Maabjerg

Singels sten pristjek

Er du på udkig efter singels sten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg singels sten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 15 kg 1000 kg 15 kg 20 kg 10 kg 800 kg 25 kg 500 liter 500 kg 1 kubikmeter 1 m3 25 kg 1 ton

Levering: hent selv i sække i løs vægt i poser løst leveret trailer afhentning i bigbag vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at undgå fragten, så kan du med fordel fragte byggematerialerne selv. Det er særligt muligt hos de store byggekæder.
Du bør kende de regler butikken udsteder når du køber online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du kende firmaets regningslinjer.
Der er forskel på prisen på billige singels sten fra byggemarked til byggemarked. Nogle giver de bedste tilbud, og øvrige giver faglig sparring. Du må overveje hvad du vil prioritere.
For mange er byggeri ens betydende med alverdens spørgsmål. Hermed bør du vælge et online byggecenter, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring singels sten.
Det er absolut ekstremt relevant at se, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers bør du overveje at lede andre steder.
Flere byggemarkeder fremviser et bredt udvalg af varer, imens andre er specialiserede i en specifik varetype. Du bør tænke på om det er essentielt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover blot singels sten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og almenkendte butikker, hvilket medvirker til øget sikkerhed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede mange steder i landet, og på grund af det har folk tilbuddet om at handle online og hente produkterne selv. Hermed er det muligt at undvære leveringsomkostningen, samt samtidig have produkterne hurtigere.
De kendte byggekæder udbyder varer fra mange leverandører, med det formål at du så kan bestille fra et bredt sortiment af singels sten online.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke webshops er producenter af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online kan du muligvis få billigere priser.
Størsteparten af nichebutikker på nettet er eksperter i deres produkter, da de har skarpt fokus på disse varer. Herved kan du få ekstra konstruktiv assistance fra mennesker som er eksperter i netop singels sten.
Størsteparten af nicheforretninger på nettet er små virksomheder, som oftest er danske, måske tilmed lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at handle singels sten online hos dem.
Danmarks største byggecentre
singels sten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag over 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

singels sten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

singels sten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 personer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

singels sten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 personer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i forretningens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du bør på ingen måde glemme din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning som arbejdssko som hjælper dig med henblik på eventuelle skader. Det er afgørende at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, specielt når du ikke får assistance fra en fagperson.
2Husk at vurdere hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du burde tilkøbe hjælp fra en fagmand til noget af arbejdet. Såfremt du benytter professionel assistance vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at få prisoverslag fra forskellige selskaber.
3Du må under ingen omstændigheder fattes arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være en fordel at have det til disposition før du påbegynder byggeprojektet. Du bør i øvrigt huske at tillægge de her udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
4Længe før du iværksætter byggeriet kan det vise sig ufatteligt centralt at du sikrer dig, at dit projekt overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl vil der gælde forskellige love som beskriver, hvad du må, samt hvad du ikke må.
5Godt forarbejde bliver vejen til et godt forløb med arbejdet. Du må liste en klar plan, som viser hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilken dag, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp når du nedskriver agendaen.
6I mange tilfælde vil det være af stor betydning at udarbejde et regnskab for projektet, så man har styr på den økonomiske del. Det bør være fordelagtigt at kortlægge alle poster, hvorefter man kunne dokumentere den billigste pris på dem slavisk.
7Det er muligt at søge støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås forudsat at ombygningen gør en forskel for miljøet. Bidraget beroer altså på at byggeriet forbedrer planeten.
8Ved udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. Derfor må du med jævne mellemrum tjekke vejrvarslen i forbindelse med arbejdets start, så du undgår at det uden varsel starter med at vælte ned absolut lige når du er gået i gang med det ellers velplanlagte projekt.
9Der præsenterer sig stort set altid ubelejlige bump på vejen når det gælder krævende byggeprojekter, og på grund af det er det vigtigt at der afsættes en god portion tid i arbejdsplanen, så man kan føle sig tryg ved at man når det til siden.
10Det bør overvejes at spørge om assistance til arbejdet, navnlig når det er større byggeprojekter. Krævende byggerier kræver flere folk. Derudover vil det være bedre og mere interessant at være flere om det.
11Det viser sig essentielt at du har de påkrævede byggematerialer til disposition forud for at du starter projektet. Du får god gavn af at notere en overskuelig note hvor der bør fremgå hver eneste ting du har brug for, og dernæst gennemløbe hver eneste ting, således at du bliver sikker på at der ikke mangler noget.
12Du har adgang til mange hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube kan hjælpe med betydelige mængder gavnlig viden, i særlig grad såfremt du benytter den engelske version.
De bedst vurderede byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er temmelig imponerende. Scoren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % giver den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er utrolig betryggende. Evalueringen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er yderst imponerende. Scoren grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er usædvanligt imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er meget godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.

Normale spørgsmål vedrørende singels sten

 • Hvad koster singels sten?
 • Hvor købes singels sten billigt?
 • Hvor er singels sten på tilbud?
 • Hvad er singels sten?
 • Hvor meget vejer singels sten?
 • Hvor købes singels sten online?
 • Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

  Flere outlets på nettet tilbyder i dag diverse billige leveringstyper til singels sten. En af de populære er efterhånden pakkeshops, og så skal du blot gå forbi efter dine varer når det passer ind i din kalender. Den er jo særdeles gnidningsløs, og oftest endda den mest prisbevidste fragtløsning.

  Du kan derudover overveje at få leveret til din adresse eller til din arbejdsplads. Fragttypen viser sig oftest en sjat mere bekostelig, men lige så vel yderst problemfri ved køb af singels sten online. Den mest prisbevidste slags levering vil dog til enhver tid være at hente varerne selv, men den løsning er betinget af at du bor lige ved e-handlens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på singels sten kan være særdeles aktuel om du har brug for produkterne om få sekunder, så i det øjemed er det sandelig væsentligt at man gransker den forventede leveringstid på singels sten. Adskillige byggecentre – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – annoncerer billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres produkter online, som alligevel er forudsat at du når at bestille forud for et fastslået tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få pakken ekspederet før lagerpersonalet holder fyraften.

  Visse online webshops garanterer fragtfri levering på singels sten online, men ofte er det under forudsætning af at der shoppes for et konkret beløb. Alternativt skal du udse dig den mindst kostelige form for fragt, der i mange tilfælde vil være at få dem til at køre dine produkter til en pakkeshop.

  En række netbutikker tilbyder afhentning hvor du køber billig singels sten hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Stark. Byggemarkederne frembyder eksempelvis afhentning af singels sten i disse områder:

  Ballerup, Odder, Sønderborg, Højbjerg, Nykøbing Falster, Skive, Nyborg, Tilst, Køge, Brønshøj, Frederiksværk, Kalundborg, Holstebro, Helsingør, Rødovre, Aabenraa, Farum, Brabrand, Thisted, Virum, Randers, Hedehusene, Næstved, Kokkedal, Kolding, Nørresundby, Herlev, Slagelse, Solrød Strand, Odense, Holbæk, Risskov, Nærum, Svendborg, Horsens, Haderslev, Tårnby, Brønderslev, Ishøj, Greve, Åbyhøj, Lystrup, Rudersdal, Hobro, Lillerød, Ølstykke, Birkerød, Værløse, Nakskov, Fredericia, Albertslund, Dragør, Jyllinge, Ikast, Valby, Taastrup, Stenløse, Vejle, Ringsted, Lyngby, Rønne, Hjørring, Vordingborg, Gladsaxe, Struer, Søborg, Viborg, Skanderborg, Vanløse, Gentofte, Frederiksberg, København, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Herning, Haslev, Roskilde, Vallensbæk, Hvidovre, Korsør, Hedensted, Brøndby, Hillerød, Charlottenlund, Frederikssund, Glostrup, Grenaa, Middelfart, Varde, Allerød, Frederikshavn, Hørsholm, og Silkeborg, .

  Klik-og-hent for singels sten er en mulighed i samtlige regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland) og Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Falster, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm).

  Når vi kigger i statistikkerne står det klart, at folk typisk efterspørger for eksempel køb singels sten og singels sten priser. Vi ser derudover mange gange folk lede efter fx singels sten tilbud, singels sten online og billig singels sten, foruden de store byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4, XL-Byg og Stark.

  Den bedste pris på singels sten

  Det er ualmindeligt let gængeligt for forbrugerne at finde tilbud på billige singels sten online i blandt forskellige internet outlets, og med det motiv har masser af internet handler i Danmark set sig tvunget til at nedsætte salgspriserne på singels sten markant, og i øvrigt yde gratis fragt.

  Trods dette kan det alligevel være nyttigt at tjekke et par forskellige internet forretninger efter udsalg og tilbud på singels sten online før du køber, så du er sikret at få den bedste pris. Se ikke blot på de velkendte byggecentre som XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

  Du bør ikke desto mindre være obs på, at når en webshop tilbyder billige singels sten online for en pris som kan ses som utopisk attraktiv, så er det for det meste være en varsel om en uoprigtig netbutik. Kortkøb er dog inkluderet i et lovbud, som redder køberen imod snydagtige forhandlere på nettet.

  Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du anvende et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, når du efterspørger at klare betalingen af singels sten senere. Dette fås typisk hos nichefokuserede netbutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen, Bauhaus og Jem og Fix.

  Når man kigger i statistikkerne fremstår det markant, at netshoppere ofte leder efter bl.a. singels sten online og singels sten priser. Man ser desuden typisk netshoppere søge efter fx singels sten tilbud, køb singels sten samt billig singels sten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg singels sten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

  Hurtig og høflig betjening” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 15 kg 500 liter 1000 kg 25 kg 15 kg 10 kg 800 kg 1 m3 1 kubikmeter 500 kg 1 ton 20 kg 25 kg

  Levering: i poser vognlæs løst leveret trailer i løs vægt afhentning i bigbag i sække hent selv

  Analyser tidligere køberes erfaringer

  Trustpilot fører til immervæk sikre løsninger til at sondere ganske mange forhenværende brugeres opfattelser og af den grund kan det anbefales, at du bliver klogere på internet selskabets ratings forinden du handler billige singels sten online.

  Facebook frembyder lige så vel fuldstændig habile muligheder for at få indtryk af internet forhandlerens troværdighed. Tilmed ser vi endda online virksomheder som giver folk mulighed for at formulere en evaluering af deres køb, hvilket ligeledes bør udnyttes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

  Før folk shopper billige singels sten online hos en internet butik behøver man altid bese virksomhedens betingelser, men det er mange gange ikke særlig interessant, særligt ved de udbredte byggecentre som 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix.

  Et alternativt forslag kunne derfor være at finde ud af hvorvidt online forretningen er e-mærket, grundet at det typisk er et bevis på at webshoppen retter sig efter dansk lovgivning, tillige med at shoppen ofte besøges af fagmænd der har meget erfaring med lovene på området.

  Dette er desuden din anledning til at få assistance, når du oplever problemstillinger med din handel med singels sten. Ligeså går vi ind for at køberen er obs på de mest betydningsfulde vilkår der kan have indvirkning på bestillingen af singels sten online, fx hvilken returret internet forhandleren bruger.

  I den sammenhæng er det på samme måde essesentielt, at man stadig bibeholder ens e-mail kvittering, således man senere vil kunne dokumentere sin bestilling af singels sten, ligegyldig om man handler hos Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Stark eller Jem og Fix.

  Jan R gav 5 stjerner

  Hurtig

  Maria gav 4 stjerner

  Det var helt ok.

  Michael gav 5 stjerner

  god service

  Mads T gav 5 stjerner

  Handlet meget og handler stadig

  9 tips til online indkøb
  1Masser af internet butikker giver nu til dags diverse billige muligheder for levering til singels sten. En af de mest moderne er i øjeblikket afhentningssteder, hvor du selv henter dine varer på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er altså særligt smart, og ofte ligeledes den billigste leveringsmodel.
  2Fragtperioden er selvfølgelig super væsentlig om man står og skal bruge ordren om få sekunder, så med det formål er det ganske centralt at du finder den anslåede leveringsdato på singels sten. Flere butikker på nettet udlover billig dag-til-dag fragt på en række af deres produkter, som dog kræver at ordren lægges før et fastsat klokkeslæt.
  3Trustpilot præsterer tilpas ønskværdige chancer for at inspicere en længere række andre kunders observationer og derfor foreslåes det, at du iagttager internet selskabets bedømmelser forinden du shopper billige singels sten online. Facebook frembringer derudover fuldkommen værdifulde løsninger til at få et kig ind i internet shoppens pålidelighed.
  4Nogle internet firmaer byder på billig levering på singels sten, men for det meste stiller det krav om at der indkøbes for et konkret beløb. Derudover burde du vælge den mest letkøbte form for fragt, hvilket gerne vil være at få fragtmanden til at levere varerne til et afhentningssted. Muligheden bliver uheldigvis samtidig i høj grad ukompliceret. Den mest billige leveringsform vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv.
  5Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under en foranstaltning, hvilket redder dig imod fup e-forhandlere. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, forudsat du higer efter at afdrage beløbet over et længere tidsrum.
  6Det er vældig problemfrit for almindelige dødelige at prissammenligne online på billige singels sten fra forskellige e-firmaer, og af den grund lover adskillige netbutikker gratis fragt. Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig smart at analysere diverse internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg inden du placerer ordren, sådan at man er velinformeret til at indhente den mindst kostelige pris.
  7Generelt går vi ind for at kigge om online virksomheden er godkendt af e-mærket, eftersom det bør være en angivelse af at e-firmaet imødekommer den officielle danske lovgivning, foruden at e-butikken regelmæssigt revideres af fagmænd der har meget erfaring med reglementet på området. Inden nogen shopper billige singels sten hos en butik kunne man for at være på den sikre side gennemse deres forretningsbetingelser.
  8Den mest letkøbte mulighed for levering vil altid være at du selv henter varerne, som jo betinges af at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-forretningens bopæl. Den leveringsmodel kan i nogle tilfælde være vældig bestemmende om du skal bruge singels sten omgående. Alternativt så præsterer nogle få internet selskaber levering uden gebyr, men for det meste er det betinget af at man køber for et fastslået beløb.
  9Forinden nogen bestiller billige singels sten i en internet webshop bør man utvivlsomt gennemgå shoppens vilkår, men det er mange gange ikke videre interessant. For øvrigt er det at foretrække at køber er opmærksom på de mest basale betingelser der har indflydelse på bestillingen af billige singels sten online, fx den byttepolitik internet selskabet tilsikrer.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk