Maabjerg

Kompost pristjek

Er du på udkig efter kompost? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.045 kr. Det er 33 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter kompost inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.045 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.221 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.353 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.481 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til hæk til rhododendron til roser til ligusterhæk til køkkenhave til græsplænen til haven til landbrug til æbletræ til højbede til bede

Mængder: 1000 liter 500 liter 200 liter 1 m3 2000 liter 300 liter 50 liter 400 liter 3000 liter 80 liter

Levering: trailer vognlæs i bigbag afhentning løst leveret i løs vægt hent selv i poser i sække

Brands: Pindstrup GreenBio Champost Park Danmuld

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på salgspriserne på billige kompost alt efter hvor du handler online. En del tilbyder de bedste tilbud, og øvrige fokuserer på kompetent rådgivning. Du bør afveje hvad der er vigtigst for dig.
Når du har brug for varerne nu og her eller blot ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du med fordel køre produkterne på egen hånd. Dette er i høj grad en mulighed hos de store byggemarkeder.
Flere byggekæder sælger et bredt udvalg, imens nogle er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du kan forholde dig til hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover bare kompost.
For en del er byggeprojekter forbundet med alverdens spørgsmål. Derved er det en fordel at shoppe hos et online byggemarked, som kan give gode råd til valg af kompost.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende når du shopper online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor læse forretningens handelsbetingelser.
Det er selvsagt super vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ bør du overveje at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder udbyder produkter fra adskillige nichebutikker, hvorfor du kan handle fra et stort udvalg af kompost online.
De gængse byggecentre er tilgængelige overalt i landet, og i kraft af det har folk valget om at købe online og hente materialerne personligt. Derigennem kan man undgå fragtomkostningen, samt endda skaffe varerne nu og her.
De store byggemarkeder er populære og bekendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Det vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke webshops har en dyb forståelse for deres varer, idet de har skarpt fokus på disse varer. Herved bør du forvente ekstra brugbar vejledning fra folk der er specialister i netop kompost.
En masse niche netbutikker styrer selv produktionen af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte igennem nicheforretningerne online kan du muligvis få bedre priser.
Diverse nichespecifikke netbutikker er opstartsfirmaer, der tit drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt i dit område. Dem kan du støtte idet du bestiller kompost online hos dem.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 kollegaer i kædens 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

kompost jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag omtrent 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 ansatte i deres 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

kompost silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

kompost harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af cirka 500 personer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

kompost bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 mennesker i firmaets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1I nogle tilfælde kan man spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det fås hvis ombygningen er CO2-besparende. Det kræver altså at byggeriet påvirker naturen.
2Du kan finde et bredt udvalg af artikler og videoer via nettet som kan inspirere dig. Navnligt YouTube bringer dig vældig meget nyttig oplysning, især såfremt man bruger engelske søgeord.
3Det kan vise sig at være godt at spørge om assistance til projektet, ikke mindst når det kommer til omfangsrige arbejdsopgaver. Nogle ombygninger behøver mere end en person. Ydermere bør det være hurtigere og mere interessant når man er flere om det.
4Planlægning vil være kilden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du bør overveje at nedskrive en velovervejet plan, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, og derudover en numerisk orden. Forsøg at være skarp når du nedskriver din køreplan.
5Ved udendørs projekter har vejret en essentiel rolle. Af den årsag kan du regelmæssigt tage notits af vejrvarslen i de dage der er op til projektets start, så du undgår at det uventet starter med at piske ned når du netop vil påbegynde det avancerede byggeprojekt.
6Du bør aldrig nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj såsom sikkerhedssko som beskyttelse mod potentielle uheld. Det er af stor betydning at have styr på din sikkerhed i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke sikrer dig eksperthjælp.
7Du bør tage til overvejelse om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du med fordel kan skaffe eksperthjælp til dele af byggeriet. Ifald du fremskaffer hjælp fra en ekspert vil det normalt anbefales at lede efter en pris fra diverse håndværkere.
8Man vil ikke på noget tidspunkt gå ned på grej. Ofte kan det vise sig fornuftigt at du har det til disposition før du begynder på byggeprocessen. Det er i øvrigt en fordel at tillægge de medfølgende udgifter i din økonomi.
9Ofte vil det vise sig essentielt at udarbejde en budgetoversigt for dit byggeri, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive fornuftigt at kortlægge hver enkelt udgift, og dernæst undersøge ens købspris for dem en ad gangen.
10I god tid inden at du iværksætter byggeprocessen er det rimeligt værdifuldt at du sikrer dig, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde fastsatte retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
11Der præsenterer sig ofte pludselige vanskeligheder i forbindelse med store projekter, og følgelig viser det sig værdifuldt at man har afsat rimelig tid i køreplanen, som vil medvirke til at man kan være afslappet omkring at man får det færdiggjort.
12Potentielt kan det vise sig meningsfuldt at du har samtlige materialer klar til brug på forhånd inden du starter arbejdet. Du kan sammensætte en punktforms indkøbsseddel hvor der bør fremgå de materialer der er nødvendige, og bagefter gennemgå hver enkelt ting, med øje for at du kan føle dig tryg ved at der ikke mangler noget.
De bedst vurderede byggemarkeder
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ualmindeligt flot. Ratingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ualmindeligt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er kolossalt flot. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er absolut flot. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er virkelig beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.

Mest stillede spørgsmål hvad angår kompost

 • Kompost hvad må komme i?
 • Hvordan starte kompost?
 • Hvad er kompost godt for?
 • Hvor meget kompost?
 • Hvad indeholder kompost?
 • Kompost hvor hurtigt?
 • Kompost hvordan?
 • Hvad bruger man kompost til?
 • Kompost hvornår?
 • Hvad er kompost?
 • Kompost hvor lang tid?
 • Hvordan laver man en god kompost?
 • Hvad må ikke komme i kompost?
 • Hvordan starter man en kompost?
 • Hvor lang tid tager det at lave kompost?
 • Hvordan laver man kompost?
 • Hvad består kompost af?
 • Hvad betyder kompost?
 • Hvornår lægger man kompost?
 • Hvordan bruges kompost?
 • Hvornår bruger man kompost?
 • Hvilken fragtform er bedst?

  Størstedelen af internet shops udlover på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige leveringsformer til kompost. Et hit er p.t. pakkeshops, hvor du så nemt kan hente de købte varer når du har tid. Den er jo ultra simpel, og endda ydermere den mest betalelige fragttype.

  Du burde lige så vel vælge at få leveret til dit hus eller til dit arbejde. Fragtløsningen er som regel lidt mere pebret, men til gengæld virkelig problemfri med kompost online. Den mest billige slags levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, som desværre afhænger af at du lever med kort afstand til online shoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

  Fragtperioden på kompost kan vise sig at være vældig vigtig om du skal bruge varerne lige om lidt, så i det øjemed er det ganske relevant at man undersøger leveringstiden for kompost. En masse internet forhandlere – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – frembyder billig levering på næstkommende hverdag på masser af produkter online, men glem ikke at det er påkrævet at ordren placeres tidligere end et givent klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få pakken ekspederet forud for at logistikpersonalet tager hjem.

  Enkelte online forhandlere lover fragt uden gebyr på kompost online, men oftest påkræves det at man shopper for en bestemt sum. Alternativt skulle man udse dig den billigste fragttype, der i mange tilfælde er at få leveret ordren til et udleveringssted.

  Størstedelen af byggecentre tildeler click-and-collect hvor du køber billig kompost online og afhenter i butikken. Eksempelvis Stark, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan og XL-Byg. Byggemarkederne giver for eksempel click-and-collect på kompost i disse områder:

  Birkerød, Brønderslev, Nakskov, Værløse, Hedehusene, Risskov, Holstebro, Middelfart, Hillerød, Gladsaxe, Valby, Ishøj, Allerød, Albertslund, København, Virum, Åbyhøj, Søborg, Vallensbæk, Charlottenlund, Haderslev, Vejle, Viborg, Vanløse, Næstved, Silkeborg, Hvidovre, Thisted, Odense, Randers, Frederiksværk, Ringsted, Roskilde, Korsør, Herlev, Nærum, Nørresundby, Rudersdal, Ikast, Struer, Svendborg, Lyngby, Skive, Tilst, Hobro, Hjørring, Lystrup, Frederikssund, Rønne, Højbjerg, Solrød Strand, Glostrup, Kalundborg, Kolding, Odder, Frederiksberg, Gentofte, Aarhus, Frederikshavn, Brøndby, Ballerup, Varde, Haslev, Lillerød, Nyborg, Stenløse, Greve, Jyllinge, Helsingør, Vordingborg, Brønshøj, Hørsholm, Aalborg, Dragør, Skanderborg, Slagelse, Grenaa, Hedensted, Holbæk, Esbjerg, Farum, Brabrand, Køge, Aabenraa, Kokkedal, Tårnby, Fredericia, Sønderborg, Horsens, Rødovre, Herning, Taastrup, Nykøbing Falster, og Ølstykke, .

  Klik-og-hent for kompost er muligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland) og Sjælland (Lolland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland).

  Når man ser på statistikkerne fremstår det markant, at internetbrugere typisk efterspørger bl.a. kompost online og køb kompost. Vi ser derudover mange gange netshoppere kigge efter blandt andet kompost priser, billig kompost og kompost tilbud, foruden de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen og Harald Nyborg.

  Få rabat på kompost

  Det er jo meget enkelt for alle at søge information om priser på billige kompost online hos forskellige outlets på nettet, og på grund af dette har de fleste online virksomheder været nødt til at presse prisen på kompost betydeligt, og endda yde levering uden betaling.

  Men det kan alligevel blive tiden værd at checke diverse e-butikker efter tilbud og udsalg på kompost online inden du færdiggør din shopping, sådan at du er sikker på at skaffe sig den mest billige pris. Se ikke blot hos de velkendte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan og 10-4.

  Du må dog være obs på, at såfremt en forhandler på nettet afsætter billige kompost online til salg for en udsalgspris der kan ses som ekstraordinært beskeden, er det tit være en indikation på en bedragerisk shop. Køb med kort er trods alt en del af en lovbestemmelse, hvilket værner folk overfor bedrageriske e-handler.

  Vi tilråder generelt betalinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ bør du drage fordel af et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, såfremt du vil dække omkostningerne til kompost over en længere periode. Dette tilbydes som regel ved online nichebutikker, men sjældent de gængse byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4 og Bauhaus.

  Ses der på tallene bliver det klart, at netshoppere ofte leder efter for eksempel køb kompost og billig kompost. Foruden dette ser vi tit netshoppere lede efter for eksempel kompost online, kompost tilbud samt kompost priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg kompost er 1045 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Fuld tilfreds” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til landbrug til haven til køkkenhave til æbletræ til rhododendron til ligusterhæk til roser til bede til græsplænen til hæk til højbede

  Mængder: 300 liter 1 m3 500 liter 3000 liter 2000 liter 50 liter 200 liter 80 liter 400 liter 1000 liter

  Levering: i bigbag løst leveret trailer afhentning i løs vægt i poser i sække vognlæs hent selv

  Brands: GreenBio Champost Park Pindstrup Danmuld

  Læs tidligere kunders evalueringer

  Trustpilot leverer regulære ærlige løsninger til at eftergå en længere række nuværende køberes anmeldelser og herved tilråder vi, at du besigtiger online webshoppens ratings inden du placerer din ordre på billige kompost online.

  Facebook giver dig også fuldstændig anstændige muligheder for at få et kig ind i e-forhandlerens pålidelighed. I øvrigt ser vi mange forretninger på nettet hvor du kan tilkendegive en vurdering af købsoplevelsen, som på samme måde burde bruges til afvejning af hvor glade kunderne er.

  Forud for at nogen bestiller billige kompost online på en internet virksomhed kunne man uden tvivl gennemlæse forhandlerens handelsvilkår, dog er det bare ikke super spændende, især med de udbredte byggemarkeder som Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

  En anden mulighed kan være at kigge hvorvidt internet butikken er e-mærket, da det typisk er et fingerpeg om at online virksomheden retter sig efter dansk lovgivning, tillige med at hjemmesiden en gang i mellem ses til af fagfolk der behersker de gældende regler.

  Det er en rigtig god chance for bistand, ifald du får dilemmaer i processen med din ordre på kompost. Dertil foreslåes det at du er opmærksom på de mest relevante vedtægter der har betydning for bestillingen af kompost online, f.eks. den returneringsret butikken har.

  I den sammenhæng er det i øvrigt essesentielt, at man stadig gemmer ens kvittering, således man en anden gang vil kunne bevidne sin bestilling af kompost, uafhængig af om man shopper hos Stark, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus eller XL-Byg.

  Lone Hansen gav 5 stjerner

  Super hurtig levering.

  Helle C gav 4 stjerner

  Udmærket

  Anne gav 5 stjerner

  Nem og meget fin service

  Inger I gav 5 stjerner

  Fremragende service.

  9 tips til køb på nettet
  1Nogle få online virksomheder yder levering uden omkostninger på kompost, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis man bestiller for et fastslået beløb. Desuden kan du udse dig den prisbilligste leveringsform, der tit vil blive at få kørt din bestilling til en pakkeshop. Fragtformen er tit lige så vel ret praktisk. Den prisbilligste mulighed for levering er uden tvivl at hente varerne selv.
  2Den prisbilligste slags levering kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, men det er betinget af at du befinder dig i nærheden af internet forretningens hjemsted. Den løsning er jo ultra væsentlig forudsat du står og skal bruge kompost fluks. Alternativt så sikrer en række internet selskaber levering uden betaling, men for det meste kun hvis du bestiller for en præcis sum.
  3Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Kortbestillinger er dækket ind under et regulativ, hvilket dækker kunden overfor fup online shops. Som et alternativ bør du drage nytte af en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du ønsker at klare prisen over flere uger.
  4Trustpilot genererer super gode chancer for at kigge nærmere på mange andre brugeres anmeldelser og af den grund anbefaler vi, at du beser internet forhandlerens kritik forinden du shopper billige kompost online. Facebook forærer dig lignende nogle tiltalende løsninger til at få indtryk af netbutikkens kundetilfredshed.
  5Før nogen bestiller billige kompost hos en webbutik burde man reelt gennemse dens handelsbetingelser, men det er uden tvivl ikke særlig spændende. Ydermere tilrådes det at køberen er sat ind i de primære vilkår der indvirker på købet af billige kompost online, eksempelvis den byttepolitik butikken tilbyder.
  6Antal dages levering er selvfølgelig vældig væsentlig forudsat du har behov for varerne omgående, og med det formål er det ret relevant at du finder tidshorisonten for levering for kompost. En række internet foretagender reklamerer med billig 1 dags fragt på en lang række af deres produkter, som beroer på at bestillingen placeres inden et aftalt klokkeslæt.
  7Det er jo efterhånden særligt bekvemt for alle at undersøge tilbud online på billige kompost i blandt forskellige internet webshops, og derved tilbyder en hel del webshops gebyrfri levering. Det kan til hver en tid blive nyttigt at inspicere nogle få online butikker efter tilbud forud for at du bestiller, således at man er tryg ved at skaffe sig den mest attraktive pris.
  8Temmelig mange e-butikker frembyder i øjeblikket mange forskellige billige leveringsmodeller til kompost. En favorit iblandt mange er i vore dage at afsende til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de bestilte varer når der er tid til det. Fragtløsningen er jo yderst gnidningsløs, og ofte tillige den billigste fragtform.
  9Generelt slår vi et slag for at se nærmere på om e-forretningen er e-mærke tilsluttet, som længe har været en tilkendegivelse af at netshoppen overholder gældende dansk lovgivning, foruden at online webshoppen en gang i mellem undersøges af jurister der mestrer de gældende regulativer. Inden nogen bestiller billige kompost hos en online webshop kan man i princippet skimme e-butikkens betingelser.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk