Maabjerg

Pudsemørtel pristjek

Er du på udkig efter pudsemørtel? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 250 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 250 kg for kun 964 kr. Det er 43 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 250 kg pudsemørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
964 kr.Poser med 25 kgKøb
998 kr.Poser med 25 kgKøb
999 kr.Poser med 25 kgKøb
1.060 kr.Poser med 18 kgKøb
1.098 kr.Poser med 25 kgKøb
1.142 kr.Poser med 25 kgKøb
1.225 kr.Poser med 25 kgKøb
1.378 kr.Poser med 25 kgKøb
1.680 kr.Poser med 25 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 250 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til kældervæg til kælder til udendørs til indendørs

Varianter: bland selv hydraulisk færdigblandet farvet hjemmelavet vandtæt tør

Mængder: 500 liter 15 kg 1 m3 500 kg 15 kg 800 kg 10 kg 1 kubikmeter 20 kg 1000 kg 25 kg 25 kg 1 ton

Levering: løst leveret afhentning vognlæs i løs vægt i bigbag i poser trailer i sække hent selv

Brands: Scan Skalflex Lip Igelsø Weber Raw

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder tilbyder et enormt produktsortiment, hvorimod øvrige har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover bare pudsemørtel.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer med det samme eller blot har lyst til at undvære leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente materialerne på egen hånd. Dette er navnligt en mulighed hos de kendte byggekæder.
Du vil finde variationer i priserne på billige pudsemørtel fra byggemarked til byggemarked. Nogle har fokus på lave priser, imens nogle har fokus på kompetent sparring. Du må afveje hvad du vurderer er vigtigst.
For mange er et byggeprojekt lig med en masse spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at handle hos en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring pudsemørtel.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør du kende firmaets betingelser.
Det er selvsagt meget afgørende at undersøge, om det produkt du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede butikker, hvilket bidrager til øget sikkerhed til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggekæder har butikker i nærheden af dig selv, og hermed har kunderne adgang til at handle online og hente materialerne på eget initiativ. Takket være dette har man chancen for at slippe for leveringsgebyret, og ovenikøbet have varerne straks.
De udbredte byggecentre køber varer fra en lang række forskellige leverandører, og hermed kan du handle fra et bredt sortiment af pudsemørtel online.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som sælger få produkter er små virksomheder, som tit er danske, gerne endda fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe idet du køber pudsemørtel online på deres side.
Diverse nicheforhandlere styrer selv produktionen af de varer som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online kan du få en billigere pris.
Størsteparten af webshops som sælger få produkter har en dyb forståelse for deres produkter, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Derigennem formår de at yde mere anvendelig sparring fra folk som er specialister i lige præcis pudsemørtel.
De 10 største byggemarkeder

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 personer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 personer i kædens 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

pudsemørtel bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 ansatte i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus satser på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af flere end 100 medarbejdere i firmaets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

pudsemørtel jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 ansatte i kædens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af over 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 kollegaer i forretningens 9 butikker. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

pudsemørtel silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

pudsemørtel harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 personer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for over 500 kollegaer i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du må unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj bl.a. sko og hjelm som hjælp mod potentielle uheld. Det er smart med fokus på dit velbefindende i arbejdet, navnlig hvis du ikke har professionel assistance.
2Der viser sig stort set altid uforudsigelige hovedpiner i forbindelse med krævende projekter, og ergo vurderes det værdifuldt at man har afsat passende tid i køreplanen, så man kan føle sig afslappet omkring at man når det til siden.
3Det vil vise sig essentielt at du har de påkrævede materialer parat forud for at du går til værks med din byggeproces. Du vil med fordel kunne nedskrive en hurtig indkøbsseddel indeholdende alt du har brug for, og dernæst gennemgå oversigten, med det formål at du føler dig tryg ved at du har styr på det.
4Det kan overvejes at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, ikke mindst såfremt det er større byggeprojekter. Omfattende ombygninger stiller krav om flere personer. I øvrigt bør det blive bedre og sjovere at være flere om det.
5Det bør overvejes om projektet er et du kan klare selv, eller du hellere burde tilkøbe assistance fra en professionel til færdiggørelsen af arbejdet. Ifald du indhenter hjælp fra en professionel vil det typisk være en god idé at tage imod tilbud fra en håndfuld selskaber.
6Ved udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. På grund af dette må du tit se vejrudsigten i den tid der er op til byggeriets start, så du undgår at det med et brag starter med at stå ned i stænger bedst som du er gået i gang med det komplekse projekt.
7Man bør aldrig nogensinde gå ned på værktøj. Tit vil det vise sig af stor betydning at have værktøjet klar forinden du indleder arbejdet. I øvrigt må du huske at medregne de medfølgende omkostninger i det økonomiske overblik.
8Husk at du kan få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet forudsat at projektet gør en forskel for miljøet. Støtten beroer altså på at projektet har en positiv betydning for miljøet.
9Godt forarbejde bliver metoden til at lykkes med byggeriet. Du kunne overveje at forfatte en gennemarbejdet arbejdsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Vær skarp i udarbejdelsen af oversigten.
10Ofte vil det være fundamentalt at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du har kontrol over udgifterne. Det er behjælpeligt at kortlægge hver eneste udgift, og så indsamle eventuelle tilbud på dem enkeltvis.
11Forud for at du starter byggeriet kan det blive ultra centralt at være sikker på, at dit projekt ikke er i strid med loven. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde en række retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Du kan finde mange hjælpeartikler og videoer online som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube bringer dig ret så meget konstruktiv viden, i særlig grad såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
De højest ratede byggeshops
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som selvsagt er temmelig betryggende. Evalueringen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % har givet toprating, og blot 8 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket jo er fantastisk imponerende. Vurderingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % giver toprating, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ualmindeligt overlegent. Vurderingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er meget flot. Vurderingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken mulighed for fragt er bedst?

De fleste internet butikker foreslår i øjeblikket en hel del forskellige billige metoder til levering til pudsemørtel. En af de mest benyttede er nu om dage pakkeshoppen, som giver dig mulighed for at hente din nyindkøbte vare når du har lyst. Leveringsmetoden er jo yderst fleksibel, og tit derudover den prisbilligste leveringsløsning.

Du kan ligeledes vælge at vælge afsending til din lejlighed eller hus eller til adressen på dit arbejde. Fragtløsningen er gerne en tak mere bekostelig, men ligeledes rigtig hensigtsmæssig med pudsemørtel online. Den prisbilligste løsning til levering er uden tvivl at hente produkterne selv, som jo stiller krav om at du opholder dig med kort afstand til online forhandlerens byggecenter, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstiden på pudsemørtel er naturligvis virkelig aktuel såfremt du behøver produkterne lige om lidt, og derfor er det bestemt på sin plads at vi efterser leveringstidspunktet for pudsemørtel. Mange internet butikker – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter online, som imidlertid er afhængig af at der bestilles forinden et angivent tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer pakket inden personalet har fri.

Nogle enkelte webshops lover gratis fragt på pudsemørtel online, men for det meste er det kun gældende hvis man handler for en præcis sum. Desuden burde du tage den mest prisbevidste leveringsmetode, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere varerne til et udleveringssted.

Flere byggecentre giver klik-og-hent hvor du bestiller billig pudsemørtel hjemmefra men selv henter i butikken. For eksempel Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Silvan og XL-Byg. De frembyder bl.a. klik-og-hent på pudsemørtel i følgende byer:

Vallensbæk, Vejle, Taastrup, Vordingborg, Lillerød, Valby, Odder, Hvidovre, Ringsted, Herning, Gladsaxe, Viborg, Hobro, Randers, København, Nyborg, Esbjerg, Horsens, Frederikssund, Brabrand, Hørsholm, Køge, Værløse, Næstved, Herlev, Frederiksværk, Fredericia, Slagelse, Struer, Helsingør, Kokkedal, Charlottenlund, Svendborg, Ølstykke, Lyngby, Solrød Strand, Ikast, Roskilde, Højbjerg, Farum, Rudersdal, Silkeborg, Lystrup, Skanderborg, Haslev, Haderslev, Dragør, Albertslund, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Brønderslev, Gentofte, Aalborg, Nørresundby, Aabenraa, Rønne, Vanløse, Aarhus, Hedehusene, Søborg, Holbæk, Stenløse, Åbyhøj, Allerød, Brøndby, Brønshøj, Hedensted, Hillerød, Ishøj, Greve, Nærum, Jyllinge, Hjørring, Thisted, Frederikshavn, Tilst, Skive, Tårnby, Risskov, Ballerup, Varde, Kolding, Kalundborg, Rødovre, Middelfart, Odense, Holstebro, Birkerød, Korsør, Grenaa, Virum, Glostrup, Sønderborg, og Nakskov, .

Klik-og-hent for pudsemørtel er tilgængeligt i alle områder af landet: Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Bornholm).

Ses der på tallene fremstår det markant, at netshoppere ofte efterspørger for eksempel pudsemørtel tilbud og køb pudsemørtel. Man ser derudover typisk mennesker kigge efter fx pudsemørtel priser, pudsemørtel online samt billig pudsemørtel, plus de udbredte byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma og Davidsen.

Priser på pudsemørtel

Det er efterhånden meget let for internetbrugere at vurdere prisniveauet på billige pudsemørtel online hos forskellige internet shops, og med det motiv har mange internet shops været presset til at at nedbringe salgspriserne på pudsemørtel kolossalt, og ovenikøbet præstere fragt uden gebyr.

Til gengæld kan det stadigvæk vise sig udbytterigt at kontrollere nogle forskellige internet shops i Danmark efter tilbud på pudsemørtel online forinden du færdiggør din shopping, således at man er skudsikker på at indhente den billigste pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark og Bygma.

Man bør lige meget hvad være obs på, at hvis en online butik forhandler billige pudsemørtel online til en udsalgspris som anses for himmelråbende gunstig, kunne det mange gange være et faresignal om en falsk internet shop. Bestillinger med betalingskort er heldigvis dækket ind under en vedtægt, der redder dig som kunde imod fup e-firmaer.

Vi anbefaler generelt handler med kort eller mobilbetaling. Alternativt kan du overveje en afdragsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du foretrækker at afbetale beløbet til pudsemørtel over en længere periode. Det tilbydes ofte i nichefokuserede webshops, men ikke de velkendte byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Når man ser på søgedata står det markant, at folk jævnligt leder efter bl.a. pudsemørtel tilbud og pudsemørtel priser. Foruden dette ser vi ofte folk efterspørge eksempelvis pudsemørtel online, køb pudsemørtel og billig pudsemørtel.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 250 kg kg pudsemørtel er 964 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

God til prisen” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til udendørs til indendørs til kældervæg til kælder

Varianter: hjemmelavet farvet færdigblandet vandtæt hydraulisk tør bland selv

Mængder: 1 m3 25 kg 15 kg 500 kg 1000 kg 10 kg 1 kubikmeter 15 kg 1 ton 20 kg 25 kg 500 liter 800 kg

Levering: hent selv trailer vognlæs i poser afhentning i sække i løs vægt løst leveret i bigbag

Brands: Scan Skalflex Lip Igelsø Raw Weber

Undersøg tidligere kunders ratings

Trustpilot indebærer relativt gode chancer for at gennemrode flere forhenværende kunders ratings og derfor kan det være til hjælp, at du besigtiger e-firmaets bedømmelser forud for at du shopper billige pudsemørtel online.

Facebook frembyder lignende faktisk uafhængige genveje til at få en idé om internet forretningens kundetilfredshed. Foruden det ser vi endda internet varehuse som tilbyder folk at formulere en omtale af deres køb, hvilket lige så vel burde bruges til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Inden nogen køber billige pudsemørtel online i en e-butik bør man i og for sig gennemløbe e-shoppens forretningsvilkår, det er dog almindeligvis ikke særlig morsomt, specielt på de udbredte byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Silvan.

Et andet alternativ kunne være at granske om e-handlen er e-mærke tilsluttet, eftersom det er et billede på at e-forretningen føjer de gældende danske regler, samt at internet virksomheden løbende vurderes af eksperter der er inde i de gældende regler.

Desuden tilbydes du chance for support, når du bliver udsat for problemer som følge af dit køb af pudsemørtel. I øvrigt stiller vi forslag om at køberen er opmærksom på de mest vitale retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med købet af pudsemørtel online, fx hvilken byttepolitik virksomheden tilsikrer.

Derfor er det tillige afgørende, at man permanent gemmer sin ordrekvittering, så man til enhver tid vil kunne dokumentere sit køb af pudsemørtel, uanset om man handler hos Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan eller Jem og Fix.

Lars gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Morten gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Poul gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Karen Jørgensen gav 4 stjerner

Super hurtig levering

9 tips til internetshopping
1Fragtperioden er jo særligt vigtig i tilfælde af at du står og skal bruge dine nye produkter inden for få dage, så af den grund er det selvsagt centralt at vi kontrollerer den anslåede leveringsdato for pudsemørtel. En lang række internet butikker udlover billig dag-til-dag levering på de fleste produkter, men som trods alt påkræver at bestillingen anbringes før et angivent tidspunkt.
2Trustpilot præsterer nogenlunde fordelagtige løsninger til at inspicere ret mange eksisterende køberes anmeldelser og herved er det prisværdigt, at du bliver klogere på internet shoppens omtaler inden du handler billige pudsemørtel online. Facebook byder på tillige absolut solide metoder til at få kendskab til e-forhandlerens popularitet.
3De fleste e-butikker yder i øjeblikket en række forskellige billige former for levering til pudsemørtel. En af dem der er mest populær er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, så du selv kan hente dine nye produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er nemlig ultra let, samt typisk også den mest betalelige type af levering.
4Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af et lovbud, som passer på kunden overfor falske forhandlere på nettet. Alternativt bør du benytte et tilbud som fx ViaBill, hvis du hellere vil afdrage prisen over en periode.
5Det er virkelig hensigtsmæssigt for købere at søge sig frem til priser online på billige pudsemørtel på flere online shops, og af den grund yder de fleste internet webshops fragt uden beregning. Til gengæld kan det ikke desto mindre blive lønnende at analysere en række forhandlere på nettet efter rabat og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, således at du er sikret at få den laveste pris.
6Inden folk handler billige pudsemørtel på en shop kan man på en vis måde bese netshoppens betingelser, dog er det almindeligvis ikke særlig sjovt. Yderligere stiller vi forslag om at man er klar over de mest essentielle betingelser der influerer på handlen med billige pudsemørtel online, f.eks. den returret online forhandleren garanterer.
7Nogle enkelte internet butikker sikrer billig levering på pudsemørtel, men ofte er det betinget af at man shopper for en konkret pris. Alternativt skal man snuppe den billigste leveringsmanér, som ofte vil blive at få leveret bestillingen til et udleveringssted. Leveringsmetoden viser sig almindeligvis endda ret så ukompliceret. Den mest letkøbte leveringsmåde vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne.
8Den billigste metode til levering vil altid være at hente pakken selv, hvilket betinges af at du lever tæt på internet butikkens adresse. Den leveringsudgave er naturligvis rigtig essentiel hvis du skal bruge pudsemørtel med det samme. Alternativt så sikrer en række internet foretagender portofri fragt, men for det meste påkræves det at du aftager for et præcist beløb.
9Generelt tilråder vi at undersøge om internet selskabet er tilsluttet e-mærket, da det længe har været et tegn på at online forhandleren retter sig efter de danske retningslinjer, og at e-firmaet hyppigt overvåges af eksperter som er meget fortrolige bestemmelserne på området. Forud for at nogen bestiller billige pudsemørtel hos en forretning på nettet behøver de utvivlsomt skimme e-shoppens handelsaftale.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk