Maabjerg

Muregrus pristjek

Er du på udkig efter muregrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg muregrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

Mængder: 15 kg 500 kg 1000 kg 800 kg 20 kg 25 kg 1 m3 25 kg 1 ton

Levering: vognlæs afhentning hent selv i poser løst leveret i løs vægt i bigbag i sække trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke regler der gælder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør man undersøge firmaets handelsbetingelser.
Nogle byggecentre præsterer et bredt produktsortiment, hvorimod nogle er specialiserede i en enkelt type af vare. Du kan forholde dig til om det er essentielt for dig at have mange varer at vælge fra, foruden bare muregrus.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige muregrus alt efter hvor du handler online. En del vil have de bedste priser, hvorimod øvrige har kompetent sparring. Du skal tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med diverse spørgsmål. På grund af det er det en fordel at købe fra en online byggeshop, hvor du kan modtage tips og tricks til valg af muregrus.
Såfremt du vil have produkterne nu og her eller blot gerne vil slippe for leveringsgebyret, så kunne du overveje at køre materialerne selv. Dette er hovedsageligt en mulighed ved de velkendte byggemarkeder.
Det er naturligvis meget afgørende at se, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og landskendte virksomheder, som bidrager til øget sikkerhed når man skal handle online. Det vil nogle se positivt på.
De store byggemarkeder tilbyder varer fra talrige leverandører, og dermed kan du bestille fra et bredt udvalg af muregrus online.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige mange steder i landet, og hermed har folk valget om at købe online og hente byggematerialerne selv. Af den grund har du chancen for at undgå leveringsomkostningen, og ovenikøbet have varerne med det samme.

Nichewebshop

Størstedelen af nichefokuserede netbutikker har en stor passion for deres online produktudvalg, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Pga. dette vil du modtage mere kyndig hjælp fra medarbejdere der er specialister i netop muregrus.
Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online kan du få en skarpere pris.
Alverdens webshops som sælger få produkter er iværksættervirksomheder, som tit har danske ejere, givetvis tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at bestille muregrus online hos dem.
Danmarks største byggemarkeder
muregrus harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag omkring 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 mennesker i kædens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i deres 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 ansatte i kædens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

muregrus bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 mennesker i kædens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

muregrus silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag omkring 1.000 personer i firmaets 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

muregrus jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 medarbejdere i de 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Typisk vil det være essentielt at udfærdige et budget for dit byggeprojekt, så du har styr på omkostningerne. Det kan være behjælpeligt at tage noter til hver eneste udgiftspost, og efterfølgende finde frem til prisen på dem hver især.
2I visse tilfælde kan man hente støtte fra det offentlige til byggerier. Det kan man få i tilfælde hvor projektet bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag kræver altså at projektet har en positiv effekt på miljøet.
3Der viser sig jævnligt uventede hovedpiner i forbindelse med svære opgaver, og som følge heraf viser det sig afgørende at man afsætter en god portion tid i tidsplanen, så man er selvsikker på at nå det inden ens deadline.
4Det er en god idé at sikre sig assistance til arbejdet, i særdeleshed hvis det er store projekter. Omfattende projekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt bør det være bedre og mere minderigt når man ikke er alene om det.
5Du bør vurdere om du bør stå med det hele selv, eller du hellere bør sikre dig hjælp fra en fagperson til opstarten af arbejdet. Ifald du køber hjælp fra en ekspert kan det være optimalt at søge tilbud fra en håndfuld firmaer.
6Planlægning vil altid være kilden til at lykkes med byggeriet. Du anbefales at nedskrive en klar handlingsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, og en tilhørende rækkefølge. Husk at være konkret når du nedskriver din arbejdsplan.
7Man må ikke mangle grej. Jævnligt kan det være fornuftigt at have det klar inden du indleder byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at tillægge de her udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
8For byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Af den grund må du tit lægge mærke til vejrmeldingerne i den tid der er op til byggeriets start, så det forhåbentlig ikke mod forventning begynder at stå ned i stænger nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det komplekse projekt.
9Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj som sko og hjelm som hjælper dig mod eventuelle uheld. Det er essentielt med fokus på dit velbefindende i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke får assistance fra en fagmand.
10Du har adgang til en hel del guides og videoer på diverse hjemmesider som kan være en stor hjælp. Især YouTube supporterer dig med en masse konstruktiv viden, specielt når man søger på engelsk.
11Måske det viser sig væsentligt at du har de nødvendige byggematerialer tilgængelige inden du går i gang med byggeprocessen. Du kunne med fordel nedskrive en hurtig indkøbsseddel som samler alt det du skal bruge, og så gennemgå hvert enkelt punkt, således at du er sikker på at du ikke har glemt noget.
12Længe før du indleder dit byggeprojekt er det ekstremt meningsfuldt at sikre sig, at det du vil lave overholder loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der være forskellige regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
De højest ratede byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket altså er ekstremt overlegent. Vurderingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er absolut imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ultra imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er hamrende godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.

Sædvanlige spørgsmål til muregrus

 • Hvor meget vejer muregrus?
 • Hvor købes muregrus online?
 • Hvad er muregrus?
 • Hvad koster muregrus?
 • Hvor er muregrus på tilbud?
 • Hvor købes muregrus billigt?
 • Hvilken leveringsudgave er smartest?

  En masse e-forretninger udlover til alt held diverse forskellige billige løsninger til levering til muregrus. Den mest anvendte er for øjeblikket afhentningssteder, og så skal du blot gå forbi efter produkterne på et valgfrit tidspunkt. Denne er jo vældig overkommelig, og endda også den mest prisbevidste løsning til levering.

  Du kan på samme måde prøve at få leveret til din lejlighed eller til når du er på job. Leveringsformen bliver gennemsnitligt en lille smule mere pebret, men på den anden side i høj grad uproblematisk med muregrus online. Den mest prisbevidste leveringsmodel kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, som desværre betinges af at du fysisk befinder dig med kort afstand til webshoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Fragttiden på muregrus kan vise sig at være vældig central i tilfælde af at vi har behov for din pakke øjeblikkeligt, og i det øjemed er det rimelig meningsfuldt at man efterser den estimerede leveringstid på muregrus. En hel del online forhandlere – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste varer online, men som imidlertid er påkrævet at ordren lægges forinden et fastslået tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få produkterne klar forud for at pakkemedarbejderne har fri.

  Flere online shops præsterer fragt uden beregning på muregrus online, men undertiden kræver det at der shoppes for et bestemt beløb. Desuden må du gribe den mindst kostelige løsning til levering, hvilket gerne vil være at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et afhentningssted.

  Størstedelen af webbutikker frembyder click-and-collect hvor du handler billig muregrus på nettet og selv henter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan og Davidsen. Byggemarkederne foreslår eksempelvis klik-og-hent på muregrus i følgende områder:

  Hvidovre, Taastrup, Slagelse, Kokkedal, Frederikssund, Vanløse, Silkeborg, Odense, Nørresundby, Vallensbæk, Ishøj, Holbæk, Struer, Birkerød, Farum, Herlev, Valby, Aarhus, Holstebro, Aalborg, Odder, Varde, Brøndby, Risskov, Nyborg, Hillerød, Brønderslev, Haslev, Dragør, Esbjerg, Viborg, Hedensted, Ballerup, Greve, Hobro, Frederiksberg, Vordingborg, Rødovre, Nakskov, Tilst, Randers, Nærum, Sønderborg, Frederikshavn, Ikast, Kolding, Frederiksværk, Horsens, Middelfart, Skive, Åbyhøj, Brønshøj, Korsør, Gentofte, Ølstykke, Næstved, Skanderborg, Ringsted, Vejle, Helsingør, Søborg, Aabenraa, Lystrup, Jyllinge, Grenaa, Rudersdal, Lyngby, Hedehusene, København, Svendborg, Hørsholm, Thisted, Stenløse, Allerød, Kalundborg, Tårnby, Albertslund, Glostrup, Brabrand, Højbjerg, Virum, Værløse, Nykøbing Falster, Herning, Fredericia, Køge, Haderslev, Rønne, Solrød Strand, Gladsaxe, Hjørring, Charlottenlund, Lillerød, og Roskilde, .

  Click-and-collect for muregrus er muligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland), Sjælland (Nordsjælland, Falster, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Lolland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn).

  Når vi ser på søgedata bliver det tydeligt, at internet shoppere tit leder efter eksempelvis muregrus tilbud og billig muregrus. Foruden dette ser man ofte netshoppere søge blandt andet muregrus priser, køb muregrus og muregrus online, foruden de udbredte byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark.

  Få rabat på muregrus

  Det er jo ualmindeligt gnidningsløst for os alle at analysere tilbud på billige muregrus online hos flere internet foretagender, og til tak har masser af netbutikker været tvunget til at presse prisen på muregrus betragteligt, og i øvrigt sikre gebyrfri levering.

  Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig lønsomt at efterse diverse internet butikker efter tilbud på muregrus online inden du gennemfører din bestilling, således at man er på den sikre side med at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de velkendte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix og Bygma.

  Man bør alligevel ikke glemme, at i tilfælde af at en webbutik annoncerer billige muregrus online på tilbud til en pris som kan ses som helt ekstremt attraktiv, så bør det tit være et symbol på en fup netshop. Køb med betalingskort er på den anden side omfavnet af en ordning, hvilket værner køber imod uærlige online butikker.

  Vi foreslår generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du udnytte en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du hellere vil afdrage pengene til muregrus ude i fremtiden. Det foreslåes som regel i specialiserede netshops, men ikke de velkendte byggemarkeder som fx Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen og Stark.

  Ved indkig i statistikkerne står det klart, at internet shoppere typisk søger efter bl.a. billig muregrus og muregrus priser. Derudover oplever vi som regel netshoppere lede efter eksempelvis køb muregrus, muregrus online samt muregrus tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg muregrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  hurtig og præcis levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

  Mængder: 20 kg 1000 kg 800 kg 500 kg 25 kg 1 ton 15 kg 25 kg 1 m3

  Levering: afhentning i poser vognlæs i løs vægt trailer i bigbag hent selv løst leveret i sække

  Se nærmere på tidligere brugeres betragtninger

  Trustpilot frembringer ret så habile genveje til at kortlægge forskellige nuværende køberes observationer og herved støtter vi, at du tjekker webshoppens omtaler forinden du shopper billige muregrus online.

  Facebook fører til tillige en række gode genveje til at få et kig ind i internet webshoppens kundefokus. Derudover ser vi endda online forhandlere som tilbyder folk at udfærdige en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket også må tages i brug til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

  Forud for at folk køber billige muregrus online hos en netbutik bør de egentlig gennemlæse butikkens vilkår, men det er oftest ikke særlig interessant, i særdeleshed med de gængse byggecentre som XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og Jem og Fix.

  En anden mulighed kunne måske være at kontrollere hvorvidt webbutikken er e-mærke tilsluttet, siden det kan være en antydning af at online butikken accepterer dansk lovgivning, udover at hjemmesiden løbende overvåges af fagmænd som forstår de gældende vilkår.

  Desuden får du anledning til at blive assisteret, når du skulle få problemer ved dit køb af muregrus. I øvrigt er det smart at køber er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af muregrus online, eksempelvis den returpolitik internet firmaet tilsikrer.

  I den relation er det tillige essesentielt, at man altid sikrer sin ordrekvittering, således man senere vil kunne eftervise købet af muregrus, hvad end man har handlet fra Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Silvan eller 10-4.

  Inger Nielsen gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering

  Karen Mortensen gav 4 stjerner

  Bestilte online

  Søren Hansen gav 5 stjerner

  Bliver leveret til dato

  Per gav 4 stjerner

  Jeg skal love for der er service på…

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Det har vist sig at være særdeles praktisk for forbrugerne at prissammenligne online på billige muregrus på flere internet virksomheder, og herved præsterer flertallet af outlets på nettet fragtfri levering. Trods dette kan det alligevel vise sig lønsomt at eftergå nogle online varehuse efter tilbud og udsalg forud for at du handler, sådan at du er garanteret at indhente den mest attraktive pris.
  2Forinden folk shopper billige muregrus i en webshop burde de sådan set løbe igennem webbutikkens forretningsbetingelser, men det er normalt ikke super spændende. Tilmed anbefales det at kunden er påpasselig med de primære forhold der kan have indflydelse på shopping af billige muregrus online, som eksempelvis den ombytningspolitik online shoppen har.
  3Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i et reglement, der beskytter køber imod uærlige webbutikker. Som alternativ kunne du vælge en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du vil honorere beløbet over tid.
  4Trustpilot frembyder adskillige fordelagtige muligheder for at eftersøge ganske mange øvrige køberes evalueringer og herved tilråder vi, at du eksaminerer internet butikkens kritik før du handler billige muregrus online. Facebook indebærer derudover absolut troværdige muligheder for at få kendskab til internet butikkens kundefokus.
  5Visse webshops sikrer levering uden betaling på muregrus, men ofte er det så nødvendigt at du aftager for en fastsat pris. Desuden kan du foretrække den mest letkøbte fragtmulighed, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre pakken til et udleveringssted. Leveringstypen bliver desværre lige så vel ret overkommelig. Den prisbilligste leveringsmodel vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv.
  6En lang række e-firmaer tilbyder på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige leveringsmetoder til muregrus. En sikker vinder er i øjeblikket levering til et afhentningssted, som gør at du kan hente de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er altså virkelig simpel, samt ofte ligeledes den billigste form for fragt.
  7Vi slår generelt et slag for at se om internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det generelt er en antydning af at internet webshoppen efterfølger de officielle regler, og at webbutikken rutinemæssigt revideres af sagkyndige der har megen viden om vedtægterne på området. Forinden folk bestiller billige muregrus på en shop burde de for at være sikker overveje butikkens handelsbetingelser.
  8Leveringstiden kan være ultra central hvis man skal bruge ordren inden for kort tid, og herved er det særdeles relevant at man efterser det estimerede leveringstidspunkt ved muregrus. En stor portion online virksomheder byder på billig levering efter en enkelt hverdag på flere varenumre, men vær på vagt da det afhænger af at handlen gemmenføres inden et konkret klokkeslæt.
  9Den prisbilligste leveringsmulighed er utvivlsomt at du selv henter varerne, hvilket stiller krav om at du fysisk befinder dig med kort afstand til online forhandlerens hjemsted. Den leveringsudgave er selvfølgelig særligt væsentlig såfremt du har behov for muregrus nu og her. Alternativt så garanterer nogle e-shops i Danmark billig fragt, men oftest er det forudsat at der erhverves for en bestemt pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk