Maabjerg

Ølandssten pristjek

Er du på udkig efter ølandssten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg ølandssten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Mængder: 500 kg 1 ton 15 kg 10 kg 800 kg 20 kg 500 liter 25 kg 1 kubikmeter 1 m3 1000 kg 15 kg 25 kg

Levering: i løs vægt vognlæs i poser i sække afhentning hent selv trailer løst leveret i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig utrolig relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare vil undvære leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente produkterne selv. Det er først og fremmest muligt i de velkendte byggecentre.
Du bør have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man kende forretningens betingelser.
For en del er byggeprojekter lig med stribevis af spørgsmål. Derfor kan du overveje at handle hos et online byggemarked, som kan give tips og tricks til valg af ølandssten.
Nogle byggekæder præsterer et stort varesortiment, hvorimod nogle fokuserer på en specifik varetype. Du bør bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, foruden bare ølandssten.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige ølandssten fra byggemarked til byggemarked. Nogle vil have lave priser, hvorimod andre giver kompetent rådgivning. Du må tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder finder du i de større byer, og takket være dette har man valget om at bestille online og fragte varerne personligt. Af den grund kan du overveje at undvære fragten, og endda hente varerne med det samme.
De store byggekæder er udbredte og kendte firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Dette vil nogle se fordele i.
De udbredte byggekæder køber produkter fra diverse leverandører, med det formål at du så kan bestille fra et bredt udvalg af ølandssten online.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er ekstremt passionerede omkring det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andet. Ergo kan du modtage endnu mere konstruktiv hjælp fra nogle med ekspertviden i netop ølandssten.
Diverse nichebutikker på internettet er producenter af produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online kan du få gode tilbud.
Forskellige webshops i små nicher er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Disse understøtter du når du køber ølandssten online på deres side.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag mere end 500 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 kollegaer i de 6 butikker. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

ølandssten jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 2.100 personer i de 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

ølandssten silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

ølandssten bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af over 1.000 mennesker i forretningens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 kollegaer i kædens 9 varehuse. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

ølandssten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i kædens 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Forud for at du igangsætter dit byggeprojekt må det være ganske vigtigt at have styr på, at projektet er lovligt. Afhængigt af din bopæl vil der gælde begrænsende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
2For udendørs projekter har vejret en vigtig rolle. Af den årsag kan du ofte kigge på udsigten ift. vejret i den tid der er op til projektets start, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at vælte ned absolut lige når du er gået i gang med det komplicerede projekt.
3Godt forarbejde viser sig som kilden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at sammensætte en klar plan, der dikterer hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, som også inkluderer en kronologisk orden. Det anbefales at være skarp i sammensætningen af din strategi.
4Man kan forsøge at få offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det bliver givet i tilfælde af at projektet er klimavenligt. At få tilskud forudsætter med andre ord at projektet har positiv betydning for planeten.
5Der kommer altid uventede hovedpiner ved store byggeprojekter, og ergo vurderes det essentielt at der afsættes passende tid i handlingsplanen, så man kan føle sig selvsikker på at have tid nok til det.
6Du har adgang til mange hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube er anvendeligt med rigelig konstruktiv info, ikke mindst hvis man leder på engelsk.
7Typisk vil det være fundamentalt at udfærdige en budgetoversigt for renoveringen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det må være en god idé at gennemgå samtlige udgifter, og efterfølgende indsamle prisen på dem én efter én.
8Det kan vise sig nyttigt at sikre sig hjælp til arbejdet, ikke mindst hvis det er omfangsrige projekter. Omfattende ombygninger skal gerne udføres af flere personer. Dertil viser det sig mere produktivt og mere interessant når man er flere om det.
9Det vil vise sig at have noget at sige at du har de presserende materialer disponible på forhånd inden du går i krig med håndværket. Du har god gavn af at lave en punktforms oversigt med alle de ting som er nødvendige, og bagefter gennemløbe hver eneste ting, hvormed du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
10Du bør nødig negligere dit eget ve og vel, så glem ej beklædning inklusiv arbejdshjelm som hjælper dig med henblik på mulige ulykker. Det er uundværligt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, i særdeleshed hvis du ikke får professionel assistance.
11Man må ikke undvære grej. Det er smart at du har grejet til disposition inden du går løs med byggeprocessen. Det er i øvrigt fordelagtigt at påregne de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
12Måske burde det overvejes hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at have hjælp fra en fagmand til delelementer af byggeriet. Når du indhenter professionel assistance anbefales det at lede efter uforpligtende tilbud fra diverse firmaer.
Danskernes favorit byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er temmelig godt arbejde. Karakteren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er kolossalt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er rigtig godt arbejde. Scoren er baseret på 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er ekstremt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % giver toprating, og bare 4 % giver den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.

Sædvanlige spørgsmål om ølandssten

 • Hvad er ølandssten?
 • Hvor købes ølandssten billigt?
 • Hvor købes ølandssten online?
 • Hvor meget vejer ølandssten?
 • Hvor er ølandssten på tilbud?
 • Hvad koster ølandssten?
 • Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

  En stor portion webbutikker i Danmark foreslår i øjeblikket en hel del forskellige billige leveringsudgaver til ølandssten. Den mest populære er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, og så henter du bare dine nye produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er nemlig i høj grad smart, og oftest endda den billigste slags levering.

  Du kan ligeledes afveje for og imod at vælge at få sendt til din lejlighed eller ud til dit arbejde. Metoden er mange gange lidt mere omkostningsfuld, men på den anden side særdeles ukompliceret med ølandssten online. Den mest prisbevidste fragtmetode vil dog altid være at du selv henter pakken, som desværre afhænger af at du fysisk befinder dig nærved e-forretningens butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

  Fragtperioden på ølandssten er selvfølgelig meget bestemmende forudsat vi står og skal bruge produkterne lige om lidt, så med det formål er det naturligvis fornuftigt at du finder den anslåede leveringstid for ølandssten. Masser af forhandlere på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – lover billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens varer online, som trods alt beroer på at du når at bestille tidligere end et angivent tidspunkt, så at de kan nå at få produkterne afsted før personalet holder fyraften.

  Nogle e-shops i Danmark yder gratis levering på ølandssten online, men i reglen er det betinget af at du aftager for et fastslået beløb. Som alternativ skulle du beslutte sig for den mest betalelige leveringsmetode, der tit vil være at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et udleveringssted.

  De fleste netbutikker udlover afhentning hvor du handler billig ølandssten online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan, 10-4 og Jem og Fix. Byggecentrene yder bl.a. klik-og-hent på ølandssten i disse byer:

  Hvidovre, Odder, Hillerød, Nykøbing Falster, Sønderborg, Vanløse, Virum, Holstebro, Helsingør, Esbjerg, Grenaa, Hobro, Birkerød, Svendborg, Lyngby, Skive, Roskilde, Varde, Frederikshavn, Frederikssund, Lillerød, Kalundborg, Valby, Nørresundby, Hedensted, Silkeborg, Solrød Strand, Fredericia, Ølstykke, Tårnby, Hedehusene, Rønne, Ikast, Brabrand, Haderslev, Albertslund, Ballerup, Farum, Rødovre, Lystrup, Struer, Korsør, Nyborg, Aabenraa, Risskov, Skanderborg, Gentofte, Nærum, Allerød, Taastrup, Horsens, Aalborg, Ishøj, Køge, København, Hjørring, Kokkedal, Greve, Brøndby, Brønderslev, Vordingborg, Stenløse, Herning, Nakskov, Kolding, Søborg, Aarhus, Charlottenlund, Herlev, Frederiksberg, Dragør, Gladsaxe, Brønshøj, Værløse, Jyllinge, Middelfart, Randers, Næstved, Højbjerg, Viborg, Thisted, Hørsholm, Tilst, Ringsted, Slagelse, Holbæk, Odense, Haslev, Vejle, Glostrup, Frederiksværk, Vallensbæk, Åbyhøj, og Rudersdal, .

  Click-and-collect af ølandssten er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Amager, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland).

  Ses der på tendenserne bliver det klart, at internetbrugere ofte efterspørger eksempelvis ølandssten tilbud og køb ølandssten. Foruden dette ser man typisk mennesker søge efter fx ølandssten online, ølandssten priser og billig ølandssten, plus de udbredte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

  Få den bedste pris på ølandssten

  Det er efterhånden ultra simpelt for alle at finde frem til tilbud på billige ølandssten online på forskellige internet forretninger, og ergo har adskillige internet shops været nødt til at sænke prisen på ølandssten drastisk, og ovenikøbet garantere fri fragt.

  Men det kan stadigvæk blive fordelagtigt at besigtige nogle butikker på nettet efter tilbud og rabatter på ølandssten online forinden du køber, således at du er tryg ved at antage den laveste pris. Se ikke kun på de udbredte byggecentre som 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen.

  Du må trods alt være så påpasselig, at når en butik på nettet frembyder billige ølandssten online til en udsalgspris som kan ses som besynderligt billig, så bør det mange gange være et karakteristika der viser en uoprigtig shop. Betalinger med kort er på den anden side omfattet af Indsigelsesordningen, der værner dig imod svindlende internet webshops.

  Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du drage fordel af en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, ifald du hellere vil dække omkostningerne til ølandssten over en periode. Dette tilbydes ofte i specialiserede netbutikker, men dog sjældent de store byggemarkeder som fx Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen og Bauhaus.

  Ved indkig i data bliver det markant, at folk som regel kigger efter eksempelvis ølandssten online og ølandssten tilbud. Foruden dette ser vi ofte folk efterspørge blandt andet billig ølandssten, køb ølandssten samt ølandssten priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg ølandssten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

  Fornuftig pris” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Mængder: 500 kg 25 kg 1 kubikmeter 10 kg 1 ton 15 kg 20 kg 25 kg 1000 kg 1 m3 800 kg 500 liter 15 kg

  Levering: i sække løst leveret vognlæs i poser hent selv afhentning trailer i løs vægt i bigbag

  Tjek andre menneskers meninger

  Trustpilot giver dig de facto ønskværdige chancer for at analysere en række tidligere kunders anmeldelser og af den grund er det godt, at du tager et kig på internet virksomhedens kritik inden du køber billige ølandssten online.

  Facebook præsterer lige så vel temmelig udmærkede genveje til at få en idé om internet forretningens kundetilfredshed. Desuden møder vi en række internet virksomheder som gør det muligt at formulere en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket tillige må benyttes til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

  Inden folk køber billige ølandssten online hos en shop kunne de faktisk overveje e-shoppens regler, det er dog ofte et omfattende projekt, især på de gængse byggekæder som Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg.

  En nem løsning kunne måske være at kontrollere hvorvidt internet virksomheden er e-mærke godkendt, fordi det ofte er en sikkerhed for at e-handlen opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, udover at e-shoppen lejlighedsvis revurderes af fagfolk der kender til reglerne.

  Dette er en god anledning til at blive assisteret, for så vidt du udsættes for besvær i processen med din bestilling af ølandssten. Tillige er det godt at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest basale forhold der gælder for købet af ølandssten online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik netbutikken anvender.

  Her er det virkelig relevant, at man stadig bibeholder sin e-mail kvittering, således man senere kan vidne om sit køb af ølandssten, ligegyldig om man bestiller fra Stark, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, 10-4 eller Jem og Fix.

  Jørgen C gav 5 stjerner

  Dag til dag levering

  Else gav 4 stjerner

  Har handlet der før

  Hans Kristensen gav 5 stjerner

  Altid en fornøjelse

  Maria Petersen gav 4 stjerner

  Altid en fornøjelse

  9 tips til online indkøb
  1Trustpilot leverer faktisk værdifulde genveje til at analysere diverse forhenværende forbrugeres anmeldelser og derved anbefaler vi, at du kigger nærmere på netshoppens vurderinger inden du køber billige ølandssten online. Facebook giver dig endvidere ret så fine metoder til at få et kig ind i e-shoppens troværdighed.
  2Vi foreslår generelt at kontrollere hvorvidt online firmaet er e-mærke tilsluttet, siden det ofte er en garanti for at e-forhandleren efterkommer den officielle danske lovgivning, tillige med at e-butikken ofte efterses af jurister som kender til reglerne på området. Forud for at folk bestiller billige ølandssten hos en online shop behøver man til hver en tid få overblik over netshoppens forretningsaftale.
  3Forud for at folk handler billige ølandssten på en e-forhandler kan de egentlig granske netshoppens handelsvilkår, dog er det oftest ikke særlig interessant. Ydermere foreslår vi at køberen er vaks omkring de vigtigste vilkår i forbindelse med handlen med billige ølandssten online, som fx den returneringsret webbutikken anvender.
  4Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er en del af et reglement, hvilket værner en imod svindlende internet forhandlere. Alternativt kunne du drage nytte af en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, når du har til hensigt at betale omkostningerne af flere omgange.
  5Fragttiden kan i nogle tilfælde være yderst afgørende om du absolut skal bruge varen inden for få dage, og af den grund er det selvfølgelig aktuelt at du efterser det forventede leveringstidspunkt for ølandssten. En del e-butikker i Danmark giver billig 1 dags fragt på de fleste af deres varer, som trods alt er påkrævet at bestillingen indsendes før et bestemt tidspunkt.
  6Adskillige online firmaer giver heldigvis diverse billige former for levering til ølandssten. En favorit iblandt mange er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de købte produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er altså særligt gnidningsløs, samt mange gange tilmed den prisbilligste leveringsmodel.
  7Den billigste fragtløsning vil utvivlsomt være selv at hente pakken, men den mulighed stiller krav om at du har bopæl med kort afstand til e-butikkens arbejdslager. Den leveringsmåde er jo yderst bestemmende i tilfælde af at du skal bruge ølandssten inden for få dage. Alternativt så tilbyder indtil flere butikker på nettet levering uden betaling, men typisk er det forudsat at du indkøber for en konkret pris.
  8Det er i dag usædvanlig bekvemt for internetbrugere at kigge efter tilbud online på billige ølandssten hos forskellige online selskaber, og til tak garanterer de fleste internet foretagender billig fragt. Dog kan det stadigvæk være lukrativt at efterse nogle webbutikker efter tilbud og rabat før du gennemfører din handel, sådan at man er skudsikker på at indhente den skarpeste pris.
  9Flere netshops lover levering uden beregning på ølandssten, men ofte stiller det krav om at du aftager for et fastsat beløb. Desuden må du udvælge den mest billige leveringsform, som gerne vil være at få fragtmanden til at levere dine produkter til et udleveringssted. Metoden er beklageligvis desuden ultra bekvem. Den mest billige form for levering er dog at du selv henter pakken.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk