Maabjerg

Rullegræs pristjek

Er du på udkig efter rullegræs? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 100 m2 for kun 3.295 kr. Det er 52 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 rullegræs inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
3.295 kr.Billigere over 289 m²Køb
3.295 kr.Minimumskøb er 96 m²Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.790 kr.Køb
3.790 kr.Køb
3.858 kr.Køb
3.999 kr.Køb
4.295 kr.Køb
4.724 kr.Køb
6.495 kr.Minimumskøb er 15m²Køb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til modelbaner til golfbaner med blomster til skygge til tag til greens til haver til fodboldbaner med mikrokløver til altan til indendørs

Varianter: plastik kunstigt ægte

Mængder: 100 m2 5 m2 40 m2 20 m2 50 m2 30 m2 10 m2

Levering: afhentning hent selv leveret

Brands: Plantorama DLF Amager Kingos Kronjysk Plantetorvet Refsgaard Volstrup Danturf Prodana LeopoldLindbjerg

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder for dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man læse butikkens handelsbetingelser.
Flere byggemarkeder tilbyder et stort sortiment af produkter, hvorimod nogle er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du bør overveje hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover blot rullegræs.
For mange er et byggeprojekt lig med diverse spørgsmål. Derved kan du overveje at vælge en netbutik, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring rullegræs.
Når du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot gerne vil slippe for leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere varerne personligt. Dette er hovedsageligt et alternativ i de velkendte byggecentre.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige rullegræs fra byggecenter til byggecenter. Enkelte fokuserer på de bedste priser, og nogle tilbyder kompetent rådgivning. Du skal afveje hvad der for dig er det vigtigste.
Det er absolut meget relevant at vide, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder forhandler produkter fra talrige nicheshops, og som følge af dette kan du bestille fra et stort sortiment af rullegræs online.
De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede firmaer, hvilket kan give en tryghedsfølelse når man stopper online. Det vil nogle se fordele i.
De udbredte byggecentre finder du i hele landet, og som følge af det har man adgang til at handle online og hente byggematerialerne selv. Derigennem kan du vælge at undgå leveringsgebyret, og samtidig skaffe produkterne straks.

Nichewebshop

Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche har meget ekspertise i deres online produktsortiment, da de udelukkende sælger disse varer. Derigennem kan du forvente endnu mere kompetent sparring fra medarbejdere som er specialister i netop rullegræs.
Majoriteten af specialiserede netbutikker er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis tilmed lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte når du handler rullegræs online på deres hjemmeside.
Hovedparten af specialiserede netbutikker producerer selv produkterne som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du muligvis få bedre priser.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af over 100 medarbejdere i deres 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

rullegræs silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 mennesker i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

rullegræs bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

rullegræs harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 personer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

rullegræs jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 personer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der viser sig typisk uforudsete hovedpiner i forbindelse med store byggeprojekter, og følgelig vil det vise sig af stor betydning at man har afsat rimelig tid i kalenderen, således at man kan være tryg ved at nå i mål.
2Godt forarbejde viser sig som kilden til succes med byggeprocessen. Du bør overveje at liste en struktureret handlingsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilken dag, samt en dertilhørende rækkefølge. Forsøg at være konkret når du udarbejder planen.
3I visse tilfælde kan man forsøge at få offentlig støtte til ombygninger. Det tilbydes når byggeriet er positivt for miljøet. Det er altså afhængig af at renoveringen har positiv betydning for naturen.
4Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du med fordel kan anskaffe assistance fra en fagmand til noget af projektet. Såfremt du fremskaffer hjælp fra en ekspert vil det normalt anbefales at indhente tilbud fra forskellige leverandører.
5For opgaver udendørs har vind og vejr en afgørende rolle. Af den grund bør du jævnligt tage notits af vejrmeldingerne i perioden for starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt starter med at regne bedst som du er i fuld gang med dit omfattende projekt.
6Det er vigtigt at du har de nødvendige bygningsmaterialer til disposition forinden du tager fat på dit byggeprojekt. Du kunne med fordel sammensætte en punktforms huskeliste hvor der bør fremgå hver eneste ting der bliver brug for, og som det næste gennemgå listen, hvormed du føler dig tryg ved at du har det hele.
7Du har adgang til alle mulige former for hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Særligt YouTube bringer dig en masse udbytterig oplysning, specielt hvis man benytter engelske søgeord.
8Forud for at du indleder arbejdet kan det vise sig ekstremt afgørende at være sikker på, at byggeriet er lovligt. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
9Du bør nødig mangle udstyr. Tit vil det vise sig af stor betydning at have det tilgængeligt når du iværksætter dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at indregne de tilhørende omkostninger i din økonomiske plan.
10I mange tilfælde vil det være essentielt at lave en budgetoversigt for arbejdet, så man har en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være behjælpeligt at gennemgå alle udgifter, og efterfølgende søge sig frem til beløbet for dem én efter én.
11Det kan være nyttigt at få en hjælpende hånd til arbejdet, især når det er store byggeopgaver. Store projekter gør krav på mere end en person. Samtidig viser det sig bedre og mere minderigt at være flere om det.
12Du må unden ingen omstændigheder negligere din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj inklusiv arbejdshjelm som sikrer dig overfor potentielle uheld. Det er af stor betydning at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke investerer i eksperthjælp.
De højest ratede byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er usædvanligt overlegent. Karakteren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er hamrende imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ualmindeligt flot. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som naturligvis er temmelig betryggende. Evalueringen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket klart er kolossalt imponerende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål om rullegræs

 • Hvor kan man købe rullegræs?
 • Hvor ofte skal rullegræs vandes?
 • Hvor meget vand skal rullegræs have?
 • Hvornår skal rullegræs slås?
 • Hvordan anlægger man rullegræs?
 • Hvordan behandles rullegræs?
 • Hvornår er rullegræs etableret?
 • Hvor sent kan man lægge rullegræs?
 • Hvor længe kan rullegræs ligge?
 • Hvor hurtigt skal rullegræs lægges?
 • Hvad koster rullegræs?
 • Rullegræs hvordan?
 • Hvordan behandler man rullegræs?
 • Rullegræs hvordan gør man?
 • Hvad koster rullegræs pr m2?
 • Hvad er rullegræs?
 • Rullegræs hvornår?
 • Hvordan laver man rullegræs?
 • Hvad koster det at få lagt rullegræs?
 • Hvad koster rullegræs udlagt?
 • Hvordan plejer man rullegræs?
 • Rullegræs hvor længe?
 • Hvornår må rullegræs betrædes?
 • Hvor sent?
 • Hvordan lægger man rullegræs?
 • Rullegræs?
 • Hvornår kan man lægge rullegræs?
 • Hvilken fragtmetode er bedst?

  En masse webbutikker i Danmark tilbyder nu om stunder en hel del forskellige billige muligheder for levering til rullegræs. Den mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente varerne når det passer ind i din hverdag. Løsningen er altså ekstremt gnidningsløs, og ofte tillige den mest betalelige mulighed for levering.

  Du bør ydermere vælge at få ordren sendt til din privatbolig eller til adressen hvor du arbejder. Fragttypen er til tider en tak mere omkostningsfuld, men derudover særligt ukompliceret med rullegræs online. Den prisbilligste løsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, men dette betinges af at du bor i kort afstand af e-handlens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

  Leveringstiden på rullegræs er super central forudsat du har brug for varen inden for få dage, og i det øjemed er det naturligvis afgørende at vi finder det estimerede leveringstidspunkt på rullegræs. En hel del outlets på nettet – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – tilbyder billig levering på næste hverdag på utallige varer online, men glem ikke at det beroer på at bestillingen fuldbyrdes forud for et besluttet klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne fikset forinden medarbejderne har fyraften.

  Visse online forhandlere tilbyder portofri fragt på rullegræs online, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis der shoppes for et fastslået beløb. Derudover skulle man gribe den mest letkøbte leveringsmåde, der i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere pakken til et afhentningssted.

  En lang række webbutikker frembyder klik-og-hent hvor man køber billig rullegræs online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bygma, Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggecentrene yder for eksempel klik-og-hent på rullegræs i disse byer:

  Dragør, Roskilde, Aarhus, Holbæk, Næstved, Hedensted, Hobro, Rudersdal, Brabrand, Silkeborg, Nyborg, Randers, Viborg, Vallensbæk, Herlev, Rødovre, Nykøbing Falster, Virum, Lystrup, Valby, Ringsted, Slagelse, Jyllinge, Frederikshavn, Hillerød, Middelfart, Åbyhøj, Thisted, Brønderslev, Varde, Haderslev, Haslev, Frederiksværk, Tilst, Nærum, Hedehusene, Vordingborg, Greve, Vanløse, København, Sønderborg, Kokkedal, Frederikssund, Vejle, Højbjerg, Grenaa, Skive, Struer, Esbjerg, Odder, Lillerød, Hjørring, Helsingør, Stenløse, Odense, Hvidovre, Frederiksberg, Glostrup, Farum, Ølstykke, Nakskov, Kolding, Gentofte, Tårnby, Skanderborg, Nørresundby, Charlottenlund, Brøndby, Solrød Strand, Fredericia, Kalundborg, Herning, Albertslund, Allerød, Ballerup, Korsør, Rønne, Taastrup, Hørsholm, Birkerød, Lyngby, Gladsaxe, Aabenraa, Aalborg, Svendborg, Risskov, Ikast, Værløse, Horsens, Køge, Brønshøj, Søborg, Holstebro, og Ishøj, .

  Klik-og-hent af rullegræs er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland) og Sjælland (Bornholm, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland).

  Ved kig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at internet shoppere typisk søger efter blandt andet rullegræs priser og billig rullegræs. Man ser desuden mange gange mennesker søge efter fx køb rullegræs, rullegræs online samt rullegræs tilbud, plus de udbredte byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg.

  Rabat på rullegræs

  Det er i dag vældig bekvemt for alle at prissammenligne på billige rullegræs online fra flere online outlets, og til gengæld har flertallet af online webshops set sig nødsaget til at sænke prisen på rullegræs voldsomt, og ovenikøbet love fragt uden beregning.

  Det kan imidlertid være rentabelt at sammenligne nogle forskellige internet foretagender efter tilbud på rullegræs online inden du shopper, så man er sikker på at skaffe sig den mest billige pris. Se ikke blot på de kendte byggekæder som Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og Bygma.

  Du skal ikke desto mindre være obs på, at i tilfælde af at en internet forhandler markedsfører billige rullegræs online på tilbud til en salgspris som kan virke besynderligt lav, er det mange gange være en indikation på en snydagtig e-forretning. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald indbefattet af et regulativ, der begunstiger folk overfor falske online shops.

  Vi går generelt ind for handler med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du bruge et tilbud som fx ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil klare omkostningerne til rullegræs i flere bidder. Dette fås typisk i nichefokuserede netbutikker, men ikke de udbredte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix og Davidsen.

  Ved indkig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at mennesker mange gange søger blandt andet billig rullegræs og rullegræs online. Foruden dette ser vi tit folk lede efter blandt andet rullegræs tilbud, rullegræs priser samt køb rullegræs.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg rullegræs er 3100 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Bliver leveret til dato” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indendørs med blomster til modelbaner til skygge til fodboldbaner til altan med mikrokløver til greens til golfbaner til tag til haver

  Varianter: ægte plastik kunstigt

  Mængder: 40 m2 100 m2 20 m2 30 m2 50 m2 5 m2 10 m2

  Levering: hent selv afhentning leveret

  Brands: Kronjysk LeopoldLindbjerg Volstrup Kingos Amager Danturf Plantetorvet DLF Prodana Plantorama Refsgaard

  Udforsk nuværende kunders synspunkter

  Trustpilot medfører flere gode løsninger til at kontrollere flere øvrige brugeres observationer og af den grund er det klogt, at du kigger på online firmaets bedømmelser før du shopper billige rullegræs online.

  Facebook genererer tillige ganske troværdige løsninger til at få et kig ind i e-shoppens popularitet. I øvrigt møder vi mange netshops som tilbyder folk at frembringe en omtale af købsoplevelsen, hvilket tillige burde drages fordel af til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

  Før folk køber billige rullegræs online hos en webbutik bør de de facto gennemlæse butikkens handelsbetingelser, men det er oftest en tidskrævende opgave, specielt hos de velkendte byggecentre som Stark, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg og Bygma.

  Et nemmere alternativ kan derfor være at efterse om webbutikken er godkendt af e-mærket, eftersom det ofte er et tegn på at internet shoppen opretholder de danske regler, tillige med at forretningen tit undersøges af specialister der kender til de gældende love.

  Dette er en god genvej til at blive hjulpet, for så vidt du oplever besvær ved dit indkøb af rullegræs. Dertil er det en hjælp at du er påpasselig med de mest basale bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af rullegræs online, for eksempel den returneringsret virksomheden bruger.

  På grund af dette er det tilmed vigtigt, at man stadigvæk sikrer sin faktura, således man senere vil kunne dokumentere sit køb af rullegræs, uanset om man bestiller fra Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg eller Bygma.

  Else N gav 5 stjerner

  Fornuftig pris

  Birthe Nielsen gav 4 stjerner

  Jeg havde en super god oplevelse!

  Christian gav 5 stjerner

  Hurtig

  Camilla gav 5 stjerner

  Udmærket

  9 tips til indkøb via nettet
  1Den mindst kostelige leveringsversion vil til enhver tid være at du selv henter varerne, som jo beroer på at du befinder dig i kort afstand af online forhandlerens lager. Den mulighed for fragt kan være yderst betydningsfuld hvis vi mangler rullegræs fluks. Alternativt så præsterer nogle internet outlets fragt uden omkostninger, men i de fleste tilfælde forudsætter det at man bestiller for en konkret sum.
  2Inden nogen shopper billige rullegræs på en internet handler kunne man for at være på den sikre side se på shoppens betingelser, det er dog for det meste et omfattende projekt. For øvrigt er det anbefalelsesværdigt at man er på vagt for de mest basale regler der indvirker på købet af billige rullegræs online, f.eks. hvilken byttepolitik internet selskabet benytter.
  3Leveringsdygtigheden er naturligvis meget relevant når du behøver din ordre med det samme, og herved er det helt klogt at du tjekker det forventede leveringstidspunkt for rullegræs. Mange butikker på nettet tilbyder billig 1 dags fragt på en række produkter, som dog antager at handlen gemmenføres inden et angivent tidspunkt.
  4Vi tilråder generelt kortkøb eller mobilbetaling. Handler med kort er en del af et regulativ, som passer på dig imod bedrageriske firmaer på nettet. Som et alternativ bør du benytte en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du gerne vil finansiere prisen af flere omgange.
  5Mange outlets på nettet yder til alt held en lang række forskellige billige former for levering til rullegræs. En af dem der er mest populær er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv henter din ordre når du har tid. Fragtformen er nemlig super ligetil, samt desuden tillige den billigste leveringsmodel.
  6Det er i dag usædvanlig smart for almindelige dødelige at finde information om priser online på billige rullegræs hos diverse online virksomheder, og af den grund frembyder en hel del internet shops billig fragt. Det kan immervæk være smart at granske visse internet butikker efter rabat og tilbud før du bestiller, så man er velinformeret til at skaffe sig den bedste pris.
  7Generelt foreslår vi at kigge om e-handlen er e-mærket medlem, som længe har været et sympol på at internet firmaet efterkommer de danske regler, udover at online firmaet hyppigt gennemses af fagmænd der har indsigt i de gældende regler. Før folk shopper billige rullegræs på en butik kunne de på en vis måde granske webshoppens handelsvilkår.
  8En række forhandlere på nettet frembyder gratis fragt på rullegræs, men tit er det påkrævet at der shoppes for en fastsat pris. Desuden bør du snuppe den mest billige fragtform, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at køre din pakke til et afhentningssted. Denne bliver som regel også usædvanlig let gængelig. Den prisbilligste type af levering er unægtelig at hente produkterne selv.
  9Trustpilot frembyder absolut fine chancer for at granske en stor gruppe forhenværende forbrugeres oplevelser og af den grund rekommanderer vi, at du tjekker online webshoppens bedømmelser før du handler billige rullegræs online. Facebook frembyder endvidere fuldkommen udmærkede genveje til at få indsigt i online firmaets kundetilfredshed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk