Maabjerg

Perlegrus pristjek

Er du på udkig efter perlegrus? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 895 kr. Det er 34 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg perlegrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
895 kr.Sække med 1.000 kgKøb
988 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.079 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.095 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.194 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.344 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til gårdsplads til gravsted til terrasse til dræn til indkørsel til kirkegård til haven

Varianter: vaskede hvide røde lyse

Størrelser: 8-16 mm 4-8 mm 2-8 mm

Mængder: 25 kg 25 kg 1 kubikmeter 500 kg 15 kg 1 m3 20 kg 1 ton 800 kg 15 kg 500 liter 1000 kg 10 kg

Levering: i løs vægt afhentning i bigbag vognlæs hent selv i poser løst leveret trailer i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have dine byggematerialer med det samme eller bare vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at transportere materialerne på egen hånd. Dette er specielt muligt i de velkendte byggemarkeder.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en masse spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at handle hos et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring perlegrus.
Det er absolut meget afgørende at se, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige perlegrus fra byggekæde til byggekæde. Nogle tilbyder de bedste priser, hvorimod nogle satser på faglig rådgivning. Du skal gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Flere byggecentre tilbyder et stort udvalg af produkter, og øvrige har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan vide hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover bare perlegrus.
Du skal have fokus på hvilke regler der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Af den grund bør man undersøge virksomhedens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og højtprofilerede forretninger, som kan give øget troværdighed til dig som køber online. Det kan du se fordele i.
De velkendte byggemarkeder findes i de større byer, og hermed har folk tilbuddet om at handle online og hente byggematerialerne personligt. Takket være dette har du chancen for at spare fragtomkostningen, samt samtidig få fat i produkterne lige nu.
De velkendte byggemarkeder forhandler varer fra talrige nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et bredt udvalg af perlegrus online.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Følgelig får du formentlig mere erfaren assistance fra personale der er specialister i lige præcis perlegrus.
Størsteparten af specialiserede netbutikker er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, måske sågar lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at handle perlegrus online hos dem.
Diverse webshops i små nicher er producenter af varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte på disse nichewebshops online er det muligt at få en billigere pris.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

perlegrus silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i firmaets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 medarbejdere i deres 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

perlegrus bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 kollegaer i deres 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

perlegrus harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 personer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af flere end 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

perlegrus jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du kunne overveje om projektet er et du kan klare selv, eller du skal skaffe hjælp fra en fagperson til områder af byggeprocessen. Forudsat at du køber assistance fra en fagmand er det en god idé at tage imod prisoverslag fra forskellige selskaber.
2Du finder alle mulige former for vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube er kilde til temmelig meget gavnlig info, i særlig grad forudsat at man bruger den engelske version.
3Der præsenterer sig stort set altid ubelejlige problematikker når det handler om omfattende byggeprojekter, og ergo kan det vise sig afgørende at der er afsat god tid i arbejdsplanen, så man kan føle sig sikker på at man får det færdiggjort.
4Du har mulighed for at indhente tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det ydes hvis ombygningen er klimavenligt. At få tilskud beroer altså på at byggeriet har en positiv effekt på miljøet.
5Forinden du igangsætter byggeprocessen må det være ubeskriveligt meningsfuldt med et tilsagn om, at dit projekt overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor kan der være en række regler for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
6Du skal på ingen måde glemme din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj som eksempelvis sko og hjelm som beskytter dig imod eventuelle risici. Det er klogt at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, hovedsageligt ifald du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
7Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr meget at sige. Af den årsag kan du løbende tage notits af vejrudsigten lige før byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke med et brag begynder at vælte ned absolut lige når du er midt i dit vigtige byggeprojekt.
8Planlægning er kilden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du anbefales at have en velovervejet tidsplan, som beskriver hvilke opgaver der skal laves hvornår, og derudover en prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret når du udarbejder din handlingsplan.
9Det kan overvejes at sikre sig hjælp til dele af projektet, i særdeleshed ift. vigtige byggeprocesser. Enkelte byggerier bør udføres af flere end en enkelt person. Derudover vil det være bedre og mere socialt når man er flere om at bidrage.
10Typisk vil det være af stor betydning at udarbejde et budget for ombygningen, så man har et overblik over økonomien. Det kan vise sig at være forstandigt at nedfærdige samtlige udgifter, og efterfølgende søge sig frem til ens købspris for dem en ad gangen.
11Muligvis kan det blive at have noget at sige at du har alle materialer klar på forhånd inden du begynder din byggeproces. Du kan med fordel udarbejde en punktforms note hvorpå der noteres alt det der bliver brug for, og så gennemløbe materialerne, med øje for at du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
12Man skal ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige udstyr. Tit vil det vise sig smart at du har det til disposition idet du indleder arbejdet. Det er derudover afgørende at inkludere de her udgifter i det økonomiske overblik.
De højest bedømte byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som jo er utrolig overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som jo er yderst beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % giver 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er fantastisk imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ultra beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % giver topkarakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål inden for perlegrus

 • Hvad er perlegrus?
 • Hvor meget vejer perlegrus?
 • Hvor er perlegrus på tilbud?
 • Hvor købes perlegrus online?
 • Hvor købes perlegrus billigt?
 • Hvad koster perlegrus?
 • Hvilken fragttype er smartest?

  En hel del online outlets tilbyder i øjeblikket et hav af forskellige billige former for fragt til perlegrus. En der er meget almindelig er i dag at få leveret til et udleveringssted, så du selv kan hente de nyindkøbte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragttypen er altså usædvanlig smart, og desuden ligeledes den mindst kostelige mulighed for levering.

  Du burde ligeledes afveje for og imod at få ordren bragt til din hjemmeadresse eller til adressen på dit arbejde. Leveringsmetoden bliver uheldigvis lidt mindre billig, men endvidere usædvanlig bekvem ift. perlegrus online. Den mest letkøbte mulighed for fragt er unægtelig at du selv henter pakken, hvilket dog nødvendiggør at du befinder dig i nærheden af internet shoppens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på perlegrus kan vise sig at være ualmindeligt betydningsfuld når vi behøver din pakke omgående, så af den grund er det ganske relevant at man besigtiger det forventede leveringstidspunkt på perlegrus. De fleste internet handler – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – giver billig levering på næstkommende hverdag på massevis af varer online, men vær på vagt da det er afhængig af at bestillingen gennemføres før et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få varen pakket før personalet holder fyraften.

  Indtil flere e-firmaer garanterer gratis fragt på perlegrus online, men ofte er det under forudsætning af at du bestiller for en bestemt pris. Ellers skal man snuppe den mest billige fragtform, som oftest er at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et udleveringssted.

  Mange webbutikker frembyder afhentning hvor du handler billig perlegrus online men afhenter i byggecenteret. Fx 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg. Byggekæderne udlover eksempelvis afhentning af perlegrus i følgende områder:

  Frederikssund, Middelfart, Lyngby, Viborg, Silkeborg, Frederikshavn, Brønderslev, Rødovre, Thisted, Gladsaxe, Varde, Horsens, Aabenraa, Aalborg, Skive, Greve, Haderslev, Dragør, Haslev, Taastrup, Hørsholm, Frederiksberg, Hvidovre, Vordingborg, Aarhus, Odder, Jyllinge, Fredericia, Brønshøj, Rudersdal, Lillerød, Vanløse, Nakskov, Randers, Hobro, Hedensted, Solrød Strand, Helsingør, Slagelse, Allerød, Gentofte, Nørresundby, Åbyhøj, Vallensbæk, Sønderborg, Hillerød, Køge, Risskov, Farum, Søborg, Odense, Stenløse, Højbjerg, Ølstykke, Lystrup, Kolding, Ringsted, Tårnby, Korsør, Charlottenlund, Glostrup, Nyborg, Tilst, Kalundborg, Albertslund, Ikast, Nærum, Hjørring, Struer, Skanderborg, Svendborg, Virum, København, Brøndby, Herlev, Ballerup, Værløse, Nykøbing Falster, Grenaa, Roskilde, Kokkedal, Næstved, Herning, Holbæk, Vejle, Hedehusene, Valby, Ishøj, Frederiksværk, Brabrand, Esbjerg, Holstebro, Rønne, og Birkerød, .

  Click-and-collect for perlegrus er muligt i alle regioner af landet: Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Bornholm).

  Ses der på tendenserne er det klart, at netshoppere typisk søger eksempelvis perlegrus priser og perlegrus online. Man ser derudover ofte internet shoppere efterspørge fx perlegrus tilbud, køb perlegrus samt billig perlegrus, plus de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Silvan og XL-Byg.

  Gode priser på perlegrus

  Det har vist sig at være ualmindeligt smart for alle og enhver at vurdere prisniveauet på billige perlegrus online fra flere internet virksomheder, og derved har utallige online forhandlere fundet det uundgåeligt at reducere udsalgspriserne på perlegrus eftertrykkeligt, og endda byde på levering uden beregning.

  Trods dette kan det ikke desto mindre blive gunstigt at kigge forbi nogle internet butikker efter billige priser på perlegrus online forinden du placerer ordren, således at man er sikker på at antage den laveste pris. Se ikke bare hos de velkendte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

  Du skal dog være årvågen med, at hvis en webbutik tilbyder billige perlegrus online på tilbud til en pris som virker usædvanlig billig, kan det undertiden være et kendetegn på en uægte internet forhandler. Shopping med kort er i hvert fald omsluttet af et regulativ, hvilket skærmer dig som køber imod falske online forhandlere.

  Vi går generelt ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du overveje et tilbud som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at finansiere regningen på perlegrus over tid. Det foreslåes normalt ved niche netbutikker, men sjældent de store byggekæder som fx Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

  Ved indkig i tendenserne fremstår det klart, at folk tit kigger efter fx billig perlegrus og perlegrus online. Man ser derudover ofte mennesker søge efter bl.a. perlegrus tilbud, køb perlegrus samt perlegrus priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg perlegrus er 890 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering og varen virkede fint.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til dræn til indkørsel til gårdsplads til haven til terrasse til gravsted til kirkegård

  Varianter: lyse hvide vaskede røde

  Størrelser: 8-16 mm 2-8 mm 4-8 mm

  Mængder: 15 kg 1 ton 20 kg 1000 kg 500 liter 1 m3 1 kubikmeter 15 kg 25 kg 10 kg 500 kg 800 kg 25 kg

  Levering: løst leveret vognlæs i poser i sække hent selv i løs vægt trailer afhentning i bigbag

  Analyser folks anmeldelser

  Trustpilot genererer visse uafhængige løsninger til at gennemstøve en række eksisterende brugeres iagttagelser og derved foreslår vi, at du gransker internet shoppens anmeldelser inden du handler billige perlegrus online.

  Facebook giver dig lige så vel visse sikre chancer for at få indsigt i online forhandlerens troværdighed. Derudover møder vi mange internet firmaer hvor kunder kan sammensætte en kritik af ordreforløbet, hvilket tilmed må benyttes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

  Før nogen handler billige perlegrus online på en e-shop kunne de egentlig gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens forretningsvilkår, dog er det for det meste et tidskrævende projekt, især ved de kendte byggemarkeder som Bygma, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Silvan.

  En nemmere løsning kunne måske være at se nærmere på hvorvidt e-shoppen er tilsluttet e-mærket, som længe har været et billede på at online shoppen forsvarer gældende dansk lovgivning, og at online shoppen ofte besigtiges af fagfolk som forstår vilkårene på området.

  Desuden giver det dig mulighed for bistand, ifald du bliver udsat for problemer i forbindelse med din bestilling af perlegrus. I øvrigt er det fornuftigt at du er vidende om de elementære betingelser der indvirker på købet af perlegrus online, for eksempel hvilken ombytningsret internet virksomheden garanterer.

  I den sammenhæng er det på samme måde vigtigt, at man altid gemmer sin ordremail, så man til enhver tid kan eftervise sin bestilling af perlegrus, uanset om man bestiller fra Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 eller Harald Nyborg.

  Inge Madsen gav 5 stjerner

  Intet at klage over

  Lene O gav 4 stjerner

  Jeg skal love for der er service på…

  Anders M gav 5 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Jesper Christiansen gav 4 stjerner

  Hurtig levering hver gang

  9 tips til internetshopping
  1Det er i dag temmelig uproblematisk for enhver at analysere priser online på billige perlegrus hos diverse internet foretagender, og derfor garanterer utallige internet outlets levering uden betaling. Trods dette kan det ikke desto mindre være lønnende at inspicere diverse internet firmaer efter rabat og tilbud inden du gennemfører din handel, således at man er skudsikker på at modtage den mest attraktive pris.
  2En stor portion e-handler frembyder nu alverdens billige metoder til levering til perlegrus. Den mest moderne er i dag udleveringssteder, hvor du selv henter de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Fragtformen er jo ret så fleksibel, samt desuden tillige den mest prisbevidste fragtløsning.
  3Nogle enkelte internet outlets sikrer portofri levering på perlegrus, men tit afkræver det at man handler for en bestemt pris. Alternativt må man udse dig den mest billige leveringsmetode, hvilket ofte vil være at få kørt varerne til en pakkeshop. Leveringstypen er mange gange omvendt yderst overkommelig. Den mest billige løsning til levering er dog at hente pakken selv.
  4Generelt slår vi et slag for at kigge hvorvidt webbutikken er tilsluttet e-mærket, eftersom det ofte er et signal om at e-butikken imødekommer de danske retningslinjer, udover at webshoppen rutinemæssigt tilses af fagfolk som er indført i reglementet på området. Inden nogen shopper billige perlegrus på en online shop kan man på en vis måde se på netbutikkens forretningsvilkår.
  5Antal dages levering kan være usædvanlig afgørende når man skal bruge ordren med det samme, så derfor er det forholdsvis passende at vi dobbelttjekker leveringstiden for perlegrus. Adskillige e-firmaer i Danmark giver billig dag-til-dag fragt på en række af deres produkter, men glem ikke at det er regnet ud fra at bestillingen indsendes forud for et besluttet tidspunkt.
  6Den mest letkøbte leveringsmåde vil til enhver tid være selv at hente varerne, hvilket betinges af at du har bopæl i nærheden af internet webshoppens adresse. Den type af levering er jo ultra aktuel ifald vi absolut skal bruge perlegrus øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer nogle enkelte internet firmaer levering uden omkostninger, men oftest er det kun gældende hvis du shopper for et fastslået beløb.
  7Trustpilot byder på fuldstændig passelige muligheder for at tyde en stor gruppe aktuelle forbrugeres ratings og på grund af dette går vi ind for, at du besigtiger internet shoppens anmeldelser inden du shopper billige perlegrus online. Facebook indebærer for øvrigt altid ønskværdige genveje til at få indtryk af e-forhandlerens kundefokus.
  8Inden folk køber billige perlegrus hos en webshop burde de når alt kommer til alt gennemse virksomhedens vilkår, det er dog normalt et omfattende projekt. Tillige anbefaler vi at kunden er obs på de mest vedkommende vilkår der har indflydelse på handlen med billige perlegrus online, for eksempel hvilken returrettighed e-forretningen lover.
  9Generelt tilråder vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omsluttet af et regulativ, hvilket redder os overfor bedrageriske online forretninger. Som et alternativ kunne du vælge et tilbud som f.eks. ViaBill, når du gerne vil honorere betalingen i flere bidder.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk