Maabjerg

Småsten pristjek

Er du på udkig efter småsten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg småsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til gravsted til pynt til bede til indkørsel til gulve til haven

Mængder: 500 kg 1000 kg 1 m3 15 kg 500 liter 25 kg 20 kg 15 kg 1 ton 10 kg 1 kubikmeter 800 kg 25 kg

Levering: løst leveret vognlæs afhentning i poser hent selv i bigbag i sække trailer i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at shoppe hos et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få rådgivning til valg af småsten.
Ifald du vil have produkterne nu og her eller blot ønsker at slippe for fragtomkostningen, så kan du med fordel køre varerne selv. Dette er specielt muligt ved de gængse byggekæder.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige småsten hos de forskellige online byggekæder. Nogle tilbyder gode priser, hvorimod andre fokuserer på faglig rådgivning. Du skal overveje hvad du helst vil have.
Flere byggemarkeder præsterer et stort sortiment af varer, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du skal tænke igennem om det er afgørende for dig at du har mange varegrupper at vælge fra, foruden blot småsten.
Du skal kende de betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Af den grund bør du kende netbutikkens regningslinjer.
Det er naturligvis ekstremt relevant at se, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers bør du overveje at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder sælger varer fra alverdens nichebutikker, og hermed kan du købe fra et bredt sortiment af småsten online.
De kendte byggekæder er tilgængelige i de større byer, og i kraft af det har mange chancen for at købe online og transportere produkterne selv. Herigennem kan du vælge at blive fri for leveringsomkostningen, samt samtidig hente produkterne med det samme.
De store byggekæder er folkekære og anerkendte butikker, som bidrager til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af produkterne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online kan du få bedre priser.
En masse nichebutikker på internettet er iværksættervirksomheder, som tit har danske ejere, måske tilmed fra dit lokalområde. Dem støtter du idet du bestiller småsten online fra deres webshop.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Altså kan du modtage en høj grad af anvendelig assistance fra mennesker med ekspertviden i netop småsten.
Danmarks største byggekæder
småsten silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i firmaets 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 mennesker i kædens 6 varehuse. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

småsten harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 medarbejdere i forretningens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 ansatte i de 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i deres 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

småsten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af omkring 500 kollegaer i de 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

småsten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan overvejes at søge assistance til arbejdet, specielt når det kommer til væsentlige projekter. Nogle ting bør udføres af flere personer. Samtidig må det være bedre og mere socialt når man ikke er ene om det.
2Typisk vil det være fundamentalt at have lavet et regnskab for projektet, så du har styr på den økonomiske del. Det vil blive forstandigt at dokumentere hver enkelt udgiftspost, hvorefter man bør tjekke billige priser på dem slavisk.
3Der ligger et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer via nettet som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube er formidler af utrolig meget udbytterig info, særligt forudsat at man benytter engelske søgeord.
4For byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Derfor skal du jævnligt se vejrmeldingerne når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke mod forventning går i gang med at piske ned bedst som du vil i gang med dit store byggeprojekt.
5Glem ikke at du kan hente tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det får man i tilfælde af at byggeriet er energi- og miljøvenligt. Bidraget kræver med andre ord at ombygningen har en positiv indvirkning på naturen.
6Der præsenterer sig utvivlsomt ubelejlige udfordringer når det kommer til omfangsrige projekter, og ergo kan det være væsentligt at man afsætter betragtelig tid i køreplanen, med formålet om at man kan føle sig selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
7Forud for at du igangsætter byggeprocessen må det være aldeles betydningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter hvor du bor kan der vise sig diverse love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
8Planlægning viser sig som vejen til succes med arbejdet. Du kunne overveje at nedskrive en struktureret agenda, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, og derudover en prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk i sammensætningen af din handlingsplan.
9Du må på ingen måde undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ikke påklædning som eksempelvis sko og hjelm der hjælper dig mod eventuelle uheld. Det er smart at have styr på dit eget ve og vel i byggeriet, specielt hvis du ikke køber hjælp fra en fagperson.
10Man vil under ingen omstændigheder mangle udstyr. Ofte vil det vise sig fornuftigt at have værktøjet ved hånden inden du igangsætter arbejdet. Det er desuden en fordel at inkludere udgifterne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
11Du bør vurdere om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du burde investere i professionel assistance til færdiggørelsen af byggeriet. Når du skal have hjælp fra en fagperson er det lukrativt at lede efter tilbud fra en håndfuld selskaber.
12Det vil vise sig meningsgivende at du har de presserende materialer handlet ind inden du kaster dig over projektet. Du får god gavn af at forfatte en overskuelig indkøbsliste indeholdende alt det du får brug for, og derefter eftergå materialerne, med det formål at du er tryg ved at der ikke er nogen mangler.
De højest bedømte byggeshops
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er enormt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er kolossalt betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er rigtig betryggende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % giver den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket klart er kolossalt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er meget flot. Scoren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % giver den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål inden for småsten

 • Hvor købes småsten online?
 • Hvor meget vejer småsten?
 • Hvad er småsten?
 • Hvor købes småsten billigt?
 • Hvad koster småsten?
 • Hvor er småsten på tilbud?
 • Hvilken leveringsmanér er bedst?

  Mange online firmaer giver nu om stunder diverse billige leveringsmodeller til småsten. Førstevalget hos mange er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, som gør det muligt at hente de nyindkøbte varer når du har tid. Leveringsformen er jo meget uproblematisk, og oftest endda den billigste leveringsform.

  Du bør på samme måde forsøge at få det leveret hjem til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Denne er gerne en lille smule dyrere, men på den anden side yderst smertefri ved køb af småsten online. Den mest billige leveringsmanér vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, som dog kræver at du befinder dig i nærheden af online forhandlerens byggecenter, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringstidspunktet på småsten er selvfølgelig ultra afgørende såfremt vi mangler ordren om kort tid, og med det formål er det fuldt ud aktuelt at du studerer den forventede leveringstid på småsten. Størstedelen af online virksomheder – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på de fleste varer online, men vær på vagt da det kræver at bestillingen placeres tidligere end et givent tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen ud af døren forud for at pakkepersonalet tager hjem.

  Visse online varehuse yder fri fragt på småsten online, men i reglen er det betinget af at man shopper for et fastslået beløb. Ellers bør man udse dig den mest prisbevidste leveringsløsning, hvilket oftest er at få dem til at køre produkterne til et afhentningssted.

  Mange netbutikker giver click-and-collect hvor du handler billig småsten derhjemme men afhenter i butikken. Eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark og Silvan. De tildeler fx click-and-collect på småsten i disse områder:

  Korsør, Middelfart, Søborg, Ringsted, Brøndby, Hobro, Hvidovre, Højbjerg, Birkerød, Rødovre, Vejle, Tårnby, Herlev, Holstebro, Haderslev, Hørsholm, Vallensbæk, Varde, Odder, Rudersdal, Frederikshavn, Valby, Hillerød, Viborg, Svendborg, Dragør, Lystrup, Holbæk, Horsens, Jyllinge, Virum, Nakskov, Gentofte, Struer, Kolding, Ballerup, Farum, Allerød, Aalborg, Stenløse, Lyngby, Hedehusene, Ishøj, Greve, Ølstykke, Gladsaxe, Silkeborg, Charlottenlund, Kalundborg, Herning, Vordingborg, Ikast, Aarhus, Solrød Strand, Nørresundby, Odense, Hjørring, Lillerød, Helsingør, Nykøbing Falster, Thisted, Værløse, Frederiksværk, Roskilde, Sønderborg, Hedensted, Nyborg, Taastrup, Rønne, Brønshøj, Haslev, Glostrup, Fredericia, Tilst, Skanderborg, Skive, Brabrand, Brønderslev, Frederikssund, Kokkedal, Esbjerg, Aabenraa, Frederiksberg, København, Randers, Vanløse, Grenaa, Risskov, Næstved, Slagelse, Åbyhøj, Køge, Albertslund, og Nærum, .

  Click-and-collect for småsten er muligt i samtlige regioner af landet: Sjælland (Amager, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland).

  Ved indkig i søgedata står det tydeligt, at folk tit leder efter for eksempel køb småsten og billig småsten. Foruden dette oplever vi ofte folk efterspørge fx småsten tilbud, småsten priser samt småsten online, foruden de udbredte byggemarkeder som Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

  Få den bedste pris på småsten

  Det er jo efterhånden ret så nemt for os alle at analysere tilbud på billige småsten online i blandt diverse netshops, og herved har massevis af internet virksomheder ikke kunne lade være med at stampe udsalgspriserne på småsten betydeligt, og ydermere yde gratis fragt.

  Derfor kan det trods alt vise sig smart at kontrollere forskellige internet firmaer efter billige priser på småsten online forinden du bestiller, så du er på den sikre side med at få fat i den mest betalelige pris. Kig ikke kun hos de kendte byggekæder som Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Man bør imidlertid ikke undervurdere, at hvis en butik på nettet tilbyder billige småsten online for en pris der kan ses som ekstraordinært favorabel, så bør det i nogle tilfælde være et bevis på en bedragerisk netbutik. Bestillinger med betalingskort er trods alt en del af et regelsæt, som hjælper kunden overfor uærlige internet webshops.

  Generelt går vi ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af et tilbud som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at betale beløbet til småsten over en længere periode. Det tilbydes ofte ved nichebutikker, men ikke de velkendte byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg.

  Når vi kigger i data står det markant, at folk mange gange søger efter eksempelvis billig småsten og småsten online. Foruden dette ser vi som regel folk lede efter blandt andet køb småsten, småsten priser samt småsten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg småsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Alt som det skulle være.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til bede til gulve til gravsted til indkørsel til pynt til haven

  Mængder: 25 kg 25 kg 500 liter 20 kg 1 m3 10 kg 1000 kg 1 kubikmeter 800 kg 500 kg 15 kg 1 ton 15 kg

  Levering: vognlæs afhentning i sække i løs vægt i poser i bigbag løst leveret hent selv trailer

  Analyser tidligere kunders ratings

  Trustpilot tilbyder dig ultra tiltalende løsninger til at se nærmere på diverse andre forbrugeres omtaler og af den grund er det en hjælp, at du beser internet butikkens omtaler forinden du køber billige småsten online.

  Facebook medfører lige så vel ganske tiltalende muligheder for at få kendskab til internet webshoppens kundefokus. Foruden det møder vi mange internet handler som gør det muligt at publicere en omtale af ordreforløbet, som ydermere burde bruges til at fornemme kundernes tilfredshed.

  Før folk shopper billige småsten online hos en netshop kunne man på en vis måde gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens forretningsvilkår, det er dog almindeligvis ikke særlig sjovt, særligt med de gængse byggecentre som Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og Silvan.

  Et nemmere alternativ kunne derfor være at tjekke hvorvidt e-firmaet er e-mærket, eftersom det kan være en påvisning af at e-forretningen respekterer de gældende danske regler, tillige med at hjemmesiden lejlighedsvis besigtiges af sagkyndige der kender de gældende love.

  Desuden giver det dig genvej til bistand, for så vidt du skulle få problemer med din handel med småsten. Derudover går vi ind for at du er sat ind i de grundlæggende retningslinjer der kan have indvirkning på bestillingen af småsten online, som for eksempel hvilken returpolitik online shoppen bruger.

  I den forbindelse er det tilmed afgørende, at man stadig bevarer sin ordremail, således man i fremtiden kan bekræfte sin bestilling af småsten, uafhængig af om man har handlet hos Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen eller Bygma.

  Kim U gav 5 stjerner

  Fantastisk behandling

  Karen gav 4 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  Lone gav 5 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Ole gav 4 stjerner

  Nem og meget fin service

  9 gode råd til køb på nettet
  1Det er efterhånden ualmindeligt nemt for folk at sammenligne priser online på billige småsten på tværs af e-handler, og ergo yder mange e-butikker billig fragt. Dog kan det imidlertid vise sig indbringende at sammenholde diverse internet forretninger efter tilbud forinden du handler, sådan at man er garanteret at få fat i den mest betalelige pris.
  2Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er indbefattet af en forordning, hvilket hjælper køber imod uoprigtige online selskaber. Som et alternativ kan du benytte en afdragsløsning fra fx ViaBill, hvis du vil afbetale prisen over tid.
  3Trustpilot forærer dig ret hæderlige chancer for at analysere flere aktuelle brugeres betragtninger og derfor tilråder vi, at du analyserer webbutikkens ratings før du bestiller billige småsten online. Facebook frembyder derudover en del hensigtsmæssige metoder til at få indblik i netbutikkens kundefokus.
  4Før nogen handler billige småsten hos en online forretning behøver de i virkeligheden tyde e-butikkens handelsbetingelser, det er dog i mange tilfælde ikke særlig interessant. Ligeledes er det prisværdigt at køber er vaks omkring de mest relevante retningslinjer der har indvirkning på shopping af billige småsten online, f.eks. hvilken returneringsret e-butikken tilsikrer.
  5Den billigste leveringsmetode vil altid være selv at hente pakken, men den løsning stiller krav om at du fysisk befinder dig i nærheden af webbutikkens arbejdslager. Den type af levering er selvfølgelig særdeles central hvis vi har brug for småsten nu og her. Alternativt så frembyder enkelte internet varehuse gratis levering, men for det meste er det under forudsætning af at man handler for et bestemt beløb.
  6Flere webbutikker yder portofri fragt på småsten, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at du bestiller for en fastsat sum. Ellers kunne du udse dig den mest billige leveringsmulighed, som tit vil være at få dem til at køre varerne til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver i regelen derudover vældig uproblematisk. Den mest betalelige form for fragt vil dog til enhver tid være at hente pakken selv.
  7Leveringshastigheden kan være ret så vital når vi har brug for din ordre nu og her, så derfor er det i sandhed aktuelt at du undersøger leveringstiden for småsten. De fleste internet virksomheder præsterer billig dag-til-dag levering på adskillige produkter, men vær påpasselig da det afhænger af at bestillingen placeres inden et konkret klokkeslæt.
  8Vi slår generelt et slag for at efterse hvorvidt e-butikken er medlem af e-mærket, hvilket længe har været en indikation om at webbutikken opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, samt at internet forhandleren løbende vurderes af fagfolk som kender vilkårene på området. Inden nogen bestiller billige småsten på en e-handler kunne de sådan set løbe igennem netbutikkens handelsaftale.
  9Adskillige internet shops tilbyder i øjeblikket diverse billige leveringsformer til småsten. Det mest almindelige er i dag afhentningssteder, og så kan du blot gå forbi efter din bestilling når du har lyst. Metoden er nemlig temmelig fremkommelig, og desuden tillige den mest betalelige leveringsmodel.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk