Maabjerg

Rosengødning pristjek

Er du på udkig efter rosengødning? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 3.000 liter for kun 3.091 kr. Det er 53 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter rosengødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
3.091 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.124 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.314 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.675 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.899 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.000 kr.Poser med 40 literKøb
4.095 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.300 kr.Poser med 40 literKøb
4.375 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: økologisk flydende organisk

Mængder: 1000 liter 200 liter 50 liter 300 liter 2000 liter 1 m3 3000 liter 400 liter 80 liter 500 liter

Levering: i sække i poser løst leveret hent selv i bigbag afhentning i løs vægt vognlæs trailer

Brands: Kongerslev Animix PrimaSubstral Ecostyle Osmo Hornum

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på salgspriserne på billige rosengødning fra netbutik til netbutik. En del har gode priser, imens nogle satser på kompetent rådgivning. Du må vide hvad der for dig er det vigtigste.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at vide, om det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at finde et andet.
Flere byggekæder fremviser et enormt sortiment, hvorimod nogle er specialiserede i en bestemt varetype. Du bør tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange grupper af varer at vælge fra, udover bare rosengødning.
Du bør kende de regler butikken udsteder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor læse byggemarkedets handelsbetingelser.
Såfremt du har brug for varerne hurtigst muligt eller bare vil slippe for fragtgebyret, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Det er specielt en mulighed i de velkendte byggekæder.
For en del er byggeprojekter ens betydende med en verden af spørgsmål. Hermed bør du bestille ved en webshop, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring rosengødning.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder forhandler produkter fra flere specialbutikker, så du kan købe fra et bredt udvalg af rosengødning online.
De store byggekæder er folkekære og bekendte firmaer, hvilket bidrager til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De velkendte byggecentre er fysisk til stede mange steder i landet, og af den grund har mange chancen for at bestille online og fragte produkterne personligt. I kraft af det kan du slippe for fragtomkostningen, samt endda hente varerne lige nu.

Nichewebshop

Størstedelen af nicheforhandlere er producenter af varerne der sælges i de store byggecentre. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online vil du få en billigere pris.
En masse nicheforretninger på nettet er opstartsfirmaer, der typisk er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Disse kan du støtte ved at handle rosengødning online på deres hjemmeside.
Diverse nichebutikker på internettet er eksperter i deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på disse varer. Herved bør du få super brugbar sparring fra ansatte der er specialister i lige præcis rosengødning.
Danmarks største byggecentre
rosengødning bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

rosengødning silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag omtrent 100 medarbejdere i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i firmaets 9 butikker. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

rosengødning jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 mennesker i selskabets 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

rosengødning harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 kollegaer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du kan finde vældig mange artikler og videoer via internettet hvor du kan finde hjælp. Særligt YouTube giver dig adgang til temmelig meget nyttig info, navnligt såfremt man søger på engelsk.
2Måske kan det blive betydningsfuldt at du har de relevante materialer til disposition i god tid før du påbegynder eksekveringen. Du kunne med fordel notere en punktforms note hvoraf der fremgår alt som er nødvendige, og derefter granske hver eneste ting, med det formål at du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
3I visse tilfælde kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det bliver givet når projektet er CO2-besparende. At få tilbud om støtte forudsætter med andre ord at renoveringen har en positiv effekt på klimaet.
4Det er oplagt at søge hjælp til projektet, hovedsageligt i tilfælde af omfangsrige byggeprocesser. Større projekter behøver flere mennesker. Derudover vil det blive hurtigere og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
5Typisk vil det vise sig af stor betydning at have et budget for dit projekt, så man har et økonomisk overblik. Det kan være økonomisk at tage noter til hver enkelt udgift, og efterfølgende undersøge ens udgift ved dem enkeltvis.
6Forinden du opstarter byggeriet er det ekstremt vigtigt at du sikrer dig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig diverse love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
7For opgaver udendørs har vejret en vigtig rolle. Således skal du ofte kigge på vejrvarslen i de dage der er op til byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme begynder at piske ned når du netop er startet på dit komplekse projekt.
8Du bør aldrig nogensinde undvære værktøj. Typisk kan det vise sig meningsfuldt at du har det tilgængeligt før du går løs med byggeprocessen. I øvrigt må du ikke glemme at indregne de her udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
9Forberedelse vedbliver at være nøglen til at lykkes med arbejdet. Du skal udarbejde en klar dagsorden, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilke dage, med en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du sammensætter din tidsplan.
10Du bør vurdere om du selv vil klare det hele, eller du skal fremskaffe eksperthjælp til delelementer af projektet. Ifald du indhenter assistance fra en fagperson er det normalt at lede efter tilbud fra flere foretagender.
11Der kommer som regel uforudsigelige problemer når det handler om svære opgaver, og som følge heraf kan det vise sig meningsfuldt at der afsættes rigeligt med plads i tidsplanen, som gør at man kan være tryg ved at nå det til den planlagte tid.
12Du må ikke på noget tidspunkt glemme dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj såsom arbejdshjelm som hjælp imod mulige skader. Det er klogt at du husker dit eget helbred i arbejdet, navnlig ifald du ikke investerer i professionel hjælp.
De højest ratede byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt imponerende. Vurderingen er baseret på 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % har givet toprating, og blot 8 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er yderst flot. Ratingen grundlægges af 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet toprating, og bare 9 % giver dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er absolut flot. Scoren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er temmelig godt arbejde. Ratingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket altså er virkelig betryggende. Vurderingen grundlægges af 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringsform skal du vælge?

Størstedelen af online forhandlere frembyder nu til dags diverse billige fragttyper til rosengødning. Den mest anvendte er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan afhente pakken på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er altså ret så smart, samt oftest tillige den billigste leveringsmanér.

Du burde alternativt udse dig at vælge at få sendt til din hjemmeadresse eller ud til din arbejdsplads. Fragttypen bliver jævnligt en sjat mere pebret, men desuden ualmindeligt hensigtsmæssig ift. rosengødning online. Den prisbilligste fragttype vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren, som jo forudsætter at du opholder dig i nærheden af e-forhandlerens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på rosengødning kan være usædvanlig afgørende ifald man behøver varen om et øjeblik, og herved er det fuldkommen passende at vi ser det anslåede leveringstidspunkt på rosengødning. En lang række online forhandlere – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – præsterer billig dag-til-dag levering på massevis af produkter online, men glem ikke at det forudsætter at ordren lægges forinden et aftalt tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få varerne sendt afsted forud for at pakkepersonalet har fri.

En række online selskaber garanterer fragt uden betaling på rosengødning online, men i de fleste tilfælde kræver det at du indkøber for en konkret sum. Ellers bør du udse dig den billigste mulighed for fragt, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe din ordre til et afhentningssted.

De store byggemarkeder tilbyder klik-og-hent hvor du bestiller billig rosengødning derhjemme men selv henter i butikken. For eksempel 10-4, Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan. Byggecentrene foreslår for eksempel klik-og-hent på rosengødning i disse byer:

Jyllinge, Nørresundby, Middelfart, Hjørring, Aarhus, Thisted, Køge, Hvidovre, Lyngby, Skanderborg, Kolding, Herning, Kokkedal, Ballerup, Ringsted, Sønderborg, Lystrup, Vallensbæk, Vordingborg, Rønne, Kalundborg, Hørsholm, Silkeborg, Glostrup, Randers, København, Herlev, Nærum, Struer, Værløse, Grenaa, Nakskov, Frederikshavn, Odense, Rudersdal, Dragør, Holbæk, Haslev, Næstved, Horsens, Hillerød, Skive, Nyborg, Brønshøj, Hedensted, Højbjerg, Aabenraa, Ølstykke, Vanløse, Tilst, Risskov, Greve, Viborg, Brøndby, Valby, Svendborg, Stenløse, Ikast, Solrød Strand, Brabrand, Slagelse, Virum, Korsør, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Fredericia, Gentofte, Lillerød, Brønderslev, Frederiksværk, Frederikssund, Taastrup, Albertslund, Frederiksberg, Charlottenlund, Hobro, Søborg, Rødovre, Tårnby, Esbjerg, Helsingør, Hedehusene, Farum, Birkerød, Roskilde, Haderslev, Aalborg, Åbyhøj, Ishøj, Allerød, Holstebro, Odder, Vejle, og Varde, .

Click-and-collect for rosengødning er tilgængeligt i alle områder af landet: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Hovedstaden, Bornholm, Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland).

Når der ses på statistikkerne fremstår det klart, at mennesker tit søger bl.a. rosengødning online og rosengødning tilbud. Vi ser derudover mange gange folk lede efter eksempelvis køb rosengødning, rosengødning priser samt billig rosengødning, foruden de gængse byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark og Harald Nyborg.

Priser på rosengødning

Det har vist sig at være særligt enkelt for folk at sammenligne tilbud på billige rosengødning online på flere netshops, og for det har mange online firmaer været tvunget til at tvinge prisen på rosengødning enormt, og ovenikøbet sikre billig levering.

Til gengæld kan det trods alt være fordelagtigt at prøve flere forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud på rosengødning online før du gennemfører dit køb, således at man ikke er i tvivl om at modtage den mest attraktive pris. Se ikke kun hos de velkendte byggekæder som Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og Silvan.

Du må trods alt være så påvagt, at hvis en online webshop afhænder billige rosengødning online til salg for en pris der kan virke utrolig fremragende, så kan det tit være en indikation på en svindel netshop. Bestillinger med betalingskort er på den anden side omfattet af en foranstaltning, der hjælper os overfor uærlige internet virksomheder.

Vi foreslår generelt køb med kort eller MobilePay. Som et alternativ bør du benytte en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, ifald du tilstræber at godtgøre omkostningerne til rosengødning i flere bidder. Dette fås ofte hos niche netbutikker, men ikke de velkendte byggecentre som for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

Når der ses på tallene står det tydeligt, at internet shoppere jævnligt leder efter for eksempel rosengødning priser og billig rosengødning. Foruden dette ser man tit mennesker lede efter eksempelvis rosengødning online, køb rosengødning samt rosengødning tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg rosengødning er 2050 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

God service og hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Varianter: flydende organisk økologisk

Mængder: 500 liter 2000 liter 200 liter 1000 liter 50 liter 1 m3 400 liter 80 liter 300 liter 3000 liter

Levering: afhentning hent selv i sække i løs vægt i bigbag trailer vognlæs løst leveret i poser

Brands: Osmo Hornum Kongerslev Animix PrimaSubstral Ecostyle

Undersøg folks anmeldelser

Trustpilot resulterer i stort set troværdige genveje til at eksaminere ganske mange andre forbrugeres tanker og af den grund slår vi et slag for, at du ser nærmere på online butikkens anmeldelser før du placerer din ordre på billige rosengødning online.

Facebook bringer dig lige så vel altid værdifulde chancer for at få indsigt i online forhandlerens popularitet. I øvrigt ser vi mange netshops hvor du kan levere en kritik af ordreforløbet, som lige så vel må anvendes til at fornemme kundetilfredsheden.

Inden folk køber billige rosengødning online på en shop burde man for at være sikker betragte webshoppens betingelser, men det er almindeligvis et tidskrævende arbejde, specielt på de udbredte byggecentre som XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma og Harald Nyborg.

Et andet forslag kan være at se om internet virksomheden er godkendt af e-mærket, siden det er en tryghed om at e-shoppen retter sig efter de gældende danske regler, tillige med at internet virksomheden ofte revideres af fagfolk som har nøje kendskab til de gældende vilkår.

Dette er desuden en god chance for bistand, for så vidt du udsættes for besvær med din ordre på rosengødning. Tillige støtter vi at du er påpasselig med de væsentligste forhold der kan have betydning for bestillingen af rosengødning online, som fx den ombytningspolitik online shoppen kører med.

I relation til det er det virkelig vigtigt, at man stadigvæk beholder ens ordrekvittering, så man når som helst kan dokumentere sin bestilling af rosengødning, ligegyldig om man har købt fra XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Bauhaus eller Jem og Fix.

Niels Poulsen gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Charlotte Poulsen gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Mads A gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Maria Jensen gav 5 stjerner

Virkelig god service

9 gode råd til din online shopping
1Den billigste mulighed for levering er utvivlsomt selv at hente ordren, men det stiller krav om at du fysisk befinder dig nærved internet virksomhedens arbejdslager. Den mulighed for levering er selvfølgelig yderst betydningsfuld i tilfælde af at vi har brug for rosengødning straks. Alternativt så garanterer nogle enkelte netshops gebyrfri levering, men undertiden kræver det at du bestiller for et bestemt beløb.
2Flere butikker på nettet garanterer levering uden beregning på rosengødning, men i reglen kun når der bestilles for et fastsat beløb. Ellers kan du snuppe den prisbilligste leveringsmanér, hvilket gerne er at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til en pakkeshop. Leveringsmetoden er tit lige så vel rigtig gnidningsløs. Den mest betalelige type af levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
3Vi anbefaler bestillinger med kort eller MobilePay. Shopping med kort er indbefattet af en retningslinje, som forsvarer dig som køber overfor falske internet outlets. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du hellere vil afdrage betalingen over flere uger.
4Trustpilot medfører ret pæne muligheder for at eksaminere ganske mange tidligere forbrugeres observationer og derfor foreslår vi, at du studerer online firmaets vurderinger forud for at du handler billige rosengødning online. Facebook tilbyder dig desuden relativt strålende løsninger til at få indtryk af e-forhandlerens troværdighed.
5Inden folk handler billige rosengødning i en internet butik behøver de på en vis måde tage stilling til dens forretningsaftale, men det er gerne ikke særlig interessant. Foruden dette er det en hjælp at man er opmærksom på de mest aktuelle bestemmelser der kan have indflydelse på shopping af billige rosengødning online, for eksempel hvilken ombytningspolitik online butikken tilbyder.
6Leveringstiden kan vise sig at være super udslagsgivende om du absolut skal bruge din pakke fluks, og herved er det ret klogt at du dobbelttjekker den forventede leveringsdato ved rosengødning. Adskillige internet forretninger stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter, men som ikke desto mindre forudsætter at orden realiseres inden et givent klokkeslæt.
7Det er efterhånden yderst fleksibelt for internetbrugere at vurdere prisniveauet online på billige rosengødning på diverse online forhandlere, og altså yder en lang række online outlets billig fragt. Trods dette kan det stadigvæk vise sig tiden værd at se nærmere på diverse forhandlere på nettet efter tilbud før du gennemfører din handel, sådan at man er skråsikker på at få den laveste pris.
8Vi foreslår generelt at tjekke hvorvidt netbutikken er tilsluttet e-mærket, grundet at det typisk er en påvisning af at internet butikken adlyder dansk lovgivning, tillige med at butikken jævnligt tilses af specialister der har megen viden om de gældende love. Forud for at folk handler billige rosengødning hos en online butik burde man faktisk tage stilling til webshoppens handelsvilkår.
9Masser af e-butikker tilbyder nu om dage flere billige leveringsmetoder til rosengødning. En af de mest anvendte er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er altså virkelig uproblematisk, samt endda ligeledes den mest prisbevidste leveringsform.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk