Maabjerg

Muldjord pristjek

Er du på udkig efter muldjord? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.079 kr. Det er 48 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter muldjord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.079 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.366 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.469 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.469 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.788 kr.Sække med 900 literKøb
1.903 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til græsplæne til forspiring til haven

Mængder: 300 liter 3000 liter 1000 liter 1 m3 500 liter 2000 liter 50 liter 80 liter 400 liter 200 liter

Levering: i løs vægt afhentning løst leveret i bigbag i sække i poser hent selv vognlæs trailer

Brands: Champost GreenBio Danmuld Pindstrup Park

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige muldjord hos de forskellige online byggekæder. Nogle tilbyder gode priser, og øvrige satser på et højt serviceniveau. Du skal forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
For mange er et byggeprojekt forbundet med en lang række spørgsmål. Hermed kan det overvejes at bestille ved en online byggeshop, hvor du får sparring og vejledning omkring muldjord.
Du skal kende de betingelser der gælder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Derfor bør man læse byggemarkedets regler.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot gerne vil undvære leveringsgebyret, så kan du overveje at fragte produkterne på egen hånd. Dette er især en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
Flere byggemarkeder tilbyder et stort udvalg af produkter, hvorimod nogle fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du bør reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden bare muldjord.
Det er selvfølgelig super relevant at vide, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være tvunget til finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder har butikker nær dig, og dermed har folk chancen for at handle online og transportere byggematerialerne selv. Som følge af det har man chancen for at undvære fragtgebyret, samt sågar få varerne lige nu.
De udbredte byggecentre køber produkter fra alle mulige specialbutikker, og takket være dette kan du vælge fra et stort sortiment af muldjord online.
De store byggekæder er udbredte og landskendte virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når man handler online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede netbutikker står selv for produktion af de produkterne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte igennem nicheforretningerne online kan du få skarpere priser.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er iværksætterfirmaer, som typisk er danske, gerne sågar lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du handler muldjord online på deres webshop.
Størstedelen af specialiserede netbutikker ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse produkter. På grund af det bør du modtage mere konstruktiv assistance fra mennesker med ekspertviden i lige præcis muldjord.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 mennesker i deres 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

muldjord harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af ca. 500 medarbejdere i de 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

muldjord bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 kollegaer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 medarbejdere i deres 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

muldjord jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af i omegn af 2.100 kollegaer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

muldjord silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det vil vise sig aktuelt at du har samtlige byggematerialer til disposition inden du tager fat på arbejdet. Du bør nedskrive en simpel indkøbsseddel med de materialer du har brug for, og så granske materialerne, således at du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
2Der præsenterer sig utvivlsomt uventede udfordringer i forbindelse med omfangsrige opgaver, og pga. dette vil det vise sig af stor betydning at der er afsat passende plads i handlingsplanen, med det formål at man føler sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
3Du må unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse som sko og hjelm som skåner dig mod hændelige risici. Det er vigtigt at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
4Det kan være nyttigt at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, ikke mindst såfremt det er større ombygninger. Enkelte ting stiller krav om flere mennesker. Desuden er det mere effektivt og sjovere når man ikke er ene om det.
5Godt forarbejde vil være metoden til at få en god oplevelse med arbejdet. Du anbefales at have en velovervejet tidsplan, der fortæller hvilke opgaver der løses hvornår, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk i udarbejdelsen af din plan.
6Der findes en hel række hjælpeartikler og videoer på nettet som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube er formidler af rigelig konstruktiv oplysning, især når du leder på engelsk.
7Ved opgaver udendørs kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Således bør du løbende kigge på vejrmeldingerne i de dage der er op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt starter med at stå ned i stænger når du lige er ved at færdiggøre det store byggeprojekt.
8Husk at tage til overvejelse om du bør stå med det hele selv, eller du med fordel kan skaffe hjælp fra en fagmand til noget af byggeriet. Når du anskaffer hjælp fra en fagmand vil det typisk være en god idé at indhente tilbud fra flere selskaber.
9Typisk vil det vise sig fundamentalt at lave et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil være sundt at nedfærdige hver enkelt omkostning, og så nedfælde beløbet for dem hver især.
10Du har mulighed for at hente økonomisk støtte til byggerier. Det tilbydes hvis byggeriet hjælper miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter dermed at byggeriet forbedrer naturen.
11Du vil nødig fattes grej. I mange tilfælde kan det vise sig uundværligt at du har udstyret klar til brug idet du begynder på byggeprojektet. I øvrigt er det fordelagtigt at påregne disse udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
12Længe før du igangsætter arbejdet er det temmelig centralt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af din bopæl vil der gælde mange regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
Danskernes favorit byggekæder
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er yderst flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket altså er ekstremt godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % giver toprating, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som jo er absolut beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er virkelig godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % giver den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.

Normale spørgsmål om muldjord

 • Hvor finder man muldjord?
 • Hvad er muldjord?
 • Hvor køber man muldjord?
 • Hvor meget vejer muldjord?
 • Hvad koster muldjord?
 • Hvad vejer 1 m3 muldjord?
 • Hvorfor er muldjord bedre at dyrke korn i end sandjord?
 • Hvad er harpet muldjord?
 • Hvad består muldjord af?
 • Hvor kan man købe muldjord?
 • Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

  De fleste online selskaber foreslår heldigvis et bredt udvalg af billige former for fragt til muldjord. En der er meget anvendt er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente varerne når der er mulighed for det. Fragtløsningen er jo ret bekvem, samt typisk endda den billigste fragttype.

  Du kunne alternativt udse dig at få produkterne bragt til din private bopæl eller ud til dit arbejde. Fragttypen viser sig undertiden en tak mere bekostelig, men ligeledes meget let gængelig ift. muldjord online. Den mest billige leveringstype er uden tvivl at hente ordren selv, men den løsning beroer på at du lever tæt på online virksomhedens byggecenter, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringstidspunktet på muldjord er naturligvis super central i tilfælde af at vi behøver din pakke omgående, og med det formål er det temmelig fornuftigt at man dobbelttjekker leveringstiden på muldjord. En lang række internet handler – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på de fleste varenumre online, men vær påpasselig da det er betinget af at du når at bestille forinden et aftalt klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer sendt afsted inden medarbejderne har fri.

  En række internet firmaer frembyder fragt uden omkostninger på muldjord online, men tit kun såfremt du aftager for en konkret pris. Alternativt skal man snuppe den billigste fragttype, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre din pakke til en pakkeshop.

  En del byggemarkeder tildeler click-and-collect hvor du bestiller billig muldjord online men afhenter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Silvan, Bygma, Bauhaus og 10-4. De tildeler eksempelvis klik-og-hent på muldjord i følgende byer:

  Hjørring, Næstved, Charlottenlund, Stenløse, Varde, Vanløse, Ikast, København, Fredericia, Virum, Rødovre, Birkerød, Rudersdal, Farum, Skanderborg, Nærum, Odense, Solrød Strand, Roskilde, Dragør, Thisted, Herning, Sønderborg, Struer, Rønne, Hvidovre, Haslev, Svendborg, Værløse, Herlev, Taastrup, Grenaa, Slagelse, Højbjerg, Aarhus, Horsens, Silkeborg, Aalborg, Vordingborg, Tårnby, Ishøj, Haderslev, Helsingør, Valby, Allerød, Frederikssund, Korsør, Holbæk, Ringsted, Vejle, Søborg, Esbjerg, Hedensted, Brabrand, Frederikshavn, Nakskov, Nykøbing Falster, Kokkedal, Randers, Greve, Frederiksberg, Odder, Gentofte, Glostrup, Hørsholm, Hedehusene, Vallensbæk, Hobro, Ballerup, Ølstykke, Lyngby, Middelfart, Kalundborg, Aabenraa, Køge, Viborg, Risskov, Tilst, Holstebro, Brøndby, Åbyhøj, Kolding, Frederiksværk, Jyllinge, Hillerød, Lillerød, Nyborg, Lystrup, Albertslund, Brønshøj, Skive, Gladsaxe, Nørresundby, og Brønderslev, .

  Klik-og-hent af muldjord er muligt i alle regioner af landet: Sjælland (Østsjælland, Falster, Bornholm, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland).

  Når man kigger i tallene bliver det klart, at internetbrugere mange gange søger efter blandt andet køb muldjord og muldjord online. Vi ser derudover typisk folk efterspørge bl.a. muldjord tilbud, muldjord priser og billig muldjord, plus de udbredte byggekæder som Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og Stark.

  Få rabat på muldjord

  Det er jo vældig enkelt for folk at analysere priser på billige muldjord online hos forskellige internet handler, og ergo har de fleste online varehuse fundet det uundgåeligt at nedskære prisen på muldjord voldsomt, og ovenikøbet yde levering uden beregning.

  Derfor kan det immervæk blive rentabelt at inspicere nogle internet foretagender efter udsalg og tilbud på muldjord online forud for at du færdiggør din shopping, således at man er garanteret at modtage den bedste pris. Se ikke bare hos de gængse byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma og Stark.

  Man skal bare huske på, at når en e-forretning tilbyder billige muldjord online for en salgspris som er himmelråbende billig, kunne det tit være et tegn på en uægte internet forhandler. Køb med betalingskort er dog inkluderet i et reglement, som redder køberen imod bedrageriske e-forretninger.

  Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du bruge et tilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du vil afdrage prisen på muldjord ude i fremtiden. Det foreslåes typisk i nichefokuserede webshops, men ikke de udbredte byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Ses der på søgedata er det markant, at mennesker ofte leder efter blandt andet muldjord priser og køb muldjord. Vi ser desuden som regel folk lede efter bl.a. muldjord tilbud, muldjord online og billig muldjord.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg muldjord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  God til prisen” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven til forspiring til græsplæne

  Mængder: 400 liter 50 liter 2000 liter 300 liter 3000 liter 1000 liter 500 liter 200 liter 1 m3 80 liter

  Levering: i løs vægt i sække vognlæs løst leveret i bigbag afhentning trailer i poser hent selv

  Brands: GreenBio Danmuld Pindstrup Park Champost

  Tjek nuværende kunders anbefalinger

  Trustpilot bringer dig aldeles fremragende chancer for at tyde en række aktuelle kunders vurderinger og herved kan det være til hjælp, at du ser nærmere på internet forhandlerens anmeldelser forinden du lægger din bestilling på billige muldjord online.

  Facebook byder på på samme måde fuldkommen fortræffelige muligheder for at få indblik i e-forhandlerens troværdighed. Foruden det ser vi faktisk online virksomheder som tilbyder kunderne at afgive en anmeldelse af deres købsoplevelse, som tillige burde anvendes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

  Inden folk handler billige muldjord online på en netshop burde man sådan set sætte sig ind i e-butikkens handelsaftale, dog er det i reglen et omfattende arbejde, særligt ved de gængse byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4 og Bauhaus.

  Et nemt alternativ kan være at efterse hvorvidt netbutikken er tilsluttet e-mærket, som skulle være en sikkerhed for at internet butikken tilslutter sig de officielle regler, foruden at netshoppen rutinemæssigt kontrolleres af fagmænd som har ekspertise inden for retningslinjerne.

  Dette er en god genvej til at få hjælp, ifald du oplever dilemmaer som følge af din shopping med muldjord. Ydermere tilrådes det at køberen er opmærksom på de mest basale regler der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af muldjord online, for eksempel den bytteret netshoppen anvender.

  Derfor er det på samme måde relevant, at man til enhver tid beholder sin kvittering, således man til enhver tid kan bevidne sin bestilling af muldjord, uagtet om man bestiller hos Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Stark eller XL-Byg.

  Martin gav 5 stjerner

  Hurtig

  Louise O gav 4 stjerner

  hurtig og præcis levering

  Hanne Jensen gav 5 stjerner

  Det er et godt sted at handle varerne…

  Anna Hansen gav 4 stjerner

  Fin omgående levering

  9 tips til internetshopping
  1Den prisbilligste leveringsmulighed er utvivlsomt at du selv henter pakken, som dog forudsætter at du har bopæl med kort afstand til webbutikkens bopæl. Den mulighed for fragt er selvfølgelig ret så relevant såfremt du står og skal bruge muldjord lige om lidt. Alternativt så præsterer nogle online firmaer fragt uden omkostninger, men for det meste stiller det krav om at der bestilles for en bestemt pris.
  2Det har vist sig at være meget ukompliceret for internetbrugere at finde tilbud online på billige muldjord hos flere online shops, og derfor yder en lang række e-firmaer portofri fragt. Det kan til hver en tid blive lukrativt at inspicere en række online varehuse efter tilbud og udsalg forinden du placerer ordren, så man er sikker på at indhente den laveste pris.
  3Generelt foreslår vi at finde ud af om internet selskabet er e-mærke tilsluttet, grundet at det burde være et fingerpeg om at e-firmaet opfylder gældende dansk lovgivning, og at internet shoppen hyppigt evalueres af specialister som er meget bekendte med de gældende regler. Før nogen shopper billige muldjord i en netshop kunne de de facto sætte sig ind i deres forretningsaftale.
  4Inden nogen bestiller billige muldjord hos en netbutik bør man helt sikkert studere butikkens vilkår, men det er gerne et tidskrævende arbejde. For øvrigt er det prisværdigt at du er hensynstagende til de mest betydningsfulde reglementer der har indvirkning på bestillingen af billige muldjord online, som for eksempel den returret e-butikken tilsikrer.
  5Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er en del af en anordning, som værner os imod bedrageriske internet forretninger. Som en anden løsning bør du bruge en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, hvis du har til hensigt at afbetale omkostningerne over en længere periode.
  6Leveringsdygtigheden er jo særligt central ifald man har brug for produkterne om få sekunder, og med det formål er det øjensynligt fornuftigt at man besigtiger den forventede leveringstid på muldjord. Temmelig mange internet forhandlere tilsiger billig 1 hverdags levering på en hel del produkter, men som trods alt kræver at bestillingen fuldbyrdes inden et fastslået tidspunkt.
  7Trustpilot tilbyder ret så fremragende genveje til at læse en række forhenværende forbrugeres erfaringer og derfor anbefales det, at du sonderer internet shoppens bedømmelser forud for at du shopper billige muldjord online. Facebook medfører tilsvarende rigtig fremragende chancer for at få et kig ind i webbutikkens kundefokus.
  8En hel del e-butikker byder på gratis fragt på muldjord, men undertiden er det betinget af at du shopper for et fastslået beløb. Desuden bør du tage den mest prisbevidste løsning til levering, som i mange tilfælde vil være at få dem til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Fragtmetoden bliver typisk tillige vældig enkel. Den mest prisbevidste mulighed for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne.
  9En stor portion shops på nettet frembyder i vore dage en række forskellige billige leveringsmuligheder til muldjord. Det mest almindelige er p.t. at få sendt til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente din pakke når der er tid til det. Fragtmuligheden er altså særdeles praktisk, samt endda endvidere den mindst kostelige leveringsmulighed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk