Maabjerg

Spagnum pristjek

Er du på udkig efter spagnum? Vi har fundet 16 online forhandlere, og noteret deres priser for 5.400 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 5.400 liter for kun 2.195 kr. Det er 77 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 5.400 liter spagnum inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.195 kr.Sække med 300 literKøb
2.426 kr.Sække med 6.000 literKøb
2.759 kr.Sække med 250 literKøb
2.959 kr.Sække med 6.000 literKøb
3.239 kr.Sække med 4.000 literKøb
3.329 kr.Sække med 150 literKøb
3.451 kr.Sække med 5.000 literKøb
3.451 kr.Sække med 5.000 literKøb
3.604 kr.Poser med 80 literKøb
3.900 kr.Poser med 60 literKøb
4.136 kr.Sække med 2.000 literKøb
4.491 kr.Sække med 3.000 literKøb
4.718 kr.Poser med 40 literKøb
6.318 kr.Sække med 1.000 literKøb
6.318 kr.Sække med 1.000 literKøb
9.385 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 5.400 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: hortensia hønd akvarie bøgehæk drivhus krydderurter højbed bambus hæk kartofler heste køkkenhave surbundshed roser græsplæne køer

Varianter: ugødet grov gødet fin

Mængder: 500 liter 300 liter 200 liter 3000 liter 1000 liter 1 m3 50 liter 80 liter 2000 liter 400 liter

Levering: afhentning løst leveret i bigbag i løs vægt vognlæs i poser trailer hent selv i sække

Brands: Park Champost Danmuld GreenBio Pindstrup

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du står og skal bruge produkterne hurtigt eller bare ønsker at undvære fragten, så kunne du med fordel køre materialerne på egen hånd. Dette er særligt muligt i de velkendte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig super vigtigt at se, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at lede andre steder.
For mange er byggeri forbundet med adskillige spørgsmål. På grund af det kan du med fordel shoppe hos en online byggeshop, hvor du kan modtage sparring omkring spagnum.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige spagnum hos de forskellige online byggecentre. Nogle giver lave priser, hvorimod andre fokuserer på faglig rådgivning. Du må overveje hvad du foretrækker.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder når du handler online, så du undgår problemer med fx returret. Derfor skal man tjekke virksomhedens regningslinjer.
Flere byggecentre fremviser et enormt sortiment, imens andre specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du kan vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, udover blot spagnum.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre forhandler varer fra talrige leverandører, og pga. det kan du handle fra et bredt udvalg af spagnum online.
De store byggecentre har butikker i hele landet, og takket være dette har kunderne chancen for at handle online og hente produkterne personligt. Som følge af det kan du blive fri for leveringsomkostningen, og sågar hente varerne lige nu.
De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede forretninger, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Dette kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker er ekstremt passionerede omkring deres online produktudvalg, da de udelukkende sælger disse produkter. Herved formår de at yde en høj grad af indsigtsfuld hjælp fra nogle med specialistviden i netop spagnum.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af varerne der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du få en lavere pris.
Diverse nicheforhandlere er små familiefirmaer, der oftest drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe når du bestiller spagnum online fra deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af i omegn af 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af omkring 100 medarbejdere i firmaets 6 varehuse. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

spagnum harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 medarbejdere i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 kollegaer i selskabets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af omkring 500 ansatte i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

spagnum jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 personer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

spagnum silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

spagnum bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 personer i forretningens 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du må under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige værktøj. Typisk kan det vise sig essentielt at du har udstyret til rådighed før du indleder byggeriet. Det er derudover vigtigt at inkludere disse udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
2Det kan vurderes om byggeriet er et du kan klare selv, eller du må investere i hjælp fra en professionel til opstarten af arbejdet. Forudsat at du køber assistance fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være en god idé at lede efter forslag fra diverse firmaer.
3Det kan være en god idé at indhente hjælp til byggeprocessen, ikke mindst når det kommer til store byggeopgaver. Enkelte ombygninger behøver flere personer. Ydermere vil det blive mere effektivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
4Det kan vise sig at være meningsfuldt at have lavet et regnskab for renoveringen, så du har kontrol over omkostningerne. Det bør blive en god idé at kortlægge samtlige udgifter, og bagefter finde frem til omkostningen ved dem enkeltvis.
5For byggeprojekter udendørs har vejret en betydningsfuld rolle. Af den årsag må du jævnligt tage notits af vejrudsigten i den tid der er op til starten på projektet, så det ikke med et brag går i gang med at piske ned når du lige er i fuld gang med det komplekse projekt.
6Der kommer jævnligt uventede bump på vejen i tilfælde med omfattende byggeprojekter, og af den grund kan det være væsentligt at der er afsat rimelig tid i agendaen, som er vigtigt for at man er afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
7Forberedelse vil være vejen til succes med projektet. Du kunne overveje at liste en gennemarbejdet plan, der beskriver hvilke gøremål der laves på hvilket tidspunkt, samt derudover en prioriteringsliste. Husk at være konkret når du laver køreplanen.
8Potentielt kan det vise sig fundamentalt at du har de fornødne materialer tilgængelige inden du går til værks med dit byggeprojekt. Du får god gavn af at nedskrive en enkel note indeholdende alt du har brug for, og så eftergå oversigten, med det formål at du kan føle dig sikker på at du har det hele.
9I nogle tilfælde kan man forsøge at få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det ydes såfremt renoveringen er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte forudsætter med andre ord at ombygningen forbedrer klimaet.
10Du må aldrig nogensinde undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse som arbejdssko som sikring overfor hændelige ulykker. Det er smart at have styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, i særdeleshed hvis du ikke investerer i professionel assistance.
11Forud for at du påbegynder byggeprocessen er det meget værdifuldt at du sikrer dig, at projektet overholder gældende love. Afhængigt af hvordan du bor kan der gælde begrænsende regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Du finder alle mulige former for artikler og videoer online som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube tilbyder dig temmelig meget gavnlig info, særligt når du bruger engelske søgeord.
Danskernes foretrukne byggecentre
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er virkelig imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % har givet toprating, og alene 9 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er ekstremt betryggende. Evalueringen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som altså er temmelig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ultra overlegent. Karakteren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er ualmindeligt godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.

Populære spørgsmål vedrørende spagnum

 • Hvad bruges gødet spagnum til?
 • Hvad betyder spagnum?
 • Rhododendron spagnum hvornår?
 • Hvad bruges spagnum til?
 • Hvor meget spagnum til rhododendron?
 • Hvad består spagnum af?
 • Hvor kommer spagnum fra?
 • Hvordan laver man spagnum?
 • Hvad koster spagnum?
 • Hvad vejer 1m3 spagnum?
 • Hvor meget spagnum til hortensia?
 • Hvad vejer 80 liter spagnum?
 • Hvad er spagnum?
 • Hvordan bruges spagnum?
 • Hvilken leveringsmåde er bedst?

  Mange online outlets frembyder nu om stunder et hav af forskellige billige leveringsmåder til spagnum. Den mest moderne er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv henter de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Løsningen er altså særligt fremkommelig, og endda endda den mest letkøbte fragtløsning.

  Du burde endvidere tænke over at bestille pakken til levering til din lejlighed eller hus eller til din arbejdsplads. Fragtmetoden bliver en gang i mellem en tand mere bekostelig, men tillige ualmindeligt smertefri ved køb af spagnum online. Den prisbilligste løsning til levering er uden tvivl at du selv henter varerne, hvilket forudsætter at du befinder dig med kort afstand til internet virksomhedens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

  Antal dages levering på spagnum kan være yderst bestemmende ifald man behøver din pakke straks, så af den grund er det ret så essentielt at du ser leveringstiden for spagnum. Flere online virksomheder – fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på en hel del varer online, som trods alt er regnet ud fra at bestillingen køres igennem før et fast tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få de nye varer pakket inden pakkepersonalet har fyraften.

  En række online selskaber tilbyder fragt uden betaling på spagnum online, men oftest kræves det at man shopper for et fastsat beløb. Alternativt kunne du snuppe den prisbilligste leveringsmodel, som typisk vil være at få leveret pakken til et udleveringssted.

  En række webshops udlover klik-og-hent hvor man bestiller billig spagnum online men afhenter i butikken. Eksempelvis Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Bygma. De udlover eksempelvis click-and-collect på spagnum i disse områder:

  Horsens, Allerød, Ballerup, Lystrup, Herning, Tilst, Frederiksværk, Albertslund, Sønderborg, Silkeborg, Gentofte, Dragør, Ishøj, Køge, Holbæk, Virum, Greve, Rødovre, Stenløse, Brabrand, Hørsholm, Lyngby, Vejle, Odense, Jyllinge, Viborg, Nørresundby, Søborg, Nakskov, Aabenraa, Varde, Middelfart, Ølstykke, Aarhus, Hedehusene, Odder, Hedensted, Holstebro, Glostrup, Vordingborg, Nyborg, Kolding, Slagelse, Gladsaxe, Rudersdal, Hjørring, Herlev, Kokkedal, Helsingør, Frederikshavn, Rønne, Kalundborg, Struer, Brøndby, Skanderborg, Nykøbing Falster, Højbjerg, Thisted, Nærum, Brønderslev, Haslev, Taastrup, Randers, Farum, Solrød Strand, Tårnby, Esbjerg, Roskilde, Grenaa, Skive, Frederikssund, Brønshøj, Charlottenlund, Korsør, Valby, København, Vanløse, Hillerød, Værløse, Hvidovre, Ringsted, Frederiksberg, Næstved, Risskov, Haderslev, Åbyhøj, Aalborg, Svendborg, Birkerød, Fredericia, Ikast, Hobro, Lillerød, og Vallensbæk, .

  Afhentning af spagnum er muligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Amager, Lolland, Vestsjælland, Falster), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn).

  Ved indkig i statistikkerne fremstår det klart, at mennesker mange gange søger efter for eksempel spagnum priser og billig spagnum. Foruden dette ser man som regel mennesker efterspørge eksempelvis køb spagnum, spagnum online samt spagnum tilbud, plus de store byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg.

  Find den bedste pris på spagnum

  Det er jo særligt ukompliceret for almindelige dødelige at finde tilbud på billige spagnum online hos forskellige e-butikker, og på grund af dette har adskillige shops på nettet set sig nødsaget til at trykke udsalgspriserne på spagnum en hel del, og i øvrigt yde fragt uden betaling.

  Dog kan det imidlertid vise sig rentabelt at inspicere et par forskellige webshops efter tilbud og rabatter på spagnum online før du shopper, sådan at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, Bygma og XL-Byg.

  Man skal bare ikke overse, at såfremt en internet virksomhed reklamerer billige spagnum online til en pris som kan virke usædvanlig billig, bør det mange gange være et fingerpeg om en uægte e-shop. Kortbestillinger er heldigvis indbefattet af et lovbud, som hjælper dig overfor uoprigtige internet shops.

  Vi tilråder generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du bruge en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, hvis du higer efter at afbetale omkostningerne til spagnum senere. Dette foreslåes ofte i niche webshops, men ikke de gængse byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan og 10-4.

  Når vi kigger i tendenserne står det tydeligt, at internetbrugere tit søger eksempelvis billig spagnum og spagnum tilbud. Derudover oplever man jævnligt internet shoppere efterspørge bl.a. spagnum priser, køb spagnum samt spagnum online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 5.400 liter kg spagnum er 2149 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Det virker bare.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: køer køkkenhave surbundshed roser hortensia højbed bøgehæk græsplæne drivhus krydderurter akvarie heste hæk hønd kartofler bambus

  Varianter: fin grov gødet ugødet

  Mængder: 200 liter 500 liter 300 liter 1 m3 1000 liter 50 liter 400 liter 2000 liter 80 liter 3000 liter

  Levering: afhentning hent selv i bigbag i poser trailer vognlæs i sække i løs vægt løst leveret

  Brands: Danmuld Champost Park GreenBio Pindstrup

  Analyser tidligere køberes betragtninger

  Trustpilot byder på egentlig hæderlige muligheder for at finde ud af diverse øvrige forbrugeres meninger og derved anbefales det, at du vurderer internet webshoppens ratings forud for at du køber billige spagnum online.

  Facebook giver dig tillige stort set fortræffelige metoder til at få indtryk af e-butikkens kundefokus. Derudover ses nogle online selskaber i Danmark hvor kunder kan frembringe en kritik af deres købsoplevelse, hvilket desuden bør anvendes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

  Forud for at nogen bestiller billige spagnum online hos en butik burde man faktisk kigge på webbutikkens handelsaftale, det er dog gerne et tidskrævende arbejde, i særdeleshed ved de kendte byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4 og Bauhaus.

  En nemmere løsning kunne derfor være at kigge om internet selskabet er e-mærket, som burde være et fingerpeg om at internet firmaet forsvarer de officielle danske regler, og at internet firmaet jævnligt gennemses af jurister der forstår de gældende love.

  Desuden får du genvej til at blive assisteret, når du udsættes for problemstillinger som følge af dit køb af spagnum. Endvidere er det at foretrække at køber er oppe på mærkerne omkring de mest centrale vilkår der kan influere på købet af spagnum online, for eksempel den returret internet webshoppen bruger.

  Her er det i øvrigt afgørende, at man til enhver tid bibeholder ens kvitteringsmail, så man fremadrettet vil kunne vidne om sit køb af spagnum, ligegyldig om man bestiller ved Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bygma, Stark eller Davidsen.

  Jørgen gav 5 stjerner

  Nem og meget fin service

  Jan Christensen gav 4 stjerner

  Nem og meget fin service

  Niels gav 5 stjerner

  Super hurtig levering.

  Niels Hansen gav 4 stjerner

  Billigt, hurtigt og nemt.

  9 tips til online indkøb
  1Leveringsdygtigheden er selvfølgelig ualmindeligt central når vi har behov for dine nye produkter nu og her, og derfor er det uden tvivl relevant at vi finder den estimerede leveringstid for spagnum. Temmelig mange online forhandlere stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på deres primære varenumre, men glem ikke at det er påkrævet at ordren indsendes tidligere end et aftalt tidspunkt.
  2En hel del webbutikker i Danmark tildeler nu flere billige leveringsudgaver til spagnum. En yndling er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de nyindkøbte varer når der er mulighed for det. Metoden er nemlig yderst ukompliceret, samt endda endvidere den billigste fragtform.
  3Den billigste fragttype vil altid være at hente ordren selv, men dette nødvendiggør at du lever nærved e-firmaets lager. Den leveringsmodel kan vise sig at være ualmindeligt vital ifald du skal bruge spagnum straks. Alternativt så sikrer en hel del online varehuse fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde kun hvis der købes for en fastsat pris.
  4Flere shops på nettet frembyder portofri fragt på spagnum, men typisk kræves det at du aftager for en fastsat pris. Alternativt kunne man tage den mest prisbevidste fragtform, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et udleveringssted. Leveringsmetoden er til tider omvendt særligt smart. Den billigste leveringsmulighed er utvivlsomt selv at hente pakken.
  5Før nogen handler billige spagnum på en forretning på nettet behøver de ideelt set gennemlæse netbutikkens handelsbetingelser, men det er i mange tilfælde ikke særlig sjovt. Ligeledes anbefaler vi at kunden er omhyggelig omkring de primære regler der har betydning for shopping af billige spagnum online, til eksempel hvilken returneringsret online forhandleren bruger.
  6Det er efterhånden rigtig overkommeligt for enhver at finde tilbud online på billige spagnum hos diverse forretninger på nettet, og til tak frembyder adskillige online virksomheder gratis levering. Trods dette kan det til hver en tid blive lønsomt at kigge forbi indtil flere internet forhandlere efter tilbud forud for at du gennemfører din handel, således at man er skudsikker på at få fat i den mest betalelige pris.
  7Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er en del af en lovbestemmelse, der garanterer en imod falske online selskaber. Som alternativ bør du anvende en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, hvis du gerne vil finansiere regningen i flere bidder.
  8Vi tilråder generelt at tjekke om internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, grundet at det er en påvisning af at e-forhandleren opfylder dansk lovgivning, tillige med at webbutikken tit efterses af eksperter som har ekspertise inden for de gældende regulativer. Forinden nogen handler billige spagnum på en internet butik bør man sådan set gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens vilkår.
  9Trustpilot frembyder nogenlunde solide genveje til at gennemrode mange tidligere køberes betragtninger og herved er det smart, at du studerer internet webshoppens bedømmelser forinden du køber billige spagnum online. Facebook genererer tilsvarende fuldstændig gunstige muligheder for at få kendskab til netshoppens pålidelighed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk