Maabjerg

Pinjebark pristjek

Er du på udkig efter pinjebark? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 2.500 liter for kun 2.803 kr. Det er 45 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.500 liter pinjebark inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.803 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.825 kr.Sække med 2.500 literKøb
3.246 kr.Sække med 2.500 literKøb
3.288 kr.Sække med 2.500 literKøb
3.874 kr.Poser med 50 literKøb
4.000 kr.Poser med 50 literKøb
4.005 kr.Poser med 60 literKøb
4.048 kr.Poser med 60 literKøb
4.998 kr.Poser med 70 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: som faldunderlag til fugle mod ukrudt til bede til roser til bøgehæk til udendørs til indendørs omkring træer til bede til stauder til hækken til varmeværker som brændsel til rygning som bunddække til grill til dyr til ridehus til dyr som gødning til hønsegård til hestefold til surbundsbed til indkørsel til ligusterhæk under hæk til legeplads til fjernvarme til gasgrill imod dræbersnegle som brændsel til haven til fyr til ridebane til rhododendron til planter til stokerfyr på skråning på frugttræer til fyring

Varianter: natur knust groft lys fint revet mørk frisk

Mængder: 2000 liter 80 liter 2500 liter 1000 liter 3000 liter 70 liter 60 liter 50 liter

Levering: vognlæs trailer hent selv afhentning i bigbag i poser i løs vægt i sække

Brands: Holmebo Jysk Pindstrup Billigblomst Plantorama Prima Plantetorvet Manstrup Champost Lidl Bilka GreenBio Park Douglas Junckers Verdo

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt forbundet med mange spørgsmål. Dermed kan du shoppe hos en netbutik, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af pinjebark.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gælder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man læse netbutikkens regler.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare har lyst til at spare fragten, så kan du overveje at hente produkterne på egen hånd. Det er navnligt en mulighed ved de kendte byggemarkeder.
Der kan være forskel på priserne på billige pinjebark hos de forskellige online byggecentre. Nogle har de bedste tilbud, hvorimod øvrige tilbyder kompetent rådgivning. Du må afveje hvad der betyder mest for dig.
Det er absolut super relevant at vide, om den vare du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
Nogle byggemarkeder præsterer et stort sortiment af produkter, og andre har fokus på en specifik varetype. Du bør tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover bare pinjebark.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede forretninger, som kan give øget sikkerhed når du shopper online. Det kan du se fordele ved.
De velkendte byggecentre tilbyder produkter fra mange forskellige leverandører, og derigennem kan du vælge fra et bredt sortiment af pinjebark online.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i hele landet, og pga. det har kunderne mulighed for at handle online og fragte byggematerialerne personligt. Derved har du valget om at undvære fragtomkostningen, samt endda skaffe varerne nu og her.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke webshops har ekstremt meget forstand på det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse varer. Ergo er det forventeligt at du får mere brugbar vejledning fra personale der er specialister i lige præcis pinjebark.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er opstartsfirmaer, som typisk drives i Danmark, muligvis endda lokalt fra dit område. Disse hjælper du ved at bestille pinjebark online hos dem.
Majoriteten af specialiserede netshops producerer selv de produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online kan du forvente at få en billig pris.
De største byggekæder i Danmark
pinjebark silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 kollegaer i firmaets 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 ansatte i deres 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

pinjebark harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag i nærheden af 100 medarbejdere i firmaets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af over 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 medarbejdere i de 104 butikker. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 medarbejdere i de 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

pinjebark bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 kollegaer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

pinjebark jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 kollegaer i de 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 kollegaer i de 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Forud for at du starter dit byggeprojekt må det være ultra vigtigt med en forsikring om, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor kan der gælde diverse love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
2For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Således bør du hyppigt tjekke prognosen for vejret i tiden op til byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at piske ned nøjagtig som du står midt i dit omfattende projekt.
3Der er utallige hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube er formidler af betydelige mængder gavnlig information, især hvis du bruger den engelske version.
4Det kan vise sig at være godt at spørge om hjælp til dele af projektet, især ift. større projekter. Store byggeprojekter skal gerne udføres af mere end en person. Desuden må det være mere effektivt og sjovere at være flere om det.
5Du må for alt i verden ikke se bort fra dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj herunder hoved- og fodbeklædning som beskyttelse imod mulige risici. Det er af stor betydning med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, i særdeleshed når du ikke skaffer professionel hjælp.
6Det kan overvejes om du selv bør stå for hele projektet, eller du må tilkøbe professionel assistance til afslutningen af det. Når du søger hjælp fra en ekspert vil det typisk være en god idé at indhente forslag fra flere entreprenører.
7Man vil nødig mangle arbejdsredskaber. Tit vil det være fundamentalt at have værktøjet parat når du begynder på byggeprocessen. Det er derudover godt at medregne omkostningerne hertil i dit regnskab for byggeriet.
8Det er betydningsfuldt at udarbejde et regnskab for ombygningen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan være fordelagtigt at beskrive samtlige udgiftsposter, og så undersøge online tilbud på dem én og én.
9Muligvis kan det blive meningsfuldt at have alle bygningsmaterialer handlet ind på forhånd inden du går i krig med dit byggeprojekt. Du kunne med fordel forfatte en simpel indkøbsseddel hvorpå der noteres det du får brug for, og derefter tjekke hvert enkelt punkt, således at du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
10Der præsenterer sig næsten altid ubelejlige problematikker i forbindelse med store byggeprojekter, og herved vil det være meningsfuldt at der afsættes en del plads i køreplanen, således at man er tryg ved at kunne få det færdiggjort.
11Nogle gange kan man hente offentligt tilskud til renoveringer. Det gives når ombygningen er CO2-besparende. Tilskudet forudsætter altså at ombygningen har betydning for klimaet.
12Godt forarbejde bliver vejen til et uproblematisk forløb med projektet. Du anbefales at sammensætte en velovervejet arbejdsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilken dag, med en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være skarp idet du laver oversigten.
De bedst anmeldte byggecentre
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er utrolig betryggende. Vurderingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % giver topkarakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er ekstremt godt arbejde. Evalueringen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % giver toprating, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er utrolig overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er meget beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er meget beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

Normale spørgsmål med hensyn til pinjebark

 • Hvor købes pinjebark online?
 • Hvor meget vejer pinjebark?
 • Hvor er pinjebark på tilbud?
 • Hvor købes pinjebark billigt?
 • Hvad er pinjebark?
 • Hvad koster pinjebark?
 • Hvilken form for levering skal du vælge?

  Flere online forhandlere tilbyder på nuværende tidspunkt en række forskellige billige leveringsformer til pinjebark. En af de mest moderne er nu til dags at afsende til en pakkeshop, hvor du selv henter dine nye varer når det passer dig bedst. Fragttypen er altså ekstremt overkommelig, og typisk ydermere den prisbilligste leveringsmetode.

  Du kan lige så vel planlægge at bestille varerne til levering til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder. Fragtløsningen er uheldigvis en kende mere bekostelig, men tillige super hensigtsmæssig ift. pinjebark online. Den mest billige leveringsform vil dog til enhver tid være at hente ordren selv, som jo står og falder med at du har bopæl tæt på e-forhandlerens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Fragtperioden på pinjebark kan vise sig at være vældig udslagsgivende i tilfælde af at man absolut skal bruge varerne nu og her, og af den grund er det faktisk essentielt at du studerer tidshorisonten for levering ved pinjebark. Størstedelen af webbutikker – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres produkter online, som dog er regnet ud fra at du når at bestille tidligere end et aftalt klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få pakken ekspederet forud for at logistikpersonalet holder fyraften.

  Flere online virksomheder sikrer levering uden beregning på pinjebark online, men i reglen forudsætter det at man handler for en fastsat pris. Som alternativ kunne du udse dig den mest prisbevidste leveringsudgave, som mange gange er at få bragt produkterne til et udleveringssted.

  En stor portion byggemarkedskæder tilbyder afhentning hvor man bestiller billig pinjebark online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Stark. Byggecentrene udlover blandt andet afhentning af pinjebark i følgende byer:

  Thisted, Taastrup, Struer, Charlottenlund, Gladsaxe, Kolding, Varde, Værløse, Odder, Rødovre, Herning, Brabrand, Glostrup, Brøndby, Odense, Lyngby, Hedensted, Ikast, Aalborg, Nørresundby, Svendborg, Lystrup, Korsør, Kokkedal, Valby, Tilst, Aabenraa, Sønderborg, Randers, København, Holstebro, Rudersdal, Horsens, Jyllinge, Albertslund, Allerød, Nyborg, Køge, Lillerød, Silkeborg, Esbjerg, Hvidovre, Birkerød, Frederiksværk, Næstved, Haslev, Frederikshavn, Vejle, Hobro, Greve, Stenløse, Aarhus, Risskov, Søborg, Haderslev, Holbæk, Herlev, Solrød Strand, Hjørring, Viborg, Virum, Gentofte, Grenaa, Roskilde, Middelfart, Brønshøj, Ishøj, Farum, Nærum, Brønderslev, Åbyhøj, Vordingborg, Ølstykke, Hedehusene, Rønne, Tårnby, Ballerup, Frederikssund, Kalundborg, Højbjerg, Nakskov, Dragør, Slagelse, Skanderborg, Helsingør, Skive, Ringsted, Hillerød, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Fredericia, Frederiksberg, Hørsholm, og Vanløse, .

  Afhentning ift. pinjebark er muligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Bornholm, Falster, Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland).

  Når man ser på statistikkerne fremstår det klart, at internetbrugere typisk søger fx køb pinjebark og pinjebark priser. Derudover oplever vi typisk online shoppere søge blandt andet pinjebark online, billig pinjebark og pinjebark tilbud, foruden de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark og 10-4.

  Den bedste pris på pinjebark

  Det er ret simpelt for folk at vurdere tilbud på billige pinjebark online i blandt flere forhandlere på nettet, og for det har utallige internet selskaber i Danmark været presset til at at trykke salgspriserne på pinjebark helt i bund, og ydermere sikre portofri fragt.

  Til gengæld kan det trods alt vise sig lønnende at tjekke enkelte butikker på nettet efter billige priser på pinjebark online inden du placerer ordren, så man er sikret at antage den skarpeste pris. Kig ikke bare på de velkendte byggekæder som Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Man må lige meget hvad være klar over, at når en internet handler tilbyder billige pinjebark online for en salgspris som kan ses som utopisk lav, så burde det ofte være et kendetegn på en falsk shop. Køb med betalingskort er ikke desto mindre indbefattet af en foranstaltning, hvilket støtter os imod falske internet outlets.

  Vi foreslår generelt kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at dække pengene til pinjebark over en længere periode. Det foreslåes som regel hos specialiserede netshops, i modsætning til de store byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

  Når vi ser på data bliver det markant, at netshoppere tit efterspørger eksempelvis køb pinjebark og pinjebark priser. Man ser desuden jævnligt netshoppere kigge efter fx pinjebark online, pinjebark tilbud og billig pinjebark.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.500 liter kg pinjebark er 2729 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Fremragende service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til roser til surbundsbed til planter til indendørs til bede til fyring til ridehus til dyr på skråning til stokerfyr til stauder til dyr til hønsegård til haven til fugle imod dræbersnegle til hækken som brændsel til grill som faldunderlag til gasgrill til fjernvarme til ridebane til bede til udendørs til indkørsel som brændsel til rhododendron som gødning på frugttræer omkring træer til rygning mod ukrudt under hæk til varmeværker til fyr til bøgehæk til legeplads til hestefold til ligusterhæk som bunddække

  Varianter: knust natur groft revet lys mørk fint frisk

  Mængder: 2000 liter 80 liter 1000 liter 2500 liter 50 liter 60 liter 70 liter 3000 liter

  Levering: trailer i poser hent selv i løs vægt vognlæs i bigbag i sække afhentning

  Brands: Champost Prima Plantetorvet Plantorama Holmebo Verdo GreenBio Pindstrup Bilka Douglas Lidl Manstrup Junckers Billigblomst Park Jysk

  Se nærmere på folks ratings

  Trustpilot indebærer super værdifulde løsninger til at betragte adskillige eksisterende køberes synspunkter og af den grund tilråder vi, at du tolker online forretningens omtaler før du færdiggør din shopping med billige pinjebark online.

  Facebook forærer dig ligeledes fuldstændig fordelagtige genveje til at få et kig ind i internet forhandlerens kundefokus. Foruden det er der endda e-forhandlere som tilbyder folk at udforme en omtale af deres købsoplevelse, hvilket desuden bør benyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

  Før folk køber billige pinjebark online på en butik kan man til hver en tid gennemløbe deres forretningsbetingelser, det er dog uden tvivl ikke super spændende, særligt hos de store byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Bygma.

  En anden mulighed kunne være at se om online shoppen er e-mærke tilsluttet, da det typisk er en tryghed om at e-forhandleren føjer de opstillede regler, udover at webshoppen rutinemæssigt tilses af fagfolk som har meget erfaring med de gældende bestemmelser.

  Dette er desuden en god chance for hjælpende service, såfremt du forvoldes besvær i forbindelse med din bestilling af pinjebark. Desuden kan det være til hjælp at du er vidende om de elementære betingelser der har indvirkning på købet af pinjebark online, for eksempel den bytteret internet firmaet lover.

  Her er det desuden essesentielt, at man altid sikrer ens ordrekvittering, således man til enhver tid kan vidne om sin bestilling af pinjebark, hvad end man handler hos Stark, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4 eller Davidsen.

  Jan gav 5 stjerner

  Billigt, hurtigt og nemt.

  Morten Olsen gav 4 stjerner

  Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

  Lene Christensen gav 5 stjerner

  Alt var perfekt.

  Bente gav 5 stjerner

  Altid en fornøjelse

  9 tips til når du køber online
  1Leveringstiden kan vise sig at være virkelig bestemmende når man behøver varen straks, så med det formål er det særdeles relevant at man finder den estimerede leveringsdato for pinjebark. Masser af webshops frembyder billig 1 hverdags levering på de fleste af deres varenumre, som imidlertid antager at transaktionen realiseres inden et aftalt klokkeslæt.
  2Vi går generelt ind for at se om netbutikken er e-mærket, eftersom det burde være et tegn på at e-forhandleren forstår de danske regler, tillige med at forretningen tit kigges til af fagmænd der er inde i vilkårene på området. Før folk handler billige pinjebark på en online virksomhed behøver man reelt tyde netbutikkens forretningsaftale.
  3Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Køb med kort er indbefattet af et regelsæt, hvilket beskytter køberen imod bedrageriske internet selskaber. Som en alternativ mulighed kan du vælge en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, når du efterspørger at honorere regningen over et længere tidsrum.
  4Den mest betalelige leveringsudgave kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, men den mulighed beroer på at du befinder dig nærved online forhandlerens adresse. Den mulighed for fragt kan vise sig at være særdeles relevant forudsat man behøver pinjebark øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer nogle online selskaber fragtfri levering, men undertiden er det under betingelse af at man køber for en præcis sum.
  5Inden nogen køber billige pinjebark i en forhandler på nettet kunne de ideelt set gennemlæse netbutikkens betingelser, men det er uden tvivl ikke særlig morsomt. Udover dette tilråder vi at køber er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle vilkår der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige pinjebark online, eksempelvis den returrettighed online forhandleren lover.
  6En hel del internet outlets lover levering uden beregning på pinjebark, men ofte påkræves det at man køber for et fastsat beløb. Derudover må man udvælge den mest letkøbte leveringsmodel, hvilket mange gange vil være at få dem til at bringe din ordre til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig desværre samtidig ret så overkommelig. Den mest billige slags levering er utvivlsomt at du selv henter pakken.
  7Trustpilot forærer dig relativt fortræffelige chancer for at besigtige flere forhenværende køberes opfattelser og af den grund foreslåes det, at du gransker e-forretningens ratings forud for at du bestiller billige pinjebark online. Facebook forærer dig lignende tilpas fortræffelige metoder til at få en idé om online webshoppens kundetilfredshed.
  8Flere online selskaber udlover nu om dage diverse billige leveringstyper til pinjebark. Førstevalget hos mange er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, så du selv kan hente de købte produkter når det passer dig. Fragttypen er jo i høj grad fremkommelig, og typisk tillige den billigste mulighed for levering.
  9Det har vist sig at være særdeles let for forbrugerne at sammenholde priser online på billige pinjebark fra forskellige webshops, og med det motiv tilbyder de fleste e-shops portofri levering. Det kan dog alligevel blive lønnende at checke et par forskellige online shops efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører din handel, således at man er sikret at indhente den mest betalelige pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk