Maabjerg

Nøddesten pristjek

Er du på udkig efter nøddesten? Vi har fundet 11 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 975 kr. Det er 35 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg nøddesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
975 kr.Sække med 1.000 kgKøb
978 kr.Sække med 1.000 kgKøb
989 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.079 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.095 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.149 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.172 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.194 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.349 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til indkørsel

Mængder: 25 kg 25 kg 15 kg 800 kg 10 kg 20 kg 1000 kg 1 kubikmeter 500 kg 500 liter 15 kg 1 ton 1 m3

Levering: i sække hent selv i bigbag vognlæs afhentning trailer i poser løst leveret i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have byggematerialerne nu og her eller bare har lyst til at undgå fragtgebyret, så kan du overveje at transportere produkterne personligt. Det er specielt et alternativ i de velkendte byggecentre.
Nogle byggemarkeder fremviser et bredt produktsortiment, hvorimod nogle har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du bør gennemtænke hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varer at vælge fra, udover bare nøddesten.
For de fleste er byggeri ens betydende med alverdens spørgsmål. Derfor er det en fordel at vælge et online byggemarked, hvor du får sparring og vejledning omkring nøddesten.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Man bør derfor undersøge forretningens regler.
Det er helt klart utrolig relevant at se, om den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
Der findes forskelle i prisen på billige nøddesten fra webshop til webshop. Enkelte tilbyder de bedste tilbud, hvorimod andre satser på kompetent rådgivning. Du må afveje hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder sælger produkter fra alle mulige producenter, og som følge af dette kan du vælge fra et bredt sortiment af nøddesten online.
De kendte byggekæder finder du i hele landet, og på grund af det har mange adgang til at købe online og transportere varerne personligt. Som følge af det kan du overveje at undvære leveringsgebyret, samt samtidig have varerne med det samme.
De store byggecentre er udbredte og bekendte virksomheder, som kan bidrage til øget sikkerhed når man stopper online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

Mange nichespecifikke netbutikker er producenter af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte igennem nichebutikkerne online får du gode tilbud.
Hovedparten af specialiserede netshops har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Derfor kan du modtage endnu mere indsigtsfuld rådgivning fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis nøddesten.
Hovedparten af små butikker er små firmaer, der typisk er dansk ejede, måske endda lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at handle nøddesten online fra deres webshop.
Danmarks største byggecentre

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag over 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

nøddesten harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag flere end 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 medarbejdere i selskabets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

nøddesten bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

nøddesten jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

nøddesten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 kollegaer i deres 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det vil vise sig aktuelt at have de relevante materialer klar til brug forud for at du begynder dit arbejde. Du får god gavn af at udfærdige en simpel huskeliste som samler alt du skal bruge, og så efterse materialerne, med det formål at du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
2Du bør på ingen måde forsømme din sikkerhed, så glem ikke beklædning herunder fod- og hovedbeklædning som beskyttelse imod eventuelle uheld. Det er yderst relevant med fokus på sikkerheden i byggeriet, navnlig ifald du ikke sikrer dig professionel hjælp.
3Længe før du opstarter arbejdet må det være vildt fornuftigt med en forsikring om, at projektet er lovligt. Alt efter hvordan du bor vil der gælde en række regler omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
4I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at udfærdige et budget for dit projekt, så du har styr på udgifterne. Det bør være en fordel at notere alle udgifter, og efterfølgende notere udgiften ved dem én efter én.
5Der præsenterer sig stort set altid uforudsigelige udfordringer i forbindelse med omfangsrige opgaver, og på grund af det kan det vise sig afgørende at man afsætter en del tid i arbejdsplanen, med formålet om at man føler sig afslappet omkring at man når det til siden.
6Godt forarbejde er vejen til et godt forløb med byggeprocessen. Du kunne overveje at nedskrive en klar agenda, som viser hvilke opgaver der skal laves hvornår, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Vær realistisk idet du laver planen.
7Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få en essentiel rolle. Derfor kan du jævnligt tage notits af prognosen for vejret lige før byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uventet starter med at stå ned i stænger absolut lige når du vil i gang med det avancerede projekt.
8Man skal aldrig stå uden det nødvendige grej. Ofte kan det være essentielt at du har udstyret til rådighed før du tager fat på byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at indkalkulere de her udgifter i dit udgiftsbudget.
9Der er rigelige mængder af vejledninger og videoer online som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube giver dig adgang til meget konstruktiv info, i særlig grad når man kigger på engelsk.
10Det kan vise sig nødvendigt at få en hjælpende hånd til byggeprojektet, specielt når det kommer til krævende byggeprocesser. Større byggerier stiller krav om flere end en enkelt person. Dertil vil det være mere produktivt og sjovere når man ikke er alene om det.
11Du har mulighed for at søge tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man hvis byggeprojektet er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte beroer altså på at ombygningen påvirker planeten.
12Du kan overveje om du magter at klare det hele selv, eller du hellere skal få assistance fra en professionel til færdiggørelsen af det. Når du får assistance fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at modtage uforpligtende tilbud fra flere leverandører.
De bedst anmeldte byggemarkeder
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er usædvanligt flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % giver toprating, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ret så flot. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ekstremt godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ultra beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål vedr. nøddesten

 • Hvor købes nøddesten online?
 • Hvor købes nøddesten billigt?
 • Hvad er nøddesten?
 • Hvor meget vejer nøddesten?
 • Hvad koster nøddesten?
 • Hvor er nøddesten på tilbud?
 • Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

  En lang række e-forretninger yder nu om stunder en række forskellige billige løsninger til levering til nøddesten. Et hit er lige nu levering til et afhentningssted, hvor du kan afhente de købte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er altså ekstremt ukompliceret, og desuden også den mest billige leveringsmulighed.

  Du kan tillige foretrække at bestille ordren til levering til din lejlighed eller hus eller til dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig sædvanligvis en tand mere omkostningsfuld, men ydermere i høj grad let for nøddesten online. Den billigste leveringsmulighed er utvivlsomt at du selv henter ordren, som desværre kræver at du bor med kort afstand til online forretningens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

  Fragttiden på nøddesten er selvfølgelig temmelig relevant i tilfælde af at du har brug for din pakke omgående, så af den grund er det aldeles vigtigt at vi checker den forventede leveringstid på nøddesten. En række internet virksomheder – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – giver billig levering efter en enkelt hverdag på masser af produkter online, men som trods alt er underforstået at bestillingen gennemføres før et fastsat tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få pakken afsted forinden lagermedarbejderne har fyraften.

  Nogle enkelte byggeforretninger yder fragt uden omkostninger på nøddesten online, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis du aftager for en præcis sum. Desuden må du overveje den billigste fragtmetode, hvilket mange gange vil blive at få dem til at køre pakken til et afhentningssted.

  Adskillige byggemarkeder udlover click-and-collect hvor du handler billig nøddesten online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark og Silvan. Byggemarkederne frembyder blandt andet klik-og-hent på nøddesten i disse byer:

  Sønderborg, Middelfart, Ballerup, Stenløse, Charlottenlund, Vallensbæk, Taastrup, Kolding, Viborg, Hedehusene, Kokkedal, Allerød, Lillerød, Gentofte, Hvidovre, Struer, Vejle, Højbjerg, Nakskov, Grenaa, Risskov, Tilst, Silkeborg, Aarhus, Søborg, Aabenraa, Køge, Esbjerg, Tårnby, Horsens, Ringsted, Virum, Svendborg, Åbyhøj, Aalborg, Vanløse, Ikast, Albertslund, Slagelse, Skanderborg, Brønshøj, Roskilde, Kalundborg, Frederiksværk, Hedensted, Thisted, Fredericia, Haslev, Farum, Odder, Haderslev, Herning, Nærum, Hjørring, Dragør, Vordingborg, Korsør, Skive, Holbæk, Gladsaxe, Greve, Nyborg, Nykøbing Falster, Brøndby, Frederikssund, Rudersdal, Lyngby, Randers, Hillerød, Lystrup, Hobro, Odense, Nørresundby, Glostrup, Brønderslev, Rønne, Hørsholm, Holstebro, Varde, Ølstykke, Frederiksberg, Helsingør, København, Næstved, Solrød Strand, Ishøj, Birkerød, Frederikshavn, Herlev, Rødovre, Brabrand, Værløse, Valby, og Jyllinge, .

  Click-and-collect for nøddesten er tilgængeligt i alle dele af landet: Sjælland (Lolland, Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland, Hovedstaden), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland).

  Når der ses på søgedata fremstår det klart, at folk som regel kigger efter blandt andet nøddesten online og køb nøddesten. Foruden dette ser vi mange gange netshoppere lede efter bl.a. billig nøddesten, nøddesten tilbud samt nøddesten priser, plus de kendte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg og Davidsen.

  Gode priser på nøddesten

  Det er jo særligt let gængeligt for os alle at sammenholde priser på billige nøddesten online hos flere e-forhandlere, og derfor har masser af e-butikker ikke kunne slippe for at stampe salgspriserne på nøddesten enormt, og ovenikøbet tilbyde portofri levering.

  Dog kan det immervæk vise sig tiden værd at analysere et par internet handler efter rabatter og tilbud på nøddesten online inden du gennemfører dit køb, sådan at man er skudsikker på at få den mest billige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Davidsen.

  Du må dog være årvågen med, at såfremt en e-handler tilbyder billige nøddesten online for en pris der anses for ekstraordinært fordelagtig, så er det tit være et fingerpeg om en falsk e-handler. Kortbestillinger er trods alt indbefattet af Indsigelsesordningen, hvilket støtter køber overfor falske e-butikker.

  Generelt tilråder vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Alternativt kunne du anvende en afdragsløsning som fx ViaBill, forudsat du ønsker at afdrage prisen på nøddesten over flere uger. Dette foreslåes som regel i online nichebutikker, i modsætning til de kendte byggekæder som fx Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix.

  Ses der på tallene er det tydeligt, at internet shoppere ofte søger efter blandt andet billig nøddesten og nøddesten tilbud. Foruden dette ser vi typisk mennesker lede efter bl.a. nøddesten online, nøddesten priser samt køb nøddesten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg nøddesten er 871 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Bestilte online” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven til indkørsel

  Mængder: 25 kg 1000 kg 1 ton 1 kubikmeter 800 kg 500 liter 500 kg 15 kg 10 kg 1 m3 20 kg 15 kg 25 kg

  Levering: trailer afhentning i løs vægt i sække hent selv løst leveret vognlæs i poser i bigbag

  Undersøg eksisterende kunders vurderinger

  Trustpilot tilbyder ganske habile chancer for at kortlægge diverse aktuelle konsumenters domme og på grund af dette kan det være til hjælp, at du betragter online forretningens vurderinger forinden du shopper billige nøddesten online.

  Facebook leverer ydermere visse værdifulde genveje til at få et kig ind i online forhandlerens kundefokus. Desuden er der en række online firmaer hvor folk kan udfærdige en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket desuden bør anvendes til at vurdere kundernes tilfredshed.

  Før folk bestiller billige nøddesten online på en butik kunne de reelt få overblik over butikkens vilkår, men det er bare ikke videre spændende, i særdeleshed med de udbredte byggekæder som XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og 10-4.

  En anden mulighed er at undersøge hvorvidt online webshoppen er e-mærke godkendt, fordi det typisk er en forsikring om at e-shoppen efterkommer den officielle danske lovgivning, udover at internet shoppen hyppigt overværes af sagkyndige der har indsigt i lovgivningen.

  Derudover giver det dig anledning til at blive hjulpet, ifald du møder udfordringer med din shopping med nøddesten. Herudover er det anbefalelsesværdigt at man er opmærksom på de mest vitale bestemmelser gældende for købet af nøddesten online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed shoppen har.

  I den sammenhæng er det tillige afgørende, at man permanent bevarer ens kvitteringsmail, således man fremadrettet kan eftervise sin bestilling af nøddesten, hvad end man shopper hos Stark, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan eller Jem og Fix.

  Maria B gav 5 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  Pia Hansen gav 4 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Tina Olsen gav 5 stjerner

  Det virker bare.

  Peter Møller gav 5 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  9 gode råd til køb på nettet
  1Leveringshastigheden er yderst afgørende forudsat vi står og skal bruge din ordre øjeblikkeligt, og af den grund er det uden tvivl vigtigt at vi finder den anslåede leveringsdato ved nøddesten. Størstedelen af netbutikker reklamerer med billig dag-til-dag fragt på deres favorit varenumre, men vær opmærksom på at det er påkrævet at ordren laves inden et konkret tidspunkt.
  2Inden folk handler billige nøddesten i en online shop kunne man de facto tyde webbutikkens forretningsbetingelser, dog er det gerne ikke særlig morsomt. Udover dette kan det være til hjælp at køberen er på vagt for de væsentligste retningslinjer der har betydning for shopping af billige nøddesten online, for eksempel den byttepolitik internet webshoppen bruger.
  3Masser af webbutikker i Danmark foreslår til alt held mange forskellige billige leveringstyper til nøddesten. Det mest almindelige er nu til dags pakkeshops, fordi du dermed nemt kan hente din ordre lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er altså særdeles uproblematisk, og typisk desuden den mindst kostelige leveringsløsning.
  4Trustpilot genererer flere gunstige løsninger til at gennemsøge forskellige aktuelle kunders erfaringer og af den grund anbefaler vi, at du iagttager webshoppens kritik forinden du handler billige nøddesten online. Facebook bringer dig derudover aldeles gavnlige metoder til at få kendskab til internet forretningens kundefokus.
  5Den mest prisbevidste løsning til levering kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, men den mulighed står og falder med at du lever i kort afstand af online forretningens arbejdslager. Den leveringstype kan være usædvanlig central ifald man har behov for nøddesten fluks. Alternativt så sikrer nogle få e-forretninger i Danmark billig levering, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at man indkøber for en bestemt pris.
  6Generelt foreslår vi at tjekke hvorvidt e-butikken er verificeret af e-mærket, da det typisk er en indikation om at e-butikken efterkommer de danske regler, udover at online butikken lejlighedsvis revideres af sagkyndige som har ekspertise inden for reglerne. Før folk shopper billige nøddesten i en internet virksomhed behøver man i virkeligheden kigge på webshoppens forretningsvilkår.
  7Det har vist sig at være super hensigtsmæssigt for købere at finde de laveste priser online på billige nøddesten hos flere internet firmaer i Danmark, og altså tilbyder masser af internet firmaer gratis fragt. Til gengæld kan det stadigvæk vise sig tiden værd at kigge forbi et par forskellige internet shops i Danmark efter rabat og tilbud før du gennemfører din handel, således at du er garanteret at antage den bedste pris.
  8Enkelte webbutikker frembyder levering uden gebyr på nøddesten, men tit stiller det krav om at der indkøbes for et bestemt beløb. Som alternativ kan man udse dig den mest betalelige leveringsmåde, hvilket i mange tilfælde vil være at få leveret din ordre til et afhentningssted. Fragttypen viser sig typisk ligeledes vældig fremkommelig. Den prisbilligste form for fragt er uden tvivl selv at hente ordren.
  9Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omfavnet af en regel, der forsvarer køberen overfor uægte online forhandlere. Som alternativ burde du vælge en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du agter at honorere beløbet over tid.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk