Maabjerg

Pigsten pristjek

Er du på udkig efter pigsten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 1.295 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg pigsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.295 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.639 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.695 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.197 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til belægning til haven til bålsted til gårdsplads til sti til bede

Mængder: 500 liter 1 kubikmeter 10 kg 1 ton 500 kg 1000 kg 15 kg 800 kg 20 kg 25 kg 25 kg 1 m3 15 kg

Levering: trailer afhentning løst leveret i løs vægt vognlæs i sække hent selv i bigbag i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige pigsten hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har de bedste tilbud, hvorimod nogle giver faglig sparring. Du må tænke på hvad der betyder mest for dig.
Flere byggemarkeder sælger et enormt produktsortiment, hvorimod andre har fokus på en bestemt type af vare. Du bør reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden bare pigsten.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en stor portion spørgsmål. Derfor kan du overveje at vælge en online byggeshop, som giver råd og vejledning til valg af pigsten.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør du kende byggeshoppens handelsbetingelser.
Såfremt du vil have dine byggematerialer med det samme eller blot gerne vil undvære fragtgebyret, så kan du med fordel køre produkterne på eget initiativ. Dette er først og fremmest muligt i de store byggemarkeder.
Det er naturligvis utrolig relevant at tjekke, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og bekendte forretninger, som kan medvirke til øget troværdighed når man handler online. Dette kan du se som positivt.
De udbredte byggekæder har butikker i nærheden af dig selv, og derigennem har man mulighed for at bestille online og hente materialerne selv. På grund af det har man mulighed for at blive fri for fragten, samt tilmed have produkterne nu og her.
De udbredte byggemarkeder udbyder varer fra mange nicheshops, og pga. det kan du bestille fra et stort udvalg af pigsten online.

Nichewebshop

Hovedparten af nichefokuserede netbutikker styrer selv produktionen af varerne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få billigere priser.
Hovedparten af nichespecifikke webshops er ekstremt passionerede omkring de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. Af den grund vil du opleve ekstremt begavet assistance fra folk med specialistviden i netop pigsten.
Hovedparten af online nichebutikker er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne tilmed lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du bestiller pigsten online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 ansatte i deres 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

pigsten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag flere end 500 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

pigsten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 personer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

pigsten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 medarbejdere i firmaets 17 butikker. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu over 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

pigsten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1I god tid inden at du påbegynder dit byggeprojekt kan det vise sig yderst afgørende med et tilsagn om, at projektet er lovligt. Alt efter hvor du bor kan der vise sig en række regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
2Det er en god idé at sikre sig assistance til dele af projektet, specielt i tilfælde af væsentlige byggeprocesser. Flere byggeprojekter gør krav på mere end en person. Derudover er det mere effektivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
3Ved opgaver udendørs kan vind og vejr få en afgørende rolle. Af den årsag må du ofte holde øje med vejrprognosen i den tid der er op til starten på projektet, så du undgår at det uden du havde set det komme begynder at regne bedst som du arbejder hårdt på det krævende byggeprojekt.
4Ofte vil det vise sig meningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har et økonomisk overblik. Det bør blive fornuftigt at nedfærdige samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør gennemgå online tilbud på dem én efter én.
5Måske burde du overveje hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du må købe hjælp fra en fagperson til delelementer af byggeprocessen. Når du fremskaffer assistance fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at få prisoverslag fra diverse virksomheder.
6Du kan finde vældig mange instruktioner og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube er anvendeligt med ekstremt meget anvendelig info, især såfremt man kigger i hele verden.
7Du må ikke på noget tidspunkt forsømme dit eget ve og vel, så husk arbejdstøj som eksempelvis sikkerhedshjelm som hjælper dig imod hændelige uheld. Det er smart med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt ifald du ikke køber assistance fra en fagperson.
8Der præsenterer sig altid uforudsigelige bump på vejen når det kommer til krævende projekter, og ergo vil det være væsentligt at der er afsat passende plads i tidsplanen, så man føler sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
9Forberedelse bliver metoden til succes med din byggeproces. Du er nødt til at sammensætte en gennemarbejdet arbejdsplan, som dikterer hvilke opgaver der skal udføres på hvilke dage, samt derudover en rækkefølge. Vær konkret når du udarbejder oversigten.
10I nogle tilfælde kan man få tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives hvis byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Støtten er altså afhængig af at projektet har positiv indfyldelse på planeten.
11Du må under ingen omstændigheder mangle værktøj. Det er en fordel at have værktøjet ved hånden idet du starter byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at påregne de her udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
12Det kan blive vigtigt at du har de fornødne materialer parat forinden du går i gang med byggeprocessen. Du vil med fordel kunne sammensætte en overskuelig indkøbsliste med alt der bliver brug for, og som det næste tjekke listen, med det formål at du er overbevist om at du har husket det hele.
De mest vellidte byggemarkeder
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er fantastisk overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er utrolig godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet toprating, og kun 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er utrolig godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er absolut betryggende. Karakteren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % giver bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er utrolig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål om pigsten

 • Hvordan lægges pigsten?
 • Hvad er pigsten?
 • Hvordan lægger man pigsten?
 • Pigsten hvordan?
 • Hvilken leveringsløsning er bedst?

  En masse e-firmaer giver i dag diverse billige fragtløsninger til pigsten. En sikker vinder er nu om stunder pakkeshoppen, hvor du selv afhenter de købte produkter lige når det passer dig. Fragtmuligheden er altså temmelig ligetil, samt tit endvidere den mindst kostelige leveringsmodel.

  Du kan på samme måde overveje at bestille varerne til levering til dit hus eller til hvor du arbejder. Fragtløsningen er ofte en tand mere pebret, men derudover rigtig nem for pigsten online. Den mest betalelige leveringstype kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, hvilket beroer på at du opholder dig med kort afstand til internet firmaets byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på pigsten kan i nogle tilfælde være yderst aktuel i tilfælde af at du har brug for ordren inden for få dage, og i det øjemed er det relativt vigtigt at vi checker det anslåede leveringstidspunkt ved pigsten. Temmelig mange netshops i Danmark – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varer online, men det kræver at bestillingen realiseres før et aftalt tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen ekspederet forinden pakkemedarbejderne har fyraften.

  Nogle få online virksomheder sikrer fragt uden gebyr på pigsten online, men ofte kun når man bestiller for en fastsat pris. Desuden kan du gribe den mest prisbevidste mulighed for levering, der ofte vil blive at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et udleveringssted.

  Flere kæder frembyder afhentning hvor du handler billig pigsten på nettet og selv henter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma. Byggecentrene udlover fx klik-og-hent på pigsten i disse byer:

  Slagelse, Nykøbing Falster, Søborg, Allerød, Skive, Risskov, Horsens, Køge, Tårnby, Stenløse, Brøndby, Lyngby, Odense, Haderslev, Brønderslev, Korsør, Ikast, Frederikssund, Hørsholm, Odder, Herning, Lystrup, Ishøj, Kalundborg, Randers, Rudersdal, Åbyhøj, Helsingør, Hedehusene, Rødovre, Brabrand, Grenaa, Værløse, Varde, Viborg, Aarhus, Esbjerg, Charlottenlund, Skanderborg, Hjørring, Gladsaxe, Dragør, Kolding, Aabenraa, Jyllinge, Kokkedal, Holbæk, Tilst, Vejle, Vanløse, Aalborg, Hedensted, Albertslund, Lillerød, Vordingborg, Virum, Fredericia, Frederiksværk, Vallensbæk, Frederiksberg, Glostrup, Gentofte, Nyborg, Farum, Silkeborg, Nærum, Nakskov, Valby, Hobro, Nørresundby, Herlev, Greve, København, Svendborg, Hvidovre, Struer, Sønderborg, Ølstykke, Middelfart, Roskilde, Haslev, Taastrup, Solrød Strand, Birkerød, Hillerød, Thisted, Brønshøj, Ringsted, Frederikshavn, Holstebro, Næstved, Rønne, Ballerup, og Højbjerg, .

  Klik-og-hent for pigsten er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Falster, Lolland, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland), Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn).

  Når man kigger i statistikkerne fremstår det markant, at netshoppere typisk søger efter eksempelvis pigsten online og pigsten tilbud. Foruden dette ser man mange gange mennesker søge efter bl.a. billig pigsten, køb pigsten samt pigsten priser, foruden de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark og Bygma.

  Få rabat på pigsten

  Det er jo efterhånden vældig let gængeligt for almindelige dødelige at søge information om priser på billige pigsten online hos flere e-handler, og følgelig har utallige internet outlets været tvunget til at mindske salgspriserne på pigsten enormt, og ydermere sikre fragtfri levering.

  Men det kan trods alt blive indbringende at besigtige flere forhandlere på nettet efter tilbud på pigsten online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man er sikret at indhente den mest billige pris. Kig ikke bare hos de gængse byggekæder som Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Stark, Davidsen og 10-4.

  Du bør dog ikke overse, at hvis en internet butik forhandler billige pigsten online for en pris der kan virke helt fantastisk lav, så burde det for det meste være en indikator for en svindel internet forhandler. Køb med betalingskort er heldigvis dækket ind under en bestemmelse, som støtter køber imod svindlende e-handler.

  Generelt slår vi et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du udnytte et afdragstilbud fra fx ViaBill, såfremt du gerne vil finansiere pengene til pigsten over en periode. Det fås typisk i niche webshops, men sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og Silvan.

  Når der ses på statistikkerne fremstår det klart, at online shoppere ofte søger blandt andet billig pigsten og pigsten priser. Foruden dette ser vi ofte mennesker søge efter fx pigsten tilbud, køb pigsten samt pigsten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg pigsten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Det virker bare.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til sti til belægning til gårdsplads til bede til bålsted til haven

  Mængder: 1 ton 1 kubikmeter 1000 kg 20 kg 15 kg 15 kg 800 kg 10 kg 500 kg 1 m3 25 kg 25 kg 500 liter

  Levering: i poser vognlæs løst leveret trailer i bigbag hent selv i løs vægt i sække afhentning

  Kig på nuværende kunders ratings

  Trustpilot frembringer fuldstændig fortræffelige muligheder for at gennemsøge en stor portion aktuelle kunders betragtninger og herved kan det være til hjælp, at du betragter e-butikkens bedømmelser forinden du færdiggør din shopping med billige pigsten online.

  Facebook frembyder derudover nogle ønskværdige genveje til at få indtryk af internet firmaets kundefokus. Desuden ses faktisk online varehuse i Danmark hvor kunder kan meddele en evaluering af ordreforløbet, hvilket desuden må udnyttes til vurdering af kundetilfredsheden.

  Forinden nogen køber billige pigsten online på en internet shop kan de når alt kommer til alt gennemgå virksomhedens betingelser, men det er mange gange ikke særlig spændende, særligt med de kendte byggekæder som Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus og Jem og Fix.

  Et nemt alternativ kunne derfor være at undersøge om online firmaet er støttet af e-mærket, hvilket burde være en sikring om at internet shoppen anerkender de danske love, foruden at online shoppen af og til undersøges af fagmænd der er meget bekendte med reglementet på området.

  Dette er en god mulighed for at få hjælp, såfremt du oplever udfordringer som følge af din shopping med pigsten. Herudover slår vi et slag for at kunden er påpasselig med de mest centrale vedtægter der har indflydelse på købet af pigsten online, for eksempel den returrettighed internet butikken tilbyder.

  I den relation er det i øvrigt relevant, at man når som helst opbevarer sin kvittering på e-mail, således man altid kan bekræfte sit køb af pigsten, uanset om man køber fra Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus, 10-4 eller Stark.

  Birthe Larsen gav 5 stjerner

  I gør det super godt

  Camilla V gav 4 stjerner

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

  Jette gav 5 stjerner

  Har handlet der før

  Camilla N gav 5 stjerner

  Dag til dag levering

  9 tips til online indkøb
  1Den billigste leveringstype er unægtelig selv at hente ordren, hvilket er betinget af at du lever lige ved internet shoppens arbejdslager. Den slags levering er temmelig afgørende såfremt du absolut skal bruge pigsten med det samme. Alternativt så frembyder flere outlets på nettet fragt uden gebyr, men i reglen kun såfremt man indkøber for en fastsat sum.
  2Vi tilråder kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omfattet af et regelsæt, hvilket redder kunden imod uægte e-forretninger. Som en alternativ mulighed kan du anvende et afdragstilbud fra fx ViaBill, forudsat du efterspørger at dække prisen af flere omgange.
  3Trustpilot præsterer absolut gunstige genveje til at gennemgå mange andre køberes vurderinger og derved er det at foretrække, at du læser e-shoppens vurderinger inden du handler billige pigsten online. Facebook tilbyder derudover fuldt ud pæne genveje til at få et kig ind i internet webshoppens kundefokus.
  4Det er jo efterhånden særligt hensigtsmæssigt for almindelige mennesker at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige pigsten fra diverse online forhandlere, og af den grund tilbyder en hel del online varehuse fragtfri levering. Trods dette kan det immervæk være profitabelt at undersøge nogle internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud inden du bestiller, således at man er usvigeligt sikker på at antage den mest attraktive pris.
  5Størstedelen af butikker på nettet tildeler nu om dage en hel del forskellige billige leveringsmidler til pigsten. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine varer når det passer ind i din kalender. Løsningen er nemlig ret praktisk, samt tit også den mest betalelige løsning til levering.
  6Vi tilråder at se nærmere på om internet butikken er e-mærke tilsluttet, hvilket længe har været en indikation om at online virksomheden lever op til de gældende danske regler, og at forretningen fra tid til anden evalueres af fagmænd som har nøje kendskab til de gældende love. Forud for at folk bestiller billige pigsten hos en e-butik bør de når alt kommer til alt sætte sig ind i virksomhedens betingelser.
  7Leveringsdygtigheden er jo særdeles vital om vi mangler produkterne om et øjeblik, så med det formål er det øjensynligt vigtigt at du kontrollerer den forventede leveringstid ved pigsten. Mange webbutikker byder på billig levering på næste hverdag på utallige produkter, men det er underforstået at du når at bestille før et fastsat tidspunkt.
  8Visse e-butikker frembyder portofri levering på pigsten, men ofte kun hvis du bestiller for en fastsat pris. Alternativt skal du foretrække den prisbilligste type af levering, som mange gange er at få dem til at bringe varerne til en pakkeshop. Den er sædvanligvis ydermere særligt hensigtsmæssig. Den mest betalelige leveringsløsning vil dog altid være at du selv henter produkterne.
  9Forinden nogen bestiller billige pigsten i en internet butik kan de når alt kommer til alt have øje for webshoppens betingelser, men det er almindeligvis en omfattende opgave. Udover dette stiller vi forslag om at man er sat ind i de vigtigste retningslinjer der kan have indvirkning på købet af billige pigsten online, som for eksempel den returret internet forhandleren tilbyder.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk