødvendige, og derefter tjekke hver enkelt ting, hvormed du er overbevist om at du har styr på det.
3Før du indleder dit byggeprojekt kan det være aldeles meningsfuldt at have styr på, at projektet er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl vil der være mange regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Du kan tænke over om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt bør have hjælp fra en fagmand til opstarten af byggeprocessen. Hvis du sikrer dig hjælp fra en fagmand er det en god idé at modtage forslag fra en håndfuld selskaber.
5Du vil aldrig nogensinde fattes grej. Tit vil det vise sig vigtigt at du har det til disposition idet du går løs med byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at indregne de her omkostninger i din økonomiske plan.
6Det er betydningsfuldt at nedskrive et regnskab for renoveringen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør blive en fordel at nedfærdige hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan gennemgå online tilbud på dem en ad gangen.
7I visse tilfælde kan man få offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det tilbydes hvis byggeriet gør en forskel for miljøet. Tilskudet er altså afhængig af at renoveringen påvirker naturen.
8Der er alverdens artikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube faciliterer vældig meget nyttig information, især forudsat at du kigger i hele verden.
9Det bør overvejes at indhente hjælp til arbejdet, hovedsageligt når det kommer til omfattende ombygninger. Omfattende opgaver bør udføres af flere folk. Dertil bør det blive mere produktivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
10Der viser sig som regel pludselige udfordringer når det kommer til avancerede projekter, og derfor vil det være afgørende at der afsættes nok plads i handlingsplanen, med det formål at man kan være overbevist om at komme i mål.
11Planlægning vil være kilden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du må nedskrive en gennemarbejdet arbejdsplan, som beskriver hvilke gøremål du vil lave på hvilken dag, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret i udarbejdelsen af køreplanen.
12Ved byggeprojekter udendørs kan vejret få en vigtig rolle. Således skal du med jævne mellemrum tjekke vejrberetningerne i tiden op til byggeriets start, så det ikke uden varsel går i gang med at vælte ned når du lige er ved at færdiggøre det store projekt.
De bedst anmeldte byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er temmelig imponerende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket klart er ultra overlegent. Bedømmelsen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er enormt imponerende. Vurderingen grundlægges af 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % giver topkarakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er temmelig overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål angående stenmel

 • Hvad koster stenmel?
 • Hvordan lægges stenmel?
 • Hvor meget stenmel skal jeg bruge?
 • Hvor tykt lag stenmel?
 • Hvor bruges stenmel?
 • Hvor kan jeg købe stenmel?
 • Hvad er stenmel?
 • Hvordan bruger man stenmel?
 • Hvad vejer stenmel?
 • Hvordan virker stenmel?
 • Stenmel hvor tykt et lag?
 • Hvor langt rækker stenmel?
 • Hvordan bliver stenmel hårdt?
 • Hvad er stenmel lavet af?
 • Hvad bruger man stenmel til?
 • Hvorfor stenmel?
 • Hvor hårdt bliver stenmel?
 • Hvordan lægger man stenmel?
 • Hvilken metode til levering er smartest?

  En lang række online selskaber tilbyder til alt held mange forskellige billige muligheder for levering til stenmel. En af favoritterne er i vore dage levering til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er jo ret så uproblematisk, og i mange tilfælde derudover den mest letkøbte mulighed for fragt.

  Du bør derudover beslutte dig for at vælge at få leveret hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Den viser sig somme tider en anelse mindre billig, men også særdeles simpel ved køb af stenmel online. Den mest letkøbte type af levering er utvivlsomt at hente produkterne selv, men det nødvendiggør at du er i nærheden af e-firmaets butikker, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Fragttiden på stenmel kan være særligt central i tilfælde af at du absolut skal bruge produkterne omgående, så med det formål er det relativt passende at du kigger nærmere på den anslåede leveringstid ved stenmel. Flere internet shops – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – reklamerer med billig dag-til-dag levering på en lang række produkter online, som påkræver at handlen laves før et bestemt tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få bestillingen afsendt før lagermedarbejderne får fri.

  En række shops på nettet frembyder gebyrfri levering på stenmel online, men i mange tilfælde er det forudsat at man shopper for et fastsat beløb. Alternativt burde man udse dig den mest letkøbte fragttype, som mange gange er at få dem til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

  En masse byggemarkedskæder tildeler afhentning hvor du bestiller billig stenmel på nettet og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus. De giver blandt andet afhentning af stenmel i følgende byer:

  Næstved, Gladsaxe, Ølstykke, Middelfart, Vallensbæk, Sønderborg, Lystrup, Frederiksværk, Lillerød, Hørsholm, Ballerup, Odder, Glostrup, Grenaa, Birkerød, Rønne, Virum, Ringsted, Silkeborg, Nakskov, Holbæk, Åbyhøj, Brønshøj, Taastrup, Hedensted, Risskov, Thisted, Nørresundby, Vanløse, Rødovre, Nyborg, Hedehusene, Stenløse, Struer, Korsør, København, Holstebro, Gentofte, Rudersdal, Brabrand, Svendborg, Helsingør, Allerød, Esbjerg, Hillerød, Brøndby, Haderslev, Odense, Vordingborg, Nykøbing Falster, Varde, Køge, Kokkedal, Greve, Slagelse, Kalundborg, Aabenraa, Herning, Hvidovre, Kolding, Skive, Aalborg, Frederiksberg, Farum, Albertslund, Herlev, Fredericia, Randers, Aarhus, Roskilde, Skanderborg, Solrød Strand, Brønderslev, Ikast, Højbjerg, Tårnby, Vejle, Frederikssund, Hjørring, Charlottenlund, Frederikshavn, Nærum, Tilst, Haslev, Værløse, Ishøj, Søborg, Hobro, Horsens, Viborg, Jyllinge, Dragør, Lyngby, og Valby, .

  Click-and-collect ift. stenmel er muligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Amager, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn).

  Når man kigger i data bliver det tydeligt, at mennesker som regel efterspørger eksempelvis stenmel priser og stenmel online. Derudover ser vi typisk online shoppere lede efter for eksempel stenmel tilbud, billig stenmel og køb stenmel, foruden de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Stark og Bauhaus.

  Bedste tilbud på stenmel

  Det har vist sig at være særligt enkelt for alle at vurdere tilbud på billige stenmel online på forskellige netshops, og til tak har en hel del internet foretagender ikke kunne lade være med at trykke salgspriserne på stenmel voldsomt, og i øvrigt sikre gratis levering.

  Det kan dog alligevel blive gavnligt at undersøge nogle få e-forretninger efter udsalg og tilbud på stenmel online før du gennemfører dit køb, så du er skudsikker på at antage den mest attraktive pris. Se ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og 10-4.

  Man skal blot være omhyggelig med, at i tilfælde af at en webbutik markedsfører billige stenmel online til salg for en udsalgspris som kan virke usædvanlig billig, så burde det for det meste være et karakteristika der viser en svindel shop. Bestillinger med kort er på den anden side omfattet af et regelsæt, der hjælper dig som køber overfor snydagtige internet outlets.

  Vi foreslår generelt køb med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du drage fordel af en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, når du tilstræber at betale betalingen af stenmel af flere omgange. Det fås som regel hos specialiserede webshops, men ikke de store byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan og 10-4.

  Når man kigger i tendenserne står det klart, at netshoppere tit kigger efter eksempelvis billig stenmel og stenmel online. Foruden dette ser man som regel folk kigge efter for eksempel stenmel tilbud, køb stenmel samt stenmel priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg stenmel er 799 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

  Bestilte online” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til legeplads som underlag til petanquebaner omkring højbede til fuger til haven til belægning omkring træer til havegange mod myrer til ridebaner til køkkenhaven under skærver som terrasse til flisefuger til gårdsplads til drivhus som belægning mod ukrudt til bålplads som toplag til indkørsel til bede som fugemateriale til fliser til akvarier til havesti til bålsted til gangstier som fugesand til akvarier til planter til veje

  Varianter: gul antracit lysegrå gult bakke brun gråt groft grå sort blå granit knust lyst fint hvidt

  Størrelser: 0-4 mm 0-2 mm 0-8 mm

  Mængder: 15 kg 800 kg 25 kg 1 m3 500 kg 1 ton 1000 kg 15 kg 1 kubikmeter 25 kg 500 liter 10 kg 20 kg

  Levering: trailer i sække vognlæs afhentning i bigbag i poser løst leveret i løs vægt hent selv

  Brands: Dansand NCC Champost Raw Safestone Weber

  Udforsk nuværende kunders vurderinger

  Trustpilot yder en række gode løsninger til at læse diverse nuværende kunders evalueringer og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du beser e-forretningens vurderinger inden du færdiggør din shopping med billige stenmel online.

  Facebook medfører ligeledes en række fine løsninger til at få kendskab til internet forretningens troværdighed. Foruden det er der faktisk e-forhandlere som gør det muligt at give en kritik af virksomhedens service, som lige så vel må drages fordel af til at bedømme hvor glade kunderne er.

  Forud for at nogen køber billige stenmel online på en internet forhandler bør man i og for sig betragte virksomhedens handelsaftale, dog er det almindeligvis ikke særlig sjovt, i særdeleshed med de udbredte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Bygma.

  Et alternativt forslag er at finde ud af om e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det almindeligvis er en sikring om at internet forhandleren efterfølger de opstillede regler, tillige med at internet webshoppen en gang i mellem undersøges af fagfolk der har nøje kendskab til retningslinjerne.

  Desuden tilbydes du lejlighed til support, når du forvoldes dilemmaer med din bestilling af stenmel. I øvrigt går vi ind for at du er vaks omkring de væsentligste regler der har indflydelse på købet af stenmel online, f.eks. den byttepolitik internet forhandleren kører med.

  I relation til det er det desuden vigtigt, at man stadig bibeholder sin købsbekræftelse, således man senere vil kunne vidne om bestillingen af stenmel, uafhængig af om man handler hos 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Silvan eller Bygma.

  Mads Pedersen gav 5 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  Jens Kristensen gav 4 stjerner

  Er meget tilfreds med handlen

  Helle Olsen gav 5 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Jesper gav 4 stjerner

  Billigt, hurtigt og nemt.

  9 gode råd til internetshopping
  1Den mindst kostelige fragtmetode vil til enhver tid være at du selv henter varerne, hvilket forudsætter at du lever med kort afstand til webbutikkens adresse. Den fragtform er naturligvis særdeles bestemmende ifald vi skal bruge stenmel inden for få dage. Alternativt så frembyder indtil flere online varehuse fragt uden betaling, men tit afkræver det at man aftager for en fastsat pris.
  2Trustpilot indebærer ret tiltalende chancer for at udforske en række nuværende køberes omtaler og af den grund anbefaler vi, at du undersøger online forhandlerens bedømmelser inden du shopper billige stenmel online. Facebook frembyder ydermere flere passelige genveje til at få kendskab til online butikkens kundefokus.
  3Leveringsdygtigheden er jo vældig vigtig hvis vi har brug for dine nye produkter straks, så i det øjemed er det ret så aktuelt at du ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt for stenmel. Masser af e-forretninger giver billig 1 dags fragt på de fleste af deres produkter, som alligevel betinges af at bestillingen laves før et fastslået tidspunkt.
  4Inden folk køber billige stenmel på en forhandler på nettet burde de egentlig gennemløbe deres betingelser, det er dog normalt ikke særlig spændende. Udover dette slår vi et slag for at køber er klar over de væsentligste vilkår der gælder for handlen med billige stenmel online, som for eksempel den byttepolitik online firmaet tilsikrer.
  5En lang række shops på nettet yder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsmidler til stenmel. En af dem der er mest populær er p.t. pakkeshoppen, som gør det muligt at hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din hverdag. Fragtløsningen er nemlig virkelig hensigtsmæssig, samt desuden endvidere den billigste leveringsversion.
  6Det har vist sig at være super simpelt for internetbrugere at prissammenligne online på billige stenmel hos flere internet foretagender, og altså garanterer en hel del internet forhandlere fragt uden omkostninger. Men det kan alligevel blive gavnligt at tjekke forskellige online varehuse efter rabat og tilbud inden du gennemfører din bestilling, sådan at du er på den sikre side med at modtage den billigste pris.
  7Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er indbefattet af en regel, der beskytter en overfor svindlende online butikker. Alternativt kunne du anvende en løsning fra for eksempel ViaBill, ifald du foretrækker at klare regningen over tid.
  8Generelt tilråder vi at bemærke om online butikken er e-mærke godkendt, som er en tryghed om at e-firmaet respekterer de danske regler, foruden at forretningen rutinemæssigt overvåges af specialister som har megen viden om reglerne på området. Forud for at folk handler billige stenmel i en webbutik behøver man utvivlsomt løbe igennem shoppens forretningsvilkår.
  9Indtil flere online webshops frembyder fragt uden gebyr på stenmel, men ofte påkræves det at man aftager for et fastslået beløb. Derudover skulle du foretrække den mindst kostelige leveringsmanér, som gerne vil blive at få fragtfirmaet til at levere ordren til et afhentningssted. Fragtformen bliver desværre samtidig super bekvem. Den billigste type af levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk