Maabjerg

Planteskolejord pristjek

Er du på udkig efter planteskolejord? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter planteskolejord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 300 liter 80 liter 3000 liter 500 liter 200 liter 1 m3 1000 liter 2000 liter 400 liter 50 liter

Levering: hent selv løst leveret i sække trailer i løs vægt afhentning i bigbag vognlæs i poser

Brands: GreenBio Pindstrup Park Danmuld Champost

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder har et bredt produktsortiment, og øvrige har fokus på en bestemt varetype. Du bør vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover blot planteskolejord.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du læse forretningens handelsbetingelser.
For mange er et byggeprojekt lig med en hulens masse spørgsmål. Af den grund er det en fordel at shoppe hos en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring planteskolejord.
Det er absolut utrolig vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers må du kigge andetsteds.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot gerne vil undgå fragtgebyret, så kunne du med fordel fragte materialerne på eget initiativ. Det er især et alternativ i de velkendte byggecentre.
Der kan være forskel på prisen på billige planteskolejord fra netbutik til netbutik. Enkelte satser på de bedste priser, og nogle tilbyder en høj grad af service. Du må vurdere hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder findes nær dig, og af den grund har de fleste valget om at bestille online og køre varerne på egen hånd. I kraft af det har du chancen for at slippe for fragten, og tilmed skaffe varerne straks.
De store byggekæder samler varer fra mange producenter, og pga. det kan du bestille fra et bredt udvalg af planteskolejord online.
De store byggekæder er populære og almenkendte virksomheder, hvilket bidrager til øget troværdighed når du shopper online. Det er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på nettet står selv for produktion af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Når du køber direkte på nicheforretningerne online kan du forvente at få skarpere priser.
Diverse små butikker er mindre virksomheder, som tit har danske ejere, gerne endda lokalt fra dit område. Disse hjælper du når du handler planteskolejord online på deres hjemmeside.
Størstedelen af nicheforhandlere har en stor passion for de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. Følgelig er det forventeligt at du får super begavet sparring fra medarbejdere som er eksperter i netop planteskolejord.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
planteskolejord bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 personer i forretningens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 personer i de 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 mennesker i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

planteskolejord harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 personer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag mere end 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 mennesker i forretningens 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

planteskolejord jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 kollegaer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

planteskolejord silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 kollegaer i kædens 41 varehuse. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1For opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Af den grund bør du regelmæssigt se udsigten ift. vejret i tiden op til projektets start, så det forhåbentlig ikke ud af det blå begynder at stå ned i stænger absolut lige når du er startet på det avancerede projekt.
2Husk at gennemtænke om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du burde tilkøbe assistance fra en fagperson til delelementer af projektet. Forudsat at du fremskaffer hjælp fra en fagmand vil det oftest være en god idé at få priser fra flere selskaber.
3I god tid inden at du påbegynder byggeprojektet kan det være ganske fundamentalt med en forsikring om, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din boligtype kan der gælde begrænsende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Det er anbefalelsesværdigt at spørge om en hjælpende hånd til byggeprojektet, i særdeleshed når der er tale om større arbejdsopgaver. Store projekter gør krav på flere mennesker. Derudover må det være mere produktivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
5Det kan vise sig at være vigtigt at nedskrive en budgetoversigt for renoveringen, så man har styr på penge-delen af det. Det vil blive sundt at dokumentere alle udgifter, og bagefter finde frem til eventuelle tilbud på dem hver især.
6Det bliver at have noget at sige at du har de relevante byggematerialer parat på forhånd inden du tager fat på dit byggeprojekt. Du bør lave en overskuelig indkøbsseddel indeholdende alt det du får brug for, og så tjekke hver eneste ting, hvormed du føler dig sikker på at du har styr på det.
7Der viser sig utvivlsomt uventede vanskeligheder ved svære byggeprojekter, og følgelig er det meningsfuldt at man har afsat god tid i planen, således at man er overbevist om at nå det inden ens deadline.
8Du har mulighed for at få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man såfremt projektet gør en forskel for miljøet. Det er altså betinget af at ombygningen forbedrer planeten.
9Du bør på ingen måde fattes grej. Jævnligt kan det være klogt at du har udstyret tilgængeligt akkurat som du indleder dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at indkalkulere omkostningerne hertil i det økonomiske overblik.
10Du må ikke på noget tidspunkt negligere dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj herunder arbejdshjelm der sikrer dig overfor potentielle uheld. Det er afgørende at du har styr på dit eget helbred i byggeriet, ikke mindst når du ikke køber professionel hjælp.
11Der ligger en hel række hjælpeartikler og videoer via nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube bringer dig vældig meget udbytterig information, i særlig grad når man benytter den engelske version.
12Planlægning vedbliver at være nøglen til at lykkes med din byggeproces. Du må sammensætte en effektiv dagsorden, som beskriver hvilke opgaver der laves hvornår, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Vær skarp idet du laver planen.
Danskernes favorit byggeshops
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ret så overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er usædvanligt betryggende. Vurderingen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er absolut betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som naturligvis er fantastisk overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % giver bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

En stor portion forhandlere på nettet frembyder nu om stunder et stort udvalg af billige leveringsmetoder til planteskolejord. En der er meget anvendt er nu om dage pakkeshops, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er jo meget problemfri, samt i mange tilfælde tillige den billigste leveringsversion.

Du bør ydermere planlægge at få det leveret til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejde. Muligheden bliver i regelen lidt mere bekostelig, men lige så vel virkelig let gængelig med planteskolejord online. Den mest billige leveringsmåde kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, som jo kræver at du bor med kort afstand til webshoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringshastigheden på planteskolejord er jo yderst afgørende hvis vi skal bruge din ordre om et øjeblik, og af den grund er det øjensynligt fornuftigt at vi kontrollerer det anslåede leveringstidspunkt ved planteskolejord. Mange online outlets – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – giver løfte om billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende produkter online, men vær obs på at det er underforstået at bestillingen anbringes tidligere end et fastslået tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få varen på posthuset forinden de logistikansatte har fyraften.

En række online butikker tilbyder fri fragt på planteskolejord online, men i reglen er det påkrævet at man aftager for en konkret sum. Som alternativ kunne man foretrække den billigste leveringsudgave, som gerne vil være at få kørt din ordre til et udleveringssted.

De største netshops udlover klik-og-hent hvor du køber billig planteskolejord på nettet men afhenter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggecentrene frembyder eksempelvis klik-og-hent på planteskolejord i disse byer:

Birkerød, Taastrup, Slagelse, Herning, Randers, Frederiksværk, Kokkedal, Lystrup, Aarhus, Haderslev, Helsingør, Virum, Ishøj, Skive, Skanderborg, Odder, Horsens, Tilst, Allerød, Nyborg, Solrød Strand, Hjørring, Ringsted, Højbjerg, Albertslund, Sønderborg, Brønderslev, Brabrand, Haslev, Glostrup, Frederikssund, Hillerød, Thisted, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Tårnby, Ølstykke, Rudersdal, Nærum, Risskov, Farum, Aalborg, Værløse, Brøndby, København, Hørsholm, Struer, Middelfart, Søborg, Kolding, Grenaa, Frederikshavn, Hedehusene, Lillerød, Varde, Nørresundby, Rødovre, Gentofte, Frederiksberg, Ikast, Valby, Næstved, Rønne, Kalundborg, Jyllinge, Odense, Dragør, Vejle, Hobro, Nakskov, Aabenraa, Ballerup, Vallensbæk, Åbyhøj, Silkeborg, Køge, Hedensted, Roskilde, Fredericia, Vordingborg, Vanløse, Holbæk, Hvidovre, Stenløse, Charlottenlund, Korsør, Viborg, Brønshøj, Herlev, Esbjerg, Holstebro, Lyngby, Svendborg, og Greve, .

Afhentning for planteskolejord er en mulighed i samtlige regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn), Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark) og Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Østsjælland).

Når vi ser på tendenserne står det markant, at folk typisk efterspørger fx planteskolejord online og planteskolejord priser. Foruden dette ser man jævnligt mennesker efterspørge eksempelvis køb planteskolejord, planteskolejord tilbud og billig planteskolejord, foruden de udbredte byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Silvan.

Spar penge på planteskolejord

Det er særligt hensigtsmæssigt for folk at sammenholde priser på billige planteskolejord online i blandt diverse internet firmaer i Danmark, og derved har mange outlets på nettet fundet det uundgåeligt at mindske salgspriserne på planteskolejord betydeligt, og ovenikøbet præstere levering uden betaling.

Dog kan det ikke desto mindre blive rentabelt at sammenholde enkelte forhandlere på nettet efter tilbud på planteskolejord online forud for at du handler, så man ikke er i tvivl om at indhente den bedste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg.

Du bør lige meget hvad huske på, at ifald en netshop tilbyder billige planteskolejord online til en pris som virker besynderligt fordelagtig, så bør det i nogle tilfælde være et signal om en svindel online butik. Kortbestillinger er i hvert fald indbefattet af et lovbud, som værner folk imod snydagtige netbutikker.

Vi tilråder shopping med kort eller MobilePay. Som alternativ burde du anvende et tilbud som fx ViaBill, forudsat du gerne vil afdrage betalingen af planteskolejord over tid. Dette tilbydes som regel ved nichefokuserede webshops, men sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Silvan, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Ses der på data er det tydeligt, at internetbrugere tit efterspørger for eksempel planteskolejord online og billig planteskolejord. Man ser desuden ofte online shoppere kigge efter fx planteskolejord priser, planteskolejord tilbud samt køb planteskolejord.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg planteskolejord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

Meget hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Mængder: 80 liter 1 m3 300 liter 1000 liter 200 liter 400 liter 500 liter 50 liter 2000 liter 3000 liter

Levering: løst leveret i poser i løs vægt i bigbag afhentning hent selv trailer i sække vognlæs

Brands: Pindstrup GreenBio Park Danmuld Champost

Tjek folks anmeldelser

Trustpilot leverer en lang række solide muligheder for at gøre dig bekendt med ganske mange øvrige brugeres omtaler og derfor rekommanderer vi, at du undersøger online virksomhedens bedømmelser før du færdiggør din shopping med billige planteskolejord online.

Facebook byder på tillige nogenlunde hæderlige løsninger til at få indtryk af internet shoppens popularitet. Tilmed er der faktisk butikker på nettet som giver folk mulighed for at udforme en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket tillige burde bruges til at afveje kundetilfredsheden.

Forud for at nogen køber billige planteskolejord online i en butik burde de uden tvivl gennemlæse netshoppens forretningsaftale, men det er ofte en omfattende opgave, i særdeleshed med de velkendte byggecentre som XL-Byg, Bygma, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus.

Et alternativ kunne derfor være at se nærmere på hvorvidt online firmaet er e-mærket medlem, fordi det generelt er en indikation om at webbutikken imødekommer de danske retningslinjer, tillige med at webshoppen lejlighedsvis besigtiges af jurister som forstår bestemmelserne på området.

Desuden tilbydes du mulighed for hjælpende service, hvis du forvoldes dilemmaer med dit køb af planteskolejord. Endvidere er det smart at kunden er obs på de grundlæggende vedtægter der kan have indflydelse på bestillingen af planteskolejord online, fx hvilken returret online webshoppen benytter.

I relation til det er det virkelig vigtigt, at man altid sikrer sin ordrekvittering, således man når som helst vil kunne påvise sin bestilling af planteskolejord, uafhængig af om man køber fra Bauhaus, Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen eller Harald Nyborg.

Mads G gav 5 stjerner

Hurtig levering

Morten Madsen gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Karen gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Christian J gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

9 gode råd til internetshopping
1Størstedelen af e-butikker frembyder i dag et hav af forskellige billige leveringsløsninger til planteskolejord. En der er meget populær er lige nu at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv henter produkterne når der er mulighed for det. Leveringstypen er nemlig usædvanlig fremkommelig, samt endda ydermere den billigste leveringsform.
2Generelt foreslår vi at bemærke om e-forhandleren er e-mærket, som er en garanti for at online forhandleren efterlever de danske retningslinjer, foruden at e-forretningen løbende efterses af eksperter som kender vilkårene. Inden folk handler billige planteskolejord hos en shop kan man faktisk gennemse netbutikkens vilkår.
3Den billigste leveringsmetode er unægtelig selv at hente pakken, som desværre afhænger af at du har bopæl nær webshoppens tilholdssted. Den leveringsform er jo ualmindeligt vital hvis man har brug for planteskolejord lige om lidt. Alternativt så sikrer enkelte netshops fragt uden omkostninger, men ofte kun såfremt du shopper for en fastsat sum.
4Før folk bestiller billige planteskolejord i en shop kan de helt sikkert tage stilling til shoppens vilkår, men det er uden tvivl ikke særlig spændende. Foruden dette stiller vi forslag om at du er klar over de elementære forhold der har betydning for købet af billige planteskolejord online, som for eksempel hvilken byttepolitik e-forhandleren bruger.
5Trustpilot tilbyder dig forholdsvis gavnlige genveje til at bese forskellige aktuelle køberes synspunkter og af den grund går vi ind for, at du udforsker e-butikkens anmeldelser inden du handler billige planteskolejord online. Facebook frembyder derudover en del anstændige chancer for at få en idé om internet forhandlerens kundetilfredshed.
6Vi anbefaler generelt køb med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en lov, hvilket passer på køber imod fup firmaer på nettet. Alternativt burde du udnytte en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, når du higer efter at honorere regningen over flere uger.
7Det er super hensigtsmæssigt for købere at søge sig frem til priser online på billige planteskolejord i blandt diverse internet foretagender, og derfor garanterer de fleste online outlets portofri fragt. Til gengæld kan det alligevel vise sig lønnende at efterse nogle e-butikker efter tilbud før du færdiggør din shopping, så man er sikker på at få den bedste pris.
8Indtil flere shops på nettet tilbyder fragt uden omkostninger på planteskolejord, men for det meste kræves det at der indkøbes for et fastsat beløb. Derudover kunne du beslutte sig for den prisbilligste fragtløsning, som tit vil være at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop. Fragtløsningen bliver uheldigvis til gengæld super smertefri. Den mest billige type af levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne.
9Leveringstidspunktet kan vise sig at være ualmindeligt aktuel ifald du har behov for din ordre fluks, og med det formål er det ret så essentielt at vi ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt for planteskolejord. Adskillige outlets på nettet byder på billig 1 dags levering på utallige varer, men som imidlertid er forudsat at ordren indsendes før et nøjagtigt klokkeslæt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk