Maabjerg

Perlesten pristjek

Er du på udkig efter perlesten? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 895 kr. Det er 34 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg perlesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
895 kr.Sække med 1.000 kgKøb
988 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.079 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.095 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.194 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.344 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til terrasse til gårdsplads til indkørsel til dræn til haven til kirkegård til gravsted

Varianter: røde hvide vaskede lyse

Størrelser: 2-8 mm 8-16 mm 4-8 mm

Mængder: 1 kubikmeter 10 kg 15 kg 25 kg 1000 kg 500 liter 15 kg 1 m3 1 ton 25 kg 500 kg 20 kg 800 kg

Levering: vognlæs i poser trailer i bigbag hent selv i sække i løs vægt afhentning løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du finde et andet.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en masse spørgsmål. Dermed kan du med fordel handle hos en webshop, som tilbyder råd og vejledning til valg af perlesten.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt sortiment, og andre er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du kan beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, udover blot perlesten.
Ifald du har brug for produkterne med det samme eller blot gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre produkterne selv. Dette er især en mulighed i de kendte byggekæder.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige perlesten fra webshop til webshop. Enkelte vil have gode tilbud, og nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du skal vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende for dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør du undersøge webshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og anerkendte firmaer, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De velkendte byggekæder udbyder varer fra talrige producenter, og derigennem kan du handle fra et bredt udvalg af perlesten online.
De udbredte byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og på grund af det har mange tilbuddet om at købe online og transportere byggematerialerne selv. Som følge af det er det muligt at undgå fragtgebyret, og ovenikøbet skaffe varerne nu og her.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede netbutikker står selv for produktion af varerne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du få en billigere pris.
Størstedelen af nichebutikker på internettet har en dybdegående viden om deres varer, da de ikke sælger andre produkter. Herved vil du opleve endnu mere brugbar service fra nogle der er specialister i lige præcis perlesten.
Majoriteten af små butikker er små firmaer, der tit har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at købe perlesten online på deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark
perlesten silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 medarbejdere i forretningens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 personer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

perlesten harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 personer i selskabets 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

perlesten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

perlesten bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 personer i de 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag over 1.000 personer i kædens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 personer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Måske det viser sig væsentligt at du har de relevante byggematerialer til disposition inden du går i gang med din byggeproces. Du bør sammenfatte en hurtig liste indeholdende de materialer der bliver brug for, og så tjekke listen, med øje for at du er sikker på at du har det hele.
2Man må aldrig nogensinde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk kan det være fornuftigt at du har udstyret tilgængeligt forinden du indleder byggeprojektet. Det er derudover en fordel at indkalkulere disse omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
3Du har mulighed for at få økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det gives i tilfælde hvor projektet er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte kræver dermed at projektet har en positiv indvirkning på naturen.
4Det kan overvejes at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt såfremt det er væsentlige byggerier. Omfattende ting behøver flere personer. Dertil bør det være hurtigere og sjovere at dele arbejdet med andre.
5Forinden du igangsætter byggeprocessen er det ekstremt centralt at have styr på, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig en række love omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Du må ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning inklusiv hjelm og sko der beskytter dig imod mulige risici. Det er af stor betydning at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, specielt når du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
7Du finder ekstremt mange artikler og videoer via nettet hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube er kilde til en masse anvendelig info, i særlig grad ifald man skriver søgeordene på engelsk.
8Planlægning vil altid være metoden til at komme i mål med byggeriet. Du er nødt til at lave en gennemarbejdet plan, som dikterer hvilke opgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være skarp i sammensætningen af strategien.
9Ved opgaver udendørs har vejret en vigtig rolle. Således bør du ofte tage et kig på prognosen for vejret i perioden for byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uden varsel begynder at piske ned i samme sekund som du er godt i gang med det vigtige projekt.
10Der præsenterer sig som regel ubelejlige problemstillinger i forbindelse med omfangsrige projekter, og derfor kan det være vigtigt at der afsættes en god portion plads i planen, som er vigtigt for at man kan være afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
11Ofte vil det være fundamentalt at have en budgetoversigt for renoveringen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det bør være fordelagtigt at nedskrive hver enkelt udgift, og så nedskrive omkostningen ved hver eneste af dem.
12Du bør vurdere om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan få professionel assistance til dele af byggeprocessen. Når du anskaffer hjælp fra en fagmand er det lukrativt at hente en pris fra diverse firmaer.
De mest folkekære byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er absolut imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % giver topkarakter, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ualmindeligt flot. Scoren er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er enormt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er enormt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål inden for perlesten

 • Hvad koster perlesten?
 • Hvor mange perlesten skal jeg bruge?
 • Hvad er perlesten?
 • Hvordan lægger man perlesten?
 • Hvad vejer perlesten?
 • Perlesten hvor meget?
 • Hvor tykt lag perlesten?
 • Hvilken leveringsform er smartest?

  Størstedelen af online forhandlere foreslår nu om stunder en lang række forskellige billige muligheder for levering til perlesten. En der er meget populær er nu til dags at afsende til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de bestilte varer på et valgfrit tidspunkt. Den er nemlig ekstremt uproblematisk, samt oftest tillige den mest letkøbte leveringsmåde.

  Du bør også foretrække at få ordren leveret til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Den viser sig som regel en lille smule mere omkostningsfuld, men lige så vel temmelig hensigtsmæssig ift. perlesten online. Den billigste fragtmetode vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, men dette kræver at du har bopæl tæt på online webshoppens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

  Leveringsdygtigheden på perlesten er jo ret så afgørende såfremt man absolut skal bruge din pakke omgående, og herved er det forholdsvis på sin plads at vi efterser den forventede leveringsdato på perlesten. Temmelig mange online outlets – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – garanterer billig dag-til-dag levering på deres favorit varenumre online, men vær opmærksom på at det stiller krav om at ordren køres igennem forinden et bestemt klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer ekspederet forud for at logistikpersonalet har fyraften.

  Enkelte byggeforretninger garanterer levering uden gebyr på perlesten online, men i reglen gælder det kun hvis der købes for en konkret pris. Som alternativ burde man foretrække den billigste metode til levering, hvilket gerne er at få fragtmanden til at levere dine produkter til en pakkeshop.

  En del netshops foreslår click-and-collect hvor du køber billig perlesten derhjemme men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark, Bauhaus og Jem og Fix. De tildeler fx click-and-collect på perlesten i følgende byer:

  Åbyhøj, Højbjerg, Frederikshavn, Haderslev, Brønderslev, Nærum, Sønderborg, Nykøbing Falster, Rønne, Farum, København, Kolding, Lystrup, Vallensbæk, Frederiksværk, Herlev, Charlottenlund, Holbæk, Rødovre, Struer, Korsør, Køge, Solrød Strand, Ishøj, Skive, Varde, Hobro, Søborg, Næstved, Stenløse, Ikast, Ringsted, Dragør, Lyngby, Greve, Svendborg, Vejle, Haslev, Thisted, Brabrand, Fredericia, Kokkedal, Randers, Frederiksberg, Risskov, Odder, Nakskov, Middelfart, Hjørring, Ølstykke, Gentofte, Herning, Aabenraa, Hedensted, Aalborg, Hedehusene, Helsingør, Allerød, Esbjerg, Roskilde, Hillerød, Horsens, Nyborg, Tårnby, Vanløse, Viborg, Slagelse, Nørresundby, Lillerød, Valby, Albertslund, Frederikssund, Kalundborg, Taastrup, Aarhus, Holstebro, Tilst, Grenaa, Ballerup, Hørsholm, Brønshøj, Birkerød, Glostrup, Virum, Værløse, Rudersdal, Skanderborg, Vordingborg, Hvidovre, Brøndby, Gladsaxe, Jyllinge, Silkeborg, og Odense, .

  Afhentning ift. perlesten er muligt i alle områder af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland), Sjælland (Lolland, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn).

  Ses der på søgedata fremstår det tydeligt, at folk som regel søger for eksempel køb perlesten og perlesten tilbud. Foruden dette ser vi tit netshoppere efterspørge fx perlesten online, billig perlesten og perlesten priser, foruden de udbredte byggekæder som Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

  Rabat på perlesten

  Det er ret overkommeligt for internetbrugere at finde information om priser på billige perlesten online i blandt flere online outlets, og for det har de fleste shops på nettet set sig tvunget til at formindske prisen på perlesten en hel del, og i øvrigt garantere billig levering.

  Derfor kan det stadigvæk blive lukrativt at sammenholde nogle få internet virksomheder i Danmark efter tilbud på perlesten online forud for at du placerer ordren, sådan at du er garanteret at opnå den bedste pris. Se ikke blot på de velkendte byggemarkeder som Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  Man skal trods alt være årvågen med, at i tilfælde af at en online butik frembyder billige perlesten online til en pris som er grænseløst god, kan det mange gange være en indikator for en bedragerisk e-forhandler. Køb med gængse betalingskort er trods alt dækket ind under en ordning, hvilket redder dig som kunde overfor snydagtige e-butikker.

  Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Alternativt burde du drage fordel af en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du agter at betale pengene til perlesten i flere bidder. Dette tilbydes normalt ved specialiserede netshops, i modsætning til de gængse byggemarkeder som fx Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

  Når man kigger i statistikkerne står det tydeligt, at internetbrugere som regel efterspørger eksempelvis køb perlesten og perlesten priser. Man ser desuden typisk netshoppere efterspørge eksempelvis perlesten tilbud, perlesten online og billig perlesten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg perlesten er 890 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Alt var perfekt.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven til gravsted til kirkegård til gårdsplads til indkørsel til dræn til terrasse

  Varianter: lyse røde vaskede hvide

  Størrelser: 8-16 mm 2-8 mm 4-8 mm

  Mængder: 15 kg 1 m3 500 kg 25 kg 1 kubikmeter 1 ton 500 liter 10 kg 800 kg 1000 kg 25 kg 20 kg 15 kg

  Levering: trailer vognlæs løst leveret i løs vægt i poser afhentning hent selv i bigbag i sække

  Undersøg tidligere køberes betragtninger

  Trustpilot forærer dig nogle stabile muligheder for at analysere en hel del tidligere køberes domme og derved er det godt, at du eftersøger internet forhandlerens vurderinger før du handler billige perlesten online.

  Facebook indebærer desuden temmelig uafhængige løsninger til at få indsigt i online forretningens troværdighed. Desuden ser vi en række e-handler som tilbyder folk at nedfælde en bedømmelse af deres købsoplevelse, som desuden kan benyttes til at vurdere kundernes tilfredshed.

  Forinden folk køber billige perlesten online på en e-handler burde de utvivlsomt gennemlæse virksomhedens forretningsbetingelser, men det er uden tvivl et omfattende arbejde, i særdeleshed med de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og 10-4.

  En nem løsning kunne måske være at se hvorvidt internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, fordi det burde være en indikation om at internet firmaet opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, tillige med at netshoppen nu og da overværes af fagmænd som har nøje kendskab til reglerne.

  Desuden får du anledning til at blive hjulpet, såfremt du bliver udsat for besvær som følge af din ordre på perlesten. Tillige anbefales det at man er på vagt for de væsentligste retningslinjer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af perlesten online, for eksempel den ombytningsret e-forretningen tilbyder.

  Her er det også essesentielt, at man når som helst sikrer ens kvitteringsmail, således man når som helst kan bevidne sin bestilling af perlesten, uanset om man køber hos 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg eller Bygma.

  Louise I gav 5 stjerner

  Hurtig og korrekt levering.

  Tina C gav 4 stjerner

  De er hurtigt til at send vare

  Jørgen I gav 5 stjerner

  Hurtig levering

  Michael S gav 4 stjerner

  Altid et godt tilbud

  9 tips til indkøb via nettet
  1Nogle enkelte internet shops præsterer levering uden omkostninger på perlesten, men ofte er det forbeholdt når du handler for en bestemt sum. Alternativt burde man overveje den billigste leveringsmanér, hvilket typisk vil blive at få dem til at bringe dine varer til et afhentningssted. Leveringsmetoden bliver en gang i mellem endda usædvanlig uproblematisk. Den mest letkøbte fragttype vil dog altid være at hente pakken selv.
  2Det er i dag super overkommeligt for alle og enhver at prissammenligne online på billige perlesten fra flere internet varehuse, og på grund af dette garanterer en lang række firmaer på nettet fri fragt. Derfor kan det alligevel være lønsomt at besigtige forskellige internet varehuse i Danmark efter billige priser forinden du placerer ordren, så du er på den sikre side med at opnå den billigste pris.
  3Generelt foreslår vi at bemærke om internet webshoppen er e-mærket medlem, da det længe har været en forsikring om at e-shoppen efterkommer de gældende danske regler, tillige med at online butikken løbende overværes af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om de gældende regulativer. Inden nogen bestiller billige perlesten i en webbutik kunne man utvivlsomt overveje netbutikkens betingelser.
  4Antal dages levering kan vise sig at være ultra væsentlig såfremt du absolut skal bruge produkterne fluks, så af den grund er det sandelig vigtigt at vi besigtiger den forventede leveringstid for perlesten. En masse e-handler giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres produkter, som beroer på at du når at bestille inden et fastsat tidspunkt.
  5Inden folk handler billige perlesten i en online shop kunne de i virkeligheden læse butikkens forretningsaftale, det er dog bare ikke særlig morsomt. Endvidere kan det anbefales at køberen er oppe på mærkerne omkring de vigtigste bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige perlesten online, som fx den returrettighed butikken bruger.
  6Den prisbilligste leveringsversion er uden tvivl at hente ordren selv, hvilket dog beroer på at du lever nærved online shoppens bopæl. Den form for levering er jo rigtig afgørende om man skal bruge perlesten lige om lidt. Alternativt så tilbyder en række forhandlere på nettet fri fragt, men i mange tilfælde er det betinget af at der bestilles for et bestemt beløb.
  7Trustpilot præsterer adskillige udmærkede muligheder for at undersøge en lang række forhenværende brugeres observationer og derved foreslåes det, at du tjekker online virksomhedens kritik før du køber billige perlesten online. Facebook leverer ydermere flere fremragende genveje til at få indtryk af e-forretningens troværdighed.
  8Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er inkluderet i Indsigelsesordningen, som hjælper dig som kunde imod uægte forretninger på nettet. Som et alternativ kunne du bruge en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at afdrage pengene over en længere periode.
  9Flere netbutikker i Danmark giver nu et hav af forskellige billige fragttyper til perlesten. En der er meget anvendt er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente dine nye varer lige når det passer dig. Fragtmetoden er jo ret så overkommelig, og ofte desuden den prisbilligste løsning til levering.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk