Maabjerg

Marksten pristjek

Er du på udkig efter marksten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 1.295 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg marksten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.295 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.639 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.695 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.197 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til carport til bålplads til stensætning til haven

Mængder: 1 kubikmeter 800 kg 10 kg 500 kg 25 kg 500 liter 15 kg 1 m3 1000 kg 15 kg 1 ton 20 kg 25 kg

Levering: løst leveret afhentning hent selv i poser i løs vægt trailer i sække vognlæs i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige marksten fra webshop til webshop. En del tilbyder de bedste priser, hvorimod nogle tilbyder kompetent rådgivning. Du bør tænke på hvad du vurderer er vigtigst.
Såfremt du står og skal bruge varerne nu og her eller blot har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre byggematerialerne personligt. Det er først og fremmest muligt hos de velkendte byggemarkeder.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder for dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Man bør derfor undersøge forretningens betingelser.
For mange er byggeri forbundet med en hulens masse spørgsmål. Hermed kan du med fordel bestille ved et online byggecenter, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring marksten.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Flere byggekæder har et bredt varesortiment, hvorimod andre fokuserer på en bestemt varegruppe. Du skal overveje hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, foruden bare marksten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder udbyder produkter fra talrige leverandører, hvorfor du kan handle fra et bredt udvalg af marksten online.
De kendte byggekæder findes overalt i landet, og derfor har de fleste chancen for at bestille online og fragte byggematerialerne personligt. Derigennem kan du overveje at undgå leveringsgebyret, og ovenikøbet have produkterne med det samme.
De store byggemarkeder er populære og bekendte butikker, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

En masse specialiserede webshops er iværksætterfirmaer, som typisk er dansk ejede, måske tilmed lokalt i dit område. Disse understøtter du idet du bestiller marksten online hos dem.
Flertallet af nichefokuserede webshops har et indgående kendskab til det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem kan du forvente ekstra kyndig hjælp fra nogle der er eksperter i netop marksten.
Mange nicheforhandlere er producenter af varerne der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online vil du få lavere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
marksten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af mere end 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

marksten jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 personer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

marksten silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 41 butikker. Silvan tilstræber salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

marksten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 mennesker i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 kollegaer i selskabets 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Ofte vil det være betydningsfuldt at nedskrive en budgetoversigt for ombygningen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil være en god idé at beskrive hver enkelt udgiftspost, og bagefter dokumentere ens købspris for dem én efter én.
2Det er muligt at indhente et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet i tilfælde hvor ombygningen er godt for miljøet. Støtten kræver dermed at ombygningen påvirker planeten.
3Der viser sig uden tvivl ubelejlige vanskeligheder når det kommer til store projekter, og altså vurderes det meningsfuldt at der afsættes nok tid i tidsplanen, som gør at man føler sig tryg ved at nå i mål med projektet.
4Måske det viser sig vigtigt at du har alle byggematerialer tilgængelige før du begynder projektet. Du har fordel af at forfatte en simpel indkøbsliste som indeholder alt hvad som er nødvendige, og som det næste gennemløbe oversigten, med det formål at du er sikker på at du har husket det hele.
5For opgaver udenfor kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Derfor bør du tit lægge mærke til vejrmeldingerne i tiden op til dit byggeprojekt, så det ikke med et brag starter med at vælte ned i samme sekund som du vil påbegynde dit avancerede byggeprojekt.
6Planlægning viser sig som metoden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du bør nedskrive en velovervejet handlingsplan, som viser hvilke gøremål der skal laves hvornår, og derudover en kronologisk orden. Forsøg at være konkret når du sammensætter arbejdsplanen.
7Du må på ingen måde gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ej påklædning som eksempelvis arbejdssko som skåner dig mod potentielle skader. Det er smart at du har styr på sikkerheden i byggeriet, navnlig når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
8Det anbefales at få hjælp til byggearbejdet, hovedsageligt når det kommer til større byggeprojekter. Større byggeprojekter behøver flere personer. Derudover vil det være mere produktivt og mere interessant når man er flere om at bidrage.
9Du vil ikke på noget tidspunkt undvære værktøj. Det kan vise sig at være yderst relevant at have grejet tilgængeligt før du igangsætter byggeriet. I øvrigt må du huske at indkalkulere omkostningerne hertil i budgettet.
10Længe før du går i gang med byggeprocessen kan det vise sig aldeles essentielt med et tilsagn om, at projektet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig en række regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Der ligger utrolig mange guides og videoer på nettet hvor du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube kan hjælpe med ret så meget gavnlig info, især hvis man kigger på engelsk.
12Det kan give mening at overveje om det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere skal få assistance fra en fagperson til områder af byggeriet. Når du får assistance fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at indhente tilbud fra flere selskaber.
Danskernes foretrukne byggecentre
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er virkelig beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er utrolig beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er rigtig betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er usædvanligt betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er absolut imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % giver dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.

Mest stillede spørgsmål om marksten

 • Hvad vejer marksten?
 • Hvor finder jeg marksten?
 • Hvordan lægger man marksten?
 • Hvor køber man marksten?
 • Hvad koster marksten?
 • Hvor kommer marksten fra?
 • Hvad er en marksten?
 • Hvor meget vejer marksten?
 • Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

  Mange webbutikker i Danmark foreslår til alt held et hav af forskellige billige leveringsudgaver til marksten. En sikker vinder er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv henter bestillingen når du har tid. Metoden er altså super bekvem, samt oftest ydermere den mindst kostelige leveringsmetode.

  Du kunne lige så vel afveje for og imod at bestille pakken til levering til din lejlighed eller ud på dit arbejde. Fragtformen viser sig som regel en anelse mere pebret, men ydermere vældig ligetil ved køb af marksten online. Den mindst kostelige leveringsløsning er uden tvivl at hente pakken selv, men den løsning forudsætter at du er i kort afstand af internet selskabets butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på marksten kan være ekstremt aktuel såfremt du har behov for ordren om et øjeblik, og i det øjemed er det altså afgørende at man ser nærmere på leveringstiden ved marksten. Adskillige e-firmaer i Danmark – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilbyder billig levering på næste hverdag på de fleste produkter online, men vær på vagt da det står og falder med at ordren lægges forud for et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få produktet klargjort forinden medarbejderne har fyraften.

  Nogle online outlets tilbyder fragt uden betaling på marksten online, men tit forudsætter det at man køber for en bestemt pris. Derudover kan man udvælge den mest letkøbte mulighed for fragt, der ofte vil være at få dem til at bringe dine varer til et udleveringssted.

  Masser af netshops udlover click-and-collect hvor du bestiller billig marksten hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix. Byggekæderne frembyder bl.a. afhentning af marksten i følgende områder:

  Odense, Haslev, Roskilde, Nakskov, Vordingborg, Solrød Strand, Valby, Skive, Esbjerg, Frederiksværk, Kalundborg, Odder, Næstved, Randers, Brøndby, Nyborg, Jyllinge, Aabenraa, Holbæk, Frederikshavn, Middelfart, Nørresundby, Kokkedal, Ishøj, Viborg, Sønderborg, Vallensbæk, Højbjerg, Rødovre, Haderslev, Greve, Virum, Lystrup, Dragør, Silkeborg, Brabrand, Brønderslev, Albertslund, Hedensted, Korsør, Aalborg, Lillerød, Skanderborg, Grenaa, Frederikssund, Hørsholm, Vejle, Holstebro, Hvidovre, Fredericia, Rudersdal, Lyngby, Svendborg, Risskov, Ølstykke, Frederiksberg, København, Varde, Charlottenlund, Struer, Thisted, Herlev, Tårnby, Åbyhøj, Ringsted, Horsens, Rønne, Farum, Hobro, Vanløse, Nykøbing Falster, Hjørring, Birkerød, Herning, Ballerup, Aarhus, Gladsaxe, Værløse, Glostrup, Kolding, Hillerød, Helsingør, Køge, Nærum, Tilst, Taastrup, Stenløse, Søborg, Allerød, Brønshøj, Slagelse, Hedehusene, Ikast, og Gentofte, .

  Click-and-collect for marksten er muligt i alle dele af landet: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Falster, Amager) og Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland).

  Når der ses på søgedata bliver det markant, at online shoppere mange gange efterspørger blandt andet køb marksten og marksten priser. Foruden dette oplever vi typisk online shoppere søge fx billig marksten, marksten tilbud samt marksten online, plus de udbredte byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark og 10-4.

  Den bedste pris på marksten

  Det er rigtig praktisk for alle at finde de bedste priser på billige marksten online hos flere internet selskaber, og af den grund har masser af e-firmaer været nødt til at presse salgspriserne på marksten helt i bund, og ovenikøbet præstere fragt uden beregning.

  Det kan dog trods alt være lukrativt at inspicere nogle forskellige webbutikker efter udsalg og tilbud på marksten online før du gennemfører din bestilling, således at du er på den sikre side med at antage den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg og 10-4.

  Du skal lige meget hvad huske på, at såfremt en webbutik udbyder billige marksten online på tilbud til en tilbudspris der er overordentlig billig, så kunne det ofte være et tegn på en uægte netshop. Bestillinger med betalingskort er imidlertid omfavnet af en vedtægt, der beskytter køber imod uægte e-firmaer.

  Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du drage nytte af et tilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du har til hensigt at finansiere regningen på marksten over en periode. Det foreslåes typisk hos specialiserede webshops, men sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Stark og Bauhaus.

  Når man ser på tallene bliver det tydeligt, at internetbrugere tit leder efter eksempelvis marksten priser og marksten tilbud. Vi ser derudover mange gange internet shoppere kigge efter eksempelvis marksten online, billig marksten og køb marksten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg marksten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Varen kommer præcis som ønsket” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til bålplads til haven til stensætning til carport

  Mængder: 15 kg 500 liter 500 kg 1 kubikmeter 1000 kg 15 kg 20 kg 10 kg 1 m3 800 kg 1 ton 25 kg 25 kg

  Levering: i bigbag trailer hent selv i sække i løs vægt i poser løst leveret vognlæs afhentning

  Læs nuværende kunders oplevelser

  Trustpilot medfører uden sammenligning strålende genveje til at besigtige en stor gruppe andre forbrugeres oplevelser og på grund af dette kan det være til hjælp, at du undersøger e-shoppens ratings forud for at du handler billige marksten online.

  Facebook tilbyder ydermere en lang række sikre metoder til at få indsigt i e-forhandlerens popularitet. Tilmed ser vi endda internet forhandlere hvor det er muligt at skrive en vurdering af ordreforløbet, hvilket desuden kan bruges til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

  Forinden nogen bestiller billige marksten online hos en shop kan man egentlig se på netshoppens vilkår, det er dog bare et omfattende arbejde, særligt med de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix.

  En anden mulighed er at finde ud af hvorvidt e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det generelt er en indikator for at e-forretningen efterlever de danske love, tillige med at netbutikken løbende vurderes af specialister som kender til de gældende regler.

  Derudover tilbydes du chance for at blive hjulpet, når du oplever udfordringer med dit køb af marksten. Desuden støtter vi at kunden er klar over de grundlæggende vedtægter der har indvirkning på bestillingen af marksten online, for eksempel den returrettighed e-forretningen kører med.

  På grund af dette er det desuden vigtigt, at man altid beholder ens faktura e-mail, så man fremadrettet kan bevise købet af marksten, uafhængig af om man har købt fra XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, Bauhaus eller Stark.

  Henrik gav 5 stjerner

  Meget hurtig levering

  Louise Jensen gav 4 stjerner

  Fremragende service og total hurtig…

  Kim Mortensen gav 5 stjerner

  Dejligt og nemt leveret til døren

  Niels F gav 5 stjerner

  Hurtig levering og varen virkede fint.

  9 gode råd til internetshopping
  1Leveringsdygtigheden kan vise sig at være særligt betydningsfuld ifald vi mangler varen øjeblikkeligt, og i det øjemed er det selvsagt aktuelt at vi efterser den estimerede leveringsdato på marksten. En stor portion online forhandlere frembyder billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varenumre, som alligevel tager udgangspunkt i at ordren lægges tidligere end et givent klokkeslæt.
  2Vi slår generelt et slag for at bemærke hvorvidt netbutikken er verificeret af e-mærket, siden det ofte er et bevis på at online virksomheden respekterer de officielle danske regler, udover at virksomheden løbende monitoreres af jurister som er indført i reglerne. Forud for at folk bestiller billige marksten i en forhandler på nettet kunne man reelt overveje forhandlerens regler.
  3Nogle e-handler i Danmark byder på portofri fragt på marksten, men typisk kræver det at der aftages for et præcist beløb. Desuden kunne man udvælge den billigste leveringsmulighed, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre dine produkter til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver til tider også meget ukompliceret. Den mest prisbevidste fragtmulighed vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv.
  4Forinden folk shopper billige marksten hos en internet butik burde man i og for sig sætte sig ind i e-butikkens betingelser, men det er almindeligvis et omfattende arbejde. Derudover kan det anbefales at køber er på vagt for de primære regler der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige marksten online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online virksomheden bruger.
  5En lang række internet virksomheder tilbyder heldigvis et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til marksten. En yndling er lige nu at få leveret til et udleveringssted, så du selv har mulighed for at hente de bestilte varer lige når det passer dig. Muligheden er jo vældig overkommelig, samt mange gange desuden den mest prisbevidste leveringsform.
  6Trustpilot leverer flere habile genveje til at analysere forskellige eksisterende køberes bedømmelser og derfor er det godt, at du evaluerer internet forretningens bedømmelser forud for at du bestiller billige marksten online. Facebook forærer dig for øvrigt egentlig fine muligheder for at få indblik i e-butikkens pålidelighed.
  7Det har vist sig at være særligt let gængeligt for forbrugerne at lave prissammenligning online på billige marksten i blandt flere online varehuse, og altså garanterer adskillige internet webshops fragt uden omkostninger. Det kan ikke desto mindre blive rentabelt at inspicere et par forskellige online selskaber efter tilbud og udsalg forinden du bestiller, så du ikke er i tvivl om at modtage den bedste pris.
  8Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omfattet af en bestemmelse, hvilket forsvarer dig overfor falske online shops. Som en alternativ mulighed kan du overveje en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du ønsker at klare omkostningerne i flere bidder.
  9Den prisbilligste mulighed for fragt er dog at hente ordren selv, som desværre beroer på at du opholder dig i kort afstand af online webshoppens tilholdssted. Den leveringsmåde kan i nogle tilfælde være temmelig essentiel hvis du absolut skal bruge marksten straks. Alternativt så yder flere butikker på nettet fri fragt, men typisk er det under betingelse af at du aftager for en præcis sum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk