Maabjerg

Ral sten pristjek

Er du på udkig efter ral sten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg ral sten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 25 kg 500 liter 1000 kg 1 m3 15 kg 1 kubikmeter 10 kg 800 kg 20 kg 1 ton 500 kg 25 kg 15 kg

Levering: hent selv i sække vognlæs i poser afhentning trailer i løs vægt løst leveret i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med alverdens spørgsmål. Derfor kan det overvejes at vælge en webshop, hvor du tilbydes rådgivning til valg af ral sten.
Det er absolut super relevant at vide, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
Ifald du skal have byggematerialerne nu og her eller bare gerne vil blive fri for fragten, så kan du tænke over at hente produkterne på eget initiativ. Dette er i høj grad et alternativ i de kendte byggekæder.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige ral sten fra byggemarked til byggemarked. Nogle har fokus på de bedste tilbud, imens andre fokuserer på service. Du må overveje hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Derfor bør man kende byggemarkedets handelsbetingelser.
Flere byggemarkeder udbyder et stort sortiment, imens nogle har fokus på en specifik varetype. Du skal beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varetyper at vælge fra, foruden blot ral sten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og anerkendte firmaer, hvilket medvirker til ubekymrethed når du skal handle online. Dette kan du se fordele ved.
De store byggemarkeder forhandler produkter fra alle mulige specialbutikker, og takket være dette kan du bestille fra et stort udvalg af ral sten online.
De gængse byggekæder er tilgængelige nær dig, og dermed har flertallet adgang til at handle online og transportere produkterne på eget initiativ. Derigennem har man mulighed for at undgå leveringsgebyret, og endda få varerne straks.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre virksomheder, som typisk er danske, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse bidrager du til når du køber ral sten online på deres hjemmeside.
De fleste små butikker er producenter af de varer som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online er det muligt at få en bedre pris.
Forskellige webshops som sælger få produkter har en stor passion for deres produkter, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Følgelig kan du modtage en høj grad af indsigtsfuld sparring fra nogle der er eksperter i netop ral sten.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af over 1.000 ansatte i forretningens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 medarbejdere i deres 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

ral sten bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

ral sten silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 ansatte i de 41 varehuse. Silvan satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

ral sten jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 medarbejdere i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 ansatte i kædens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

ral sten harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der viser sig ofte uforudsigelige udfordringer ved avancerede opgaver, og derfor kan det vise sig meningsfuldt at der afsættes en del tid i agendaen, som er vigtigt for at man føler sig ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
2Muligvis vil det vise sig essentielt at have de presserende bygningsmaterialer til rådighed inden du tager fat på eksekveringen. Du kan med fordel lave en simpel liste hvorpå der noteres hver eneste ting du får brug for, og dernæst gennemgå hvert eneste punkt, med øje for at du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
3Der ligger vældig mange guides og videoer på nettet hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube bringer dig enormt meget anvendelig info, ikke mindst hvis man benytter den engelske version.
4Du bør under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige udstyr. Det kan vise sig at være strategisk at have udstyret disponibelt før du begynder på arbejdet. Det er derudover fordelagtigt at inkludere disse udgiftsposter i byggeriets regnskab.
5Det kan vise sig at være afgørende at have et udgiftsbudget for arbejdet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør være sundt at nedfærdige alle udgifter, og herefter nedfælde udgiften ved dem slavisk.
6Det kan være nyttigt at indhente assistance til dele af projektet, især når det kommer til vigtige byggerier. Flere opgaver bør udføres af mere end en person. Samtidig bør det være mere produktivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
7Det er muligt at søge et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det ydes hvis byggeriet hjælper miljøet. Støtten kræver altså at renoveringen påvirker miljøet.
8Længe før du påbegynder byggeriet kan det vise sig ganske vigtigt at sikre sig, at byggeriet overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig mange retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Forberedelse er metoden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du bør sammensætte en strømlinet arbejdsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke dage, og derudover en prioriteringsliste. Husk at være konkret idet du nedskriver din handlingsplan.
10Du bør unden ingen omstændigheder se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj inklusiv arbejdssko som hjælp med henblik på mulige uheld. Det er smart at du husker din sikkerhed i arbejdet, navnlig når du ikke investerer i eksperthjælp.
11For udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Således kan du løbende undersøge vejrvarslen i de dage der er op til projektets start, så det forhåbentlig ikke pludselig begynder at regne netop som du er godt i gang med det store projekt.
12Det kan overvejes om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal tilkøbe assistance fra en professionel til dele af det. Når du køber assistance fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at indhente tilbud fra flere entreprenører.
Danskernes favorit byggeshops
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er meget godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er kolossalt overlegent. Scoren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor hele 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % har givet bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er virkelig imponerende. Vurderingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er fantastisk betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål rundt om ral sten

 • Hvad er ral sten?
 • Hvor købes ral sten billigt?
 • Hvor købes ral sten online?
 • Hvad koster ral sten?
 • Hvor meget vejer ral sten?
 • Hvor er ral sten på tilbud?
 • Hvilken løsning til levering er smartest?

  En stor portion byggeforretninger tildeler efterhånden flere billige leveringsmodeller til ral sten. Den mest anvendte er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine varer når du har mulighed for det. Leveringsformen er jo meget gnidningsløs, samt endda endda den mest letkøbte form for levering.

  Du bør tillige forsøge at få pakken leveret hjem til dig eller til dit arbejde. Fragtformen bliver som oftest en kende mere omkostningsfuld, men på den anden side meget problemfri med ral sten online. Den mest betalelige fragtmetode er uden tvivl selv at hente ordren, som dog kræver at du har bopæl nær internet webshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på ral sten er vældig udslagsgivende hvis du behøver pakken lige om lidt, og af den grund er det nemlig væsentligt at man tjekker leveringstiden for ral sten. En række e-handler – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på mange varer online, men det antager at ordren køres igennem forinden et nøjagtigt klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få produkterne ud af døren inden lagerpersonalet har fri.

  Indtil flere online forhandlere frembyder fragtfri levering på ral sten online, men i reglen afkræver det at du shopper for en fastsat sum. Ellers må man vælge den mest billige fragtmulighed, der i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at bringe dine produkter til en pakkeshop.

  En hel del byggecentre tilbyder afhentning hvor du handler billig ral sten online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Silvan, Stark, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix. Byggecentrene tilbyder bl.a. click-and-collect på ral sten i disse områder:

  Hjørring, Brønderslev, Kolding, Slagelse, Hobro, Svendborg, Glostrup, Esbjerg, Albertslund, Odense, Lillerød, Middelfart, Randers, Kalundborg, Thisted, Frederiksværk, Nyborg, Haderslev, Næstved, Roskilde, Brønshøj, Holbæk, Jyllinge, Åbyhøj, Højbjerg, Brøndby, Ballerup, Odder, Sønderborg, Haslev, Hedensted, Skanderborg, Dragør, Gentofte, Stenløse, Korsør, Søborg, Lystrup, Rønne, Nørresundby, Hvidovre, Hedehusene, Herlev, Rødovre, Ringsted, Nærum, Tilst, Ishøj, Virum, Allerød, Aalborg, Vanløse, Lyngby, Nakskov, Frederiksberg, Taastrup, Valby, Aabenraa, Nykøbing Falster, Holstebro, Farum, Skive, Greve, Grenaa, Risskov, Vejle, Værløse, Charlottenlund, Rudersdal, Ølstykke, Hillerød, Gladsaxe, Viborg, Frederikshavn, Helsingør, Tårnby, Herning, Birkerød, Varde, Hørsholm, Ikast, Struer, Frederikssund, Fredericia, Solrød Strand, Silkeborg, København, Vordingborg, Vallensbæk, Kokkedal, Køge, Aarhus, Horsens, og Brabrand, .

  Afhentning ift. ral sten er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn), Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Amager) og Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland).

  Ved kig i tendenserne er det tydeligt, at internetbrugere tit søger efter bl.a. ral sten tilbud og ral sten online. Foruden dette ser vi mange gange netshoppere efterspørge fx billig ral sten, ral sten priser og køb ral sten, foruden de store byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  Bedste tilbud på ral sten

  Det er jo ret så let gængeligt for folk at kigge efter tilbud på billige ral sten online på tværs af e-firmaer, og til tak har adskillige online outlets været tvunget til at stampe priserne på ral sten enormt, og ovenikøbet præstere fragt uden beregning.

  Det kan stadigvæk vise sig nyttigt at studere nogle forskellige e-firmaer efter billige priser på ral sten online inden du placerer ordren, så du er skudsikker på at modtage den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Stark.

  Du må bare være så påpasselig, at i tilfælde af at en internet butik sælger billige ral sten online for en salgspris som anses for overordentlig billig, kan det ofte være et kendetegn på en uoprigtig e-forretning. Bestillinger med betalingskort er dog dækket ind under en bestemmelse, hvilket redder dig imod svindlende internet selskaber.

  Vi foreslår generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du overveje en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, hvis du hellere vil afdrage omkostningerne til ral sten over tid. Dette tilbydes som regel hos nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som fx Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Silvan.

  Når der ses på tendenserne er det klart, at folk som regel søger efter eksempelvis ral sten priser og ral sten online. Man ser derudover som regel netshoppere efterspørge for eksempel køb ral sten, billig ral sten samt ral sten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg ral sten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering hver gang” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 500 kg 1000 kg 10 kg 1 kubikmeter 20 kg 500 liter 800 kg 1 ton 25 kg 15 kg 15 kg 1 m3 25 kg

  Levering: trailer hent selv i poser i sække i løs vægt afhentning løst leveret i bigbag vognlæs

  Undersøg eksisterende kunders bedømmelser

  Trustpilot fører til nogle udmærkede genveje til at udforske en længere række aktuelle brugeres tanker og herved rekommanderer vi, at du iagttager online virksomhedens bedømmelser før du færdiggør din shopping med billige ral sten online.

  Facebook fremskaffer ydermere stort set gunstige metoder til at få indtryk af internet webshoppens pålidelighed. I øvrigt ser vi en del netshops hvor kunder kan offentliggøre en kritik af virksomhedens service, som tilmed bør benyttes til at vurdere hvor glade kunderne er.

  Inden folk shopper billige ral sten online i en webbutik behøver de reelt gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens forretningsbetingelser, men det er almindeligvis ikke super interessant, især på de kendte byggecentre som XL-Byg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark og Harald Nyborg.

  En anden løsning kan derfor være at se nærmere på om online webshoppen er e-mærket, grundet at det længe har været et bevis på at e-forhandleren forsvarer de officielle regler, foruden at butikken nu og da besigtiges af specialister der har nøje kendskab til de gældende bestemmelser.

  Desuden giver det dig lejlighed til at få assistance, ifald du møder vanskeligheder som følge af din ordre på ral sten. I øvrigt går vi ind for at køber er omhyggelig omkring de mest aktuelle bestemmelser der kan influere på købet af ral sten online, som fx hvilken returrettighed netbutikken anvender.

  I den relation er det samtidig vigtigt, at man stadigvæk bibeholder sin kvittering på e-mail, så man i fremtiden kan bevise sin bestilling af ral sten, uafhængig af om man har handlet fra Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix eller Bygma.

  Kim Jensen gav 5 stjerner

  Nem og meget fin service

  Kim D gav 4 stjerner

  Hurtig

  Lone Johansen gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

  Jens S gav 4 stjerner

  Alt var perfekt.

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1En række e-shops i Danmark sikrer fragt uden beregning på ral sten, men tit kræves det at man bestiller for en fastsat pris. Derudover kunne du vælge den billigste leveringsmetode, hvilket typisk vil blive at få dem til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Denne viser sig almindeligvis til gengæld særligt uproblematisk. Den mest betalelige fragtform vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken.
  2Trustpilot frembyder adskillige pæne chancer for at besigtige forskellige tidligere brugeres domme og på grund af dette anbefales det, at du eftersøger e-handlens anmeldelser forud for at du bestiller billige ral sten online. Facebook bringer dig lignende adskillige troværdige genveje til at få indsigt i netshoppens kundefokus.
  3Før nogen shopper billige ral sten på en netbutik burde de i reglen gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens forretningsvilkår, men det er i reglen ikke særlig morsomt. Tilmed støtter vi at køberen er sat ind i de mest vedkommende forhold der er gældende for købet af billige ral sten online, for eksempel hvilken byttepolitik online firmaet anvender.
  4En stor portion e-shops yder i dag flere billige muligheder for levering til ral sten. En af de mest benyttede er i øjeblikket pakkeshops, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine nye varer når det passer ind i din hverdag. Denne er altså ekstremt ukompliceret, og tit ligeledes den mindst kostelige løsning til levering.
  5Det er jo temmelig nemt for internetbrugere at kigge efter tilbud online på billige ral sten på tværs af e-forhandlere, og altså tilbyder langt de fleste e-firmaer portofri fragt. Det kan dog til hver en tid vise sig rentabelt at undersøge indtil flere e-forhandlere efter billige priser forud for at du køber, så man er tryg ved at opnå den skarpeste pris.
  6Generelt tilråder vi shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en ordning, der begunstiger køberen overfor snydagtige netshops. Som en alternativ mulighed bør du bruge en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du vil dække beløbet ude i fremtiden.
  7Vi tilråder at kigge hvorvidt online forretningen er tilsluttet e-mærket, fordi det bør være et sympol på at online firmaet efterkommer dansk lovgivning, udover at butikken lejlighedsvis revurderes af fagfolk der har indsigt i de gældende regulativer. Forud for at nogen shopper billige ral sten på en internet shop kunne man i princippet sætte sig ind i netshoppens forretningsvilkår.
  8Leveringstidspunktet kan være vældig bestemmende om du står og skal bruge ordren straks, så herved er det selvfølgelig afgørende at man undersøger leveringstidspunktet på ral sten. En række e-handler præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige varer, som antager at ordren køres igennem inden et fastslået klokkeslæt.
  9Den mindst kostelige type af levering vil altid være at du selv henter varerne, men den løsning afhænger af at du befinder dig i nærheden af online shoppens hjemsted. Den fragtmetode er selvfølgelig ultra vigtig om man har brug for ral sten fluks. Alternativt så yder enkelte online forretninger fragt uden betaling, men tit er det under forudsætning af at man indkøber for en konkret pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk