Maabjerg

Natursten pristjek

Er du på udkig efter natursten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 1.295 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg natursten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.295 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.639 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.695 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.197 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til gravsten til gulv til indkørsel til belægning til akvarier til væg til højbede til mur til bede til støttemur til haven til badeværelse til springvand

Mængder: 15 kg 1000 kg 25 kg 15 kg 800 kg 20 kg 500 kg 1 m3 1 ton 25 kg 500 liter 10 kg 1 kubikmeter

Levering: afhentning løst leveret i poser vognlæs i løs vægt i bigbag trailer hent selv i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i prisen på billige natursten fra netbutik til netbutik. En del giver gode priser, imens andre tilbyder kompetent rådgivning. Du bør tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt udvalg, og andre fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du bør overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, foruden blot natursten.
Hvis du skal have produkterne nu og her eller blot vil slippe for leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere materialerne selv. Dette er navnligt en mulighed i de store byggekæder.
For en del er byggeri ens betydende med alverdens spørgsmål. På grund af det kan du overveje at købe fra en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring natursten.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder når du handler online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Derfor bør du kende firmaets regningslinjer.
Det er naturligvis super vigtigt at se, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og landskendte virksomheder, som kan give øget sikkerhed når du skal købe online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og derfor har mange mulighed for at bestille online og køre varerne selv. Som følge af det kan du vælge at slippe for leveringsomkostningen, samt endda hente varerne hurtigere.
De store byggecentre forhandler produkter fra flere leverandører, og af den grund kan du bestille fra et bredt sortiment af natursten online.

Nichewebshop

En masse webshops i små nicher styrer selv produktionen af varerne som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en skarpere pris.
Mange nichefokuserede netbutikker er iværksætterfirmaer, der oftest har danske ejere, muligvis endda lokalt i dit område. Dem bidrager du til idet du køber natursten online på deres hjemmeside.
Forskellige nichespecifikke netbutikker har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, da de kun sælger disse varer. På grund af det bør du forvente mere kompetent rådgivning fra personale der er eksperter i lige præcis natursten.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag ca. 500 ansatte i de 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af ca. 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 personer i de 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 personer i firmaets 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

natursten silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

natursten harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 kollegaer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

natursten bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 medarbejdere i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

natursten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix satser på salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der præsenterer sig jævnligt uforudsete problemstillinger i tilfælde med store opgaver, og herved er det meningsfuldt at der afsættes en del plads i arbejdsplanen, som gør at man føler sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
2Du kunne tænke over om du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere bør fremskaffe assistance fra en fagperson til noget af byggeriet. Når du søger hjælp fra en fagmand kan du spare penge ved at at indhente tilbud fra diverse håndværkere.
3Glem ikke at du kan hente økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det fås i tilfælde af at byggeriet bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte beroer altså på at renoveringen har en positiv betydning for klimaet.
4Du vil aldrig nogensinde undvære værktøj. Ofte vil det være fornuftigt at du har grejet til rådighed inden du igangsætter byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at indregne de tilhørende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
5For udendørs opgaver kan vejret få en væsentlig rolle. På grund af dette bør du tit tage notits af vejrberetningerne i tiden op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå starter med at stå ned i stænger netop som du er startet på det komplicerede byggeprojekt.
6Godt forarbejde bliver nøglen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du skal udarbejde en strømlinet handlingsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, med en dertilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være skarp når du laver oversigten.
7Det bliver betydningsfuldt at have alle materialer til rådighed forud for at du indleder byggeprocessen. Du har fordel af at forfatte en punktforms huskeliste hvor der bør fremgå alt du får brug for, og så gennemgå hvert eneste punkt, med det formål at du føler dig sikker på at alt er klar.
8Der findes en verden af artikler og videoer online som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube bringer dig en masse nyttig viden, særligt når du søger på engelsk.
9Inden du indleder byggeprocessen kan det blive ultra afgørende at sikre sig, at projektet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din boligtype vil der være begrænsende love omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
10Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse inklusiv sko og hjelm som hjælper dig imod hændelige ulykker. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget helbred i byggeriet, navnlig såfremt du ikke sikrer dig eksperthjælp.
11Det kan være en god idé at indhente hjælp til byggeprocessen, hovedsageligt når der er tale om store ombygninger. Omfattende byggerier gør krav på flere mennesker. Samtidig bør det blive bedre og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
12Ofte vil det være af stor betydning at lave et budget for dit byggeprojekt, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan blive behjælpeligt at notere hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne nedskrive mulige tilbud på hver enkelt.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er enormt flot. Ratingen grundlægges af 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er usædvanligt beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er fantastisk betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % har givet toprating, og alene 8 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er kolossalt overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % giver 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er enormt overlegent. Ratingen grundlægges af 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og bare 9 % har givet bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.

Typiske spørgsmål om natursten

 • Hvordan afkalker man natursten?
 • Hvad er natursten?
 • Hvor kommer natursten fra?
 • Natursten hvad er?
 • Hvordan bygge støttemur i natursten?
 • Hvordan mure natursten?
 • Hvordan lægger man natursten?
 • Hvilken leveringsmodel er smartest?

  En del e-forhandlere frembyder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsmodeller til natursten. En sikker vinder er for nærværende at afsende til en pakkeshop, og så henter du bare produkterne den dag der passer dig. Fragtformen er jo usædvanlig gnidningsløs, og desuden ydermere den billigste fragtform.

  Du burde omvendt beslutte dig for at få varerne sendt til din bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsmetoden er typisk en lille smule mindre billig, men tillige rigtig overkommelig med natursten online. Den prisbilligste leveringsmodel vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne, men det betinges af at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet forretningens byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Fragtperioden på natursten er selvfølgelig rigtig vital hvis du mangler varen nu og her, og herved er det jo klogt at du finder den estimerede leveringsdato for natursten. Adskillige internet firmaer – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af produkter online, men som ikke desto mindre betinges af at bestillingen anbringes inden et angivent klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få produktet ekspederet inden pakkepersonalet får fri.

  Nogle enkelte e-firmaer garanterer fragt uden omkostninger på natursten online, men ofte påkræves det at der erhverves for et konkret beløb. Desuden bør man overveje den mindst kostelige metode til levering, hvilket tit vil blive at få fragtmanden til at levere ordren til et afhentningssted.

  Størstedelen af byggemarkeder tilbyder click-and-collect hvor du køber billig natursten online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark og 10-4. Byggecentrene udlover blandt andet afhentning af natursten i følgende byer:

  Vordingborg, Haslev, Esbjerg, Hedensted, Kalundborg, Odense, Ikast, Nærum, Herlev, Køge, Silkeborg, Charlottenlund, Ringsted, Holbæk, Højbjerg, Lillerød, Nørresundby, Frederikshavn, Rønne, Kolding, Gentofte, Frederiksværk, Struer, Roskilde, Horsens, Hørsholm, Lystrup, Valby, Holstebro, Randers, Greve, Ølstykke, Ishøj, Birkerød, Vejle, Glostrup, Odder, Værløse, Hillerød, Rudersdal, Solrød Strand, Søborg, Hobro, Hjørring, Haderslev, Skive, Nykøbing Falster, Lyngby, Grenaa, Gladsaxe, Nakskov, Fredericia, Frederiksberg, Aabenraa, Rødovre, Tilst, Korsør, Vallensbæk, Aarhus, Farum, Slagelse, Åbyhøj, Aalborg, Brabrand, Brønshøj, Nyborg, Svendborg, Sønderborg, Albertslund, Frederikssund, Vanløse, København, Hvidovre, Skanderborg, Stenløse, Middelfart, Taastrup, Ballerup, Næstved, Kokkedal, Herning, Thisted, Tårnby, Jyllinge, Virum, Hedehusene, Risskov, Dragør, Viborg, Varde, Brønderslev, Allerød, Helsingør, og Brøndby, .

  Klik-og-hent for natursten er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Amager, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland).

  Når vi kigger i tendenserne fremstår det markant, at folk typisk søger bl.a. billig natursten og køb natursten. Foruden dette ser man mange gange internet shoppere kigge efter eksempelvis natursten priser, natursten tilbud samt natursten online, plus de velkendte byggekæder som XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og Stark.

  Den bedste pris på natursten

  Det er efterhånden yderst smart for forbrugerne at vurdere tilbud på billige natursten online fra forskellige shops på nettet, og med det motiv har mange internet outlets fundet det nødvendigt at presse udsalgspriserne på natursten eftertrykkeligt, og ovenikøbet yde billig levering.

  Men det kan til hver en tid være indbringende at studere et par forskellige internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabatter på natursten online forinden du gennemfører din handel, sådan at man er skråsikker på at indhente den laveste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og Bygma.

  Du må dog være omhyggelig med, at når en forretning på nettet tilbyder billige natursten online til salg for en pris som kan virke grænseløst billig, kunne det undertiden være et kendetegn på en fup webbutik. Kortbetalinger er heldigvis en del af en orden, der dækker folk overfor uægte e-firmaer.

  Vi tilråder kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du vælge en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, forudsat du agter at finansiere prisen på natursten over en periode. Det fås typisk ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggecentre som fx Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

  Når man kigger i tendenserne er det tydeligt, at netshoppere jævnligt leder efter bl.a. billig natursten og natursten priser. Foruden dette oplever vi mange gange folk lede efter fx køb natursten, natursten online samt natursten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg natursten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Perfekt køb” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gravsten til haven til indkørsel til belægning til springvand til bede til væg til badeværelse til akvarier til støttemur til gulv til højbede til mur

  Mængder: 15 kg 1 ton 15 kg 1 m3 1 kubikmeter 10 kg 25 kg 1000 kg 500 liter 20 kg 25 kg 500 kg 800 kg

  Levering: hent selv afhentning i løs vægt i poser trailer vognlæs løst leveret i sække i bigbag

  Tjek tidligere køberes vurderinger

  Trustpilot frembringer absolut fine chancer for at gennemgå en hel del andre konsumenters betragtninger og af den grund er det prisværdigt, at du iagttager internet forretningens vurderinger inden du bestiller billige natursten online.

  Facebook bringer dig tilsvarende flere strålende løsninger til at få en idé om e-handlens kundefokus. Herinde møder vi nogle webbutikker som tilbyder kunderne at give en omtale af virksomhedens service, som tilmed må tages i brug til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

  Forud for at folk handler billige natursten online på en e-handler kan man faktisk læse dens forretningsaftale, men det er normalt en omfattende opgave, særligt med de udbredte byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Davidsen.

  Et alternativt forslag er at tjekke hvorvidt e-firmaet er godkendt af e-mærket, eftersom det kan være en antydning af at online butikken overholder de gældende danske regler, udover at e-firmaet løbende undersøges af eksperter som kender til reglementet på området.

  Dette er desuden en god chance for at få hjælp, når du udsættes for dilemmaer i processen med din shopping med natursten. For øvrigt støtter vi at man er klar over de væsentligste vedtægter der er gældende for købet af natursten online, som eksempelvis hvilken byttepolitik e-forretningen benytter.

  På grund af dette er det desuden relevant, at man permanent gemmer ens e-mail kvittering, så man når som helst kan dokumentere købet af natursten, hvad end man bestiller hos Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg eller Stark.

  Mads gav 5 stjerner

  Har handlet der før

  Rasmus Larsen gav 4 stjerner

  Har handlet der før

  Kim gav 5 stjerner

  God til prisen

  Helle Johansen gav 5 stjerner

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

  9 tips til når du køber online
  1Den mest prisbevidste leveringstype vil altid vise sig at være selv at hente ordren, som desværre betinges af at du opholder dig med kort afstand til online shoppens lager. Den leveringsmanér kan i nogle tilfælde være ualmindeligt betydningsfuld ifald vi står og skal bruge natursten inden for kort tid. Alternativt så yder visse online varehuse fragt uden betaling, men i reglen er det kun gældende hvis man køber for et præcist beløb.
  2Før folk køber billige natursten hos en forhandler på nettet behøver de i og for sig studere netshoppens forretningsaftale, det er dog typisk ikke super spændende. Ydermere er det en hjælp at du er opmærksom på de vigtigste betingelser der kan have indflydelse på shopping af billige natursten online, fx den returneringsret internet butikken tilsikrer.
  3Generelt går vi ind for at efterse om internet webshoppen er godkendt af e-mærket, hvilket generelt er en erklæring om at internet selskabet understøtter de gældende danske regler, foruden at e-butikken tit vurderes af specialister der har indsigt i reglerne. Forinden nogen køber billige natursten i en shop på nettet bør man reelt bese netbutikkens handelsvilkår.
  4Generelt tilråder vi kortbestillinger eller MobilePay. Køb med kort er inkluderet i en orden, der passer på dig som køber imod falske internet forretninger. Alternativt kunne du drage nytte af en billig afdragsordning som fx ViaBill, såfremt du hellere vil klare prisen senere.
  5Nogle enkelte netbutikker frembyder billig fragt på natursten, men i mange tilfælde afkræver det at du shopper for et bestemt beløb. Som alternativ bør du snuppe den mest betalelige leveringsmåde, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre ordren til et afhentningssted. Muligheden er godt nok endda meget gnidningsløs. Den billigste leveringsversion vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv.
  6Det er jo ekstremt problemfrit for alle at undersøge tilbud online på billige natursten i blandt diverse netbutikker, og til tak præsterer adskillige online webshops fragt uden beregning. Dog kan det til hver en tid være smart at inspicere nogle forskellige internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg forinden du færdiggør din shopping, sådan at man er sikker på at antage den billigste pris.
  7Trustpilot frembyder ultra relevante genveje til at gennemsøge en række nuværende køberes omtaler og herved tilrådes det, at du bliver klogere på e-forhandlerens vurderinger inden du handler billige natursten online. Facebook tilbyder tillige altid passelige genveje til at få indtryk af netbutikkens pålidelighed.
  8En lang række online webshops giver nu om stunder flere billige metoder til levering til natursten. Det mest almindelige er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine nye produkter når du har lyst. Den er altså yderst smertefri, og endda tillige den billigste mulighed for fragt.
  9Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være ultra bestemmende i tilfælde af at vi absolut skal bruge dine nye varer nu og her, så i det øjemed er det naturligvis afgørende at vi studerer den estimerede leveringsdato på natursten. En masse internet varehuse giver billig dag-til-dag fragt på utallige varer, men vær påpasselig da det antager at der bestilles forud for et fast tidspunkt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk