Maabjerg

Plænedress pristjek

Er du på udkig efter plænedress? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plænedress inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 2000 liter 400 liter 1 m3 1000 liter 300 liter 3000 liter 50 liter 80 liter 200 liter 500 liter

Levering: i sække hent selv løst leveret vognlæs i poser i løs vægt afhentning trailer i bigbag

Brands: Danmuld Gardol Turfline Champost

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. På grund af det er det en fordel at handle hos et online byggecenter, som tilbyder sparring og vejledning omkring plænedress.
Det er helt klart utrolig vigtigt at se, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt bør du overveje at tjekke de andre.
Hvis du skal have produkterne hurtigt eller blot har lyst til at blive fri for fragtgebyret, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne selv. Det er specielt muligt ved de gængse byggekæder.
Flere byggecentre udbyder et stort udvalg, hvorimod nogle har fokus på en specifik type af vare. Du skal afveje om det er vigtigt for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, foruden blot plænedress.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige plænedress hos de forskellige online byggecentre. En del tilbyder gode priser, og andre vil have faglig sparring. Du må reflektere over hvad du vil prioritere.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med fx returnering. Af den grund bør du kende netbutikkens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og kendte butikker, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Dette kan du se positivt på.
De velkendte byggecentre er tilgængelige i det meste af landet, og hermed har de fleste adgang til at købe online og køre varerne personligt. Derfor kan man undvære fragtgebyret, og ovenikøbet skaffe produkterne nu og her.
De gængse byggekæder udbyder produkter fra alverdens nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et stort udvalg af plænedress online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche er mindre firmaer, der oftest har danske ejere, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse hjælper du når du køber plænedress online fra deres webshop.
Diverse nichefokuserede netbutikker producerer selv produkterne der sælges fra større webshops. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online er det muligt at få lavere priser.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har ekstra meget forstand på de produkter de sælger online, da de kun sælger disse varer. Herved vil du få super gavnlig sparring fra ansatte med specialistviden i lige præcis plænedress.
De største byggecentre i Danmark
plænedress jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 mennesker i deres 122 butikker. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

plænedress harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 ansatte i deres 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

plænedress silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 kollegaer i firmaets 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af cirka 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

plænedress bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 kollegaer i forretningens 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 ansatte i firmaets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du skal nødig forsømme dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning som fx sikkerhedshjelm der hjælper dig imod hændelige ulykker. Det er smart at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, specielt hvis du ikke får assistance fra en professionel.
2Du har adgang til en hel række artikler og videoer online som kan give dig inspiration. Især YouTube supporterer dig med utrolig meget konstruktiv viden, i særlig grad ifald du bruger engelske søgeord.
3Der kommer næsten altid uventede problemer ved avancerede byggeprojekter, og som følge heraf kan det være meningsfuldt at der afsættes en god portion plads i agendaen, som vil medvirke til at man kan være selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
4Husk at tænke over om projektet kan klares alene, eller du alternativt bør fremskaffe professionel hjælp til dele af byggeriet. Når du vil benytte hjælp fra en fagmand vil det normalt anbefales at notere prisoverslag fra en håndfuld entreprenører.
5Måske kan det blive betydningsfuldt at have de påkrævede bygningsmaterialer klar forud for at du indleder håndværket. Du vil med fordel kunne sammenfatte en hurtig indkøbsliste hvorpå der noteres det der bliver brug for, og derefter efterse hvert enkelt punkt, med det formål at du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
6Det er oplagt at sikre sig hjælp til dele af projektet, specielt i tilfælde af væsentlige byggerier. Flere ombygninger gør krav på flere mennesker. Derudover bør det være mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
7Før du indleder byggeriet kan det være vildt fundamentalt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig forskellige love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
8Det kan vise sig at være fornuftigt at nedskrive en budgetoversigt for istandsættelsen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det må være en fordel at nedskrive hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan finde frem til beløbet for dem én efter én.
9Du vil aldrig fattes grej. Jævnligt kan det være af stor betydning at du har grejet ved hånden forinden du tager fat på arbejdet. Det er i øvrigt vigtigt at medtage disse udgiftsposter i det økonomiske overblik.
10For udendørs projekter kan vind og vejr få en væsentlig rolle. Således må du tit holde øje med vejrberetningerne når du nærmer dig projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke mod forventning begynder at regne i samme sekund som du arbejder hårdt på dit vigtige byggeprojekt.
11Godt forarbejde vil altid være kilden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du må lave en velovervejet handlingsplan, som fortæller hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Vær skarp når du sammensætter din dagsorden.
12Nogle gange kan man spørge om økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det kan man få i tilfælde af at byggeprojektet hjælper miljøet. Støtten kræver dermed at ombygningen har en positiv betydning for planeten.
De højest ratede byggecentre
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er usædvanligt betryggende. Scoren er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er absolut godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er ualmindeligt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode er smartest?

Flere byggecentre tildeler til alt held en lang række forskellige billige former for fragt til plænedress. En af de mest almindelige er i vore dage levering til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter bestillingen lige når det passer dig. Denne er jo i høj grad problemfri, og desuden desuden den mest betalelige form for fragt.

Du kan lige så vel tænke over at få pakken bragt til din lejlighed eller hus eller til din arbejdsplads. Fragtmetoden er somme tider en anelse mindre billig, men samtidig ret så simpel for plænedress online. Den mest prisbevidste mulighed for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, men den mulighed forudsætter at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet shoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringshastigheden på plænedress er selvfølgelig særligt vital når vi har brug for varen fluks, så derfor er det relativt meningsfuldt at man studerer den forventede leveringstid ved plænedress. Adskillige internet firmaer – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige varer online, som imidlertid kræver at bestillingen indsendes forud for et besluttet klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få pakken sendt afsted før logistikpersonalet drager hjemad.

Enkelte internet virksomheder sikrer gebyrfri levering på plænedress online, men undertiden er det under betingelse af at der indkøbes for et bestemt beløb. Ellers skal man udse dig den prisbilligste mulighed for levering, der gerne vil blive at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til en pakkeshop.

De fleste webshops udlover klik-og-hent hvor man handler billig plænedress på nettet men selv henter i byggemarkedet. Fx Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan. De frembyder fx click-and-collect på plænedress i følgende byer:

Silkeborg, Ikast, Rudersdal, Taastrup, Grenaa, Rødovre, Vanløse, Horsens, Ballerup, Frederikshavn, Valby, Aabenraa, Middelfart, Hedensted, Herning, Stenløse, Haderslev, Birkerød, Køge, Frederiksberg, Brønshøj, Varde, Vallensbæk, Helsingør, Vejle, Skanderborg, Frederikssund, Frederiksværk, Holbæk, Solrød Strand, Vordingborg, Korsør, Hvidovre, Allerød, Risskov, Hjørring, Odder, Aalborg, Kokkedal, Hobro, Tilst, Nærum, Kolding, Næstved, Odense, Svendborg, Nykøbing Falster, Holstebro, Gladsaxe, Virum, Struer, Ølstykke, Brønderslev, Brabrand, København, Ishøj, Nakskov, Greve, Søborg, Hedehusene, Randers, Værløse, Albertslund, Glostrup, Lyngby, Roskilde, Sønderborg, Hørsholm, Rønne, Højbjerg, Slagelse, Viborg, Hillerød, Herlev, Brøndby, Thisted, Ringsted, Farum, Åbyhøj, Charlottenlund, Tårnby, Jyllinge, Gentofte, Aarhus, Nørresundby, Skive, Kalundborg, Lillerød, Fredericia, Nyborg, Dragør, Esbjerg, Lystrup, og Haslev, .

Click-and-collect for plænedress er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland, Amager, Midtsjælland, Sydsjælland).

Ved kig i tallene er det tydeligt, at internetbrugere ofte kigger efter bl.a. plænedress tilbud og plænedress online. Vi ser desuden typisk folk søge efter fx billig plænedress, køb plænedress samt plænedress priser, plus de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og 10-4.

Få den bedste pris på plænedress

Det er jo efterhånden usædvanlig ukompliceret for enhver at finde information om priser på billige plænedress online hos flere internet virksomheder, og på grund af dette har masser af online outlets været tvunget til at nedskære udsalgspriserne på plænedress betragteligt, og derudover tilbyde fragt uden betaling.

Trods dette kan det til hver en tid være rentabelt at checke nogle e-shops efter tilbud på plænedress online forinden du færdiggør din shopping, således at du er garanteret at antage den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og Stark.

Man må dog huske på, at såfremt en e-forhandler markedsfører billige plænedress online på tilbud til en salgspris der kan virke ufattelig god, kan det tit være et tegn på en fup netbutik. Køb med gængse betalingskort er på den anden side dækket ind under et reglement, der redder os overfor uoprigtige online webshops.

Vi anbefaler handler med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du overveje en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, såfremt du higer efter at afdrage omkostningerne til plænedress over et længere tidsrum. Det foreslåes normalt ved online nichebutikker, men sjældent de store byggekæder som fx 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Stark.

Ved indkig i tendenserne bliver det klart, at internet shoppere jævnligt søger bl.a. plænedress priser og plænedress tilbud. Derudover oplever vi typisk folk kigge efter blandt andet billig plænedress, plænedress online og køb plænedress.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plænedress er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

Super nem hjemmeside og hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Mængder: 3000 liter 400 liter 1000 liter 2000 liter 80 liter 300 liter 500 liter 50 liter 200 liter 1 m3

Levering: afhentning hent selv i bigbag vognlæs i sække løst leveret trailer i poser i løs vægt

Brands: Danmuld Turfline Gardol Champost

Tjek nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot genererer en række passende løsninger til at eksaminere en hel del tidligere kunders ratings og herved går vi ind for, at du eftersøger netbutikkens bedømmelser inden du bestiller billige plænedress online.

Facebook fremskaffer endvidere fuldt ud uafhængige muligheder for at få en idé om online webshoppens kundetilfredshed. Tilmed er der en del internet firmaer hvor man kan offentliggøre en kritik af deres købsoplevelse, hvilket desuden bør udnyttes til at bedømme kundernes tilfredshed.

Inden folk køber billige plænedress online i en butik kunne man sådan set gennemgå e-butikkens regler, det er dog i reglen ikke særlig morsomt, især på de udbredte byggecentre som XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Jem og Fix.

Et nemmere alternativ kan derfor være at bemærke om netbutikken er verificeret af e-mærket, fordi det længe har været en angivelse af at internet shoppen efterlever dansk lovgivning, udover at hjemmesiden løbende kigges til af eksperter som forstår de gældende love.

Derudover tilbydes du mulighed for support, når du bliver udsat for besvær i forbindelse med din handel med plænedress. Dertil er det klogt at kunden er sat ind i de mest vitale vilkår der kan have indvirkning på købet af plænedress online, fx den returret online forretningen tilbyder.

Her er det ydermere afgørende, at man altid sikrer sin ordrekvittering, så man i fremtiden kan eftervise sit køb af plænedress, uanset om man handler hos Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller 10-4.

Jens Jørgensen gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Charlotte gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

Poul C gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Hans gav 5 stjerner

God pris og alt ok

9 tips til indkøb via nettet
1Trustpilot genererer evigt fine løsninger til at gennemrode en lang række øvrige konsumenters bedømmelser og af den grund er det fornuftigt, at du gransker online forhandlerens anmeldelser forinden du handler billige plænedress online. Facebook resulterer i desuden en lang række passende genveje til at få et kig ind i online virksomhedens kundetilfredshed.
2Fragtperioden kan i nogle tilfælde være ultra afgørende i tilfælde af at du står og skal bruge varerne inden for få dage, så derfor er det altså klogt at man dobbelttjekker tidshorisonten for levering ved plænedress. En række online outlets lover billig dag-til-dag levering på de fleste produkter, men husk at det er påkrævet at ordren placeres før et nøjagtigt tidspunkt.
3Visse online shops yder fragt uden betaling på plænedress, men undertiden er det kun gældende hvis du handler for en konkret pris. Derudover skal man udvælge den mest billige mulighed for levering, der mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et udleveringssted. Denne er tit ydermere ekstremt praktisk. Den billigste leveringsform vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
4Vi slår generelt et slag for at efterse om e-forhandleren er medlem af e-mærket, siden det skulle være en forsikring om at e-forhandleren overholder de danske retningslinjer, og at online forhandleren undertiden overværes af sagkyndige der kender retningslinjerne. Forinden nogen handler billige plænedress hos en webshop bør de helt sikkert bese deres forretningsbetingelser.
5Flere e-handler tilbyder heldigvis en række forskellige billige leveringsmuligheder til plænedress. En af dem der er mest populær er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, fordi du dermed nemt kan hente bestillingen når du har mulighed for det. Fragtmetoden er jo ultra smart, og mange gange tillige den mest prisbevidste leveringsversion.
6Det er jo efterhånden temmelig enkelt for folk at søge information om priser online på billige plænedress i blandt forskellige internet outlets, og på grund af dette præsterer mange internet handler i Danmark levering uden beregning. Men det kan til hver en tid vise sig nyttigt at efterse nogle enkelte forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg inden du gennemfører dit køb, således at man er sikret at få fat i den billigste pris.
7Før folk handler billige plænedress på en internet forhandler kunne man til hver en tid skimme dens handelsbetingelser, men det er almindeligvis ikke specielt ophidsende. Foruden dette foreslåes det at kunden er klar over de mest relevante vilkår der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige plænedress online, for eksempel hvilken returpolitik netbutikken tilsikrer.
8Den billigste mulighed for fragt er dog at du selv henter pakken, som jo kræver at du lever lige ved online shoppens bopæl. Den slags levering kan være særligt aktuel ifald man har brug for plænedress straks. Alternativt så frembyder enkelte internet webshops gebyrfri levering, men i mange tilfælde afkræver det at der shoppes for et fastslået beløb.
9Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er inkluderet i en retningslinje, hvilket bistår køberen overfor fup butikker på nettet. Som et alternativ burde du udnytte et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at dække beløbet over en periode.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk