Maabjerg

Rhododendron jord pristjek

Er du på udkig efter rhododendron jord? Vi har fundet 14 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 3.000 liter for kun 2.243 kr. Det er 68 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter rhododendron jord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.243 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.695 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.065 kr.Poser med 40 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.314 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.387 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.597 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.675 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.173 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.474 kr.Sække med 1.000 literKøb
5.214 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: NPK organisk hjemmelavet

Mængder: 80 liter 400 liter 2000 liter 3000 liter 300 liter 500 liter 1 m3 1000 liter 200 liter 50 liter

Levering: i poser vognlæs i bigbag hent selv i løs vægt trailer løst leveret afhentning i sække

Brands: Hornum Prima Osmo

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du handler online, så du slipper for problemer med fx returnering. Derfor bør man kende byggemarkedets handelsbetingelser.
Flere byggecentre sælger et enormt produktsortiment, imens andre har fokus på en specifik gruppe af vare. Du bør vide hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, udover blot rhododendron jord.
Det er selvsagt super vigtigt at se, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du lede andre steder.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med alverdens spørgsmål. Dermed er det en fordel at vælge et online byggemarked, som giver rådgivning og sparring omkring rhododendron jord.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige rhododendron jord fra byggekæde til byggekæde. En del vil have de bedste priser, hvorimod nogle har en høj grad af service. Du må gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Hvis du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil undgå fragtgebyret, så kan du med fordel hente materialerne personligt. Dette er hovedsageligt en mulighed i de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder sælger varer fra alle mulige nichebutikker, og derigennem kan du vælge fra et bredt sortiment af rhododendron jord online.
De velkendte byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og i kraft af det har flertallet adgang til at købe online og køre materialerne på eget initiativ. Herigennem har man mulighed for at undgå fragtomkostningen, samt sågar have varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder er etablerede og landskendte forretninger, som bidrager til øget tryghed når man stopper online. Det er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede netshops er mindre virksomheder, der oftest er danske, muligvis endda fra dit lokalområde. Dem kan du støtte idet du køber rhododendron jord online fra deres webshop.
Forskellige små butikker er producenter af de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få gode tilbud.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker er specialister i de varer de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Følgelig bør du forvente super konstruktiv service fra ansatte der er eksperter i lige præcis rhododendron jord.
Danmarks største byggecentre
rhododendron jord jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag over 2.100 ansatte i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag over 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 kollegaer i de 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

rhododendron jord silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 medarbejdere i forretningens 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 ansatte i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

rhododendron jord bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

rhododendron jord harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 mennesker i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du bør ikke se bort fra dit eget helbred, så husk beskyttelse inklusiv arbejdssko som beskytter dig imod hændelige ulykker. Det er klogt at du har styr på sikkerheden i arbejdet, især når du ikke investerer i professionel assistance.
2Der præsenterer sig uden tvivl overraskende problemstillinger når det kommer til svære opgaver, og af den grund er det væsentligt at der afsættes god tid i kalenderen, som bidrager til at man føler sig afslappet omkring at have tid nok til det.
3Husk at du kan spørge om økonomisk støtte til byggeprojekter. Det fås ifald byggeriet er miljøvenligt. Af få støtte er altså afhængig af at renoveringen påvirker klimaet.
4Ved byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Således bør du med jævne mellemrum holde øje med vejrmeldingerne i dagene før byggeriets begyndelse, så du slipper for at det ganske ubelejeligt går i gang med at regne bedst som du står midt i det komplicerede projekt.
5Det er en god idé at få hjælp til byggeprocessen, hovedsageligt når der er tale om større byggeprojekter. Store projekter bør udføres af flere mennesker. Dertil er det bedre og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
6Det er betydningsfuldt at nedskrive en budgetoversigt for renoveringen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør være fornuftigt at dokumentere alle poster, hvorefter man bør nedskrive ens udgift ved dem en ad gangen.
7Man må under ingen omstændigheder mangle grej. Ofte kan det vise sig fundamentalt at du har det tilgængeligt forinden du indleder byggeprojektet. Derudover er det godt at tage højde for de her udgifter i dit regnskab for byggeriet.
8Forinden du påbegynder byggeprocessen må det være ufatteligt essentielt med et tilsagn om, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din boligtype kan der være fastsatte regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
9Måske burde du overveje om du magter at klare det hele selv, eller du må skaffe hjælp fra en fagmand til noget af byggeprocessen. Ifald du får professionel hjælp vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at tage imod forslag fra forskellige selskaber.
10Godt forarbejde vil altid være nøglen til at få en god oplevelse med projektet. Du må forfatte en velovervejet strategi, der viser hvilke opgaver der skal løses hvornår, og en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være skarp når du laver oversigten.
11Det bliver vigtigt at du har samtlige byggematerialer tilgængelige inden du igangsætter eksekveringen. Du får god gavn af at notere en simpel indkøbsliste indeholdende alt hvad der bliver brug for, og som det næste efterse listen, med øje for at du er tryg ved at alt er som det skal være.
12Der kan findes et stort udvalg af guides og videoer på nettet hvor du kan finde hjælp. Især YouTube tilbyder dig overvældende meget brugbar viden, i særlig grad forudsat at man bruger engelske søgeord.
De højest ratede byggekæder
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er kolossalt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er ekstremt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % giver den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ualmindeligt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket klart er rigtig overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.

Almindelige spørgsmål vedrørende rhododendron jord

 • Hvor meget jord til rhododendron?
 • Hvilken jord til rhododendron?
 • Rhododendron hvilken jord?
 • Hvilken leveringsmetode er smartest?

  Mange internet webshops yder på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige løsninger til levering til rhododendron jord. En af de populære er p.t. at få leveret til et afhentningssted, hvor du så selv henter dine varer når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er altså særdeles problemfri, samt ofte tilmed den billigste løsning til levering.

  Du bør endvidere påtænke at vælge levering til din hjemmeadresse eller ud på din arbejdsplads. Denne viser sig typisk en smule dyrere, men omvendt i høj grad praktisk for rhododendron jord online. Den prisbilligste fragtmetode kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, som desværre kræver at du bor tæt på webshoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Fragtperioden på rhododendron jord kan være usædvanlig afgørende ifald vi har brug for din ordre med det samme, og derfor er det utvivlsomt passende at man kigger nærmere på leveringstidspunktet for rhododendron jord. Størstedelen af online outlets – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – annoncerer billig levering på næste hverdag på flere varer online, men det stiller krav om at transaktionen realiseres tidligere end et fastslået klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt afsted forud for at medarbejderne får fri.

  Flere internet varehuse yder portofri fragt på rhododendron jord online, men i reglen gælder det kun hvis der købes for et præcist beløb. I øvrigt må du beslutte sig for den billigste metode til levering, der ofte er at få dem til at levere dine varer til et udleveringssted.

  En masse byggemarkeder tilbyder click-and-collect hvor man køber billig rhododendron jord online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggecentrene foreslår for eksempel afhentning af rhododendron jord i disse byer:

  Kokkedal, Viborg, Solrød Strand, Lillerød, Taastrup, Rønne, Lystrup, Næstved, Vejle, Nyborg, Roskilde, Nærum, Gentofte, Helsingør, Holstebro, Holbæk, Aalborg, Hjørring, Frederikssund, Hedehusene, Skanderborg, Frederiksværk, Frederiksberg, Hvidovre, Nykøbing Falster, Risskov, Lyngby, Jyllinge, Tårnby, Middelfart, Fredericia, Aabenraa, Struer, Glostrup, Søborg, Valby, Kalundborg, Charlottenlund, Værløse, Randers, Herning, Varde, Slagelse, Albertslund, Korsør, Greve, Skive, Horsens, Hedensted, Hillerød, Stenløse, Haslev, Odense, Gladsaxe, Brabrand, Brønderslev, Nørresundby, Vanløse, Ølstykke, Kolding, Silkeborg, Vallensbæk, Odder, Dragør, Grenaa, Rødovre, København, Thisted, Højbjerg, Køge, Åbyhøj, Ikast, Ringsted, Tilst, Aarhus, Svendborg, Esbjerg, Hobro, Birkerød, Farum, Hørsholm, Ishøj, Brøndby, Nakskov, Frederikshavn, Rudersdal, Vordingborg, Sønderborg, Ballerup, Herlev, Allerød, Virum, Haderslev, og Brønshøj, .

  Click-and-collect ift. rhododendron jord er en mulighed i de fleste dele af landet: Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn) og Sjælland (Falster, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Amager, Lolland, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland).

  Ved kig i data er det tydeligt, at mennesker ofte efterspørger blandt andet køb rhododendron jord og billig rhododendron jord. Foruden dette ser vi jævnligt netshoppere kigge efter fx rhododendron jord tilbud, rhododendron jord online samt rhododendron jord priser, foruden de velkendte byggecentre som Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan og XL-Byg.

  Få den bedste pris på rhododendron jord

  Det har vist sig at være vældig hensigtsmæssigt for folk at sammenligne tilbud på billige rhododendron jord online på tværs af internet forretninger, og så har de fleste internet butikker ikke kunne slippe for at mindske salgspriserne på rhododendron jord enormt, og i øvrigt tilbyde portofri fragt.

  Til gengæld kan det til hver en tid være gavnligt at tjekke enkelte internet firmaer efter tilbud og udsalg på rhododendron jord online forinden du placerer ordren, således at man er skudsikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke blot på de store byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg og Stark.

  Man bør ikke desto mindre være så påvagt, at såfremt en internet shop markedsfører billige rhododendron jord online på tilbud til en udsalgspris der kan virke enormt beskeden, så kan det tit være en varsel om en snydagtig online forretning. Køb med kort er dog omsluttet af en foranstaltning, hvilket støtter os overfor snydagtige internet virksomheder.

  Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du drage fordel af et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, såfremt du vil honorere omkostningerne til rhododendron jord over et længere tidsrum. Dette foreslåes typisk hos specialiserede webshops, men ikke de store byggemarkeder som fx XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Harald Nyborg og Stark.

  Når man ser på data fremstår det markant, at internetbrugere tit leder efter eksempelvis køb rhododendron jord og rhododendron jord online. Vi ser derudover ofte internet shoppere lede efter bl.a. rhododendron jord priser, billig rhododendron jord og rhododendron jord tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg rhododendron jord er 1649 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Varen kommer præcis som ønsket” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Varianter: organisk hjemmelavet NPK

  Mængder: 80 liter 1000 liter 2000 liter 50 liter 200 liter 300 liter 1 m3 3000 liter 400 liter 500 liter

  Levering: i løs vægt i poser hent selv vognlæs i sække i bigbag løst leveret trailer afhentning

  Brands: Prima Hornum Osmo

  Analyser tidligere brugeres bedømmelser

  Trustpilot fremskaffer nogle passelige genveje til at betragte diverse nuværende forbrugeres anmeldelser og af den grund er det at foretrække, at du udforsker webshoppens anmeldelser inden du handler billige rhododendron jord online.

  Facebook tilbyder dig tillige stort set nyttige chancer for at få kendskab til e-handlens kundefokus. Foruden det møder vi endda forhandlere på nettet hvor man kan frembringe en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket desuden må benyttes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

  Før nogen bestiller billige rhododendron jord online i en webshop behøver man faktisk skimme forhandlerens forretningsaftale, men det er tit ikke særlig morsomt, særligt ved de velkendte byggekæder som Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Silvan.

  Et andet alternativ kunne være at se nærmere på om internet firmaet er godkendt af e-mærket, eftersom det typisk er et tegn på at netshoppen efterlever dansk lovgivning, foruden at internet selskabet ofte revurderes af eksperter som er indført i de gældende regler.

  Dette er en god mulighed for at få assistance, hvis du bliver udsat for udfordringer ved din shopping med rhododendron jord. Ydermere anbefales det at køberen er på vagt for de mest aktuelle reglementer der kan influere på købet af rhododendron jord online, f.eks. den ombytningsrettighed internet virksomheden benytter.

  I relation til det er det ligeledes relevant, at man altid gemmer ens ordrekvittering, således man senere vil kunne bekræfte sit køb af rhododendron jord, hvad end man har købt fra 10-4, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma eller XL-Byg.

  Susanne Thomsen gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering

  Ole gav 4 stjerner

  Hurtig og effektiv

  Else B gav 5 stjerner

  SUPER

  Inger D gav 4 stjerner

  Nemt køb

  9 tips til din online shopping
  1Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er inkluderet i en lov, der assisterer en imod uærlige internet butikker. Alternativt burde du drage nytte af en afdragsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil honorere regningen over en periode.
  2Det er i dag ekstremt overkommeligt for forbrugerne at sammenligne priser online på billige rhododendron jord fra flere online webshops, og til tak præsterer adskillige online forhandlere levering uden omkostninger. Til gengæld kan det stadigvæk vise sig lønnende at efterse et par forskellige webbutikker efter billige priser inden du færdiggør din shopping, sådan at du er sikker på at modtage den mest betalelige pris.
  3Enkelte internet selskaber tilbyder fragt uden betaling på rhododendron jord, men oftest stiller det krav om at der shoppes for et præcist beløb. I øvrigt burde du vælge den billigste leveringsmulighed, som i de fleste tilfælde vil være at få dem til at bringe varerne til et afhentningssted. Fragtmetoden er gennemsnitligt tillige virkelig fleksibel. Den mest betalelige mulighed for levering er utvivlsomt selv at hente ordren.
  4Trustpilot frembyder forholdsvis gunstige løsninger til at eftersøge en række forhenværende konsumenters synspunkter og af den grund er det smart, at du vurderer online forhandlerens omtaler forinden du shopper billige rhododendron jord online. Facebook præsterer endvidere de facto ærlige genveje til at få indtryk af online shoppens kundefokus.
  5Forud for at folk bestiller billige rhododendron jord hos en internet handler kunne de altid kigge på webbutikkens betingelser, dog er det ofte ikke særlig morsomt. Foruden dette stiller vi forslag om at du er oppe på mærkerne omkring de mest vitale retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige rhododendron jord online, for eksempel den byttepolitik internet firmaet garanterer.
  6Vi foreslår generelt at undersøge om internet forretningen er e-mærke tilsluttet, siden det typisk er et sympol på at e-butikken følger gældende dansk lovgivning, foruden at online firmaet jævnligt overvåges af fagmænd som har meget erfaring med de gældende regulativer. Inden nogen bestiller billige rhododendron jord på en webbutik burde de principielt gennemse netbutikkens handelsvilkår.
  7Leveringstidspunktet er naturligvis ret aktuel hvis vi behøver varen nu og her, og herved er det forholdsvis essentielt at du ser nærmere på tidshorisonten for levering for rhododendron jord. Flere forhandlere på nettet frembyder billig dag-til-dag fragt på mange af butikkens varer, men som imidlertid står og falder med at ordren lægges før et nøjagtigt tidspunkt.
  8Den billigste leveringstype vil utvivlsomt være at hente varerne selv, men den mulighed er betinget af at du befinder dig i nærheden af online butikkens hjemsted. Den leveringsmetode er selvfølgelig særdeles essentiel når man skal bruge rhododendron jord lige om lidt. Alternativt så præsterer indtil flere e-handler i Danmark portofri fragt, men undertiden gælder det kun hvis du køber for et bestemt beløb.
  9En lang række netbutikker i Danmark foreslår i vore dage diverse forskellige billige fragtformer til rhododendron jord. En af de mest anvendte er i dag pakkeshops, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de købte produkter når du har lyst. Fragtløsningen er nemlig ualmindeligt nem, samt desuden derudover den prisbilligste mulighed for levering.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk