Maabjerg

Kvartssand pristjek

Er du på udkig efter kvartssand? Vi har fundet 10 online forhandlere, og noteret deres priser for 200 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Silvan.dk, som sælger 200 kg for kun 949 kr. Det er 66 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 200 kg kvartssand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
949 kr.Poser med 20 kgKøb
1.019 kr.Poser med 20 kgKøb
1.069 kr.Poser med 20 kgKøb
1.125 kr.Poser med 20 kgKøb
1.251 kr.Poser med 20 kgKøb
1.278 kr.Poser med 20 kgKøb
1.489 kr.Poser med 20 kgKøb
1.528 kr.Poser med 20 kgKøb
1.528 kr.Poser med 20 kgKøb
2.800 kr.Poser med 4 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 200 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til akvarie til sandblæsning

Varianter: rent ovntørret lufttørret

Mængder: 25 kg 15 kg 500 kg 800 kg 25 kg 1000 kg 500 liter 15 kg 20 kg 10 kg 1 m3 1 ton 1 kubikmeter

Levering: i bigbag hent selv i løs vægt i poser afhentning trailer i sække vognlæs løst leveret

Brands: Skalflex Weber

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de betingelser der gælder ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du kende butikkens regler.
For mange er byggeprojekter forbundet med adskillige spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at shoppe hos en netbutik, som giver information omkring kvartssand.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at tjekke, om den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du lede andre steder.
Flere byggemarkeder tilbyder et stort varesortiment, hvorimod andre er specialiserede i en specifik type af vare. Du bør overveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare kvartssand.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige kvartssand fra netbutik til netbutik. En del har billige priser, og øvrige tilbyder service. Du bør reflektere over hvad der betyder mest for dig.
Ifald du har brug for produkterne hurtigt eller blot har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kan du overveje at hente byggematerialerne selv. Det er hovedsageligt en mulighed ved de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre forhandler varer fra alle mulige nichebutikker, hvorfor du så kan handle fra et bredt sortiment af kvartssand online.
De velkendte byggecentre er fysisk til stede overalt i landet, og pga. det har man adgang til at købe online og køre varerne selv. Som følge af det har du valget om at blive fri for fragtomkostningen, og tilmed have varerne med det samme.
De store byggecentre er folkekære og bekendte virksomheder, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Dette vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Forskellige webshops som sælger få produkter har en enorm viden om det produktudvalg de har online, idet de kun sælger disse produkter. Af den grund bør du forvente super god assistance fra mennesker som er specialister i lige præcis kvartssand.
Størsteparten af online nichebutikker er producenter af produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du muligvis få skarpere priser.
Majoriteten af nichespecifikke webshops er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Dem hjælper du når du køber kvartssand online hos dem.
De største byggecentre i Danmark
kvartssand harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 mennesker i forretningens 9 varehuse. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

kvartssand bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 kollegaer i kædens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

kvartssand jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 ansatte i deres 122 varehuse. Jem og Fix satser på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

kvartssand silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 personer i selskabets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der er alle mulige former for instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube supporterer dig med vældig meget nyttig information, navnligt såfremt man bruger engelske søgeord.
2Der kommer stort set altid pludselige bump på vejen når det handler om avancerede byggeprojekter, og herved kan det vise sig væsentligt at der er afsat en del plads i tidsplanen, med det formål at man kan være sikker på at nå i mål.
3Det viser sig afgørende at du har alle byggematerialer tilgængelige før du påbegynder arbejdet. Du får god gavn af at udarbejde en simpel indkøbsliste hvoraf der fremgår de materialer du får brug for, og efterfølgende gennemløbe oversigten, med det formål at du er sikker på at du har husket alt.
4Man må aldrig nogensinde undvære værktøj. Tit kan det være vigtigt at du har det disponibelt forinden du påbegynder byggeprocessen. Det er desuden fordelagtigt at medregne de her omkostninger i økonomien.
5Det kan vise sig at være vigtigt at have lavet et udgiftsbudget for arbejdet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive en fordel at kortlægge alle udgiftsposter, og bagefter indsamle ens købspris for hver eneste af dem.
6Godt forarbejde bliver nøglen til et godt forløb med arbejdet. Du må sammensætte en klar arbejdsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilken dag, som også inkluderer en rækkefølge. Husk at være realistisk når du udarbejder handlingsplanen.
7For udendørs projekter kan vejret få en stor rolle. Således bør du tit holde øje med meldingerne om vejret når du nærmer dig arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning går i gang med at stå ned i stænger netop som du står midt i dit omfattende byggeprojekt.
8Du burde måske overveje hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde få assistance fra en fagmand til noget af byggeriet. Hvis du indhenter professionel assistance kan du spare penge ved at at få uforpligtende tilbud fra diverse firmaer.
9Du skal nødig glemme dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse som sko og hjelm som sikring mod hændelige ulykker. Det er uundværligt at have styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, ikke mindst hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
10Nogle gange kan man spørge om et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes såfremt byggeriet bidrager positivt til miljøet. Bidraget betinger at projektet påvirker miljøet.
11Det kan vise sig at være godt at få en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst når der er tale om omfangsrige ombygninger. Omfattende ting kræver flere mennesker. I øvrigt vil det være mere effektivt og sjovere når man ikke er ene om det.
12Længe før du påbegynder dit byggeprojekt kan det vise sig aldeles essentielt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være diverse regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
De mest populære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som jo er ekstremt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er virkelig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ultra godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk betryggende. Scoren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % giver maksimum point, og kun 8 % giver dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken type af levering er smartest?

En lang række e-handler yder i øjeblikket en række forskellige billige leveringsudgaver til kvartssand. En favorit er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente ordren når du har lyst. Leveringsformen er nemlig ret så smart, og endda tilmed den billigste form for levering.

Du burde derudover overveje at vælge at få leveret til din lejlighed eller hus eller til dit arbejdes adresse. Leveringstypen er i regelen en tak dyrere, men også usædvanlig praktisk for kvartssand online. Den mest betalelige type af levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, men det afhænger af at du er tæt på e-shoppens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på kvartssand kan i nogle tilfælde være ultra betydningsfuld hvis man står og skal bruge pakken omgående, så med det formål er det skam relevant at du ser nærmere på den forventede leveringsdato ved kvartssand. En del butikker på nettet – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – yder billig levering på næste hverdag på mange varer online, som imidlertid afhænger af at ordren indsendes tidligere end et angivent klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt klargjort forinden de pakkeansatte får fri.

Nogle få internet forretninger lover levering uden omkostninger på kvartssand online, men i reglen er det påkrævet at der aftages for en bestemt sum. I øvrigt kunne man snuppe den mest betalelige fragtform, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til en pakkeshop.

En række netbutikker yder klik-og-hent hvor man bestiller billig kvartssand online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan. Byggecentrene udlover eksempelvis click-and-collect på kvartssand i disse byer:

Brønderslev, Jyllinge, Roskilde, Hørsholm, Gladsaxe, Frederikssund, Haderslev, Hvidovre, Ikast, Esbjerg, Nakskov, Rødovre, Ishøj, Virum, Randers, Hedehusene, Hedensted, Stenløse, Tilst, Vordingborg, Nykøbing Falster, Brønshøj, Risskov, Farum, Ølstykke, Kalundborg, Horsens, Holstebro, Svendborg, Ballerup, Næstved, Solrød Strand, Aalborg, Albertslund, Vanløse, Kolding, Hobro, Nyborg, Kokkedal, Vejle, Brøndby, Frederiksværk, Søborg, Charlottenlund, Køge, Viborg, Aarhus, Åbyhøj, Sønderborg, Grenaa, København, Højbjerg, Glostrup, Struer, Silkeborg, Allerød, Skanderborg, Fredericia, Lillerød, Lystrup, Brabrand, Birkerød, Dragør, Hillerød, Vallensbæk, Thisted, Gentofte, Tårnby, Valby, Odder, Nørresundby, Taastrup, Hjørring, Rønne, Holbæk, Herlev, Middelfart, Skive, Korsør, Aabenraa, Ringsted, Herning, Haslev, Greve, Slagelse, Nærum, Lyngby, Frederiksberg, Rudersdal, Helsingør, Odense, Frederikshavn, Varde, og Værløse, .

Afhentning ift. kvartssand er en mulighed i alle dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager, Midtsjælland, Falster, Bornholm, Nordsjælland) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark).

Når man ser på data er det markant, at internet shoppere tit efterspørger blandt andet kvartssand online og kvartssand tilbud. Vi ser desuden typisk folk søge efter for eksempel billig kvartssand, kvartssand priser samt køb kvartssand, plus de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og Bygma.

Priser på kvartssand

Det er jo usædvanlig let for enhver at finde de laveste priser på billige kvartssand online hos forskellige internet outlets, og på grund af dette har en hel del internet outlets fundet det nødvendigt at trykke salgspriserne på kvartssand betydeligt, og derudover love fragt uden beregning.

Til gengæld kan det stadigvæk vise sig udbytterigt at checke nogle få netshops efter tilbud på kvartssand online før du køber, således at du er skudsikker på at få den mindst kostelige pris. Kig ikke blot på de velkendte byggecentre som Silvan, 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Davidsen.

Man bør blot være så påvagt, at ifald en butik tilbyder billige kvartssand online på tilbud til en tilbudspris der anses for umådelig tiltalende, bør det mange gange være en varsel om en uærlig e-butik. Køb med betalingskort er heldigvis dækket ind under et regelsæt, som dækker en overfor falske online forretninger.

Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Alternativt bør du bruge en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at dække omkostningerne til kvartssand over tid. Det fås typisk hos niche netbutikker, i modsætning til de store byggekæder som fx Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan og XL-Byg.

Når vi ser på søgedata står det markant, at folk typisk leder efter for eksempel billig kvartssand og kvartssand priser. Foruden dette ser vi tit internet shoppere kigge efter bl.a. kvartssand tilbud, kvartssand online samt køb kvartssand.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 200 kg kg kvartssand er 949 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

Jeg skal love for der er service på…” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til akvarie til sandblæsning

Varianter: ovntørret rent lufttørret

Mængder: 15 kg 800 kg 10 kg 1 m3 500 liter 500 kg 20 kg 1 ton 1 kubikmeter 15 kg 1000 kg 25 kg 25 kg

Levering: afhentning vognlæs i bigbag hent selv i sække i løs vægt løst leveret trailer i poser

Brands: Weber Skalflex

Se nærmere på folks synspunkter

Trustpilot indebærer immervæk fine chancer for at gennemgå en række eksisterende køberes ratings og herved er det fornuftigt, at du ser nærmere på online webshoppens ratings forinden du shopper billige kvartssand online.

Facebook resulterer i derudover evigt fantastiske metoder til at få indsigt i online firmaets kundetilfredshed. Foruden det ses nogle e-butikker hvor du kan formulere en vurdering af købsoplevelsen, hvilket også burde bruges til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Inden nogen handler billige kvartssand online på en e-handler behøver man uden tvivl gennemlæse deres regler, men det er typisk en tidskrævende opgave, specielt med de velkendte byggekæder som Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bygma og 10-4.

En anden løsning kunne derfor være at granske om internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, fordi det ofte er en garanti for at internet butikken forsvarer dansk lovgivning, udover at online virksomheden fra tid til anden føres tilsyn med af fagfolk som har den nødvendige knowhow om reglerne på området.

Desuden får du chance for at få assistance, hvis du bliver udsat for vanskeligheder som følge af dit indkøb af kvartssand. Ydermere foreslåes det at man er omhyggelig omkring de mest vedkommende forhold der spiller ind i forbindelse med bestillingen af kvartssand online, som fx den ombytningspolitik netbutikken bruger.

På grund af dette er det i øvrigt relevant, at man når som helst opbevarer sin e-mail kvittering, således man en anden gang vil kunne eftervise sit køb af kvartssand, uanset om man shopper ved 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma eller XL-Byg.

Helle Nielsen gav 5 stjerner

Det virker bare.

Thomas Møller gav 4 stjerner

Quick expedit

Per R gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Tina I gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

9 gode råd til online indkøb
1Inden folk handler billige kvartssand i en internet handler bør de på en vis måde få overblik over dens forretningsvilkår, men det er typisk ikke særlig spændende. I øvrigt er det anbefalelsesværdigt at man er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle betingelser i forbindelse med shopping af billige kvartssand online, som fx hvilken byttepolitik online forhandleren benytter.
2Den mest betalelige metode til levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men det forudsætter at du har bopæl med kort afstand til online firmaets adresse. Den form for levering kan vise sig at være ultra vital i tilfælde af at vi mangler kvartssand fluks. Alternativt så lover nogle få forhandlere på nettet levering uden beregning, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at der handles for en konkret pris.
3En række forretninger på nettet tilbyder i øjeblikket en hel del forskellige billige leveringsmetoder til kvartssand. En af de mest populære er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente din pakke lige når det passer dig. Denne er nemlig ret så hensigtsmæssig, samt tit tillige den mindst kostelige leveringsmodel.
4Fragttiden kan vise sig at være temmelig central i tilfælde af at man behøver dine nye varer nu og her, så herved er det rigtig relevant at du checker det forventede leveringstidspunkt ved kvartssand. Adskillige firmaer på nettet frembyder billig levering på næste hverdag på mange af butikkens varenumre, hvilket dog betinges af at bestillingen indsendes før et givent tidspunkt.
5Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er en del af en lovbestemmelse, der støtter dig som kunde overfor bedrageriske netshops. Som alternativ burde du overveje en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, når du har i sinde at betale pengene over flere uger.
6Det er ret så let for enhver at undersøge tilbud online på billige kvartssand fra diverse online selskaber, og derved yder flertallet af online virksomheder billig fragt. Dog kan det imidlertid være lukrativt at undersøge indtil flere internet handler efter billige priser før du gennemfører dit køb, så du er usvigeligt sikker på at modtage den mindst kostelige pris.
7Vi går generelt ind for at kigge om internet firmaet er verificeret af e-mærket, siden det bør være et billede på at internet webshoppen retter sig efter de danske love, og at internet selskabet hyppigt efterses af jurister der er meget bekendte med lovene på området. Forud for at nogen shopper billige kvartssand på en online virksomhed kunne man for at være på den sikre side skimme netshoppens regler.
8Trustpilot bringer dig nogle stabile chancer for at besigtige mange aktuelle brugeres domme og herved går vi ind for, at du gennemgår online forhandlerens anmeldelser før du handler billige kvartssand online. Facebook forærer dig lignende uden sammenligning fordelagtige løsninger til at få en idé om online forhandlerens popularitet.
9Indtil flere online varehuse frembyder portofri fragt på kvartssand, men ofte kun såfremt man shopper for en fastsat pris. Alternativt kan du snuppe den mindst kostelige leveringsmanér, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få dem til at levere produkterne til en pakkeshop. Den er oftest ydermere i høj grad let gængelig. Den mindst kostelige slags levering kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk