Maabjerg

Rosenjord pristjek

Er du på udkig efter rosenjord? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 3.000 liter for kun 3.091 kr. Det er 53 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter rosenjord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
3.091 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.124 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.314 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.675 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.899 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.000 kr.Poser med 40 literKøb
4.095 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.300 kr.Poser med 40 literKøb
4.375 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1000 liter 50 liter 1 m3 500 liter 200 liter 400 liter 300 liter 3000 liter 2000 liter 80 liter

Levering: i løs vægt hent selv i poser i bigbag løst leveret trailer vognlæs i sække afhentning

Brands: Pindstrup Danmuld Park Champost GreenBio

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du bestiller online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man tjekke firmaets betingelser.
Såfremt du har brug for produkterne hurtigt eller bare gerne vil undvære leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente produkterne selv. Dette er hovedsageligt et alternativ i de gængse byggekæder.
Flere byggemarkeder tilbyder et enormt sortiment af produkter, imens andre er specialiserede i en specifik varegruppe. Du bør beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange grupper af varer at vælge fra, udover bare rosenjord.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med en stor portion spørgsmål. På grund af det bør du overveje at shoppe hos en online byggeshop, hvor du får information omkring rosenjord.
Der kan være forskel på prisen på billige rosenjord fra netbutik til netbutik. En del vil have de bedste tilbud, og andre fokuserer på faglig rådgivning. Du bør forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre køber produkter fra alle mulige leverandører, og derigennem kan du vælge fra et stort sortiment af rosenjord online.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i hele landet, og som følge af det har du valget om at handle online og hente byggematerialerne personligt. Hermed kan man slippe for fragtgebyret, samt tilmed skaffe produkterne nu og her.
De store byggecentre er folkekære og bekendte forretninger, hvilket kan give en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Diverse webshops med fokus på en enkelt niche er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske tilmed lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du handler rosenjord online på deres hjemmeside.
Majoriteten af nichebutikker på nettet har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. På grund af det forventes det at du får endnu mere god hjælp fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis rosenjord.
Størsteparten af nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af de varer som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online kan du muligvis få bedre priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
rosenjord silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 mennesker i de 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

rosenjord harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 mennesker i virksomhedens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag ca. 100 personer i firmaets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

rosenjord bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 ansatte i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

rosenjord jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 personer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af flere end 500 personer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Husk at du kan hente økonomisk støtte til ombygninger. Det får man ifald byggeriet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af støtte kræver med andre ord at ombygningen gør en positiv forskel for miljøet.
2I mange tilfælde vil det være vigtigt at udarbejde en budgetoversigt for dit byggeri, så du har et økonomisk overblik. Det kan blive forstandigt at gennemgå alle omkostninger, hvorefter man kunne dokumentere udgiften ved dem hver især.
3Forberedelse vedbliver at være nøglen til at komme i mål med byggeprocessen. Du bør overveje at sammensætte en velovervejet agenda, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret i udarbejdelsen af din arbejdsplan.
4Ved byggeprojekter udendørs kan vejret få en betydningsfuld rolle. Af den årsag må du jævnligt kigge på vejrprognosen i perioden for starten på projektet, så det ikke uden varsel starter med at vælte ned i samme sekund som du er startet på det svære projekt.
5Der præsenterer sig næsten altid ubelejlige hovedpiner i forbindelse med svære projekter, og ergo vurderes det afgørende at der afsættes rigeligt med tid i kalenderen, som gør at man er ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
6Det kan vise sig at være godt at indhente hjælp til arbejdet, ikke mindst når det er større byggeprocesser. Flere projekter kræver flere folk. Endvidere viser det sig hurtigere og sjovere at dele arbejdet med nogen.
7Forud for at du indleder byggeprocessen er det aldeles fornuftigt med en forsikring om, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde diverse love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
8Der kan findes mange guides og videoer på forskellige hjemmesider som kan hjælpe dig. Specielt YouTube faciliterer vældig meget nyttig oplysning, navnligt når du benytter den engelske version.
9Måske det viser sig værdifuldt at du har de relevante materialer klar til brug forud for at du begynder din byggeproces. Du kan med fordel udfærdige en hurtig indkøbsliste hvor der bør fremgå alt hvad du har brug for, og så tjekke materialerne, så du kan føle dig overbevist om at der ikke mangler noget.
10Man vil aldrig stå uden det nødvendige udstyr. Tit kan det vise sig uundværligt at have udstyret parat idet du går løs med byggeprocessen. Det er desuden afgørende at inkludere udgifterne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
11Du må for alt i verden ikke gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej beklædning som eksempelvis arbejdssko der hjælper dig mod mulige uheld. Det er vigtigt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, specielt når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
12Måske du burde vurdere om du selv kan lave helt projektet, eller du hellere skal anskaffe professionel assistance til færdiggørelsen af arbejdet. Såfremt du sikrer dig hjælp fra en fagmand vil det ofte være fordelagtigt at modtage tilbud fra flere selskaber.
De mest populære byggemarkeder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som selvsagt er kolossalt godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er hamrende flot. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er yderst godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er enormt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % giver 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er enormt godt arbejde. Scoren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.

Gængse spørgsmål til rosenjord

 • Hvor er rosenjord på tilbud?
 • Hvad koster rosenjord?
 • Hvad er rosenjord?
 • Hvor meget vejer rosenjord?
 • Hvor købes rosenjord billigt?
 • Hvor købes rosenjord online?
 • Hvilken leveringsmulighed er bedst?

  Temmelig mange e-handler giver efterhånden et stort udvalg af billige leveringsløsninger til rosenjord. Den mest benyttede er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, og så henter du bare produkterne på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er altså ualmindeligt gnidningsløs, og ofte ydermere den mest prisbevidste fragtform.

  Du kunne ligeledes foretrække at få ordren leveret til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen bliver almindeligvis en kende mere omkostningsfuld, men omvendt super simpel ved køb af rosenjord online. Den mest prisbevidste fragtmetode er uden tvivl selv at hente ordren, som jo kræver at du lever i nærheden af online virksomhedens butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Leveringshastigheden på rosenjord kan være super central hvis du absolut skal bruge varen omgående, så med det formål er det uden tvivl relevant at vi gransker den estimerede leveringsdato for rosenjord. Mange internet shops – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på en lang række af deres produkter online, som alligevel er betinget af at bestillingen placeres før et angivent klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få varerne skippet afsted inden personalet tager hjem.

  Flere internet virksomheder garanterer gratis levering på rosenjord online, men tit under forudsætning af at man køber for et fastsat beløb. I øvrigt burde man udse dig den mest betalelige løsning til levering, der tit er at få fragtmanden til at levere produkterne til en pakkeshop.

  En hel del webbutikker giver click-and-collect hvor man køber billig rosenjord online men afhenter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg og Silvan. Byggekæderne udlover bl.a. click-and-collect på rosenjord i disse områder:

  Åbyhøj, Hobro, Nørresundby, Helsingør, Haderslev, Vanløse, Skanderborg, Dragør, Tilst, Værløse, Thisted, Fredericia, Hedensted, Allerød, Vallensbæk, Taastrup, Herlev, Glostrup, Risskov, Køge, Farum, Hedehusene, Middelfart, Haslev, Nærum, Greve, Struer, Holbæk, Ballerup, Brøndby, Aabenraa, Aalborg, Søborg, Stenløse, Brønshøj, Rudersdal, Kokkedal, Aarhus, Holstebro, Birkerød, Charlottenlund, Lyngby, Virum, Kalundborg, Hjørring, Odense, Lystrup, Brønderslev, Ringsted, Hillerød, København, Albertslund, Hvidovre, Randers, Frederikssund, Silkeborg, Ikast, Svendborg, Gentofte, Nykøbing Falster, Gladsaxe, Viborg, Nakskov, Vordingborg, Horsens, Solrød Strand, Odder, Ishøj, Esbjerg, Herning, Slagelse, Skive, Valby, Hørsholm, Frederiksværk, Nyborg, Roskilde, Næstved, Kolding, Jyllinge, Tårnby, Frederikshavn, Frederiksberg, Sønderborg, Korsør, Varde, Rønne, Grenaa, Lillerød, Rødovre, Vejle, Ølstykke, Brabrand, og Højbjerg, .

  Klik-og-hent ift. rosenjord er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Falster, Østsjælland, Bornholm, Amager, Lolland, Midtsjælland), Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn).

  Ved kig i data bliver det markant, at folk tit leder efter blandt andet rosenjord online og billig rosenjord. Man ser derudover tit netshoppere lede efter fx rosenjord tilbud, rosenjord priser samt køb rosenjord, plus de store byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Silvan og 10-4.

  Find den bedste pris på rosenjord

  Det er jo yderst let for os alle at finde tilbud på billige rosenjord online hos forskellige forhandlere på nettet, og af den grund har adskillige internet shops set sig nødsaget til at nedskære prisniveauet på rosenjord en hel del, og ydermere garantere levering uden betaling.

  Til gengæld kan det imidlertid blive indbringende at studere visse e-shops efter udsalg og tilbud på rosenjord online forud for at du placerer ordren, således at man er usvigeligt sikker på at indhente den mest attraktive pris. Se ikke kun hos de store byggecentre som 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg og Bauhaus.

  Du bør dog være omhyggelig med, at ifald en online butik udlover billige rosenjord online på tilbud til en pris der anses for uendeligt fordelagtig, kunne det ofte være et kendetegn på en fup internet shop. Handler med kort er imidlertid inkluderet i Indsigelsesordningen, som begunstiger dig som køber overfor fup online butikker.

  Vi foreslår generelt kortkøb eller MobilePay. Som en anden løsning kan du anvende en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du har i sinde at afbetale beløbet til rosenjord i flere bidder. Det tilbydes normalt i nichefokuserede webshops, men ikke de gængse byggekæder som for eksempel XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4, Bygma og Bauhaus.

  Ved kig i statistikkerne står det markant, at internetbrugere ofte søger efter bl.a. billig rosenjord og rosenjord priser. Man ser desuden ofte folk søge efter fx rosenjord tilbud, køb rosenjord og rosenjord online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg rosenjord er 2050 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Hurtig og gratis levering til pakkeboks.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 2000 liter 500 liter 50 liter 80 liter 200 liter 400 liter 1000 liter 3000 liter 1 m3 300 liter

  Levering: hent selv i bigbag løst leveret i sække i poser vognlæs trailer afhentning i løs vægt

  Brands: Park Danmuld Champost Pindstrup GreenBio

  Kig på andre menneskers evalueringer

  Trustpilot fører til super solide genveje til at eftersøge flere tidligere køberes iagttagelser og derved tilrådes det, at du beser webshoppens bedømmelser forinden du færdiggør din shopping med billige rosenjord online.

  Facebook medfører på samme måde egentlig fordelagtige løsninger til at få indblik i e-forhandlerens popularitet. Derudover møder vi en række e-forhandlere hvor kunder kan tilkendegive en bedømmelse af købsoplevelsen, som tillige må anvendes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

  Inden nogen handler billige rosenjord online på en internet virksomhed behøver man i princippet skimme virksomhedens vilkår, men det er uden tvivl ikke videre interessant, specielt med de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma og Davidsen.

  Et alternativ er at tjekke om netbutikken er e-mærket, da det skulle være en erklæring om at online webshoppen efterlever de officielle regler, samt at internet shoppen regelmæssigt monitoreres af specialister der har megen viden om vilkårene på området.

  Det giver dig mulighed for en håndsrækning, for så vidt du oplever besvær som følge af dit indkøb af rosenjord. Ligeledes er det smart at køberen er omhyggelig omkring de væsentligste reglementer der gælder for købet af rosenjord online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed internet butikken tilbyder.

  I relation til det er det også afgørende, at man altid beholder sin ordremail, således man i fremtiden vil kunne bevidne bestillingen af rosenjord, ligegyldig om man har bestilt ved Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Davidsen eller Harald Nyborg.

  Jette I gav 5 stjerner

  Alt som det skal være.

  Poul Knudsen gav 4 stjerner

  De er hurtigt til at send vare

  Helle D gav 5 stjerner

  Bestilte online

  Susanne Johansen gav 5 stjerner

  Bestilte online

  9 tips til online indkøb
  1Den billigste leveringsudgave er unægtelig at hente pakken selv, som jo kræver at du er i nærheden af online firmaets adresse. Den fragtmetode er jo virkelig væsentlig såfremt vi skal bruge rosenjord om kort tid. Alternativt så præsterer nogle få webbutikker levering uden gebyr, men i mange tilfælde afkræver det at du bestiller for et fastsat beløb.
  2Leveringstiden kan i nogle tilfælde være særligt central ifald vi skal bruge varen inden for få dage, så med det formål er det øjensynligt vigtigt at man kontrollerer den anslåede leveringsdato ved rosenjord. En del netshops i Danmark reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse produkter, som betinges af at der bestilles tidligere end et aftalt klokkeslæt.
  3En hel del butikker på nettet frembyder nu om stunder en hel del forskellige billige leveringsløsninger til rosenjord. En af de populære er for øjeblikket pakkeshoppen, som giver dig mulighed for at hente dine nye varer når du har tid. Fragtløsningen er altså super enkel, samt tit derudover den prisbilligste leveringsmåde.
  4Forinden folk køber billige rosenjord hos en shop på nettet burde de i virkeligheden gennemløbe virksomhedens handelsaftale, men det er uden tvivl et tidskrævende projekt. Herudover anbefaler vi at køberen er oppe på mærkerne omkring de væsentligste vedtægter der influerer på bestillingen af billige rosenjord online, fx den returneringsret webbutikken garanterer.
  5Det er jo særligt smertefrit for os alle at tjekke tilbud online på billige rosenjord fra diverse internet varehuse, og altså frembyder masser af internet outlets billig fragt. Derfor kan det til hver en tid være tiden værd at kigge forbi nogle få e-forhandlere efter tilbud forud for at du færdiggør din shopping, således at man er velinformeret til at få fat i den billigste pris.
  6Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omsluttet af en bestemmelse, der hjælper køberen imod fup e-handler. Som en anden løsning burde du drage nytte af en løsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du har i sinde at godtgøre prisen over en længere periode.
  7Nogle webshops frembyder portofri levering på rosenjord, men typisk er det forbeholdt når der erhverves for et fastslået beløb. Derudover skulle du beslutte sig for den mest betalelige mulighed for fragt, hvilket oftest vil blive at få bragt dine produkter til en pakkeshop. Muligheden viser sig almindeligvis til gengæld super praktisk. Den mest prisbevidste leveringsmåde kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne.
  8Vi anbefaler at finde ud af om webshoppen er verificeret af e-mærket, siden det generelt er en sikring om at e-butikken respekterer de danske love, tillige med at internet selskabet ofte besøges af specialister der er meget fortrolige reglementet på området. Inden nogen shopper billige rosenjord i en netshop kan man i princippet overveje netbutikkens forretningsbetingelser.
  9Trustpilot tilbyder super strålende muligheder for at betragte mange eksisterende forbrugeres kritik og derfor foreslåes det, at du gransker online shoppens ratings forud for at du shopper billige rosenjord online. Facebook leverer desuden fuldt ud nyttige genveje til at få indblik i webshoppens popularitet.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk