Maabjerg

Pottemuld pristjek

Er du på udkig efter pottemuld? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 900 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 900 liter for kun 1.031 kr. Det er 60 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 900 liter pottemuld inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.031 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.513 kr.Poser med 40 literKøb
1.649 kr.Sække med 900 literKøb
2.271 kr.Sække med 900 literKøb
2.299 kr.Poser med 18 literKøb
2.409 kr.Poser med 50 literKøb
2.426 kr.Poser med 35 literKøb
2.569 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 900 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til stueplanter til krydderurter til indendørs til kaktus til køkkenhave

Varianter: uden spagnum med spagnum økologisk

Mængder: 300 liter 3000 liter 1000 liter 1 m3 200 liter 50 liter 2000 liter 400 liter 80 liter 500 liter

Levering: i sække i bigbag i løs vægt løst leveret i poser afhentning vognlæs trailer hent selv

Brands: Danmuld GreenBio Plantorama Rema 1000 Park Kvickly Føtex Løvbjerg Champost Netto Pindstrup Fakta

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri forbundet med en masse spørgsmål. Dermed kan det overvejes at handle hos et online byggemarked, som kan give sparring omkring pottemuld.
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør man undersøge byggemarkedets regler.
Nogle byggecentre har et enormt sortiment, og andre fokuserer på en specifik varegruppe. Du kan tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, udover bare pottemuld.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at undersøge, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Når du skal bruge produkterne med det samme eller bare ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kunne du med fordel transportere varerne på eget initiativ. Dette er specielt et alternativ i de velkendte byggekæder.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige pottemuld fra webshop til webshop. En del har fokus på billige priser, og øvrige har fokus på kompetent rådgivning. Du må vide hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder har butikker i det meste af landet, og derigennem har du adgang til at købe online og køre byggematerialerne selv. Derved har man valget om at spare fragtgebyret, og tilmed hente produkterne på kortere tid.
De udbredte byggecentre køber produkter fra adskillige nichebutikker, og af den grund kan du shoppe fra et stort sortiment af pottemuld online.
De store byggekæder er folkekære og bekendte forretninger, hvilket bidrager til øget sikkerhed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online vil du få en lavere pris.
Hovedparten af små butikker er mindre firmaer, der oftest er dansk ejede, muligvis endda fra dit lokalområde. Disse bidrager du til når du bestiller pottemuld online på deres side.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche har en stor passion for de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Af den grund bør du få super nyttig hjælp fra folk med specialistviden i lige præcis pottemuld.
De 10 største byggemarkeder

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

pottemuld harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 mennesker i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag omkring 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 personer i de 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

pottemuld jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

pottemuld bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 kollegaer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 mennesker i forretningens 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

pottemuld silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 ansatte i deres 41 byggecentre. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Potentielt kan det blive vigtigt at du har de presserende byggematerialer handlet ind på forhånd inden du tager fat på byggeriet. Du kunne udarbejde en hurtig indkøbsliste med alle de ting som er nødvendige, og dernæst eftergå hvert enkelt punkt, således at du føler dig sikker på at du har husket alt.
2Inden du går i gang med dit byggeprojekt kan det være ekstremt fornuftigt at du sikrer dig, at byggeriet er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl vil der vise sig forskellige retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
3I mange tilfælde vil det være essentielt at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har styr på penge-delen af det. Det kan vise sig at være en fordel at tage noter til samtlige poster, og herefter nedskrive eventuelle tilbud på dem én og én.
4Det kan vise sig nødvendigt at få hjælp til projektet, i særdeleshed såfremt det er omfangsrige projekter. Store ting stiller krav om flere mennesker. Endvidere vil det blive mere effektivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
5Du kan hente støtte fra det offentlige til byggerier. Det gives i tilfælde hvor projektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at byggeprojektet har en positiv betydning for planeten.
6Ved projekter udenfor kan vind og vejr få en vigtig rolle. Derfor bør du tit kigge på vejrberetningerne i perioden for starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uventet går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du arbejder hårdt på dit avancerede byggeprojekt.
7Der er en hel række hjælpeartikler og videoer på internettet som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube yder assistance med ekstremt meget konstruktiv information, ikke mindst hvis man kigger i hele verden.
8Man skal aldrig undvære grej. Ofte kan det vise sig en fordel at du har grejet tilgængeligt når du påbegynder byggeriet. Desuden er det fordelagtigt at tage højde for de her udgifter i økonomien.
9Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du hellere skal tilkøbe professionel assistance til noget af byggeprocessen. Hvis du anskaffer assistance fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at søge en pris fra forskellige håndværkere.
10Du må på ingen måde se bort fra dit velbefindende, så glem ej beskyttelse bl.a. sikkerhedssko der beskytter dig mod eventuelle skader. Det er klogt at du har styr på sikkerheden i arbejdet, navnlig hvis du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
11Planlægning vil være vejen til at lykkes med dit arbejde. Du bør lave en effektiv agenda, som viser hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Vær realistisk når du nedskriver din dagsorden.
12Der præsenterer sig stort set altid uforudsigelige problemstillinger når det kommer til omfattende byggeprojekter, og herved vil det vise sig afgørende at man har afsat en del plads i køreplanen, med formålet om at man kan føle sig selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
De bedst anmeldte byggekæder
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er rigtig flot. Scoren grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver toprating, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ultra imponerende. Evalueringen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er virkelig overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ekstremt betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket altså er meget flot. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken form for fragt er bedst?

En stor portion online virksomheder foreslår nu mange forskellige billige leveringsmåder til pottemuld. En af favoritterne er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din pakke præcis når det passer dig. Muligheden er jo temmelig let gængelig, samt desuden tilmed den mest betalelige mulighed for levering.

Du kan lige så vel planlægge at få produkterne leveret til din bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Fragttypen bliver mange gange en kende mindre billig, men også særdeles overkommelig ved køb af pottemuld online. Den mest prisbevidste leveringsform er dog at hente varerne selv, hvilket forudsætter at du befinder dig lige ved e-forhandlerens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringshastigheden på pottemuld kan vise sig at være særdeles væsentlig forudsat du skal bruge dine nye produkter øjeblikkeligt, så af den grund er det aldeles afgørende at man studerer den estimerede leveringstid for pottemuld. En del byggeforretninger – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilbyder billig dag-til-dag levering på en masse varenumre online, men glem ikke at det beroer på at ordren aflægges forinden et konkret klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få varerne afsendt forud for at pakkemedarbejderne får fri.

En hel del forhandlere på nettet sikrer fragt uden betaling på pottemuld online, men i de fleste tilfælde kun ifald du indkøber for et bestemt beløb. Ellers skal du vælge den billigste leveringsmanér, der typisk vil blive at få leveret varerne til et afhentningssted.

Store netshops udlover klik-og-hent hvor du køber billig pottemuld online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Jem og Fix. Byggekæderne yder blandt andet klik-og-hent på pottemuld i følgende byer:

Randers, Virum, Helsingør, Rødovre, Ballerup, Vejle, Aabenraa, Dragør, Vanløse, Vallensbæk, Korsør, Gentofte, Nørresundby, Brabrand, Køge, Viborg, Varde, Frederikssund, Højbjerg, Charlottenlund, Haslev, Sønderborg, Rønne, Hedehusene, Hillerød, Greve, Birkerød, Glostrup, Kalundborg, Jyllinge, Haderslev, Stenløse, Skanderborg, Nykøbing Falster, Kokkedal, Slagelse, Rudersdal, Brønderslev, Frederiksværk, Holstebro, Ikast, Hørsholm, Odder, Brøndby, Kolding, Holbæk, Brønshøj, Lystrup, Gladsaxe, Søborg, Tilst, Taastrup, Vordingborg, Ishøj, Solrød Strand, Fredericia, Odense, Næstved, Albertslund, Hjørring, Middelfart, Frederiksberg, Aalborg, Struer, Hedensted, Esbjerg, Valby, Frederikshavn, Farum, Horsens, Allerød, Åbyhøj, Hvidovre, Ringsted, Herlev, København, Silkeborg, Nyborg, Herning, Tårnby, Thisted, Lyngby, Ølstykke, Nakskov, Risskov, Værløse, Aarhus, Lillerød, Hobro, Nærum, Skive, Roskilde, Svendborg, og Grenaa, .

Klik-og-hent af pottemuld er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Falster, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager, Vestsjælland), Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Når vi ser på søgedata bliver det klart, at internet shoppere som regel efterspørger for eksempel pottemuld tilbud og pottemuld priser. Man ser desuden som regel folk kigge efter fx pottemuld online, billig pottemuld samt køb pottemuld, foruden de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Silvan.

Få den bedste pris på pottemuld

Det er i dag temmelig nemt for alle at finde de laveste priser på billige pottemuld online hos flere internet shops, og til gengæld har flertallet af butikker på nettet fundet det uundgåeligt at nedskære prisniveauet på pottemuld en hel del, og i øvrigt byde på levering uden betaling.

Det kan dog trods alt vise sig profitabelt at udforske enkelte webshops efter rabatter og tilbud på pottemuld online før du gennemfører din bestilling, sådan at du er usvigeligt sikker på at opnå den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de store byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan, Jem og Fix og Davidsen.

Man skal blot ikke undervurdere, at hvis en internet webshop forhandler billige pottemuld online til salg for en pris der er ubegribelig billig, så kan det i nogle tilfælde være et faresignal om en falsk online webshop. Bestillinger med kort er dog indbefattet af en ordning, hvilket assisterer køberen overfor snydagtige online firmaer.

Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du anvende en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du gerne vil betale betalingen af pottemuld senere. Det fås ofte i niche netbutikker, men sjældent de velkendte byggecentre som fx 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen og XL-Byg.

Når vi kigger i tendenserne står det markant, at mennesker som regel efterspørger bl.a. pottemuld priser og pottemuld tilbud. Foruden dette oplever vi ofte netshoppere søge bl.a. billig pottemuld, køb pottemuld og pottemuld online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 900 liter kg pottemuld er 1031 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

Det var godt !” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til stueplanter til køkkenhave til kaktus til indendørs til krydderurter

Varianter: med spagnum uden spagnum økologisk

Mængder: 500 liter 1000 liter 300 liter 80 liter 400 liter 2000 liter 200 liter 1 m3 3000 liter 50 liter

Levering: i sække vognlæs løst leveret hent selv afhentning i bigbag trailer i løs vægt i poser

Brands: Netto Danmuld Rema 1000 Park Champost Pindstrup Fakta GreenBio Løvbjerg Plantorama Føtex Kvickly

Gennemsøg folks vurderinger

Trustpilot fører til visse passende løsninger til at gennemgå en lang række aktuelle køberes tanker og derfor tilrådes det, at du gennemsøger online virksomhedens bedømmelser inden du shopper billige pottemuld online.

Facebook genererer ydermere en lang række relevante metoder til at få indtryk af netshoppens pålidelighed. I øvrigt er der nogle online shops i Danmark som giver folk mulighed for at meddele en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket desuden burde drages fordel af til at vurdere kundernes tilfredshed.

Før nogen køber billige pottemuld online på en e-butik burde de i reglen tage stilling til e-shoppens handelsvilkår, men det er uden tvivl ikke særlig spændende, især ved de kendte byggecentre som Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark og 10-4.

Et andet forslag kunne måske være at se hvorvidt online firmaet er godkendt af e-mærket, grundet at det skulle være et kendetegn for at internet firmaet forstår de officielle danske regler, samt at internet firmaet fra tid til anden besøges af specialister der forstår reglerne.

Desuden giver det dig mulighed for opbakning, når du forvoldes problemstillinger i processen med dit køb af pottemuld. Tillige går vi ind for at kunden er oppe på mærkerne omkring de elementære forhold i forbindelse med købet af pottemuld online, som eksempelvis hvilken returneringsret e-butikken anvender.

Derfor er det tilmed essesentielt, at man stadig bibeholder ens ordremail, så man til enhver tid kan bevise købet af pottemuld, hvad end man handler hos Bygma, 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg eller Bauhaus.

Birthe Christiansen gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Marianne O gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

Jens gav 5 stjerner

Fremragende service

Susanne Jørgensen gav 4 stjerner

Bestilte online

9 gode råd til når du køber online
1Størstedelen af online forretninger frembyder nu flere billige fragtmetoder til pottemuld. Førstevalget hos mange er i dag at få sendt til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente din ordre på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er nemlig ekstremt let, samt mange gange endvidere den mest prisbevidste leveringstype.
2Den billigste leveringsmanér er uden tvivl at hente varerne selv, som dog afhænger af at du har bopæl i kort afstand af internet butikkens lager. Den leveringsmodel kan i nogle tilfælde være virkelig udslagsgivende i tilfælde af at du skal bruge pottemuld med det samme. Alternativt så garanterer nogle online firmaer gebyrfri levering, men undertiden kræves det at man handler for et konkret beløb.
3Trustpilot tilbyder relativt fine genveje til at beskue ret mange øvrige forbrugeres evalueringer og derfor stiller vi forslag om, at du kigger nærmere på webbutikkens kritik inden du shopper billige pottemuld online. Facebook genererer på samme måde forholdsvis passende løsninger til at få indsigt i internet forhandlerens pålidelighed.
4Det er meget praktisk for forbrugerne at sammenholde priser online på billige pottemuld fra diverse internet handler, og på grund af dette tilbyder flertallet af internet varehuse gebyrfri levering. Trods dette kan det trods alt blive nyttigt at besigtige en række online selskaber efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din handel, så du er velinformeret til at indhente den mindst kostelige pris.
5Indtil flere internet handler byder på levering uden beregning på pottemuld, men ofte kun hvis der shoppes for en bestemt sum. Derudover bør man overveje den mest betalelige leveringsløsning, som ofte er at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted. Leveringsmetoden er i regelen tillige meget fremkommelig. Den mest prisbevidste leveringsmulighed kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.
6Vi slår generelt et slag for at finde ud af om internet webshoppen er medlem af e-mærket, fordi det generelt er en tilkendegivelse af at e-firmaet forsvarer de gældende danske regler, samt at online shoppen tit kontrolleres af specialister som behersker lovene på området. Forud for at folk shopper billige pottemuld hos en online butik burde man de facto se på virksomhedens forretningsaftale.
7Leveringstiden er jo ret relevant om du absolut skal bruge din pakke øjeblikkeligt, og med det formål er det nemlig fornuftigt at du checker leveringstiden på pottemuld. Masser af online shops byder på billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens produkter, men som imidlertid står og falder med at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et nøjagtigt tidspunkt.
8Forud for at nogen handler billige pottemuld i en internet virksomhed bør de sådan set betragte forhandlerens handelsbetingelser, det er dog mange gange ikke specielt ophidsende. I øvrigt er det en hjælp at køber er obs på de mest betydningsfulde forhold der kan have indflydelse på købet af billige pottemuld online, f.eks. hvilken returneringsret forretningen tilsikrer.
9Vi tilråder handler med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er dækket ind under et reglement, der garanterer folk imod falske shops på nettet. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, når du gerne vil afdrage regningen over en længere periode.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk