Maabjerg

Plantesække pristjek

Er du på udkig efter plantesække? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plantesække inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til kartofler til krukker til tomater til drivhus til højbede til havedam

Mængder: 400 liter 500 liter 1 m3 300 liter 200 liter 2000 liter 80 liter 50 liter 3000 liter 1000 liter

Levering: i bigbag i sække afhentning i poser vognlæs løst leveret i løs vægt trailer hent selv

Brands: Pindstrup Champost Meny Føtex Danmuld Park Netto Bilka Rema 1000 GreenBio

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre sælger et enormt produktsortiment, imens andre specialiserer sig i en bestemt varetype. Du kan gennemtænke om det er essentielt for dig at have mange varegrupper at vælge fra, foruden blot plantesække.
Du vil finde ulighed i priserne på billige plantesække hos de forskellige online byggekæder. Nogle har billige priser, og andre tilbyder faglig rådgivning. Du bør reflektere over hvad der er vigtigst for dig.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du køber online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør du tjekke firmaets regningslinjer.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at blive fri for fragten, så kunne du overveje at transportere varerne personligt. Det er i særdeleshed muligt hos de kendte byggekæder.
For mange er gør-det-selv projekter lig med mange spørgsmål. Derfor kan du med fordel vælge et online byggemarked, hvor du kan modtage gode råd til valg af plantesække.
Det er helt klart super afgørende at undersøge, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers bør du overveje at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder finder du i det meste af landet, og herigennem har kunderne chancen for at handle online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Derved kan du overveje at blive fri for leveringsgebyret, samt ovenikøbet hente varerne nu og her.
De store byggekæder er populære og velkendte butikker, som kan give øget sikkerhed når man skal handle online. Det vil nogle se fordele ved.
De gængse byggecentre forhandler produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og dermed kan du købe fra et bredt sortiment af plantesække online.

Nichewebshop

Flertallet af niche webshops producerer selv produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online får du en skarpere pris.
En masse nicheforretninger på nettet er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne sågar lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at bestille plantesække online på deres hjemmeside.
Diverse niche webshops er ekstraordinært passionerede omkring de varer de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Pga. dette kan du få super nyttig service fra folk som er eksperter i lige præcis plantesække.
De største byggecentre i Danmark

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

plantesække harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 medarbejdere i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

plantesække bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

plantesække jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 personer i forretningens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag mere end 500 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

plantesække silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i selskabets 41 varehuse. Silvan har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Forberedelse er metoden til succes med din byggeproces. Du bør sammensætte en velovervejet strategi, som viser hvilke opgaver der laves hvornår, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du sammensætter din plan.
2I mange tilfælde vil det være fundamentalt at udarbejde et regnskab for istandsættelsen, så man giver sig selv et overblik. Det kan blive sundt at nedskrive samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør finde frem til omkostningen ved dem enkeltvis.
3Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr stor betydning. Således bør du løbende undersøge vejrberetningerne i tiden op til dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke mod forventning begynder at regne når du lige er startet på det store projekt.
4Du skal på ingen måde negligere dit eget ve og vel, så husk påklædning herunder hjelm og sko der skåner dig med henblik på mulige ulykker. Det er uundværligt at have styr på sikkerheden i byggeprocessen, ikke mindst når du ikke skaffer professionel hjælp.
5Længe før du starter arbejdet kan det blive rimeligt meningsfuldt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Alt efter din boligtype kan der vise sig fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
6Det kan overvejes at søge hjælp til byggeprojektet, navnlig ift. store byggeopgaver. Flere ting behøver flere end en enkelt person. Derudover vil det blive mere effektivt og mere minderigt når man er flere om opgaven.
7Du finder endeløse hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube yder assistance med temmelig meget konstruktiv info, især ifald du kigger i hele verden.
8Der præsenterer sig typisk uventede udfordringer ved omfangsrige projekter, og derfor kan det vise sig væsentligt at der afsættes god nok tid i planen, som vil medvirke til at man kan være afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
9Det er muligt at indhente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det bliver givet forudsat at byggeriet gør en forskel for klimaet. Bidraget forudsætter med andre ord at byggeriet har positiv indfyldelse på miljøet.
10Potentielt kan det vise sig betydningsfuldt at du har de fornødne byggematerialer til disposition forud for at du begynder din byggeproces. Du vil med fordel kunne notere en simpel oversigt hvor der bør fremgå alt hvad du har brug for, og så efterse materialerne, således at du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
11Du burde måske overveje hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør sikre dig hjælp fra en ekspert til noget af projektet. Når du tager imod eksperthjælp er det en god idé at indhente tilbud fra flere foretagender.
12Du må ikke stå uden det nødvendige grej. I mange tilfælde kan det vise sig fundamentalt at du har udstyret ved hånden forinden du igangsætter byggeprocessen. Det er desuden godt at påregne de tilhørende omkostninger i det økonomiske overblik.
Danskernes foretrukne byggeshops
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er usædvanligt overlegent. Scoren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er usædvanligt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er virkelig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er yderst flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er hamrende flot. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % giver den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

Mest stillede spørgsmål vedr. plantesække

 • Hvordan bruger man plantesække?
 • Hvilke plantesække er bedst?
 • Plantesække hvordan?
 • Hvordan virker plantesække?
 • Hvad kan man dyrke i plantesække?
 • Hvordan planter man i plantesække?
 • Hvordan bruges plantesække?
 • Plantesække?
 • Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

  En del e-forretninger tilbyder på nuværende tidspunkt flere billige løsninger til levering til plantesække. En af de mest almindelige er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine produkter når du har lyst. Denne er jo super let, samt mange gange endvidere den billigste mulighed for levering.

  Du kan ydermere udse dig at vælge afsending til din hjemmeadresse eller til dit arbejde. Denne bliver godt nok en tand mindre billig, men derudover super bekvem med plantesække online. Den mest letkøbte leveringsform er dog selv at hente produkterne, som dog kræver at du bor i nærheden af e-handlens byggecenter, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

  Fragtperioden på plantesække er naturligvis rigtig vital forudsat vi skal bruge produktet inden for få dage, og i det øjemed er det helt passende at vi ser nærmere på den forventede leveringstid for plantesække. En masse internet varehuse – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – garanterer billig dag-til-dag levering på mange af shoppens varer online, men som imidlertid beroer på at bestillingen anbringes forud for et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få pakken hen til fragtfirmaet forud for at pakkemedarbejderne holder fyraften.

  En hel del online outlets lover levering uden betaling på plantesække online, men tit kun såfremt man handler for et konkret beløb. Alternativt skal du overveje den mest betalelige fragtmetode, som tit er at få fragtmanden til at levere din bestilling til en pakkeshop.

  Mange webbutikker giver click-and-collect hvor du handler billig plantesække online men selv henter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Stark, Silvan, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus. De udlover eksempelvis afhentning af plantesække i disse områder:

  Brøndby, Fredericia, Farum, Tårnby, Søborg, Grenaa, Horsens, Lyngby, Sønderborg, Randers, Nærum, Værløse, Esbjerg, Birkerød, Thisted, Valby, Aarhus, Nyborg, Holstebro, Stenløse, Vordingborg, Åbyhøj, Herning, Slagelse, Viborg, Kolding, Aalborg, Nørresundby, Haderslev, Holbæk, Frederikssund, Struer, Hjørring, Gladsaxe, Ballerup, Albertslund, Risskov, Gentofte, Ikast, Frederikshavn, Virum, Brønderslev, Aabenraa, Vejle, Silkeborg, Hedensted, Kokkedal, Vallensbæk, Greve, Lystrup, Rønne, Næstved, Taastrup, Køge, Højbjerg, Nykøbing Falster, Hobro, Rudersdal, Allerød, Dragør, Roskilde, Skanderborg, Kalundborg, Lillerød, Vanløse, Varde, Middelfart, Jyllinge, Rødovre, Frederiksberg, Hvidovre, Hedehusene, Glostrup, Brabrand, Haslev, Ølstykke, Skive, Korsør, Ringsted, Hørsholm, Solrød Strand, Hillerød, Svendborg, Odense, Helsingør, Charlottenlund, Frederiksværk, Tilst, København, Brønshøj, Odder, Nakskov, Ishøj, og Herlev, .

  Afhentning af plantesække er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland, Falster), Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn).

  Ses der på statistikkerne bliver det tydeligt, at folk ofte søger efter fx plantesække tilbud og billig plantesække. Man ser desuden tit mennesker søge efter for eksempel plantesække online, køb plantesække samt plantesække priser, foruden de kendte byggekæder som Silvan, Davidsen, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

  Få den bedste pris på plantesække

  Det er jo efterhånden super ligetil for alle og enhver at sammenligne tilbud på billige plantesække online i blandt forskellige internet butikker i Danmark, og derfor har flertallet af internet forhandlere været tvunget til at formindske priserne på plantesække drastisk, og derudover sikre gebyrfri levering.

  Til gengæld kan det stadigvæk vise sig profitabelt at efterprøve enkelte e-shops efter tilbud og rabatter på plantesække online forinden du køber, således at man er tryg ved at indhente den bedste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggemarkeder som 10-4, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan.

  Man skal lige meget hvad være årvågen med, at i tilfælde af at en internet virksomhed afhænder billige plantesække online for en salgspris som virker overordentlig beskeden, så kan det tit være en indikator for en fup internet handler. Køb med betalingskort er i hvert fald omsluttet af Indsigelsesordningen, som sikrer dig som køber overfor uoprigtige internet handler.

  Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt burde du drage fordel af et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at finansiere betalingen af plantesække over en længere periode. Dette foreslåes normalt hos niche netbutikker, men sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og Stark.

  Når man ser på statistikkerne står det markant, at online shoppere typisk efterspørger for eksempel billig plantesække og plantesække priser. Man ser derudover ofte mennesker lede efter for eksempel køb plantesække, plantesække online samt plantesække tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plantesække er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Vi er meget tilfredse med hele…” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til drivhus til tomater til krukker til højbede til havedam til kartofler

  Mængder: 80 liter 500 liter 1000 liter 2000 liter 1 m3 300 liter 50 liter 200 liter 3000 liter 400 liter

  Levering: i sække trailer i poser i løs vægt i bigbag løst leveret afhentning vognlæs hent selv

  Brands: Netto GreenBio Park Meny Bilka Danmuld Rema 1000 Champost Føtex Pindstrup

  Gennemsøg tidligere kunders anbefalinger

  Trustpilot bringer dig faktisk fremragende genveje til at blive klogere på diverse eksisterende konsumenters kritik og af den grund er det en hjælp, at du kigger på internet virksomhedens kritik forinden du køber billige plantesække online.

  Facebook fremskaffer tillige faktisk uafhængige genveje til at få indsigt i e-forhandlerens kundefokus. I øvrigt er der endda online virksomheder hvor folk kan offentliggøre en omtale af virksomhedens service, hvilket tillige kan udnyttes til at fornemme kundetilfredsheden.

  Forud for at nogen handler billige plantesække online på en e-forretning bør de altid bese e-butikkens forretningsvilkår, det er dog tit ikke særlig sjovt, specielt på de gængse byggecentre som Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Davidsen.

  Et alternativt forslag kunne måske være at kontrollere om internet shoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det bør være en påvisning af at internet shoppen efterfølger de gældende danske regler, og at shoppen af og til besøges af eksperter der har meget erfaring med vilkårene.

  Desuden tilbydes du lejlighed til at få bistand, for så vidt du får udfordringer i forbindelse med din bestilling af plantesække. Ligeledes er det prisværdigt at køberen er opmærksom på de mest centrale reglementer der har betydning for bestillingen af plantesække online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed netshoppen tilsikrer.

  I den relation er det tillige essesentielt, at man stadig bibeholder ens kvittering, således man når som helst kan bevise købet af plantesække, ligegyldig om man handler hos 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg eller XL-Byg.

  Maria C gav 5 stjerner

  God til prisen

  Jørgen gav 4 stjerner

  Intet at sætte en finger på

  Tina gav 5 stjerner

  Hurtig levering og varen virkede fint.

  Ole gav 4 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  9 gode råd til din online shopping
  1Fragtperioden kan være super udslagsgivende når vi skal bruge dine nye varer om få sekunder, og herved er det relativt væsentligt at vi undersøger det anslåede leveringstidspunkt ved plantesække. Mange internet handler frembyder billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varenumre, men vær obs på at det nødvendiggør at bestillingen laves forinden et nøjagtigt tidspunkt.
  2En del online outlets tildeler på nuværende tidspunkt flere billige fragtmetoder til plantesække. En af de mest almindelige er i øjeblikket pakkeshoppen, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente pakken når du har lyst. Metoden er jo meget gnidningsløs, samt oftest ligeledes den billigste form for levering.
  3Nogle få online forretninger byder på levering uden betaling på plantesække, men typisk er det under betingelse af at der shoppes for en fastsat pris. I øvrigt må du foretrække den mest betalelige leveringsmodel, som mange gange vil blive at få bragt bestillingen til et afhentningssted. Den bliver mange gange på den anden side usædvanlig nem. Den mest prisbevidste fragtmetode vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv.
  4Trustpilot tilbyder dig fuldkommen pæne chancer for at gøre dig bekendt med ret mange forhenværende køberes bedømmelser og derfor kan det være til hjælp, at du tolker online virksomhedens anmeldelser forinden du køber billige plantesække online. Facebook resulterer i tillige en række fordelagtige genveje til at få indtryk af netshoppens pålidelighed.
  5Forinden folk bestiller billige plantesække i en e-butik burde man utvivlsomt studere netbutikkens handelsvilkår, men det er ofte ikke særlig sjovt. Endvidere støtter vi at man er vidende om de mest vitale reglementer der har indflydelse på bestillingen af billige plantesække online, til eksempel hvilken bytteret webshoppen lover.
  6Den billigste fragtløsning vil altid være selv at hente pakken, men det beroer på at du fysisk befinder dig lige ved internet firmaets adresse. Den leveringsmodel kan være vældig betydningsfuld ifald man mangler plantesække inden for få dage. Alternativt så yder visse online shops levering uden omkostninger, men i mange tilfælde er det betinget af at man shopper for en præcis sum.
  7Vi går generelt ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omsluttet af en anordning, hvilket bistår dig som kunde overfor bedrageriske online selskaber. Som et alternativ kan du bruge en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du vil honorere omkostningerne over et længere tidsrum.
  8Det er jo efterhånden temmelig smertefrit for forbrugerne at vurdere prisniveauet online på billige plantesække i blandt diverse internet handler, og derfor lover mange e-forretninger gebyrfri levering. Derfor kan det til hver en tid blive tiden værd at efterse en række internet shops i Danmark efter tilbud forinden du bestiller, sådan at du er skudsikker på at indhente den bedste pris.
  9Vi tilråder at kigge om online forretningen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det typisk er et signal om at internet shoppen understøtter gældende dansk lovgivning, foruden at den nu og da overværes af fagfolk som forstår de gældende regler. Forud for at nogen handler billige plantesække i en internet virksomhed burde de utvivlsomt studere dens handelsvilkår.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk