Maabjerg

Søsten pristjek

Er du på udkig efter søsten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg søsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Varianter: sorte gule blå fritlagte runde små hvide

Mængder: 15 kg 1 m3 25 kg 1 ton 10 kg 500 liter 20 kg 500 kg 1 kubikmeter 1000 kg 800 kg 15 kg 25 kg

Levering: hent selv i løs vægt i sække løst leveret i bigbag vognlæs i poser afhentning trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder udbyder et stort sortiment, hvorimod nogle har fokus på en specifik varegruppe. Du kan forholde dig til hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange produkter at vælge i blandt, foruden blot søsten.
Når du vil have byggematerialerne hurtigt eller bare gerne vil blive fri for fragten, så kunne du med fordel transportere produkterne personligt. Dette er i høj grad muligt i de store byggecentre.
For mange er byggeri ens betydende med en masse spørgsmål. Derfor kan du købe fra et online byggecenter, hvor du tilbydes information omkring søsten.
Det er naturligvis super afgørende at vide, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at finde et andet.
Du bør kende de regler der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Man bør derfor undersøge netbutikkens betingelser.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige søsten fra webshop til webshop. En del har fokus på lave priser, hvorimod øvrige satser på faglig rådgivning. Du må bestemme hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder køber varer fra diverse nicheshops, så du kan vælge fra et bredt sortiment af søsten online.
De udbredte byggecentre findes overalt i landet, og på grund af det har man mulighed for at købe online og transportere varerne personligt. På grund af det har man valget om at spare fragtomkostningen, og tilmed hente produkterne med det samme.
De store byggecentre er etablerede og bekendte firmaer, som kan medvirke til øget troværdighed når man skal købe online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede netshops er mindre virksomheder, der typisk er dansk ejede, måske endda fra dit lokalområde. Dem støtter du når du køber søsten online fra deres webshop.
Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er specialister i deres online produktkategori, idet de udelukkende sælger disse varer. Pga. dette kan du få endnu mere konstruktiv rådgivning fra medarbejdere som er specialister i netop søsten.
Majoriteten af nicheforhandlere står selv for produktion af produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online vil du få gode tilbud.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag over 500 personer i de 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af flere end 100 personer i firmaets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

søsten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

søsten silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 kollegaer i deres 41 butikker. Silvan specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 medarbejdere i firmaets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

søsten bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 medarbejdere i kædens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

søsten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 ansatte i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af over 1.000 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Før du indleder byggeprojektet kan det være ret meningsfuldt at have styr på, at byggeriet overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde gældende love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
2Ved byggeprojekter udendørs har vejret en stor rolle. På grund af dette bør du med jævne mellemrum undersøge vejrvarslen i dagene op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det uanmeldt begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du er godt i gang med dit store byggeprojekt.
3Der er stribevis af instruktioner og videoer via internettet som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube bringer dig rigelig anvendelig oplysning, specielt såfremt man kigger i hele verden.
4Måske det burdes overvejes hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at fremskaffe assistance fra en professionel til opstarten af byggeprocessen. Hvis du indhenter assistance fra en fagmand anbefales det at modtage tilbud fra diverse foretagender.
5Det kan være nyttigt at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, i særdeleshed når det er omfangsrige byggerier. Flere ting kræver flere end en enkelt person. Samtidig vil det vise sig mere effektivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
6Der kommer som regel pludselige hovedpiner i forbindelse med avancerede byggeprojekter, og herved vil det være af stor betydning at der er afsat en god portion tid i tidsplanen, så man kan være ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
7Det bliver meningsgivende at have de relevante bygningsmaterialer handlet ind forinden du påbegynder byggeriet. Du kunne med fordel lave en simpel note hvoraf der fremgår alt hvad som er nødvendige, og så eftergå hvert eneste punkt, således at du er tryg ved at du har husket det hele.
8Planlægning viser sig som nøglen til succes med projektet. Du bør lave en velovervejet agenda, der beskriver hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilken dag, samt en tilhørende numerisk orden. Husk at være skarp idet du sammensætter køreplanen.
9I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at lave et budget for byggeprojektet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan vise sig at være behjælpeligt at kortlægge alle poster, hvorefter man kunne gennemgå beløbet for dem slavisk.
10Du vil under ingen omstændigheder mangle værktøj. Typisk vil det være fornuftigt at have udstyret klar før du tager fat på arbejdet. Det er desuden vigtigt at medregne de medfølgende udgifter i byggeriets budget.
11Du skal nødig nedprioritere din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj såsom sko og hjelm der sikrer dig imod mulige skader. Det er uundværligt at du har styr på sikkerheden i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
12I nogle tilfælde kan man få tilskud fra det offentlige til byggerier. Det kan man få i tilfælde hvor renoveringen er miljøvenligt. Af få støtte er altså betinget af at projektet påvirker naturen.
De bedst vurderede byggekæder
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er kolossalt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er meget overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og blot 4 % giver 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ultra overlegent. Scoren er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er usædvanligt betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ualmindeligt overlegent. Vurderingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.

Mest stillede spørgsmål angående søsten

 • Hvor meget vejer søsten?
 • Hvor købes søsten online?
 • Hvad er søsten?
 • Hvor er søsten på tilbud?
 • Hvad koster søsten?
 • Hvor købes søsten billigt?
 • Hvilken slags levering skal jeg vælge?

  En lang række byggeforretninger giver til alt held en række forskellige billige løsninger til levering til søsten. En af de mest benyttede er lige nu levering til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente pakken den dag der passer dig. Løsningen er altså vældig fremkommelig, og mange gange ligeledes den billigste form for levering.

  Du burde derudover udse dig at bestille varerne til levering til din bolig eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden viser sig almindeligvis et hak dyrere, men til gengæld meget simpel ift. søsten online. Den mest betalelige fragtløsning vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, hvilket nødvendiggør at du opholder dig lige ved e-forhandlerens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Antal dages levering på søsten er super central såfremt du står og skal bruge produkterne øjeblikkeligt, så med det formål er det ganske væsentligt at man studerer den forventede leveringsdato for søsten. De fleste internet forhandlere – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – giver billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af varenumre online, som imidlertid står og falder med at ordren lægges tidligere end et konkret klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få dit nye produkt betjent før logistikpersonalet drager hjemad.

  Nogle enkelte outlets på nettet byder på fragt uden beregning på søsten online, men i mange tilfælde afkræver det at man aftager for en bestemt sum. Ellers burde man snuppe den mest billige leveringsmåde, hvilket ofte vil blive at få dem til at levere produkterne til en pakkeshop.

  En række webshops giver click-and-collect hvor man bestiller billig søsten online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggecentrene udlover for eksempel klik-og-hent på søsten i disse områder:

  Nykøbing Falster, Randers, Holbæk, Kolding, Jyllinge, Thisted, Aalborg, Ringsted, Esbjerg, Ishøj, Nakskov, Dragør, Køge, Haslev, Sønderborg, Valby, Hedehusene, Svendborg, Hillerød, Vordingborg, Vallensbæk, Rønne, Tårnby, Brønshøj, Næstved, Vejle, Slagelse, Helsingør, Lillerød, Hjørring, Nørresundby, Brøndby, Hørsholm, Risskov, Lyngby, Varde, Albertslund, Kokkedal, Horsens, Taastrup, Gentofte, Farum, Rudersdal, Struer, Brabrand, Aarhus, Hedensted, Herning, Søborg, Skive, Herlev, Middelfart, Hvidovre, Haderslev, Nærum, Hobro, Frederiksværk, Korsør, Silkeborg, Holstebro, Vanløse, København, Frederikshavn, Odense, Greve, Stenløse, Lystrup, Allerød, Rødovre, Charlottenlund, Solrød Strand, Værløse, Gladsaxe, Grenaa, Brønderslev, Ølstykke, Nyborg, Aabenraa, Roskilde, Skanderborg, Frederiksberg, Ikast, Kalundborg, Højbjerg, Ballerup, Birkerød, Åbyhøj, Frederikssund, Fredericia, Glostrup, Odder, Virum, Viborg, og Tilst, .

  Klik-og-hent ift. søsten er en mulighed i alle områder af landet: Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Amager, Vestsjælland).

  Når vi ser på statistikkerne bliver det klart, at internetbrugere mange gange søger blandt andet søsten online og køb søsten. Foruden dette ser man mange gange online shoppere kigge efter for eksempel søsten tilbud, billig søsten og søsten priser, plus de velkendte byggekæder som Bygma, 10-4, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark.

  Rabat på søsten

  Det er jo særligt uproblematisk for købere at finde frem til tilbud på billige søsten online på diverse firmaer på nettet, og derfor har utallige e-handler ikke kunne slippe for at mindske priserne på søsten voldsomt, og endda yde fragt uden beregning.

  Dog kan det stadigvæk blive smart at udforske nogle få shops på nettet efter tilbud og udsalg på søsten online forinden du gennemfører din handel, så du er skudsikker på at antage den skarpeste pris. Se ikke blot hos de store byggemarkeder som Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma og Bauhaus.

  Du skal dog være opmærksom på, at ifald en webshop sælger billige søsten online til en udsalgspris der kan virke uendeligt billig, så kunne det undertiden være et bevis på en fup online shop. Bestillinger med kort er dog inkluderet i en vedtægt, som bistår kunden overfor uægte online forretninger.

  Vi anbefaler kortbestillinger eller MobilePay. Som alternativ kan du anvende en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du efterspørger at betale betalingen af søsten over flere uger. Dette foreslåes ofte ved online nichebutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og XL-Byg.

  Ved indkig i søgedata fremstår det markant, at mennesker typisk søger fx søsten online og søsten priser. Foruden dette oplever vi typisk folk søge efter for eksempel søsten tilbud, køb søsten samt billig søsten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg søsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Nemt køb” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Varianter: hvide sorte små blå gule fritlagte runde

  Mængder: 1 kubikmeter 800 kg 15 kg 1 ton 20 kg 500 kg 15 kg 25 kg 10 kg 1 m3 25 kg 500 liter 1000 kg

  Levering: i sække i bigbag løst leveret i poser afhentning vognlæs i løs vægt trailer hent selv

  Undersøg eksisterende kunders vurderinger

  Trustpilot frembyder fuldstændig pæne muligheder for at kontrollere en hel del eksisterende kunders betragtninger og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du eftersøger internet forretningens kritik forinden du bestiller billige søsten online.

  Facebook frembringer derudover aldeles strålende chancer for at få en idé om internet shoppens kundefokus. Herinde møder vi en række internet webshops hvor folk kan skrive en anmeldelse af købsoplevelsen, som ligeledes kan udnyttes til vurdering af hvor glade kunderne er.

  Forinden nogen køber billige søsten online på en internet butik behøver man utvivlsomt få overblik over virksomhedens handelsaftale, men det er bare ikke super interessant, i særdeleshed med de kendte byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og 10-4.

  Et nemmere alternativ kunne være at se om webshoppen er e-mærke godkendt, som burde være et billede på at e-shoppen lever op til de danske regler, tillige med at butikken løbende vurderes af fagmænd som har indsigt i vilkårene på området.

  Desuden giver det dig genvej til at få hjælp, for så vidt du bliver udsat for besvær i processen med din handel med søsten. Tillige foreslåes det at du er påpasselig med de mest vedkommende betingelser der kan have betydning for bestillingen af søsten online, som for eksempel den returret internet butikken kører med.

  Derfor er det ligeledes relevant, at man når som helst opbevarer ens faktura, så man senere kan bevise sin bestilling af søsten, ligegyldig om man har bestilt hos Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg eller Jem og Fix.

  Henrik gav 5 stjerner

  Hurtig levering uden mangler.

  Hans O gav 4 stjerner

  Hurtigt og nemt via WEB

  Hans gav 5 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  Rasmus B gav 4 stjerner

  De er hurtigt til at send vare

  9 tips til online indkøb
  1Den mest prisbevidste leveringstype vil altid være at du selv henter varerne, som desværre afhænger af at du opholder dig i kort afstand af internet virksomhedens tilholdssted. Den løsning er særligt vigtig når du har behov for søsten inden for kort tid. Alternativt så sikrer nogle online selskaber portofri levering, men undertiden kræver det at man køber for en fastsat pris.
  2Inden nogen shopper billige søsten hos en e-handler bør de i virkeligheden sætte sig ind i webshoppens forretningsaftale, men det er undertiden ikke særlig sjovt. Endvidere tilrådes det at man er omhyggelig omkring de mest relevante forhold der har indflydelse på bestillingen af billige søsten online, som eksempelvis den ombytningspolitik e-forretningen tilbyder.
  3Leveringstidspunktet er særligt betydningsfuld såfremt vi behøver dine nye varer om få sekunder, så af den grund er det skam meningsfuldt at man tjekker den estimerede leveringsdato på søsten. Temmelig mange internet webshops præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række produkter, hvilket tager udgangspunkt i at bestillingen køres igennem forud for et givent klokkeslæt.
  4Det er meget hensigtsmæssigt for alle at sammenholde priser online på billige søsten fra forskellige internet varehuse, og til gengæld tilbyder adskillige forhandlere på nettet fragt uden omkostninger. Det kan immervæk være lukrativt at inspicere diverse e-shops efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, så du er sikker på at indhente den laveste pris.
  5Trustpilot indebærer tilpas passelige muligheder for at efterse mange forhenværende brugeres reflektioner og herved er det en hjælp, at du beser online butikkens ratings inden du handler billige søsten online. Facebook frembyder tilsvarende i højeste grad stabile metoder til at få indsigt i online virksomhedens troværdighed.
  6Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er dækket ind under en regel, som beskytter folk overfor snydagtige webbutikker. Som et alternativ kan du vælge en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, forudsat du vil afdrage betalingen over flere uger.
  7Visse e-butikker garanterer portofri levering på søsten, men i reglen kræves det at der erhverves for en præcis sum. Som alternativ bør du udvælge den mest prisbevidste leveringsform, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Muligheden viser sig mange gange lige så vel i høj grad fremkommelig. Den billigste mulighed for fragt vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne.
  8Masser af internet firmaer yder nu alverdens billige fragtmetoder til søsten. Den mest almindelige er p.t. at få leveret til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente dine varer den dag der passer dig. Denne er nemlig super problemfri, samt tit desuden den mest letkøbte fragttype.
  9Vi tilråder generelt at undersøge hvorvidt online firmaet er godkendt af e-mærket, da det skulle være et billede på at online virksomheden anerkender dansk lovgivning, foruden at internet shoppen nu og da føres tilsyn med af specialister som er indført i reglerne. Før nogen handler billige søsten i en internet handler behøver man når alt kommer til alt gennemse deres betingelser.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk