Maabjerg

Plantejord pristjek

Er du på udkig efter plantejord? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plantejord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til citrontræ til højbed til kaktus til buksbom

Mængder: 200 liter 1 m3 80 liter 500 liter 2000 liter 1000 liter 50 liter 400 liter 3000 liter 300 liter

Levering: vognlæs hent selv i sække afhentning trailer i løs vægt i bigbag i poser løst leveret

Brands: Park Pindstrup Danmuld GreenBio Champost

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder når du bestiller online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Af den grund skal man tjekke byggeshoppens regler.
Nogle byggemarkeder tilbyder et bredt sortiment af produkter, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du skal bestemme om det er essentielt for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, udover blot plantejord.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne shoppe hos et online byggemarked, hvor du tilbydes sparring omkring plantejord.
Det er selvsagt super relevant at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
Der findes forskelle i priserne på billige plantejord fra byggemarked til byggemarked. Nogle har fokus på lave priser, hvorimod andre har en høj grad af service. Du må tænke på hvad du vil prioritere.
Ifald du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller blot vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre produkterne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og almenkendte forretninger, som kan medvirke til øget sikkerhed til dig der shopper online. Det kan du se som positivt.
De velkendte byggekæder har butikker i nærheden af dig selv, og derfor har kunderne adgang til at bestille online og fragte materialerne personligt. Derfor kan du overveje at spare leveringsomkostningen, samt samtidig skaffe produkterne med det samme.
De gængse byggekæder udbyder produkter fra forskellige producenter, og hermed kan du købe fra et stort udvalg af plantejord online.

Nichewebshop

Flertallet af niche webshops er mindre virksomheder, der oftest er danske, eventuelt endda lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe når du bestiller plantejord online på deres side.
Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment har et indgående kendskab til deres online produktkategori, da de kun sælger disse produkter. Pga. dette kan du opleve en høj grad af begavet service fra folk med specialistviden i netop plantejord.
Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online kan du forvente at få en lavere pris.
De 10 største byggemarkeder

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

plantejord bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

plantejord jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 mennesker i selskabets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 medarbejdere i deres 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

plantejord harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

plantejord silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der kan findes mange forskellige guides og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube yder assistance med meget almennyttig info, ikke mindst forudsat at man bruger engelske søgeord.
2Godt forarbejde viser sig som vejen til at komme i mål med byggeriet. Du anbefales at lave en velovervejet køreplan, som fortæller hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp idet du nedskriver strategien.
3Forud for at du starter byggeprojektet er det usandsynligt betydningsfuldt at være sikker på, at projektet er lovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være diverse love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
4Det kan vise sig at være godt at sikre sig assistance til dele af projektet, i særdeleshed når det er store byggerier. Krævende ombygninger stiller krav om flere personer. Derudover bør det blive bedre og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
5Ofte vil det være fornuftigt at have lavet en budgetoversigt for byggeriet, så du har styr på penge-delen af det. Det bør blive en fordel at nedfærdige hver enkelt udgift, og bagefter dokumentere omkostningen ved dem enkeltvis.
6Du må på ingen måde gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke arbejdstøj såsom hoved- og fodbeklædning der beskytter dig overfor hændelige skader. Det er klogt med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, i særdeleshed såfremt du ikke har hjælp fra en fagperson.
7For byggeprojekter udenfor kan vejret få stor betydning. Derfor må du hyppigt undersøge vejrberetningerne i de dage der er op til byggeprocessen, så du slipper for at det mod forventning begynder at regne netop som du er gået i gang med dit komplicerede byggeprojekt.
8Husk at tænke over hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du i stedet for skal fremskaffe assistance fra en professionel til færdiggørelsen af projektet. Såfremt du får hjælp fra en fagmand vil det typisk være en god idé at hente priser fra flere firmaer.
9Det kan blive væsentligt at have alle byggematerialer klar før du indleder projektet. Du vil med fordel kunne sammensætte en punktforms oversigt som indeholder alt hvad der er nødvendige, og dernæst tjekke materialerne, hvormed du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
10Du kan indhente hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det får man i tilfælde af at renoveringen er klimavenligt. Det er altså afhængig af at byggeprojektet influerer positivt på miljøet.
11Du må aldrig nogensinde fattes udstyr. Tit kan det vise sig fundamentalt at du har værktøjet disponibelt forinden du iværksætter byggeprojektet. Det er desuden en fordel at tillægge disse omkostninger i byggeriets budget.
12Der kommer uden tvivl uforudsigelige vanskeligheder i tilfælde med større byggeprojekter, og ergo vil det være væsentligt at der er afsat god nok tid i agendaen, således at man er ubekymret om at nå i mål til tiden.
De bedst anmeldte byggeshops
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er utrolig godt arbejde. Karakteren er baseret på 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % giver den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som altså er fantastisk imponerende. Vurderingen grundlægges af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som jo er temmelig betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som klart er kolossalt betryggende. Scoren er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som altså er ultra overlegent. Ratingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken fragtform skal du vælge?

En hel del netbutikker i Danmark tildeler i øjeblikket et stort udvalg af billige fragtmetoder til plantejord. En af de mest populære er nu om dage levering til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente dine produkter når du har lyst. Den er nemlig usædvanlig smart, og mange gange ligeledes den mest betalelige leveringsmodel.

Du kunne omvendt forsøge at vælge at få leveret til din private bopæl eller til hvor du arbejder. Løsningen er til tider et hak mere pebret, men på den anden side usædvanlig fleksibel med plantejord online. Den mest prisbevidste fragtmulighed er uden tvivl at du selv henter ordren, men dette beroer på at du har bopæl nærved internet firmaets butikker, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på plantejord er jo vældig udslagsgivende forudsat vi skal bruge produkterne inden for få dage, så derfor er det rimelig essentielt at du ser den forventede leveringstid ved plantejord. En stor portion internet webshops – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – giver løfte om billig 1 hverdags levering på en række af deres produkter online, men husk at det er betinget af at ordren gennemføres før et givent tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet forinden medarbejderne får fri.

Nogle få internet butikker sikrer portofri levering på plantejord online, men i de fleste tilfælde påkræves det at der erhverves for en præcis sum. I øvrigt må man snuppe den billigste leveringsløsning, der typisk vil være at få fragtfirmaet til at levere dine varer til en pakkeshop.

Temmelig mange kæder giver klik-og-hent hvor du bestiller billig plantejord på nettet og selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix og Bygma. Byggecentrene foreslår bl.a. afhentning af plantejord i disse områder:

Højbjerg, Hedensted, Vordingborg, Vejle, Herning, Sønderborg, Nykøbing Falster, Brønshøj, Struer, Korsør, Kalundborg, Kolding, Haslev, Frederiksværk, Slagelse, København, Nærum, Allerød, Rødovre, Ølstykke, Svendborg, Skanderborg, Frederikssund, Horsens, Tårnby, Ringsted, Fredericia, Gladsaxe, Værløse, Virum, Solrød Strand, Jyllinge, Roskilde, Rønne, Hjørring, Kokkedal, Valby, Hørsholm, Holbæk, Køge, Farum, Middelfart, Charlottenlund, Odense, Aalborg, Greve, Stenløse, Taastrup, Aabenraa, Varde, Hobro, Hvidovre, Herlev, Frederikshavn, Lillerød, Brøndby, Vallensbæk, Tilst, Vanløse, Gentofte, Odder, Aarhus, Søborg, Frederiksberg, Hedehusene, Esbjerg, Viborg, Thisted, Risskov, Nakskov, Skive, Holstebro, Albertslund, Glostrup, Nørresundby, Ishøj, Rudersdal, Hillerød, Nyborg, Dragør, Brønderslev, Randers, Brabrand, Næstved, Birkerød, Ballerup, Silkeborg, Lyngby, Haderslev, Grenaa, Helsingør, Ikast, Lystrup, og Åbyhøj, .

Click-and-collect ift. plantejord er muligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Amager, Lolland, Hovedstaden, Sydsjælland), Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn).

Ved kig i tendenserne står det klart, at internetbrugere som regel leder efter eksempelvis plantejord online og plantejord priser. Vi ser desuden tit mennesker søge eksempelvis plantejord tilbud, billig plantejord samt køb plantejord, foruden de gængse byggekæder som Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4 og Jem og Fix.

Rabat på plantejord

Det er jo virkelig simpelt for os alle at prissammenligne på billige plantejord online fra forskellige internet selskaber, og af den grund har langt de fleste internet selskaber i Danmark ikke kunne lade være med at nedskære udsalgspriserne på plantejord drastisk, og endda yde portofri fragt.

Dog kan det imidlertid blive fordelagtigt at eftergå en række internet virksomheder i Danmark efter tilbud på plantejord online inden du placerer ordren, sådan at man er usvigeligt sikker på at opnå den mest attraktive pris. Se ikke kun hos de kendte byggekæder som Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Stark, Davidsen og XL-Byg.

Du må bare huske på, at ifald en internet virksomhed afsætter billige plantejord online til salg for en pris der kan virke grænseløst favorabel, burde det i nogle tilfælde være et bevis på en uægte internet webshop. Kortkøb er på den anden side en del af en bestemmelse, der dækker kunden imod uoprigtige e-butikker.

Vi tilråder shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du udnytte en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, såfremt du ser en fordel i at honorere regningen på plantejord over et længere tidsrum. Det tilbydes ofte i specialiserede webshops, men sjældent de velkendte byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

Når man kigger i tallene er det markant, at folk jævnligt kigger efter blandt andet plantejord online og billig plantejord. Derudover oplever man ofte online shoppere lede efter bl.a. køb plantejord, plantejord priser samt plantejord tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plantejord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

Alt var i orden” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til buksbom til kaktus til citrontræ til højbed

Mængder: 3000 liter 1 m3 1000 liter 2000 liter 500 liter 300 liter 200 liter 50 liter 400 liter 80 liter

Levering: vognlæs i sække i bigbag trailer i løs vægt løst leveret afhentning i poser hent selv

Brands: GreenBio Park Danmuld Pindstrup Champost

Tjek tidligere kunders meninger

Trustpilot resulterer i egentlig passende genveje til at gøre dig bekendt med en lang række aktuelle kunders ratings og derved støtter vi, at du gennemgår webshoppens bedømmelser før du lægger din bestilling på billige plantejord online.

Facebook fører til tillige nogle uafhængige metoder til at få indtryk af webbutikkens kundefokus. Herinde ser vi faktisk webshops hvor du kan publicere en omtale af virksomhedens service, hvilket også må udnyttes til vurdering af kundetilfredsheden.

Før folk køber billige plantejord online på en e-shop bør man når alt kommer til alt granske shoppens forretningsvilkår, det er dog gerne et omfattende arbejde, især hos de gængse byggecentre som 10-4, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg og Stark.

Et nemt alternativ kunne derfor være at undersøge hvorvidt e-butikken er e-mærke tilsluttet, fordi det generelt er en erklæring om at webbutikken føjer de gældende danske regler, samt at webbutikken hyppigt undersøges af fagfolk som mestrer de gældende vilkår.

Det er en rigtig god anledning til støtte, for så vidt du bliver udsat for dilemmaer i processen med dit indkøb af plantejord. Herudover foreslåes det at man er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde vedtægter der kan have indflydelse på købet af plantejord online, eksempelvis hvilken returneringsret internet butikken garanterer.

Her er det virkelig vigtigt, at man permanent gemmer sin kvitteringsmail, så man en anden gang vil kunne dokumentere bestillingen af plantejord, hvad end man har købt fra Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg eller 10-4.

Jesper Jørgensen gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Marianne G gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Lars R gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Lone Madsen gav 5 stjerner

Fremragende!

9 tips til køb på nettet
1Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Handler med kort er omfattet af et lovbud, hvilket dækker køber overfor snydagtige webshops. Som et alternativ kunne du drage fordel af et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, for så vidt du hellere vil afbetale pengene over et længere tidsrum.
2Trustpilot resulterer i fuldstændig fine chancer for at kontrollere en række øvrige forbrugeres anmeldelser og af den grund er det klogt, at du eksaminerer netbutikkens anmeldelser forud for at du køber billige plantejord online. Facebook præsterer lignende faktisk hæderlige metoder til at få indtryk af e-forretningens kundetilfredshed.
3Det er jo temmelig smertefrit for folk at finde de bedste tilbud online på billige plantejord hos diverse online firmaer, og til gengæld yder utallige online butikker gratis levering. Trods dette kan det ikke desto mindre blive profitabelt at sammenholde nogle forskellige shops på nettet efter udsalg og tilbud forud for at du bestiller, sådan at du er skudsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris.
4Nogle enkelte online firmaer tilbyder levering uden beregning på plantejord, men i mange tilfælde er det forudsat at man handler for en konkret sum. Derudover må du udse dig den mest prisbevidste leveringstype, hvilket i mange tilfælde er at få fragtmanden til at bringe din pakke til et udleveringssted. Fragttypen er oftest endda rigtig uproblematisk. Den mest prisbevidste form for levering vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv.
5Forud for at folk bestiller billige plantejord på en shop burde de uden tvivl læse shoppens betingelser, det er dog mange gange ikke særlig morsomt. Tilmed tilråder vi at kunden er på vagt for de vigtigste retningslinjer der influerer på bestillingen af billige plantejord online, fx den byttepolitik virksomheden tilbyder.
6Fragtperioden er jo meget afgørende såfremt du har brug for produkterne med det samme, så af den grund er det øjensynligt passende at du dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt for plantejord. Mange webbutikker stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på en hel del varenumre, men vær vagtsom da det er betinget af at ordren indsendes forinden et aftalt tidspunkt.
7Temmelig mange firmaer på nettet udlover i dag diverse billige muligheder for levering til plantejord. En der er meget anvendt er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente dine varer når det passer ind i din hverdag. Løsningen er jo usædvanlig bekvem, samt ofte desuden den mest prisbevidste leveringsmulighed.
8Vi går generelt ind for at granske hvorvidt e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, eftersom det er et bevis på at internet selskabet efterfølger de officielle regler, samt at online shoppen en gang i mellem ses til af fagmænd der har den nødvendige knowhow om de gældende love. Inden folk bestiller billige plantejord i en online shop behøver de for at være sikker overveje e-butikkens regler.
9Den prisbilligste metode til levering vil utvivlsomt være at hente ordren selv, men det afhænger af at du fysisk befinder dig nærved internet selskabets arbejdslager. Den leveringsmodel er selvfølgelig super relevant forudsat man absolut skal bruge plantejord om få sekunder. Alternativt så tilbyder en hel del butikker på nettet levering uden betaling, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at du indkøber for en fastsat pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk