Maabjerg

Pyntebark pristjek

Er du på udkig efter pyntebark? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 2.500 liter for kun 2.803 kr. Det er 45 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.500 liter pyntebark inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.803 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.825 kr.Sække med 2.500 literKøb
3.246 kr.Sække med 2.500 literKøb
3.288 kr.Sække med 2.500 literKøb
3.874 kr.Poser med 50 literKøb
4.000 kr.Poser med 50 literKøb
4.005 kr.Poser med 60 literKøb
4.048 kr.Poser med 60 literKøb
4.998 kr.Poser med 70 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: som brændsel til bede til grill til varmeværker som gødning til rhododendron til hestefold til fjernvarme på frugttræer til hækken som faldunderlag mod ukrudt til bøgehæk til planter til legeplads til indkørsel som brændsel til fyr til surbundsbed til fugle til ridebane omkring træer til hønsegård på skråning til indendørs til fyring som bunddække til stauder imod dræbersnegle til dyr til bede til ligusterhæk til haven til ridehus til udendørs til gasgrill til rygning til stokerfyr til roser til dyr under hæk

Varianter: natur knust lys frisk revet fint groft mørk

Mængder: 70 liter 2000 liter 1000 liter 60 liter 50 liter 80 liter 3000 liter 2500 liter

Levering: trailer afhentning i løs vægt i poser vognlæs hent selv i sække i bigbag

Brands: Verdo Junckers Douglas Pindstrup Plantorama GreenBio Park Bilka Plantetorvet Prima Manstrup Jysk Lidl Champost Billigblomst Holmebo

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige pyntebark fra byggecenter til byggecenter. Nogle tilbyder billige priser, og andre fokuserer på faglig sparring. Du må gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
Det er absolut super afgørende at se, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
Du bør have fokus på hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returret. Derfor skal man undersøge netbutikkens regler.
Flere byggekæder tilbyder et enormt udvalg af varer, og øvrige specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du skal forholde dig til om det er essentielt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, udover bare pyntebark.
Hvis du har brug for byggematerialerne hurtigt eller blot vil undvære fragtgebyret, så kunne du overveje at køre materialerne på eget initiativ. Det er særligt muligt hos de velkendte byggemarkeder.
For en del er byggeprojekter lig med alverdens spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at handle hos en webshop, som kan tilbyde rådgivning og sparring omkring pyntebark.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre køber varer fra en lang række forskellige nichebutikker, og dermed kan du vælge fra et stort udvalg af pyntebark online.
De velkendte byggemarkeder findes i det meste af landet, og i kraft af det har du adgang til at bestille online og køre materialerne personligt. Derved har man valget om at spare leveringsomkostningen, samt sågar hente produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er udbredte og kendte forretninger, hvilket kan give øget tryghed til dig som køber online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre virksomheder, der oftest har danske ejere, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Dem bidrager du til når du handler pyntebark online på deres webshop.
De fleste nichespecifikke netbutikker har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. Af den grund er det forventeligt at du får super erfaren hjælp fra ansatte der er eksperter i lige præcis pyntebark.
En masse nichefokuserede webshops styrer selv produktionen af varerne som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online bør du få bedre priser.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 personer i deres 9 byggecentre. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

pyntebark jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 personer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

pyntebark harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 personer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

pyntebark bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 mennesker i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af over 500 kollegaer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 kollegaer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 ansatte i deres 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

pyntebark silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i virksomhedens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Planlægning er vejen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du bør overveje at have en gennemarbejdet strategi, der viser hvilke opgaver der laves på hvilken dag, samt en tilhørende kronologisk orden. Husk at være skarp når du sammensætter arbejdsplanen.
2Du må ikke på noget tidspunkt negligere sikkerheden, så husk beskyttelse såsom sko og hjelm som sikring mod mulige ulykker. Det er uundværligt at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, hovedsageligt når du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
3Du vil nødig undvære værktøj. Det kan vise sig at være fordelagtigt at du har det tilgængeligt inden du indleder byggeriet. Desuden er det fordelagtigt at indregne de her udgifter i budgettet for byggeprojektet.
4Du har adgang til utrolig mange instruktioner og videoer online som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med betydelige mængder almennyttig viden, ikke mindst forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
5Det kan vise sig nødvendigt at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især når det er omfangsrige byggerier. Krævende ombygninger gør krav på flere folk. Desuden bør det blive mere produktivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
6Ved opgaver udenfor har eventuelt regnvejr stor betydning. Derfor skal du med jævne mellemrum se meldingerne om vejret i forbindelse med starten på projektet, så du undgår at det med et brag starter med at vælte ned absolut lige når du er startet på dit vigtige byggeprojekt.
7Der præsenterer sig jævnligt ubelejlige problemstillinger når det handler om krævende projekter, og pga. dette er det meningsfuldt at man afsætter rigeligt med tid i arbejdsplanen, således at man kan være tryg ved at komme i mål.
8Forinden du indleder byggeprojektet må det være usandsynligt centralt at have styr på, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde diverse regler omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
9Typisk vil det vise sig fornuftigt at lave et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan blive rationelt at beskrive alle udgiftsposter, og dernæst kortlægge udgiften ved dem enkeltvis.
10Det kan overvejes hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal have assistance fra en fagmand til områder af byggeriet. Ifald du sikrer dig eksperthjælp vil det ofte være fornuftigt at hente forslag fra forskellige entreprenører.
11Nogle gange kan man indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man når byggeprojektet er miljøvenligt. Tilskudet beroer altså på at ombygningen har betydning for miljøet.
12Det vil vise sig at have noget at sige at du har de påkrævede byggematerialer disponible på forhånd inden du går i krig med byggeriet. Du får god gavn af at sammensætte en punktforms note hvoraf der fremgår hver eneste ting der bliver brug for, og derefter gennemgå hvert enkelt punkt, hvormed du føler dig overbevist om at du har styr på det.
Danskernes foretrukne byggekæder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er enormt godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ultra flot. Vurderingen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % giver toprating, og kun 9 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er hamrende flot. Evalueringen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % giver toprating, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er yderst flot. Evalueringen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver toprating, og alene 2 % har givet bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er absolut overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.

Typiske spørgsmål angående pyntebark

 • Hvor købes pyntebark billigt?
 • Hvor meget vejer pyntebark?
 • Hvad er pyntebark?
 • Hvor købes pyntebark online?
 • Hvor er pyntebark på tilbud?
 • Hvad koster pyntebark?
 • Hvilken slags levering er smartest?

  En masse internet butikker tilbyder nu til dags diverse forskellige billige fragtmuligheder til pyntebark. Den mest anvendte er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, hvor du kan afhente de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Løsningen er jo i høj grad ukompliceret, og typisk tillige den billigste fragtløsning.

  Du bør alternativt foretrække at få produkterne leveret hjem til dig eller ud til dit arbejde. Fragttypen bliver godt nok en smule dyrere, men desuden yderst enkel ift. pyntebark online. Den billigste leveringsløsning er dog at hente pakken selv, men den løsning beroer på at du lever i nærheden af online forhandlerens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Leveringstidspunktet på pyntebark kan i nogle tilfælde være særligt afgørende ifald vi mangler pakken om få sekunder, og herved er det rimelig på sin plads at vi kigger nærmere på den anslåede leveringsdato ved pyntebark. Størstedelen af e-forhandlere – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – præsterer billig 1 dags levering på en lang række varer online, men vær påpasselig da det antager at bestillingen fuldbyrdes før et besluttet klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen hen til fragtfirmaet forud for at de pakkeansatte har fyraften.

  Nogle få firmaer på nettet yder gratis levering på pyntebark online, men i reglen kræver det at du bestiller for et bestemt beløb. Alternativt bør du udse dig den mest betalelige leveringstype, som i mange tilfælde er at få dem til at bringe din ordre til en pakkeshop.

  En del netshops udlover click-and-collect hvor du bestiller billig pyntebark online men afhenter i butikken. Fx Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg. Byggekæderne giver blandt andet click-and-collect på pyntebark i følgende områder:

  Odder, Frederikshavn, Esbjerg, Ølstykke, Hedehusene, Tilst, Haslev, Brønderslev, Birkerød, Vejle, Vanløse, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Skive, Hørsholm, Fredericia, Aabenraa, Odense, Hedensted, Værløse, Nyborg, Rønne, Taastrup, Kalundborg, Lystrup, Gentofte, Åbyhøj, Viborg, Varde, Hvidovre, Holstebro, Hillerød, Valby, Næstved, Roskilde, Virum, Brøndby, Korsør, Gladsaxe, Risskov, Dragør, Rødovre, Stenløse, Søborg, Nørresundby, Charlottenlund, Køge, Vallensbæk, Vordingborg, Greve, Herlev, Skanderborg, Lyngby, Ringsted, Tårnby, Nærum, Herning, Albertslund, Brabrand, Ishøj, Frederiksværk, Lillerød, Holbæk, Struer, Ballerup, Farum, Glostrup, Højbjerg, Ikast, Haderslev, Kokkedal, Thisted, Brønshøj, København, Allerød, Aarhus, Sønderborg, Kolding, Hobro, Rudersdal, Randers, Nakskov, Middelfart, Helsingør, Silkeborg, Jyllinge, Slagelse, Svendborg, Grenaa, Aalborg, Horsens, Solrød Strand, Hjørring, og Frederikssund, .

  Afhentning af pyntebark er muligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster).

  Ved kig i tallene er det markant, at online shoppere jævnligt leder efter eksempelvis billig pyntebark og køb pyntebark. Foruden dette ser vi som regel netshoppere kigge efter eksempelvis pyntebark online, pyntebark tilbud samt pyntebark priser, foruden de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4 og Jem og Fix.

  Få den bedste pris på pyntebark

  Det er i dag ualmindeligt smertefrit for købere at vurdere prisniveauet på billige pyntebark online fra diverse e-firmaer, og for det har adskillige forhandlere på nettet fundet det nødvendigt at nedsætte salgspriserne på pyntebark kolossalt, og ovenikøbet byde på levering uden omkostninger.

  Trods dette kan det stadigvæk blive rentabelt at prøve nogle forskellige internet handler efter rabatter og tilbud på pyntebark online inden du gennemfører dit køb, således at man er skudsikker på at modtage den skarpeste pris. Se ikke blot på de kendte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

  Man skal blot være obs på, at når en e-shop udlover billige pyntebark online for en pris som kan ses som kolossalt tiltalende, bør det undertiden være et karakteristika der viser en uærlig netshop. Handler med kort er dog omfavnet af en orden, som bistår dig som kunde overfor fup online outlets.

  Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ kan du udnytte en løsning som for eksempel ViaBill, såfremt du tilstræber at godtgøre regningen på pyntebark over en periode. Dette foreslåes normalt hos online nichebutikker, men ikke de velkendte byggecentre som eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4 og Stark.

  Når vi kigger i statistikkerne står det tydeligt, at online shoppere ofte søger efter eksempelvis billig pyntebark og pyntebark tilbud. Vi ser desuden typisk netshoppere efterspørge for eksempel pyntebark online, pyntebark priser samt køb pyntebark.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.500 liter kg pyntebark er 2729 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til rygning til indendørs til ligusterhæk til grill til gasgrill til ridehus til haven til varmeværker til fjernvarme til dyr til fyr til legeplads på skråning mod ukrudt til fugle imod dræbersnegle til ridebane til indkørsel til udendørs som faldunderlag til hønsegård til hækken til fyring til stokerfyr til planter til surbundsbed på frugttræer som brændsel til stauder til bøgehæk under hæk som bunddække til roser til bede som brændsel til rhododendron til hestefold som gødning til dyr omkring træer til bede

  Varianter: knust revet groft natur frisk mørk lys fint

  Mængder: 2500 liter 3000 liter 60 liter 2000 liter 70 liter 50 liter 1000 liter 80 liter

  Levering: trailer i sække i bigbag i løs vægt afhentning i poser vognlæs hent selv

  Brands: Verdo Plantetorvet Plantorama Bilka Park Pindstrup Lidl GreenBio Douglas Prima Billigblomst Jysk Manstrup Holmebo Junckers Champost

  Læs andre menneskers bedømmelser

  Trustpilot fører til temmelig pålidelige chancer for at eksaminere diverse øvrige køberes domme og herved anbefales det, at du undersøger internet firmaets anmeldelser forud for at du bestiller billige pyntebark online.

  Facebook fører til desuden nogle tiltalende muligheder for at få en idé om online virksomhedens kundetilfredshed. I øvrigt ser vi nogle forretninger på nettet som tilbyder kunderne at afgive en vurdering af virksomhedens service, hvilket ligeledes kan anvendes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

  Før folk shopper billige pyntebark online i en e-handler burde de på en vis måde betragte webshoppens handelsvilkår, dog er det mange gange et omfattende arbejde, særligt med de store byggecentre som 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix.

  Alternativet kunne måske være at se om internet butikken er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det er et tegn på at online webshoppen lever op til de opstillede regler, udover at shoppen lejlighedsvis gennemses af fagfolk som har ekspertise inden for lovene på området.

  Desuden giver det dig genvej til at blive assisteret, for så vidt du forvoldes problemer med din bestilling af pyntebark. Yderligere anbefaler vi at kunden er klar over de mest essentielle bestemmelser der gælder for bestillingen af pyntebark online, for eksempel den returpolitik online forhandleren har.

  I den sammenhæng er det tillige essesentielt, at man når som helst bevarer sin ordremail, så man fremadrettet vil kunne vidne om sit køb af pyntebark, uafhængig af om man har købt ved Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen eller 10-4.

  Niels Pedersen gav 5 stjerner

  Alt var perfekt.

  Christian Larsen gav 4 stjerner

  Bestilte online

  Niels gav 5 stjerner

  Det fungerer jo bare

  Jørgen gav 5 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  9 gode råd til online indkøb
  1Forinden nogen bestiller billige pyntebark på en forhandler på nettet burde man de facto se på shoppens vilkår, det er dog oftest ikke videre spændende. Desuden anbefaler vi at man er påpasselig med de primære betingelser der kan have betydning for bestillingen af billige pyntebark online, som fx hvilken returneringsret online forhandleren garanterer.
  2Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være virkelig afgørende om du absolut skal bruge varerne om kort tid, og i det øjemed er det ret relevant at vi tjekker leveringstidspunktet på pyntebark. Mange e-forhandlere giver billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varer, som trods alt stiller krav om at ordren placeres inden et givent klokkeslæt.
  3Trustpilot fører til stort set anstændige løsninger til at iagttage diverse eksisterende køberes meninger og derfor slår vi et slag for, at du eksaminerer internet forretningens kritik inden du handler billige pyntebark online. Facebook bringer dig tilsvarende fuldkommen udmærkede metoder til at få et kig ind i internet selskabets popularitet.
  4Det er efterhånden ret ligetil for enhver at finde de bedste priser online på billige pyntebark fra diverse internet forretninger, og derved præsterer de fleste forhandlere på nettet portofri fragt. Trods dette kan det stadigvæk være indbringende at analysere nogle enkelte internet butikker efter billige priser før du placerer ordren, så man er skudsikker på at opnå den bedste pris.
  5En stor portion internet forhandlere frembyder nu om stunder flere billige leveringsmåder til pyntebark. Den mest benyttede er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente de bestilte produkter når du har tid. Leveringstypen er nemlig i høj grad enkel, samt mange gange tillige den billigste fragtmetode.
  6Vi går generelt ind for at se om webshoppen er medlem af e-mærket, hvilket kan være et tegn på at e-forretningen efterfølger den officielle danske lovgivning, og at online forretningen undertiden kigges til af jurister som forstår reglerne. Forinden folk shopper billige pyntebark på en shop på nettet kan man altid tyde e-shoppens forretningsbetingelser.
  7Enkelte webbutikker tilbyder fri fragt på pyntebark, men undertiden er det forbeholdt når du bestiller for en fastsat sum. Alternativt skal du snuppe den mest betalelige leveringsløsning, der gerne vil være at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til en pakkeshop. Løsningen er i regelen også usædvanlig smart. Den billigste løsning kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne.
  8Den billigste leveringsmetode er dog at du selv henter produkterne, hvilket dog står og falder med at du befinder dig i kort afstand af internet butikkens tilholdssted. Den leveringsløsning er naturligvis super betydningsfuld hvis man har brug for pyntebark om et øjeblik. Alternativt så lover nogle enkelte internet firmaer billig fragt, men tit er det forudsat at man bestiller for en bestemt sum.
  9Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omfattet af et regulativ, hvilket beskytter os overfor uærlige forretninger på nettet. Som et alternativ bør du drage fordel af en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du higer efter at afdrage betalingen i flere bidder.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk