Maabjerg

Opmuringsmørtel pristjek

Er du på udkig efter opmuringsmørtel? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 250 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 250 kg for kun 964 kr. Det er 43 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 250 kg opmuringsmørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
964 kr.Poser med 25 kgKøb
998 kr.Poser med 25 kgKøb
999 kr.Poser med 25 kgKøb
1.060 kr.Poser med 18 kgKøb
1.098 kr.Poser med 25 kgKøb
1.142 kr.Poser med 25 kgKøb
1.225 kr.Poser med 25 kgKøb
1.378 kr.Poser med 25 kgKøb
1.680 kr.Poser med 25 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 250 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 kubikmeter 15 kg 1 m3 1 ton 10 kg 25 kg 1000 kg 800 kg 500 kg 500 liter 25 kg 20 kg 15 kg

Levering: hent selv i bigbag trailer i løs vægt løst leveret i sække i poser afhentning vognlæs

Brands: Lip Weber Igelsø Skalflex Scan Raw

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeri forbundet med diverse spørgsmål. Derfor er det en fordel at handle hos en online byggeshop, hvor du kan få sparring omkring opmuringsmørtel.
Der vil være forskel på priserne på billige opmuringsmørtel alt efter hvor du handler online. Enkelte fokuserer på de bedste tilbud, hvorimod andre fokuserer på service. Du bør tænke på hvad der er vigtigst for dig.
Flere byggekæder tilbyder et stort sortiment af produkter, og nogle fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du kan tænke over om det er vigtigt for dig at have mange typer af varer at vælge fra, foruden blot opmuringsmørtel.
Det er helt klart ekstremt relevant at se, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du kigge andetsteds.
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er specielt et alternativ hos de udbredte byggecentre.
Du bør være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returret. Man bør derfor tjekke virksomhedens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre har butikker i hele landet, og hermed har folk tilbuddet om at købe online og transportere produkterne personligt. Som følge af det er det muligt at blive fri for fragtgebyret, samt endda få fat i varerne med det samme.
De gængse byggemarkeder tilbyder varer fra adskillige nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et stort udvalg af opmuringsmørtel online.
De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte forretninger, som kan give øget sikkerhed når man skal handle online. Dette vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter producerer selv produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte på nicheforretningerne online kan du forvente at få gode tilbud.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter ved ekstremt meget om deres produkter, idet de ikke sælger andre varer. Ergo forventes det at du får endnu mere informativ assistance fra nogle der er eksperter i netop opmuringsmørtel.
Mange nichefokuserede netbutikker er iværksætterfirmaer, som typisk er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Dem bidrager du til ved at købe opmuringsmørtel online på deres hjemmeside.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark startede i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 kollegaer i deres 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 personer i forretningens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

opmuringsmørtel harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i de 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 medarbejdere i selskabets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

opmuringsmørtel silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

opmuringsmørtel bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 kollegaer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

opmuringsmørtel jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 kollegaer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix satser på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 medarbejdere i forretningens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1I mange tilfælde vil det være fornuftigt at nedskrive en budgetoversigt for dit byggeri, så du har et økonomisk overblik. Det vil være økonomisk at dokumentere alle poster, hvorefter man bør dokumentere ens købspris for dem enkeltvis.
2Ved opgaver udenfor kan vind og vejr få en stor rolle. På grund af dette kan du jævnligt tjekke prognosen for vejret i dagene før projektets begyndelse, så det ikke uventet går i gang med at regne i samme sekund som du står midt i det svære projekt.
3Der er alverdens hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube yder assistance med ret så meget brugbar information, specielt når du benytter engelske ord i din søgning.
4Der præsenterer sig som regel ubelejlige udfordringer i tilfælde med svære byggeprojekter, og derfor kan det vise sig af stor betydning at der er afsat en del plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man føler sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
5Du skal nødig mangle udstyr. Ofte vil det vise sig essentielt at du har værktøjet til rådighed inden du går løs med dit byggeprojekt. Det er derudover fordelagtigt at tage højde for de her udgifter i dit regnskab for byggeriet.
6Du må nødig se bort fra din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj bl.a. sko og hjelm som sikrer dig overfor potentielle ulykker. Det er klogt med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, hovedsageligt hvis du ikke får professionel hjælp.
7Forberedelse er kilden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du anbefales at forfatte en gennemarbejdet dagsorden, som beskriver hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke dage, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være skarp når du sammensætter handlingsplanen.
8Husk at tænke over hvorvidt projektet kan klares alene, eller du burde investere i eksperthjælp til noget af det. Såfremt du får assistance fra en fagperson vil det ofte være en god idé at hente tilbud fra en håndfuld virksomheder.
9Måske kan det blive værdifuldt at have de påkrævede byggematerialer klar til brug i god tid før du begynder dit arbejde. Du får god gavn af at udfærdige en simpel indkøbsseddel hvorpå der noteres alle de ting du får brug for, og bagefter efterse hvert enkelt punkt, så du føler dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
10Man kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det gives ifald byggeriet er positivt for miljøet. At få tilskud betinger at projektet har en positiv indvirkning på naturen.
11Længe før du igangsætter byggeprocessen er det ubeskriveligt vigtigt at sikre sig, at det du vil lave overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor vil der gælde forskellige love omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
12Det kan vise sig at være godt at få hjælp til byggeprocessen, specielt når der er tale om vigtige byggeprojekter. Omfattende opgaver stiller krav om flere personer. Dertil vil det vise sig hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med andre.
De mest vellidte byggekæder
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er virkelig overlegent. Ratingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er temmelig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er utrolig imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er meget beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor hele 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

En stor portion netshops tilbyder efterhånden alverdens billige leveringsmidler til opmuringsmørtel. En af favoritterne er efterhånden at afsende til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din ordre når det passer ind i din hverdag. Muligheden er jo temmelig let, og oftest derudover den prisbilligste slags levering.

Du kunne ligeledes forsøge at få ordren leveret til din bolig eller til adressen på dit arbejde. Leveringstypen bliver som regel lidt mere pebret, men samtidig yderst uproblematisk ift. opmuringsmørtel online. Den prisbilligste løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, som dog nødvendiggør at du befinder dig nærved e-forretningens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Fragtperioden på opmuringsmørtel kan vise sig at være særdeles vigtig ifald man mangler varen inden for få dage, så derfor er det særdeles passende at du ser det forventede leveringstidspunkt ved opmuringsmørtel. Flere internet firmaer – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på en række varenumre online, som imidlertid stiller krav om at bestillingen anbringes inden et konkret tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få varen ekspederet forud for at de pakkeansatte har fri.

Visse online forretninger sikrer levering uden omkostninger på opmuringsmørtel online, men tit stiller det krav om at der shoppes for et bestemt beløb. Ellers skal du overveje den mest prisbevidste type af levering, som mange gange er at få fragtmanden til at levere din ordre til en pakkeshop.

Adskillige byggemarkeder tildeler afhentning hvor man bestiller billig opmuringsmørtel hjemmefra og selv henter i butikken. Fx Davidsen, Stark, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggemarkederne yder eksempelvis afhentning af opmuringsmørtel i følgende byer:

Kolding, Ikast, Korsør, Silkeborg, Holbæk, Frederikssund, Ringsted, Frederiksværk, Glostrup, Rønne, Aarhus, Hvidovre, Dragør, Gladsaxe, Rødovre, Stenløse, Middelfart, Farum, Aabenraa, Odense, Grenaa, Ishøj, Haslev, Tilst, Odder, København, Hobro, Albertslund, Køge, Ølstykke, Hillerød, Horsens, Lystrup, Brønderslev, Viborg, Struer, Vanløse, Åbyhøj, Randers, Helsingør, Lillerød, Højbjerg, Esbjerg, Haderslev, Brønshøj, Risskov, Hjørring, Nakskov, Virum, Lyngby, Herlev, Tårnby, Taastrup, Ballerup, Solrød Strand, Vordingborg, Frederikshavn, Skive, Aalborg, Slagelse, Valby, Vejle, Thisted, Værløse, Greve, Hedensted, Vallensbæk, Nørresundby, Gentofte, Søborg, Rudersdal, Nyborg, Frederiksberg, Skanderborg, Sønderborg, Hørsholm, Brabrand, Nærum, Charlottenlund, Brøndby, Allerød, Hedehusene, Holstebro, Roskilde, Jyllinge, Fredericia, Kokkedal, Næstved, Svendborg, Varde, Birkerød, Nykøbing Falster, Herning, og Kalundborg, .

Klik-og-hent for opmuringsmørtel er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Amager, Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark).

Ses der på data står det markant, at netshoppere typisk kigger efter eksempelvis opmuringsmørtel priser og opmuringsmørtel online. Foruden dette ser vi mange gange internet shoppere søge blandt andet køb opmuringsmørtel, billig opmuringsmørtel og opmuringsmørtel tilbud, plus de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Gode tilbud på opmuringsmørtel

Det er jo ekstremt fleksibelt for almindelige dødelige at søge sig frem til priser på billige opmuringsmørtel online på tværs af internet firmaer i Danmark, og for det har masser af webbutikker fundet det uundgåeligt at reducere udsalgspriserne på opmuringsmørtel enormt, og derudover præstere fragtfri levering.

Trods dette kan det trods alt blive lukrativt at granske nogle få butikker på nettet efter billige priser på opmuringsmørtel online før du handler, så du er tryg ved at skaffe sig den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg og Bygma.

Du bør imidlertid ikke undervurdere, at i tilfælde af at en forretning på nettet udbyder billige opmuringsmørtel online til salg for en udsalgspris som kan ses som helt fantastisk beskeden, så er det mange gange være et fingerpeg om en uægte online webshop. Køb med kort er på den anden side omfattet af en forordning, der beskytter køberen overfor uærlige netbutikker.

Generelt anbefaler vi handler med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du anvende et afbetalingstilbud som fx ViaBill, forudsat du vil afdrage omkostningerne til opmuringsmørtel over en periode. Dette tilbydes normalt ved specialiserede netshops, i modsætning til de udbredte byggekæder som fx Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Silvan.

Når vi ser på tendenserne bliver det klart, at mennesker som regel kigger efter eksempelvis opmuringsmørtel tilbud og opmuringsmørtel online. Foruden dette ser vi mange gange folk lede efter fx billig opmuringsmørtel, opmuringsmørtel priser samt køb opmuringsmørtel.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 250 kg kg opmuringsmørtel er 964 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

Hurtig” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Mængder: 1000 kg 800 kg 15 kg 15 kg 1 kubikmeter 1 ton 20 kg 10 kg 25 kg 500 liter 25 kg 500 kg 1 m3

Levering: vognlæs i bigbag løst leveret trailer hent selv afhentning i løs vægt i sække i poser

Brands: Weber Igelsø Lip Scan Skalflex Raw

Kig på tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot giver dig visse fine løsninger til at gennemstøve en stor portion aktuelle forbrugeres meninger og på grund af dette foreslår vi, at du læser online butikkens ratings inden du bestiller billige opmuringsmørtel online.

Facebook genererer derudover aldeles gavnlige løsninger til at få et kig ind i internet shoppens kundefokus. Tilmed ses en række shops på nettet som tilbyder kunderne at frembringe en kritik af virksomhedens service, hvilket desuden bør benyttes til vurdering af hvor glade kunderne er.

Forinden folk køber billige opmuringsmørtel online på en e-butik kan man sådan set løbe igennem forhandlerens vilkår, dog er det mange gange ikke særlig interessant, især på de store byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Davidsen.

En anden valgmulighed er at finde ud af hvorvidt internet firmaet er medlem af e-mærke ordningen, siden det generelt er en erklæring om at e-forretningen adlyder gældende dansk lovgivning, foruden at virksomheden ofte tilses af eksperter som kender til lovgivningen.

Desuden får du lejlighed til at få hjælp, ifald du oplever besvær i forbindelse med din shopping med opmuringsmørtel. Tilsvarende foreslåes det at du er omhyggelig omkring de mest relevante betingelser der kan influere på købet af opmuringsmørtel online, fx hvilken returret online webshoppen lover.

Derfor er det samtidig relevant, at man til enhver tid beholder ens kvittering på e-mail, således man fremadrettet vil kunne bevise sit køb af opmuringsmørtel, hvad end man har handlet hos Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 eller Silvan.

Martin gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Susanne C gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Hans I gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Karen J gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

9 tips til online indkøb
1Trustpilot genererer absolut fine genveje til at gennemstøve diverse nuværende forbrugeres tanker og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du eksaminerer internet shoppens omtaler forud for at du bestiller billige opmuringsmørtel online. Facebook genererer for øvrigt altid fantastiske metoder til at få en idé om online shoppens popularitet.
2Det er jo virkelig fremkommeligt for folk at finde de bedste priser online på billige opmuringsmørtel i blandt forskellige internet butikker i Danmark, og så lover en lang række outlets på nettet fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det immervæk vise sig lønnende at udforske diverse internet outlets efter rabat og tilbud inden du shopper, sådan at man er skudsikker på at få fat i den skarpeste pris.
3Leveringshastigheden er selvfølgelig meget relevant i tilfælde af at du skal bruge varen nu og her, og derfor er det naturligvis på sin plads at man studerer leveringstiden ved opmuringsmørtel. Adskillige online butikker tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på en hel del produkter, men som imidlertid stiller krav om at ordren køres igennem forinden et givent klokkeslæt.
4Den billigste leveringsform er utvivlsomt at du selv henter produkterne, som jo afhænger af at du lever tæt på internet forretningens tilholdssted. Den fragtform er naturligvis vældig relevant forudsat vi mangler opmuringsmørtel om et øjeblik. Alternativt så sikrer en række internet shops levering uden betaling, men for det meste er det forudsat at du aftager for en konkret sum.
5Vi foreslår generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er dækket ind under en orden, hvilket bistår en imod uægte internet firmaer. Som alternativ kunne du overveje en billig afdragsordning som fx ViaBill, hvis du tilstræber at klare prisen i flere bidder.
6Generelt slår vi et slag for at bemærke hvorvidt online shoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket skulle være et tegn på at netbutikken adlyder de officielle regler, foruden at internet virksomheden nu og da overværes af sagkyndige der behersker bestemmelserne på området. Før nogen shopper billige opmuringsmørtel på en netbutik bør man i og for sig kigge på deres betingelser.
7Indtil flere shops på nettet lover gratis fragt på opmuringsmørtel, men tit er det så nødvendigt at du indkøber for en fastsat sum. Desuden skulle man beslutte sig for den mest betalelige leveringsmodel, der oftest vil være at få fragtmanden til at køre ordren til et afhentningssted. Leveringsformen viser sig gerne endda ualmindeligt enkel. Den mest billige mulighed for levering kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv.
8Før folk shopper billige opmuringsmørtel hos en online forretning behøver man til hver en tid gennemgå e-butikkens handelsvilkår, men det er naturligvis ikke særlig interessant. For øvrigt rekommanderer vi at man er obs på de mest vedkommende bestemmelser der influerer på købet af billige opmuringsmørtel online, for eksempel hvilken returpolitik internet shoppen kører med.
9En hel del forretninger på nettet udlover nu til dags et stort udvalg af billige fragtformer til opmuringsmørtel. Det mest populære er nu om dage pakkeshoppen, hvor du så nemt kan hente din bestilling præcis når det passer dig. Løsningen er nemlig i høj grad fremkommelig, samt mange gange desuden den mest letkøbte slags levering.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk