Maabjerg

Plantemuld pristjek

Er du på udkig efter plantemuld? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plantemuld inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 m3 50 liter 1000 liter 400 liter 80 liter 2000 liter 300 liter 200 liter 500 liter 3000 liter

Levering: hent selv trailer i poser i bigbag vognlæs afhentning i sække i løs vægt løst leveret

Brands: Park Pindstrup Champost Danmuld GreenBio

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du vil have byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at slippe for fragten, så kan du tænke over at køre byggematerialerne på eget initiativ. Det er først og fremmest en mulighed i de velkendte byggekæder.
Det er absolut super vigtigt at vide, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med talrige spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne købe fra et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få sparring omkring plantemuld.
Nogle byggekæder sælger et enormt sortiment af varer, og andre specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du kan overveje om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover blot plantemuld.
Du vil finde forskelle i priserne på billige plantemuld hos de forskellige online byggekæder. Enkelte vil have lave priser, hvorimod andre vil have faglig rådgivning. Du må tænke på hvad du foretrækker.
Du bør vide hvilke betingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Af den grund skal man kende byggeshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre findes i nærheden af dig selv, og hermed har flertallet mulighed for at bestille online og køre byggematerialerne selv. Som følge af det kan du overveje at spare fragtgebyret, samt tilmed have produkterne nu og her.
De velkendte byggemarkeder samler produkter fra mange forskellige producenter, og som følge af dette kan du shoppe fra et bredt sortiment af plantemuld online.
De store byggecentre er etablerede og landskendte forretninger, hvilket medvirker til øget troværdighed når man handler online. Det vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Majoriteten af online nichebutikker er eksperter i det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andet. Af den grund er det forventeligt at du får mere informativ assistance fra mennesker der er eksperter i netop plantemuld.
Alverdens nichebutikker er producenter af varerne der forhandles i de store byggecentre. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du få en billigere pris.
Diverse webshops som sælger få produkter er opstartsvirksomheder, der tit har danske ejere, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte idet du handler plantemuld online fra deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 ansatte i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

plantemuld bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag omkring 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

plantemuld jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 ansatte i de 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

plantemuld harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 medarbejdere i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af flere end 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

plantemuld silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 personer i kædens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Inden du går i gang med byggeriet kan det blive ret vigtigt med en forsikring om, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype vil der gælde fastsatte regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
2Ofte vil det være betydningsfuldt at lave et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man har et økonomisk overblik. Det må være sundt at beskrive samtlige poster, hvorefter man bør indsamle ens omkostning ved dem alle sammen.
3I visse tilfælde kan man hente et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man forudsat at projektet hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at byggeriet forbedrer miljøet.
4Du vil aldrig nogensinde undvære værktøj. Tit kan det være fordelagtigt at du har værktøjet klar inden du påbegynder arbejdet. Det er desuden godt at inkludere de her udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
5Der præsenterer sig stort set altid overraskende vanskeligheder når det kommer til svære projekter, og herved kan det være af stor betydning at der er afsat god nok plads i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man føler sig sikker på at have tid nok til det.
6Du bør nødig se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse som sikkerhedshjelm der sikrer dig mod eventuelle uheld. Det er vigtigt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, hovedsageligt hvis du ikke har assistance fra en professionel.
7Måske du burde tage til overvejelse om du magter at klare det hele selv, eller du med fordel kan sikre dig eksperthjælp til områder af byggeriet. Hvis du vil benytte assistance fra en fagmand er det lukrativt at modtage en pris fra forskellige virksomheder.
8Godt forarbejde vil altid være nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du kunne overveje at have en strømlinet handlingsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, samt en tilhørende kronologisk orden. Vær realistisk idet du udarbejder tidsplanen.
9Ved udendørs opgaver kan vejret få meget at sige. Derfor kan du tit holde øje med vejrforudsigelserne i tiden op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uden du havde set det komme begynder at vælte ned i samme sekund som du arbejder hårdt på dit komplekse projekt.
10Det vil vise sig afgørende at have samtlige byggematerialer klar til brug forinden du kaster dig over projektet. Du kan med fordel sammenfatte en simpel note hvoraf der fremgår alt det som er nødvendige, og som det næste gennemløbe punkterne, hvormed du føler dig tryg ved at alt er klar.
11Der ligger alle mulige former for vejledninger og videoer via nettet hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube er kilde til rigelig konstruktiv info, navnligt ifald du søger på engelsk.
12Det er oplagt at spørge om assistance til byggeprocessen, navnlig når det kommer til omfangsrige byggeprojekter. Flere ombygninger skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Desuden må det blive mere produktivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
Danskernes favorit byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er yderst beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % giver toprating, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er virkelig overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er enormt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % giver den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er fantastisk overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor hele 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er fantastisk imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken fragtmetode er bedst?

Temmelig mange online virksomheder tildeler i øjeblikket diverse billige leveringstyper til plantemuld. En der er meget almindelig er lige nu at få leveret til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente dine produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er nemlig meget ligetil, og oftest tilmed den billigste leveringstype.

Du kan alternativt prøve at få varerne bragt til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejde. Løsningen er oftest et hak mere omkostningsfuld, men ligeledes ualmindeligt ukompliceret for plantemuld online. Den mest letkøbte type af levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, som jo står og falder med at du befinder dig nærved online webshoppens byggecenter, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på plantemuld er naturligvis rigtig afgørende hvis du absolut skal bruge din ordre inden for få dage, så med det formål er det uden tvivl aktuelt at man dobbelttjekker den estimerede leveringstid på plantemuld. En række online varehuse – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – byder på billig 1 hverdags levering på en masse varenumre online, men vær påpasselig da det tager udgangspunkt i at ordren aflægges forinden et konkret tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få pakken afsendt før pakkepersonalet tager hjem.

Indtil flere e-forhandlere tilbyder gratis levering på plantemuld online, men i reglen er det så præmissen at man indkøber for en præcis sum. Desuden skulle man foretrække den prisbilligste leveringsversion, som mange gange vil være at få dem til at levere dine produkter til en pakkeshop.

En hel del kæder tilbyder click-and-collect hvor du køber billig plantemuld på nettet men afhenter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan og Stark. Byggekæderne foreslår for eksempel click-and-collect på plantemuld i følgende byer:

Brøndby, Jyllinge, Glostrup, Viborg, Charlottenlund, Struer, Dragør, Taastrup, Frederiksberg, Vallensbæk, Frederikssund, Næstved, Rudersdal, Nykøbing Falster, Værløse, Farum, Haslev, Kalundborg, Birkerød, Holbæk, Hillerød, Haderslev, Albertslund, Frederiksværk, Hedehusene, Højbjerg, Varde, Virum, Tårnby, Skive, Nørresundby, Slagelse, Brønderslev, Gladsaxe, Helsingør, Fredericia, Odder, Køge, Hedensted, Nakskov, Svendborg, København, Thisted, Herlev, Holstebro, Frederikshavn, Valby, Vanløse, Odense, Hobro, Brønshøj, Korsør, Brabrand, Gentofte, Esbjerg, Randers, Kokkedal, Aarhus, Hørsholm, Søborg, Risskov, Lystrup, Nærum, Aalborg, Vejle, Middelfart, Hjørring, Rødovre, Ringsted, Ballerup, Rønne, Tilst, Åbyhøj, Grenaa, Herning, Stenløse, Horsens, Solrød Strand, Greve, Allerød, Ishøj, Hvidovre, Lillerød, Skanderborg, Sønderborg, Roskilde, Aabenraa, Vordingborg, Nyborg, Kolding, Silkeborg, Ikast, Ølstykke, og Lyngby, .

Click-and-collect af plantemuld er en mulighed i samtlige dele af landet: Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland), Sjælland (Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Bornholm) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når der ses på søgedata fremstår det klart, at internet shoppere tit kigger efter for eksempel billig plantemuld og plantemuld online. Foruden dette ser vi typisk mennesker søge blandt andet plantemuld tilbud, køb plantemuld samt plantemuld priser, plus de udbredte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark og 10-4.

Gode tilbud på plantemuld

Det er efterhånden ultra smertefrit for købere at søge sig frem til tilbud på billige plantemuld online i blandt flere e-forhandlere, og følgelig har flertallet af outlets på nettet ikke kunne slippe for at tvinge prisniveauet på plantemuld en hel del, og ovenikøbet garantere gebyrfri levering.

Men det kan immervæk blive lønsomt at efterse nogle få netshops efter udsalg og tilbud på plantemuld online før du placerer ordren, så du er på den sikre side med at skaffe sig den mest betalelige pris. Se ikke bare hos de udbredte byggecentre som 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma og Davidsen.

Du må bare huske på, at i tilfælde af at en internet virksomhed afhænder billige plantemuld online til en udsalgspris der er mystisk billig, bør det for det meste være et kendetegn på en bedragerisk webbutik. Shopping med kort er imidlertid omfattet af en retningslinje, der hjælper kunden imod uoprigtige netshops.

Generelt foreslår vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du bruge en afbetalingsløsning som fx ViaBill, forudsat du tilstræber at afdrage regningen på plantemuld over flere uger. Dette tilbydes som regel ved specialiserede netshops, i modsætning til de udbredte byggecentre som for eksempel Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4 og Harald Nyborg.

Når man kigger i tallene fremstår det tydeligt, at online shoppere jævnligt efterspørger fx plantemuld tilbud og plantemuld online. Vi ser desuden typisk mennesker kigge efter blandt andet køb plantemuld, billig plantemuld samt plantemuld priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plantemuld er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Mængder: 50 liter 200 liter 3000 liter 80 liter 300 liter 500 liter 400 liter 1 m3 1000 liter 2000 liter

Levering: afhentning trailer i poser hent selv løst leveret i løs vægt vognlæs i sække i bigbag

Brands: GreenBio Champost Danmuld Pindstrup Park

Undersøg folks vurderinger

Trustpilot tilbyder relativt gode muligheder for at eftersøge diverse aktuelle forbrugeres opfattelser og af den grund kan det anbefales, at du betragter online forretningens ratings forinden du lægger din bestilling på billige plantemuld online.

Facebook fremskaffer på samme måde en række ærlige muligheder for at få en idé om online shoppens kundetilfredshed. I øvrigt ses mange e-butikker som gør det muligt at afgive en omtale af ordreforløbet, som ydermere må tages i brug til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen shopper billige plantemuld online i en e-handler kunne de helt sikkert bese webbutikkens vilkår, det er dog mange gange en tidskrævende opgave, særligt med de store byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Stark.

Alternativet er at kontrollere om e-butikken er støttet af e-mærket, da det burde være en påvisning af at e-firmaet anerkender de danske regler, samt at online shoppen jævnligt kigges til af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om de gældende love.

Dette er en god lejlighed til assistance, for så vidt du forvoldes problemer med dit køb af plantemuld. Desuden foreslår vi at du er på vagt for de vigtigste vedtægter der spiller ind i forbindelse med købet af plantemuld online, eksempelvis den returret netshoppen bruger.

På grund af dette er det desuden afgørende, at man permanent beholder ens købsbekræftelse, således man senere kan vidne om købet af plantemuld, uagtet om man shopper hos Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg eller Silvan.

Morten Knudsen gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Poul E gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Anne H gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Henrik gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

9 tips til køb på nettet
1Størstedelen af online varehuse tildeler nu et bredt udvalg af billige leveringstyper til plantemuld. En favorit er lige nu at få leveret til et afhentningssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente varerne når der er mulighed for det. Leveringsformen er altså super ligetil, og tit endvidere den billigste fragttype.
2Det er efterhånden ekstremt simpelt for os alle at analysere priser online på billige plantemuld hos flere internet webshops, og med det motiv lover de fleste e-forretninger levering uden omkostninger. Til gengæld kan det alligevel blive lukrativt at undersøge et par forskellige internet foretagender efter billige priser forinden du shopper, så du er skråsikker på at få fat i den laveste pris.
3Generelt tilråder vi at se nærmere på hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det skulle være en indikator for at netbutikken adlyder den officielle danske lovgivning, udover at internet webshoppen ofte tilses af specialister der har ekspertise inden for vilkårene på området. Inden nogen shopper billige plantemuld hos en e-forretning behøver man helt sikkert studere virksomhedens handelsbetingelser.
4Inden nogen shopper billige plantemuld på en online virksomhed bør de til hver en tid tyde e-shoppens handelsvilkår, dog er det undertiden et omfattende projekt. Herudover foreslåes det at du er obs på de grundlæggende retningslinjer der indvirker på bestillingen af billige plantemuld online, som for eksempel hvilken returpolitik e-forretningen anvender.
5Trustpilot giver dig sådan set fornemme chancer for at kigge på en række aktuelle brugeres omtaler og på grund af dette foreslåes det, at du verificerer e-firmaets anmeldelser før du køber billige plantemuld online. Facebook forærer dig for øvrigt ultra relevante genveje til at få indsigt i e-handlens kundetilfredshed.
6Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omsluttet af et lovbud, der assisterer køberen overfor fup internet virksomheder. Alternativt kunne du vælge en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, for så vidt du higer efter at afbetale betalingen i flere bidder.
7Visse e-forretninger i Danmark sikrer portofri levering på plantemuld, men undertiden kræver det at man køber for en konkret pris. Ellers skal du vælge den mest letkøbte type af levering, som i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at levere din ordre til et afhentningssted. Muligheden bliver en gang i mellem til gengæld virkelig smart. Den billigste fragttype er dog at hente pakken selv.
8Den mest betalelige leveringsmåde vil til enhver tid være selv at hente produkterne, hvilket beroer på at du fysisk befinder dig i kort afstand af e-forhandlerens adresse. Den løsning til levering er naturligvis yderst bestemmende når vi skal bruge plantemuld om få sekunder. Alternativt så præsterer nogle enkelte outlets på nettet levering uden omkostninger, men tit er det under betingelse af at der erhverves for en fastsat sum.
9Leveringstidspunktet er jo ret så essentiel om vi står og skal bruge din ordre fluks, og med det formål er det ganske klogt at du ser nærmere på den estimerede leveringsdato for plantemuld. Masser af internet firmaer giver løfte om billig dag-til-dag fragt på en række af deres varer, som alligevel er underforstået at transaktionen realiseres tidligere end et aftalt klokkeslæt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk