Maabjerg

Muremørtel pristjek

Er du på udkig efter muremørtel? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 250 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 250 kg for kun 964 kr. Det er 43 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 250 kg muremørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
964 kr.Poser med 25 kgKøb
998 kr.Poser med 25 kgKøb
999 kr.Poser med 25 kgKøb
1.060 kr.Poser med 18 kgKøb
1.098 kr.Poser med 25 kgKøb
1.142 kr.Poser med 25 kgKøb
1.225 kr.Poser med 25 kgKøb
1.378 kr.Poser med 25 kgKøb
1.680 kr.Poser med 25 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 250 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 800 kg 1 kubikmeter 15 kg 25 kg 1 ton 1 m3 500 kg 1000 kg 500 liter 10 kg 20 kg 25 kg 15 kg

Levering: vognlæs i poser i sække i bigbag afhentning trailer i løs vægt hent selv løst leveret

Brands: Raw Weber Lip Skalflex Igelsø Scan

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at handle hos et online byggemarked, som kan give råd og vejledning til valg af muremørtel.
Du bør kende de regler der gør sig gældende når du shopper online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man undersøge firmaets handelsbetingelser.
Nogle byggekæder sælger et enormt udvalg, hvorimod nogle fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot muremørtel.
Ifald du står og skal bruge produkterne hurtigt eller bare har lyst til at undvære fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere produkterne personligt. Det er i særdeleshed muligt hos de gængse byggecentre.
Det er selvfølgelig super afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du vælge et andet.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige muremørtel fra byggecenter til byggecenter. Nogle tilbyder lave priser, hvorimod nogle giver faglig rådgivning. Du må tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder sælger produkter fra talrige specialbutikker, og hermed kan du handle fra et bredt sortiment af muremørtel online.
De velkendte byggemarkeder finder du i de større byer, og takket være dette har folk chancen for at handle online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Derved kan du vælge at undgå fragten, samt tilmed skaffe varerne straks.
De store byggekæder er udbredte og velkendte forretninger, som kan give en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Flertallet af nichespecifikke netbutikker er producenter af produkterne som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online bør du få gode tilbud.
Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment har meget ekspertise i de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Ergo kan du forvente super informativ rådgivning fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis muremørtel.
Forskellige niche webshops er små firmaer, der typisk har danske ejere, givetvis endda lokalt nær dig. Disse bidrager du til ved at handle muremørtel online på deres side.
De 10 største byggemarkeder

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 mennesker i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

muremørtel silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 ansatte i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 personer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

muremørtel harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i de 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

muremørtel jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

muremørtel bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 mennesker i deres 6 butikker. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1For opgaver udendørs har vejret en betydningsfuld rolle. Således kan du jævnligt tage notits af udsigten ift. vejret i perioden for projektets begyndelse, så du undgår at det mod forventning begynder at vælte ned i samme sekund som du vil i gang med det store byggeprojekt.
2Længe før du går i gang med byggeprojektet må det være ubeskriveligt meningsfuldt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype kan der være gældende regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
3Du finder en hel række instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube kan hjælpe med rigelig udbytterig viden, ikke mindst ifald man benytter den engelske version.
4Du må aldrig gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der beskytter dig mod potentielle ulykker. Det er vigtigt at du har styr på dit velbefindende i byggeriet, specielt når du ikke skaffer professionel assistance.
5Forberedelse er nøglen til et godt forløb med arbejdet. Du bør liste en velovervejet strategi, som viser hvilke gøremål der laves hvornår, samt en tilhørende kronologisk orden. Husk at være skarp når du udarbejder din agenda.
6Du har mulighed for at hente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det tilbydes såfremt byggeprojektet hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte betinges altså af at projektet har en positiv effekt på naturen.
7Det bør overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til dele af projektet, specielt når det kommer til omfangsrige byggerier. Flere ting gør krav på flere mennesker. Desuden må det blive mere effektivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
8Der viser sig uden tvivl uforudsigelige vanskeligheder i tilfælde med krævende byggeprojekter, og pga. dette vil det være af stor betydning at der afsættes en del tid i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man er selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
9Typisk vil det vise sig essentielt at have en budgetoversigt for istandsættelsen, så du har kontrol over omkostningerne. Det vil være sundt at nedskrive alle poster, hvorefter man kan tjekke ens købspris for dem én og én.
10Du vil ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige grej. Typisk kan det være strategisk at have værktøjet ved hånden forinden du tager fat på byggeriet. Det er derudover en fordel at medregne de tilhørende udgifter i budgettet for byggeriet.
11Du kunne tænke over hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du bør investere i hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af byggeriet. Når du vil benytte hjælp fra en ekspert vil det normalt anbefales at hente en pris fra flere firmaer.
12Det kan blive meningsfuldt at have samtlige byggematerialer klar til brug på forhånd inden du går i krig med håndværket. Du bør udarbejde en hurtig indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt det du har brug for, og som det næste granske hver enkelt ting, så du kan føle dig tryg ved at alt er som det skal være.
De mest populære byggecentre
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som naturligvis er fantastisk betryggende. Ratingen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er meget overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket altså er ekstremt flot. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % giver bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er utrolig flot. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ekstremt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

Flere online webshops tilbyder nu om stunder en lang række forskellige billige leveringsmodeller til muremørtel. Den mest populære er i dag at afsende til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente bestillingen når du har lyst. Fragtmetoden er altså meget fleksibel, samt i mange tilfælde ydermere den mest prisbevidste slags levering.

Du bør ydermere udse dig at få varerne leveret hjem til din privatadresse eller til din arbejdsplads. Leveringsformen er desværre en anelse mere pebret, men endda særdeles hensigtsmæssig for muremørtel online. Den mest letkøbte form for fragt er utvivlsomt selv at hente ordren, men den mulighed beroer på at du lever i kort afstand af internet selskabets byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på muremørtel er særligt central når man har brug for pakken inden for kort tid, så med det formål er det i sandhed centralt at man undersøger det forventede leveringstidspunkt ved muremørtel. Flere byggeforretninger – fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – garanterer billig 1 dags levering på en række produkter online, men vær opmærksom på at det nødvendiggør at bestillingen anbringes før et fastsat tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få produktet på posthuset forinden de pakkeansatte holder fyraften.

Flere internet selskaber yder fragt uden beregning på muremørtel online, men typisk stiller det krav om at man aftager for et konkret beløb. Derudover må man vælge den mest letkøbte metode til levering, hvilket ofte vil blive at få leveret din ordre til et afhentningssted.

De fleste kæder tildeler afhentning hvor man bestiller billig muremørtel online men selv henter i butikken. Eksempelvis 10-4, Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Stark og Harald Nyborg. De giver fx afhentning af muremørtel i følgende områder:

Åbyhøj, Brabrand, Skive, Haderslev, Tilst, Hillerød, Frederiksværk, Værløse, Aabenraa, Aarhus, Taastrup, Nærum, Nyborg, Vejle, Hedensted, Greve, Hedehusene, Frederiksberg, Allerød, Brønderslev, Svendborg, Vordingborg, Slagelse, Fredericia, Holstebro, Gentofte, Vanløse, Valby, Højbjerg, Randers, Odder, Hjørring, Hobro, Albertslund, Nakskov, Stenløse, Nørresundby, Varde, Tårnby, Odense, Hvidovre, Jyllinge, Middelfart, Silkeborg, Sønderborg, Hørsholm, Struer, Nykøbing Falster, Helsingør, Brønshøj, Solrød Strand, København, Køge, Holbæk, Rønne, Gladsaxe, Grenaa, Lyngby, Frederikshavn, Ballerup, Glostrup, Rødovre, Ringsted, Dragør, Roskilde, Farum, Herlev, Kolding, Haslev, Korsør, Lystrup, Søborg, Herning, Vallensbæk, Ishøj, Kalundborg, Charlottenlund, Horsens, Brøndby, Risskov, Ølstykke, Skanderborg, Ikast, Thisted, Frederikssund, Virum, Lillerød, Esbjerg, Kokkedal, Rudersdal, Næstved, Birkerød, Aalborg, og Viborg, .

Click-and-collect ift. muremørtel er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Lolland, Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm), Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn).

Når der ses på data står det markant, at netshoppere ofte efterspørger eksempelvis muremørtel tilbud og muremørtel priser. Vi ser desuden mange gange internet shoppere søge bl.a. billig muremørtel, muremørtel online samt køb muremørtel, plus de store byggemarkeder som 10-4, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og Stark.

Få rabat på muremørtel

Det har vist sig at være særdeles nemt for os alle at søge information om priser på billige muremørtel online hos flere internet foretagender, og derfor har langt de fleste webshops set sig tvunget til at tvinge prisniveauet på muremørtel markant, og ovenikøbet byde på portofri fragt.

Derfor kan det imidlertid blive rentabelt at besigtige nogle forskellige forhandlere på nettet efter rabatter og tilbud på muremørtel online før du gennemfører din bestilling, sådan at man er skråsikker på at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggemarkeder som Stark, 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og Harald Nyborg.

Du bør ikke desto mindre være omhyggelig med, at såfremt en shop udbyder billige muremørtel online for en pris der virker umådelig billig, så burde det mange gange være et faresignal om en fup e-handler. Kortbestillinger er ikke desto mindre dækket ind under et lovbud, som skærmer køberen overfor uægte forhandlere på nettet.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Alternativt kunne du bruge en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du agter at betale betalingen af muremørtel af flere omgange. Dette fås som regel ved niche netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus.

Ses der på tallene fremstår det tydeligt, at online shoppere tit søger blandt andet muremørtel online og billig muremørtel. Man ser desuden ofte online shoppere kigge efter fx muremørtel priser, køb muremørtel samt muremørtel tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 250 kg kg muremørtel er 964 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

Varen kommer præcis som ønsket” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Mængder: 1 m3 10 kg 25 kg 25 kg 15 kg 1000 kg 500 liter 1 ton 500 kg 1 kubikmeter 20 kg 800 kg 15 kg

Levering: i poser afhentning i løs vægt vognlæs hent selv trailer løst leveret i bigbag i sække

Brands: Raw Lip Igelsø Scan Skalflex Weber

Gennemsøg tidligere kunders ratings

Trustpilot bringer dig forholdsvis ønskværdige løsninger til at granske en lang række andre brugeres iagttagelser og på grund af dette foreslår vi, at du tolker internet butikkens kritik forinden du køber billige muremørtel online.

Facebook resulterer i tilsvarende altid gode genveje til at få indtryk af internet firmaets kundetilfredshed. Desuden er der mange internet handler som tilbyder folk at forfatte en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket ydermere må bruges til at fornemme kundernes tilfredshed.

Forinden folk shopper billige muremørtel online på en e-forretning burde man altid se på netbutikkens forretningsaftale, det er dog undertiden ikke specielt ophidsende, især ved de store byggemarkeder som Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Davidsen.

Et alternativ kan derfor være at efterse hvorvidt online shoppen er medlem af e-mærket, siden det burde være en forsikring om at internet selskabet retter sig efter den officielle danske lovgivning, foruden at e-forhandleren jævnligt kontrolleres af jurister som behersker lovgivningen.

Desuden får du mulighed for støtte, når du skulle få vanskeligheder i processen med din shopping med muremørtel. Ydermere er det prisværdigt at køberen er vaks omkring de mest vitale vilkår der kan have indflydelse på bestillingen af muremørtel online, som for eksempel hvilken returrettighed online firmaet har.

På grund af dette er det ligeledes essesentielt, at man stadigvæk bibeholder ens ordremail, så man når som helst kan vidne om sin bestilling af muremørtel, hvad end man køber ved Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen eller XL-Byg.

Pia J gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Kirsten Jensen gav 4 stjerner

Hurtig levering

Henrik F gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Ole Mortensen gav 5 stjerner

Det virker bare.

9 gode råd til køb på nettet
1Den mest prisbevidste mulighed for levering vil altid være at du selv henter ordren, som jo kræver at du fysisk befinder dig i kort afstand af online forretningens lager. Den leveringsudgave er jo særligt afgørende når du skal bruge muremørtel straks. Alternativt så lover en række internet shops billig fragt, men i reglen er det kun gældende hvis du bestiller for en præcis sum.
2Generelt foreslår vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omsluttet af et reglement, som passer på dig som køber imod falske webbutikker. Som alternativ bør du bruge en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, når du hellere vil afdrage betalingen af flere omgange.
3Vi tilråder generelt at efterse om internet firmaet er medlem af e-mærket, eftersom det bør være et bevis på at e-firmaet respekterer de danske love, tillige med at webbutikken tit overværes af fagfolk der har indsigt i vilkårene. Før nogen bestiller billige muremørtel hos en webbutik bør de i reglen gennemgå shoppens handelsaftale.
4Leveringstiden er selvfølgelig usædvanlig udslagsgivende forudsat man står og skal bruge dine nye varer inden for få dage, så derfor er det relativt væsentligt at man finder den anslåede leveringsdato på muremørtel. De fleste outlets på nettet giver billig levering på næste hverdag på mange produkter, som imidlertid er underforstået at bestillingen indsendes før et konkret tidspunkt.
5Adskillige online virksomheder tildeler i vore dage en hel del forskellige billige fragtformer til muremørtel. Et hit er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, og så skal du blot gå forbi efter din pakke når det passer ind i din hverdag. Muligheden er jo meget fleksibel, samt i mange tilfælde tillige den mest letkøbte metode til levering.
6Trustpilot tilbyder dig helt passende genveje til at efterforske mange andre kunders kritik og herved er det prisværdigt, at du undersøger e-forretningens kritik forud for at du bestiller billige muremørtel online. Facebook fører til tilsvarende sådan set nyttige løsninger til at få kendskab til online shoppens kundefokus.
7Før folk køber billige muremørtel i en internet handler kan man faktisk bese dens forretningsaftale, det er dog typisk et tidskrævende arbejde. Herudover går vi ind for at du er vaks omkring de vigtigste bestemmelser der influerer på handlen med billige muremørtel online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed hjemmesiden bruger.
8Det er jo efterhånden vældig simpelt for almindelige mennesker at undersøge tilbud online på billige muremørtel fra forskellige online selskaber, og med det motiv lover flertallet af online selskaber levering uden gebyr. Dog kan det alligevel blive lønsomt at besigtige indtil flere online forretninger efter rabat og tilbud forinden du handler, således at du er skudsikker på at modtage den mest attraktive pris.
9Nogle få internet forhandlere yder fragt uden beregning på muremørtel, men oftest afkræver det at man handler for et fastsat beløb. Alternativt skal du gribe den prisbilligste løsning til levering, der i mange tilfælde vil blive at få leveret pakken til en pakkeshop. Denne viser sig sædvanligvis derudover ret så simpel. Den prisbilligste metode til levering vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk