Maabjerg

Plantegødning pristjek

Er du på udkig efter plantegødning? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plantegødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til stueplanter til akvarie planter

Varianter: indendørs organisk økologisk flydende

Mængder: 400 liter 200 liter 1 m3 2000 liter 3000 liter 50 liter 1000 liter 80 liter 500 liter 300 liter

Levering: i sække i bigbag i poser i løs vægt vognlæs løst leveret hent selv trailer afhentning

Brands: Subtral Tropica

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. Derfor kan du overveje at shoppe hos en netbutik, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring plantegødning.
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returnering. Du bør derfor kende forretningens handelsbetingelser.
Ifald du skal have byggematerialerne med det samme eller bare gerne vil undgå fragtgebyret, så kan du med fordel transportere materialerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt muligt hos de kendte byggekæder.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at undersøge, om de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ må du kigge hos de andre.
Flere byggecentre fremviser et enormt sortiment af produkter, og nogle er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør forholde dig til om det er vigtigt for dig at have mange typer af varer at vælge i mellem, udover bare plantegødning.
Der er forskel på prisniveauet på billige plantegødning fra byggecenter til byggecenter. Nogle vil have lave priser, imens nogle vil have kompetent sparring. Du skal gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder køber varer fra diverse nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et stort udvalg af plantegødning online.
De store byggecentre er etablerede og almenkendte butikker, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De gængse byggekæder er tilgængelige mange steder i landet, og takket være dette har man valget om at handle online og køre materialerne selv. Derved har du mulighed for at undgå leveringsgebyret, og tilmed have produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment har ekstremt meget forstand på de varer de sælger online, da de kun sælger disse varer. På grund af det bør du modtage ekstra konstruktiv assistance fra ansatte der er eksperter i lige præcis plantegødning.
Mange nichebutikker på internettet står selv for produktion af de produkterne der sælges fra større webshops. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online kan du forvente at få en billigere pris.
Diverse online nichebutikker er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, måske endda lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe når du bestiller plantegødning online fra deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 personer i de 104 butikker. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag over 1.000 mennesker i deres 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 kollegaer i de 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 personer i byggemarkedets 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

plantegødning jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 kollegaer i de 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

plantegødning silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 ansatte i deres 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 mennesker i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

plantegødning bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 personer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

plantegødning harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Godt forarbejde vil altid være vejen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du må sammensætte en struktureret agenda, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, og derudover en nummerorden. Husk at være skarp i udarbejdelsen af din dagsorden.
2Måske kan det blive at have noget at sige at have samtlige byggematerialer klar til brug forud for at du indleder byggeprocessen. Du kunne sammenfatte en punktforms note hvorpå der noteres alt der skal bruges, og bagefter gennemgå hvert eneste punkt, så du er overbevist om at du har det hele.
3I visse tilfælde kan man spørge om tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes såfremt byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at byggeprojektet gør en positiv forskel for klimaet.
4Du skal nødig undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj som fx sikkerhedssko der skåner dig imod hændelige ulykker. Det er smart at have styr på din sikkerhed i byggeriet, hovedsageligt når du ikke har professionel assistance.
5Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør hente hjælp fra en ekspert til afslutningen af det. Ifald du benytter hjælp fra en fagperson er der penge at spare ved at notere priser fra diverse selskaber.
6Det kan vise sig at være afgørende at udarbejde et regnskab for byggeprojektet, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan være fornuftigt at gennemgå hver enkelt udgift, hvorefter man kan undersøge ens købspris for dem én efter én.
7Du kan finde en hel del vejledninger og videoer online som kan inspirere dig. Specielt YouTube tilbyder enorme mængder gavnlig viden, navnligt ifald du kigger i hele verden.
8Det er en god idé at søge assistance til projektet, ikke mindst når det er store byggeopgaver. Enkelte opgaver behøver flere personer. Derudover vil det være mere effektivt og mere minderigt at være flere om det.
9For udendørs opgaver har vejret en afgørende rolle. Derfor bør du ofte kigge på vejrmeldingerne lige før byggeriets start, så det ikke ganske ubelejeligt starter med at piske ned når du lige arbejder hårdt på det komplicerede byggeprojekt.
10Længe før du går i gang med dit byggeprojekt kan det være vildt vigtigt at sikre sig, at projektet overholder loven. Alt efter hvordan du bor kan der være mange love omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
11Der viser sig som regel uforudsigelige vanskeligheder når det handler om avancerede opgaver, og på grund af det viser det sig afgørende at man afsætter betragtelig plads i køreplanen, som gør at man kan være afslappet omkring at man får det færdiggjort.
12Man skal ikke på noget tidspunkt fattes udstyr. Tit kan det vise sig erstatteligt at have udstyret parat når du iværksætter byggeriet. Glem ikke at påregne omkostningerne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
Danskernes favorit byggekæder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er kolossalt imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er yderst imponerende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er yderst flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % har givet toprating, og alene 8 % giver bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som jo er yderst imponerende. Karakteren er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er fantastisk beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsløsning er bedst?

En hel del e-forhandlere yder i vore dage en række forskellige billige fragttyper til plantegødning. En der er meget anvendt er lige nu at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente dine nye varer præcis når det passer dig. Fragtmetoden er altså ret så fleksibel, samt tit derudover den mest letkøbte fragtmulighed.

Du kunne på samme måde forsøge at få ordren sendt til din private bopæl eller til dit arbejdes adresse. Fragttypen viser sig for det meste en sjat mindre billig, men på den anden side ret så let med plantegødning online. Den billigste leveringsmåde vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv, men dette beroer på at du befinder dig nærved e-firmaets butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på plantegødning er selvfølgelig ualmindeligt betydningsfuld ifald man har behov for din ordre øjeblikkeligt, og herved er det selvsagt vigtigt at du besigtiger den forventede leveringstid på plantegødning. En række internet butikker – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens varenumre online, men som ikke desto mindre tager udgangspunkt i at ordren indsendes tidligere end et fastsat tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få varen sendt afsted inden lagerpersonalet holder fyraften.

Nogle få webshops byder på fragt uden gebyr på plantegødning online, men typisk kun når man aftager for et fastsat beløb. Som alternativ skulle du gribe den mest betalelige type af levering, hvilket typisk vil blive at få fragtmanden til at levere din ordre til en pakkeshop.

Adskillige byggemarkedskæder giver afhentning hvor man handler billig plantegødning online men afhenter i butikken. Fx 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Stark. Byggemarkederne tildeler for eksempel afhentning af plantegødning i disse områder:

Aabenraa, Lystrup, Sønderborg, Åbyhøj, Grenaa, Odense, Charlottenlund, Virum, Helsingør, Brabrand, Hørsholm, Jyllinge, Hjørring, Skanderborg, Hedehusene, Nærum, Thisted, Ølstykke, Frederikshavn, Vanløse, Solrød Strand, Herlev, Brøndby, Tilst, Stenløse, Silkeborg, Haslev, Roskilde, Birkerød, Højbjerg, Horsens, Slagelse, Hvidovre, Hedensted, Valby, Lyngby, Rudersdal, Ishøj, Kalundborg, Struer, Middelfart, Næstved, Svendborg, Rødovre, Vejle, Frederikssund, Holbæk, Lillerød, Hobro, Brønderslev, Nyborg, Farum, København, Korsør, Dragør, Odder, Tårnby, Fredericia, Kolding, Albertslund, Gentofte, Randers, Brønshøj, Herning, Gladsaxe, Frederiksværk, Viborg, Holstebro, Risskov, Ikast, Kokkedal, Nykøbing Falster, Hillerød, Esbjerg, Rønne, Ringsted, Frederiksberg, Greve, Nakskov, Allerød, Ballerup, Aarhus, Nørresundby, Skive, Taastrup, Køge, Vordingborg, Haderslev, Varde, Søborg, Værløse, Glostrup, Vallensbæk, og Aalborg, .

Afhentning ift. plantegødning er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland).

Når man ser på statistikkerne er det markant, at internet shoppere ofte søger efter eksempelvis plantegødning priser og plantegødning online. Derudover ser vi mange gange folk kigge efter blandt andet billig plantegødning, køb plantegødning og plantegødning tilbud, plus de gængse byggecentre som Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Priser på plantegødning

Det er jo efterhånden vældig enkelt for enhver at sammenholde priser på billige plantegødning online hos forskellige internet selskaber, og for det har masser af internet forretninger i Danmark ikke kunne slippe for at tvinge priserne på plantegødning enormt, og ydermere byde på fragt uden omkostninger.

Dog kan det til hver en tid være lønsomt at sammenholde nogle e-handler efter tilbud på plantegødning online inden du bestiller, således at du er skudsikker på at modtage den mest attraktive pris. Kig ikke bare på de udbredte byggekæder som XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og Silvan.

Man må trods alt ikke glemme, at hvis en shop på nettet afsætter billige plantegødning online til salg for en udsalgspris der kan ses som urealistisk beskeden, er det undertiden være et fingerpeg om en bedragerisk e-butik. Bestillinger med kort er heldigvis omsluttet af en bestemmelse, hvilket redder folk overfor uærlige internet outlets.

Generelt tilråder vi shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du drage fordel af en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at finansiere pengene til plantegødning over en længere periode. Dette fås normalt hos nichebutikker, men dog sjældent de kendte byggekæder som fx 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark og Harald Nyborg.

Når vi kigger i data står det klart, at internetbrugere som regel søger for eksempel køb plantegødning og billig plantegødning. Vi ser desuden mange gange folk efterspørge blandt andet plantegødning priser, plantegødning tilbud og plantegødning online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plantegødning er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

Hurtig levering godt gået” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til stueplanter til akvarie planter

Varianter: økologisk organisk indendørs flydende

Mængder: 2000 liter 3000 liter 50 liter 1000 liter 80 liter 1 m3 200 liter 400 liter 500 liter 300 liter

Levering: trailer løst leveret afhentning i poser hent selv vognlæs i sække i løs vægt i bigbag

Brands: Tropica Subtral

Analyser eksisterende kunders ratings

Trustpilot yder ret så fine løsninger til at tolke en hel del aktuelle brugeres opfattelser og derved tilrådes det, at du tolker online forretningens bedømmelser forinden du placerer din ordre på billige plantegødning online.

Facebook tilbyder dig for øvrigt ultra udmærkede chancer for at få indtryk af online webshoppens pålidelighed. Foruden det er der faktisk online outlets som tilbyder kunderne at udforme en kritik af ordreforløbet, som tilmed burde benyttes til afvejning af hvor glade kunderne er.

Før nogen handler billige plantegødning online i en butik burde man for at være på den sikre side løbe igennem shoppens handelsvilkår, dog er det mange gange ikke super interessant, især hos de store byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Stark.

En anden valgmulighed kunne måske være at kigge hvorvidt e-handlen er medlem af e-mærket, da det bør være en sikring om at e-shoppen opretholder de officielle danske regler, samt at internet shoppen ofte kontrolleres af fagfolk som er meget fortrolige de gældende bestemmelser.

Dette er en god genvej til en håndsrækning, såfremt du møder problemer ved dit køb af plantegødning. Derudover stiller vi forslag om at du er oppe på mærkerne omkring de fundamentale forhold der kan have betydning for købet af plantegødning online, for eksempel hvilken ombytningsret internet firmaet anvender.

På grund af dette er det ligeledes afgørende, at man stadigvæk sikrer sin faktura, således man når som helst kan bekræfte sin bestilling af plantegødning, uanset om man shopper hos Bygma, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 eller Jem og Fix.

Jan Kristensen gav 5 stjerner

Rigtig god service

Hanne Andersen gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

Kim C gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Peter Knudsen gav 5 stjerner

Fremragende service.

9 gode råd til køb på nettet
1Fragtperioden kan være vældig bestemmende om vi absolut skal bruge din pakke med det samme, så af den grund er det særdeles aktuelt at vi besigtiger det forventede leveringstidspunkt for plantegødning. De fleste online selskaber garanterer billig 1 dags levering på deres favorit varenumre, men som imidlertid regnes ud fra at transaktionen realiseres tidligere end et fast tidspunkt.
2En del online forretninger frembyder i øjeblikket flere billige muligheder for levering til plantegødning. En af dem der er mest populær er p.t. at få leveret til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente din ordre når du har mulighed for det. Fragtformen er jo ekstremt let gængelig, samt ofte også den prisbilligste fragtmulighed.
3Den prisbilligste leveringsform vil til enhver tid være at hente ordren selv, men dette betinges af at du befinder dig i kort afstand af online forretningens lager. Den leveringsudgave er jo yderst afgørende når du har brug for plantegødning lige om lidt. Alternativt så lover nogle internet foretagender fragt uden betaling, men undertiden er det påkrævet at du aftager for et præcist beløb.
4Det har vist sig at være usædvanlig let for enhver at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige plantegødning på tværs af online outlets, og derfor yder en lang række online butikker fragt uden gebyr. Det kan stadigvæk blive gavnligt at kigge forbi nogle e-firmaer efter tilbud forinden du handler, sådan at du er sikker på at opnå den mest betalelige pris.
5Forinden nogen køber billige plantegødning i en internet forhandler behøver man på en vis måde læse e-shoppens handelsvilkår, det er dog bare ikke særlig interessant. Tilmed er det smart at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde forhold der har indvirkning på bestillingen af billige plantegødning online, fx hvilken ombytningsret internet virksomheden tilbyder.
6Vi går generelt ind for at kigge om e-butikken er e-mærke tilsluttet, eftersom det generelt er en antydning af at internet butikken efterlever gældende dansk lovgivning, samt at internet forhandleren tit føres tilsyn med af fagfolk der kender til bestemmelserne på området. Forinden nogen bestiller billige plantegødning i en forretning på nettet kan man i princippet få overblik over virksomhedens forretningsaftale.
7Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Kortbestillinger er dækket ind under en vedtægt, der assisterer dig imod uærlige e-forretninger. Som alternativ kunne du benytte en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at finansiere regningen over en længere periode.
8Trustpilot frembringer adskillige nyttige genveje til at studere ret mange forhenværende konsumenters evalueringer og på grund af dette anbefaler vi, at du analyserer online shoppens omtaler forinden du køber billige plantegødning online. Facebook tilbyder desuden ret hensigtsmæssige chancer for at få indsigt i internet forretningens troværdighed.
9Enkelte shops på nettet garanterer gratis levering på plantegødning, men tit kun såfremt du shopper for et bestemt beløb. Derudover bør man tage den billigste leveringsmulighed, som oftest vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til en pakkeshop. Fragttypen viser sig til tider desuden meget bekvem. Den mindst kostelige fragtform er unægtelig at hente pakken selv.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk