Maabjerg

Rhododendron gødning pristjek

Er du på udkig efter rhododendron gødning? Vi har fundet 14 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 3.000 liter for kun 2.243 kr. Det er 68 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter rhododendron gødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.243 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.695 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.065 kr.Poser med 40 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.314 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.387 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.597 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.675 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.173 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.474 kr.Sække med 1.000 literKøb
5.214 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: organisk NPK hjemmelavet

Mængder: 300 liter 1 m3 500 liter 3000 liter 400 liter 80 liter 50 liter 2000 liter 1000 liter 200 liter

Levering: afhentning i sække i poser i løs vægt løst leveret hent selv i bigbag trailer vognlæs

Brands: Prima Osmo Hornum

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Derfor skal man undersøge webshoppens handelsbetingelser.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en lang række spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at bestille ved en online byggeshop, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af rhododendron gødning.
Flere byggemarkeder præsterer et stort produktudvalg, og øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du bør vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden bare rhododendron gødning.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige rhododendron gødning fra byggekæde til byggekæde. Enkelte vil have gode tilbud, imens andre vil have kompetent rådgivning. Du bør vide hvad der betyder mest for dig.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at blive fri for fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere materialerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest en mulighed i de store byggekæder.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at vide, om det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt må du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre har butikker overalt i landet, og i kraft af det har kunderne tilbuddet om at købe online og fragte produkterne selv. Takket være dette har du chancen for at blive fri for leveringsgebyret, samt sågar skaffe produkterne straks.
De store byggekæder køber produkter fra diverse producenter, med det formål at du så kan handle fra et stort udvalg af rhododendron gødning online.
De store byggecentre er folkekære og bekendte firmaer, som kan give en tryghedsfølelse når man skal købe online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforretninger på nettet er producenter af de varer som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online vil du få skarpere priser.
De fleste små butikker er små virksomheder, som oftest drives i Danmark, givetvis sågar fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe idet du handler rhododendron gødning online fra deres webshop.
Mange nichespecifikke webshops er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, da de fokuserer specifikt på disse varer. Således formår de at yde super gavnlig sparring fra personale der er eksperter i netop rhododendron gødning.
De største byggecentre i Danmark

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i deres 9 butikker. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 personer i deres 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag cirka 100 mennesker i deres 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 ansatte i deres 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

rhododendron gødning bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 personer i forretningens 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

rhododendron gødning silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 medarbejdere i de 41 byggecentre. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

rhododendron gødning harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

rhododendron gødning jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 kollegaer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix satser på salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Forberedelse vedbliver at være vejen til at komme i mål med dit arbejde. Du må have en klar arbejdsplan, som beskriver hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, med en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være skarp i udarbejdelsen af din agenda.
2Du bør vurdere hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du i stedet for skal skaffe professionel hjælp til delelementer af det. Forudsat at du vil benytte assistance fra en professionel vil det i nogle tilfælde være en god idé at hente priser fra forskellige håndværkere.
3Du kan finde en overflod af artikler og videoer via nettet som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube supporterer dig med ekstremt meget anvendelig information, især forudsat at man benytter engelske søgeord.
4Du bør ikke på noget tidspunkt glemme dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj såsom sko og hjelm som sikring mod eventuelle risici. Det er essentielt med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
5Potentielt kan det vise sig meningsfuldt at du har de fornødne bygningsmaterialer tilgængelige forud for at du går til værks med dit byggeprojekt. Du kunne med fordel nedskrive en punktforms oversigt hvorpå der noteres alt det der skal bruges, og så tjekke materialerne, hvormed du føler dig sikker på at du ikke har glemt noget.
6Man bør aldrig nogensinde stå uden det nødvendige grej. Typisk kan det vise sig yderst relevant at have værktøjet ved hånden forinden du starter byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at tillægge de medfølgende omkostninger i dit økonomiske overblik.
7Det kan vise sig at være godt at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt ved større byggeprocesser. Større ting behøver flere folk. I øvrigt bliver det bedre og sjovere at være flere om det.
8I nogle tilfælde kan man forsøge at få offentligt tilskud til byggeprojekter. Det bliver givet såfremt projektet er positivt for miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter altså at ombygningen har en positiv effekt på naturen.
9For udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få meget at sige. Af den årsag kan du jævnligt holde øje med vejrforudsigelserne i dagene før arbejdets start, så du slipper for at det uden du havde set det komme starter med at vælte ned bedst som du er ved at færdiggøre dit svære projekt.
10Der præsenterer sig uden tvivl ubelejlige hovedpiner ved krævende opgaver, og pga. dette kan det være af stor betydning at der er afsat god plads i arbejdsplanen, således at man kan føle sig overbevist om at nå i mål.
11Forud for at du iværksætter byggeprocessen kan det blive rimeligt vigtigt at sikre sig, at dit projekt overholder loven. Alt efter hvor du bor kan der være diverse regler for, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Typisk vil det være af stor betydning at udfærdige et regnskab for istandsættelsen, så du giver sig selv et overblik. Det vil være en god idé at dokumentere hver eneste udgift, og efterfølgende søge sig frem til beløbet for dem enkeltvis.
Danskernes favorit byggekæder
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er rigtig beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er rigtig godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet toprating, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er fantastisk overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket klart er utrolig flot. Vurderingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er hamrende beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor hele 69 % har givet toprating, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål inden for rhododendron gødning

 • Hvor meget gødning til rhododendron?
 • Hvornår skal rhododendron have gødning?
 • Hvilken gødning til rhododendron?
 • Rhododendron gødning hvordan?
 • Rhododendron gødning hvornår?
 • Gødning af rhododendron hvornår?
 • Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

  Temmelig mange internet firmaer tilbyder nu alverdens billige leveringsmodeller til rhododendron gødning. Det mest populære er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de købte varer når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er nemlig ekstremt overkommelig, samt ofte endda den mest betalelige type af levering.

  Du kan omvendt tænke over at få leveret til din hjemmeadresse eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig undertiden en lille smule mindre billig, men endda virkelig hensigtsmæssig ift. rhododendron gødning online. Den billigste løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, som desværre stiller krav om at du befinder dig nær e-firmaets byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringshastigheden på rhododendron gødning er jo temmelig relevant såfremt vi har brug for varen nu og her, og derfor er det i sandhed afgørende at du finder den anslåede leveringsdato på rhododendron gødning. Flere forretninger på nettet – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – garanterer billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varenumre online, som alligevel nødvendiggør at bestillingen indsendes tidligere end et angivent tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få ordren skippet afsted forud for at medarbejderne tager hjem.

  Nogle online butikker byder på portofri fragt på rhododendron gødning online, men i reglen gælder det kun hvis du handler for et fastslået beløb. Som alternativ skulle du udvælge den prisbilligste mulighed for fragt, hvilket mange gange vil blive at få dem til at køre produkterne til et afhentningssted.

  Størstedelen af kæder tildeler klik-og-hent hvor du bestiller billig rhododendron gødning derhjemme og selv henter i byggecenteret. Fx Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg og Harald Nyborg. De tildeler bl.a. afhentning af rhododendron gødning i disse områder:

  Viborg, Vejle, Aalborg, Middelfart, Odense, Hobro, Valby, Søborg, Holstebro, Nærum, Frederikssund, Køge, Brabrand, Varde, Ølstykke, Værløse, Kokkedal, Roskilde, Haslev, Ringsted, Birkerød, Allerød, Ballerup, Vallensbæk, Aabenraa, Hedensted, Charlottenlund, Holbæk, Hvidovre, Lystrup, Stenløse, Nyborg, Kolding, Nørresundby, Fredericia, Hjørring, Helsingør, Næstved, Vordingborg, Skive, Sønderborg, Horsens, Dragør, Slagelse, Virum, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Svendborg, Herlev, Hedehusene, Kalundborg, Brønshøj, Struer, Thisted, København, Tilst, Lillerød, Taastrup, Solrød Strand, Lyngby, Ikast, Højbjerg, Jyllinge, Herning, Tårnby, Rødovre, Gentofte, Brønderslev, Hørsholm, Silkeborg, Haderslev, Skanderborg, Glostrup, Odder, Frederiksværk, Grenaa, Randers, Rudersdal, Frederikshavn, Greve, Nakskov, Frederiksberg, Brøndby, Ishøj, Åbyhøj, Korsør, Aarhus, Farum, Albertslund, Vanløse, Rønne, Esbjerg, Risskov, og Hillerød, .

  Afhentning ift. rhododendron gødning er en mulighed i samtlige regioner af landet: Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland), Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn).

  Når vi kigger i tallene er det klart, at netshoppere mange gange kigger efter bl.a. billig rhododendron gødning og rhododendron gødning priser. Man ser desuden mange gange mennesker efterspørge for eksempel køb rhododendron gødning, rhododendron gødning online samt rhododendron gødning tilbud, foruden de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og 10-4.

  Gode tilbud på rhododendron gødning

  Det er jo efterhånden vældig simpelt for alle at søge sig frem til priser på billige rhododendron gødning online hos forskellige internet forhandlere i Danmark, og med det motiv har en hel del e-handler ikke kunne slippe for at trykke prisen på rhododendron gødning betydeligt, og i øvrigt præstere billig levering.

  Derfor kan det immervæk blive gunstigt at tjekke diverse internet webshops efter tilbud og udsalg på rhododendron gødning online inden du færdiggør din shopping, sådan at du er på den sikre side med at antage den skarpeste pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Bauhaus.

  Du må blot ikke undervurdere, at når en netbutik sælger billige rhododendron gødning online på tilbud til en tilbudspris der er uhørt lav, bør det mange gange være en indikator for en uægte internet handler. Kortbestillinger er ikke desto mindre en del af en forordning, der assisterer folk overfor svindlende e-forhandlere.

  Vi tilråder generelt betalinger med kort eller MobilePay. Alternativt kan du overveje en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du har i sinde at afdrage betalingen af rhododendron gødning over en længere periode. Dette fås typisk i nichebutikker, men ikke de velkendte byggecentre som eksempelvis Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma.

  Når man ser på tallene står det markant, at online shoppere ofte søger eksempelvis rhododendron gødning online og køb rhododendron gødning. Foruden dette oplever man typisk online shoppere lede efter fx rhododendron gødning priser, billig rhododendron gødning samt rhododendron gødning tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg rhododendron gødning er 1649 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Hurtig og høflig betjening” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: NPK organisk hjemmelavet

  Mængder: 1 m3 3000 liter 500 liter 300 liter 2000 liter 80 liter 200 liter 400 liter 50 liter 1000 liter

  Levering: vognlæs i sække afhentning i poser trailer i bigbag i løs vægt hent selv løst leveret

  Brands: Osmo Prima Hornum

  Kig på tidligere brugeres erfaringer

  Trustpilot giver dig ret så fornemme muligheder for at evaluere en række eksisterende kunders anmeldelser og af den grund tilrådes det, at du iagttager internet selskabets vurderinger før du placerer din ordre på billige rhododendron gødning online.

  Facebook tilbyder dig tilsvarende evigt passende metoder til at få en idé om internet shoppens pålidelighed. Derudover møder vi en del forretninger på nettet som giver kunderne mulighed for at afgive en evaluering af virksomhedens service, hvilket ydermere bør udnyttes til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

  Inden nogen køber billige rhododendron gødning online i en e-forhandler burde man helt sikkert skimme deres handelsaftale, dog er det gerne et tidskrævende arbejde, specielt ved de udbredte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Bauhaus.

  Et alternativ kunne derfor være at finde ud af om internet butikken er medlem af e-mærket, som typisk er et kendetegn for at e-firmaet lever op til de danske love, tillige med at internet selskabet fra tid til anden efterses af sagkyndige som kender de gældende love.

  Dette er en god lejlighed til at få hjælp, såfremt du bliver udsat for problemer som følge af din bestilling af rhododendron gødning. Desuden kan det anbefales at kunden er klar over de mest essentielle regler gældende for købet af rhododendron gødning online, fx den returrettighed e-handlen bruger.

  I den relation er det tilmed afgørende, at man stadig bevarer sin ordrekvittering, således man en anden gang vil kunne bevidne sin bestilling af rhododendron gødning, uagtet om man har handlet ved Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen eller Bygma.

  Lone S gav 5 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  Pia gav 4 stjerner

  God pris og extremt hurlig levering

  Anders gav 5 stjerner

  Har handlet der før

  Mette G gav 4 stjerner

  Som altid hurtig og smidig levering.

  9 gode råd til når du køber online
  1Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Køb med kort er omfattet af en forordning, der beskytter køber imod bedrageriske butikker på nettet. Som et alternativ kan du benytte en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du ser en fordel i at afbetale beløbet over en længere periode.
  2Inden nogen køber billige rhododendron gødning på en internet webshop bør de ideelt set få overblik over butikkens regler, dog er det oftest ikke særlig sjovt. Ligeledes foreslår vi at kunden er omhyggelig omkring de mest basale retningslinjer der har indvirkning på handlen med billige rhododendron gødning online, f.eks. den returneringsret e-shoppen tilbyder.
  3Den billigste form for fragt kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, hvilket betinges af at du befinder dig i nærheden af e-forhandlerens arbejdslager. Den leveringsmulighed er selvfølgelig ultra afgørende i tilfælde af at vi mangler rhododendron gødning inden for få dage. Alternativt så tilbyder nogle få internet firmaer billig levering, men i de fleste tilfælde kræves det at du shopper for en fastsat pris.
  4Fragtperioden kan i nogle tilfælde være meget central hvis vi mangler pakken inden for få dage, og herved er det ret så passende at vi checker tidshorisonten for levering ved rhododendron gødning. Temmelig mange internet handler giver løfte om billig levering på næste hverdag på en hel del varer, men som trods alt påkræver at bestillingen indsendes forinden et angivent tidspunkt.
  5Det er særdeles enkelt for internetbrugere at sammenholde priser online på billige rhododendron gødning hos forskellige forretninger på nettet, og til gengæld lover de fleste internet varehuse fragt uden omkostninger. Trods dette kan det trods alt blive tiden værd at kigge forbi nogle webbutikker efter tilbud før du gennemfører din handel, sådan at du er tryg ved at indhente den mest betalelige pris.
  6Størstedelen af firmaer på nettet giver efterhånden flere billige leveringsmidler til rhododendron gødning. En favorit er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv henter pakken på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er altså super smart, samt i mange tilfælde endvidere den billigste slags levering.
  7Trustpilot indebærer relativt fantastiske genveje til at gøre dig bekendt med mange andre forbrugeres anmeldelser og af den grund tilrådes det, at du iagttager e-forhandlerens omtaler forud for at du bestiller billige rhododendron gødning online. Facebook leverer derudover stort set gavnlige chancer for at få kendskab til internet forretningens popularitet.
  8Generelt slår vi et slag for at se om online shoppen er støttet af e-mærket, grundet at det burde være en sikkerhed for at internet selskabet tilslutter sig de opstillede regler, udover at online firmaet nu og da kontrolleres af eksperter der er indført i de gældende vilkår. Før folk shopper billige rhododendron gødning i en internet webshop burde de i virkeligheden overveje virksomhedens betingelser.
  9Indtil flere e-handler i Danmark præsterer gratis levering på rhododendron gødning, men undertiden gælder det kun hvis der købes for en konkret pris. Ellers burde man gribe den mest billige leveringsform, der ofte vil blive at få kørt din pakke til en pakkeshop. Denne er typisk derudover usædvanlig fleksibel. Den mest letkøbte type af levering vil dog altid være at du selv henter pakken.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk