Maabjerg

Pyntesten pristjek

Er du på udkig efter pyntesten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg pyntesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til gravsted til potteplanter til blomster til dekoration til krukker til borddækning til vaser

Varianter: store hvide sorte marmor indendørs små glas

Mængder: 500 kg 15 kg 1000 kg 25 kg 15 kg 10 kg 500 liter 1 m3 25 kg 1 ton 20 kg 1 kubikmeter 800 kg

Levering: i bigbag hent selv løst leveret i poser i løs vægt i sække afhentning trailer vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal bruge produkterne nu og her eller bare har lyst til at spare fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente produkterne på egen hånd. Det er specielt muligt hos de velkendte byggemarkeder.
Du skal kende de regler butikken udsteder når du shopper online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Af den grund bør du kende byggemarkedets betingelser.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at vide, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du lede andre steder.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige pyntesten fra byggemarked til byggemarked. Enkelte satser på billige priser, imens øvrige har faglig rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
For mange er byggeri lig med talrige spørgsmål. Hermed er det en fordel at købe fra en online byggeshop, hvor du får hjælp og vejledning omkring pyntesten.
Nogle byggemarkeder præsterer et bredt vareudvalg, og nogle specialiserer sig i en bestemt varetype. Du skal reflektere over om det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden blot pyntesten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og takket være dette har de fleste adgang til at handle online og hente materialerne på eget initiativ. I kraft af det har man chancen for at slippe for fragten, og samtidig få produkterne med det samme.
De store byggecentre er folkekære og anerkendte virksomheder, hvilket kan give ubekymrethed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De velkendte byggemarkeder køber varer fra forskellige leverandører, og takket være dette kan du bestille fra et bredt sortiment af pyntesten online.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker producerer selv de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
Diverse nicheforhandlere har en enorm viden om deres produkter, da de har skarpt fokus på disse varer. Således vil du få en høj grad af anvendelig service fra mennesker med ekspertviden i lige præcis pyntesten.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små firmaer, der tit er danske, eventuelt endda lokalt nær dig. Dem hjælper du når du bestiller pyntesten online på deres hjemmeside.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

pyntesten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

pyntesten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 ansatte i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af over 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

pyntesten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

pyntesten silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 medarbejdere i de 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag ca. 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i kædens 9 varehuse. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du må unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. hoved- og fodbeklædning som sikrer dig imod potentielle skader. Det er essentielt med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, ikke mindst hvis du ikke fremskaffer professionel assistance.
2Du kan finde ekstremt mange artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes inspiration i. Især YouTube er anvendeligt med temmelig meget udbytterig information, ikke mindst såfremt du kigger i hele verden.
3Potentielt kan det vise sig væsentligt at have de nødvendige byggematerialer handlet ind på forhånd inden du begynder byggeriet. Du kan udfærdige en punktforms note som indeholder hver eneste ting du får brug for, og dernæst efterse punkterne, hvormed du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
4Glem ikke at du kan indhente støtte fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes når ombygningen hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter dermed at byggeriet påvirker naturen.
5Der præsenterer sig altid ubelejlige problemer når det kommer til krævende projekter, og derfor viser det sig essentielt at der er afsat nok tid i tidsplanen, således at man føler sig ubekymret om at nå i mål til tiden.
6Planlægning er vejen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du skal udarbejde en struktureret tidsplan, som beskriver hvilke gøremål der skal udføres på hvilken dag, som også inkluderer en nummerorden. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder din handlingsplan.
7For udendørs byggeprojekter kan vejret få en afgørende rolle. Af den grund kan du tit kigge på prognosen for vejret i perioden for projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke med et brag starter med at piske ned når du netop er gået i gang med det omfattende byggeprojekt.
8Man bør aldrig nogensinde mangle grej. Typisk vil det vise sig uundværligt at du har grejet klar før du påbegynder byggeprocessen. Det er derudover godt at medtage de her omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
9Husk at reflektere over hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du burde sikre dig assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af byggeprocessen. Hvis du søger professionel hjælp vil det ofte være fordelagtigt at søge forslag fra forskellige entreprenører.
10Typisk vil det være afgørende at have lavet en budgetoversigt for ombygningen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det må være økonomisk at dokumentere alle udgiftsposter, og så tjekke ens købspris for dem alle sammen.
11Det kan vise sig nødvendigt at søge assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst i tilfælde af væsentlige byggerier. Store projekter behøver flere end en enkelt person. Derudover vil det være mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
12Inden du starter arbejdet kan det være meget fundamentalt at man sikrer sig, at projektet ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde diverse retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
De højest ratede byggekæder
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er absolut betryggende. Ratingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er yderst flot. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er usædvanligt imponerende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er yderst flot. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.

Almindelige spørgsmål rundt om pyntesten

 • Hvor købes pyntesten online?
 • Hvad er pyntesten?
 • Hvor købes pyntesten billigt?
 • Hvor meget vejer pyntesten?
 • Hvor er pyntesten på tilbud?
 • Hvad koster pyntesten?
 • Hvilken fragttype er bedst?

  En hel del internet outlets tilbyder efterhånden alverdens billige fragtløsninger til pyntesten. En af de mest anvendte er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente pakken på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er jo virkelig overkommelig, og i mange tilfælde tillige den billigste fragtmulighed.

  Du burde på samme måde planlægge at få pakken sendt til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Muligheden viser sig typisk en tand mere pebret, men til gengæld yderst let med pyntesten online. Den mest letkøbte form for fragt vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne, hvilket stiller krav om at du er i nærheden af internet webshoppens byggecenter, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Fragttiden på pyntesten er jo vældig relevant hvis vi har behov for ordren om få sekunder, så med det formål er det nemlig klogt at man efterser den estimerede leveringsdato på pyntesten. De fleste online firmaer – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varenumre online, men vær opmærksom på at det kræver at ordren laves inden et bestemt tidspunkt, med det formål at de kan nå at få produkterne fikset forinden medarbejderne har fyraften.

  Nogle internet selskaber yder fragt uden gebyr på pyntesten online, men i de fleste tilfælde kun ifald man shopper for en præcis sum. Derudover skulle du udse dig den mest betalelige slags levering, der oftest vil være at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et afhentningssted.

  De fleste byggemarkedskæder tildeler klik-og-hent hvor man bestiller billig pyntesten derhjemme og afhenter i butikken. Fx Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bygma, Stark og XL-Byg. Byggecentrene giver bl.a. klik-og-hent på pyntesten i disse byer:

  Kokkedal, Haderslev, Hvidovre, Esbjerg, Glostrup, Silkeborg, Jyllinge, Gladsaxe, Struer, Rødovre, Vordingborg, Slagelse, Lillerød, Brabrand, Frederiksværk, Svendborg, Haslev, Sønderborg, Nykøbing Falster, Vanløse, Ringsted, Taastrup, Korsør, Aarhus, Nørresundby, Randers, Hedensted, Odense, Helsingør, Hillerød, Rudersdal, Holstebro, Charlottenlund, Hobro, Greve, Stenløse, Rønne, Ølstykke, København, Virum, Tårnby, Kolding, Højbjerg, Lyngby, Odder, Frederiksberg, Solrød Strand, Herlev, Thisted, Skive, Køge, Frederikssund, Dragør, Tilst, Horsens, Holbæk, Hedehusene, Ikast, Værløse, Allerød, Frederikshavn, Farum, Viborg, Nyborg, Middelfart, Vallensbæk, Risskov, Fredericia, Valby, Varde, Nærum, Brønshøj, Hjørring, Vejle, Søborg, Gentofte, Hørsholm, Herning, Brøndby, Roskilde, Birkerød, Aalborg, Lystrup, Næstved, Brønderslev, Nakskov, Aabenraa, Skanderborg, Kalundborg, Ishøj, Albertslund, Åbyhøj, Ballerup, og Grenaa, .

  Click-and-collect ift. pyntesten er en mulighed i de fleste områder af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn), Sjælland (Midtsjælland, Amager, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland) og Jylland (Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland).

  Ved indkig i tendenserne fremstår det klart, at folk jævnligt leder efter fx pyntesten online og billig pyntesten. Derudover oplever vi tit netshoppere søge bl.a. pyntesten tilbud, pyntesten priser og køb pyntesten, foruden de gængse byggecentre som Bygma, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4, Silvan og Harald Nyborg.

  Bedste tilbud på pyntesten

  Det er efterhånden ultra hensigtsmæssigt for os alle at søge sig frem til tilbud på billige pyntesten online på flere e-forhandlere, og følgelig har flere online shops set sig nødsaget til at mindske prisen på pyntesten eftertrykkeligt, og ydermere love gratis levering.

  Det kan til hver en tid vise sig gunstigt at inspicere nogle enkelte internet webshops efter rabatter og tilbud på pyntesten online forinden du bestiller, således at du er sikret at antage den mindst kostelige pris. Se ikke bare hos de store byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og Stark.

  Du bør dog være omhyggelig med, at i tilfælde af at en butik på nettet tilbyder billige pyntesten online til en pris der kan ses som kolossalt beskeden, er det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en uægte e-butik. Køb med betalingskort er dog en del af et lovbud, som assisterer kunden overfor snydagtige online shops.

  Generelt anbefaler vi kortkøb eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil klare beløbet til pyntesten over flere uger. Det fås ofte ved nicheforhandlere, men sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen og Jem og Fix.

  Når man kigger i tallene er det markant, at netshoppere som regel søger eksempelvis billig pyntesten og pyntesten priser. Derudover oplever vi typisk netshoppere kigge efter blandt andet køb pyntesten, pyntesten online samt pyntesten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg pyntesten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

  Rigtig hurtig levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven til krukker til potteplanter til borddækning til gravsted til dekoration til blomster til vaser

  Varianter: indendørs hvide sorte små store glas marmor

  Mængder: 1 ton 15 kg 25 kg 15 kg 25 kg 10 kg 1 kubikmeter 500 kg 20 kg 1 m3 800 kg 1000 kg 500 liter

  Levering: løst leveret i sække i poser trailer i løs vægt vognlæs i bigbag hent selv afhentning

  Læs eksisterende kunders erfaringer

  Trustpilot bringer dig immervæk tiltalende løsninger til at efterforske forskellige aktuelle konsumenters omtaler og på grund af dette støtter vi, at du læser e-handlens bedømmelser før du lægger din bestilling på billige pyntesten online.

  Facebook fører til ligeledes nogenlunde hæderlige muligheder for at få indsigt i e-shoppens kundefokus. Derudover er der en række webshops hvor man kan udfærdige en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket desuden burde anvendes til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

  Forinden nogen shopper billige pyntesten online i en internet forhandler kunne de reelt gennemlæse butikkens betingelser, det er dog tit et omfattende projekt, i særdeleshed med de velkendte byggekæder som Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Jem og Fix.

  Et nemmere alternativ kunne måske være at granske om internet shoppen er tilsluttet e-mærket, som længe har været en angivelse af at internet forretningen forstår de danske retningslinjer, tillige med at online forhandleren fra tid til anden revurderes af eksperter som har nøje kendskab til de gældende vilkår.

  Desuden giver det dig lejlighed til opbakning, hvis du møder problemer i processen med din ordre på pyntesten. Derudover kan det anbefales at køberen er sat ind i de mest relevante vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af pyntesten online, f.eks. den byttepolitik virksomheden lover.

  Her er det virkelig afgørende, at man når som helst sikrer sin ordremail, så man i fremtiden kan eftervise købet af pyntesten, uagtet om man handler hos Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 eller Bygma.

  Lone gav 5 stjerner

  Fremragende service

  Tina gav 4 stjerner

  Det var helt ok.

  Kim I gav 5 stjerner

  Stjerneklar service!

  Per K gav 5 stjerner

  Fremragende service.

  9 gode råd til online shopping
  1Vi går generelt ind for at bemærke hvorvidt online virksomheden er tilsluttet e-mærket, fordi det burde være et fingerpeg om at online shoppen overholder dansk lovgivning, tillige med at webbutikken løbende revideres af fagfolk der er meget fortrolige de gældende love. Forud for at folk bestiller billige pyntesten i en online webshop burde de når alt kommer til alt betragte dens forretningsvilkår.
  2Forinden folk køber billige pyntesten hos en netshop burde man for at være på den sikre side bese e-butikkens handelsvilkår, men det er gerne en tidskrævende opgave. Ligeså er det at foretrække at du er oppe på mærkerne omkring de mest vitale vilkår der spiller ind i forbindelse med shopping af billige pyntesten online, som eksempelvis den returret forretningen lover.
  3Adskillige e-firmaer udlover heldigvis diverse billige leveringsmuligheder til pyntesten. En af de mest moderne er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv afhenter dine nye varer lige når det passer dig. Metoden er jo usædvanlig fleksibel, samt tit tilmed den billigste fragtmulighed.
  4Antal dages levering er naturligvis særdeles relevant såfremt vi har brug for produkterne om et øjeblik, og herved er det fuldt ud meningsfuldt at du finder den anslåede leveringstid på pyntesten. Mange internet handler tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste varer, hvilket antager at bestillingen laves før et besluttet tidspunkt.
  5Den mest betalelige leveringsmåde er utvivlsomt at du selv henter pakken, som desværre står og falder med at du lever med kort afstand til online virksomhedens adresse. Den metode til levering er naturligvis vældig bestemmende ifald man står og skal bruge pyntesten om et øjeblik. Alternativt så yder enkelte internet webshops levering uden beregning, men tit kræves det at du indkøber for et præcist beløb.
  6Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omsluttet af en anordning, hvilket sikrer kunden imod bedrageriske internet selskaber. Alternativt kunne du benytte en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, hvis du ønsker at afbetale regningen ude i fremtiden.
  7Trustpilot genererer relativt anstændige muligheder for at studere en længere række aktuelle forbrugeres bedømmelser og på grund af dette slår vi et slag for, at du undersøger e-butikkens omtaler før du bestiller billige pyntesten online. Facebook leverer tillige en række passelige metoder til at få indtryk af online webshoppens kundefokus.
  8Det er jo meget ukompliceret for enhver at finde tilbud online på billige pyntesten på forskellige netbutikker, og af den grund tilbyder massevis af online virksomheder gratis fragt. Dog kan det imidlertid være nyttigt at checke diverse online forhandlere efter billige priser inden du bestiller, sådan at man er sikret at opnå den skarpeste pris.
  9En hel del internet virksomheder tilbyder levering uden betaling på pyntesten, men i reglen er det påkrævet at man aftager for et konkret beløb. Desuden burde du beslutte sig for den billigste fragtmulighed, som mange gange vil være at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop. Fragtløsningen bliver godt nok på den anden side rigtig fleksibel. Den prisbilligste leveringstype vil dog altid være at du selv henter ordren.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk