Maabjerg

Kampesten pristjek

Er du på udkig efter kampesten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg kampesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til væg til haven til sokkel til støttemur

Mængder: 1 ton 1000 kg 15 kg 25 kg 10 kg 800 kg 20 kg 500 kg 500 liter 1 m3 1 kubikmeter 25 kg 15 kg

Levering: i løs vægt vognlæs hent selv i sække afhentning i bigbag trailer i poser løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers må du tjekke de andre.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Dermed kan du med fordel shoppe hos et online byggemarked, hvor du kan få råd og vejledning til valg af kampesten.
Flere byggecentre har et stort produktudvalg, og nogle fokuserer på en specifik varetype. Du bør tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover bare kampesten.
Du vil finde variationer i prisen på billige kampesten fra byggemarked til byggemarked. Nogle fokuserer på lave priser, hvorimod øvrige har kompetent sparring. Du bør reflektere over hvad du helst vil have.
Du bør vide hvilke betingelser der gælder for dit køb online, så du undgår udfordringer med fx returret. Derfor bør du kende forretningens regler.
Hvis du skal have byggematerialerne hurtigt eller blot gerne vil undvære leveringsgebyret, så kan du med fordel fragte produkterne selv. Det er i høj grad en mulighed ved de gængse byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder er tilgængelige i det meste af landet, og af den grund har mange mulighed for at købe online og hente materialerne personligt. På grund af det har man mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, og endda skaffe varerne med det samme.
De store byggecentre er populære og kendte firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man handler online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De kendte byggecentre køber varer fra talrige nicheshops, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et bredt sortiment af kampesten online.

Nichewebshop

Alverdens nicheforretninger på nettet er mindre firmaer, som typisk har danske ejere, givetvis sågar lokalt fra dit område. Disse understøtter du når du handler kampesten online hos dem.
Alverdens nichespecifikke webshops står selv for produktion af de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online bør du få en skarpere pris.
Størstedelen af nichebutikker har en dyb forståelse for de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre varer. Ergo bør du modtage ekstremt anvendelig service fra ansatte som er specialister i netop kampesten.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 ansatte i forretningens 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

kampesten silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 ansatte i forretningens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

kampesten jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 kollegaer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix satser på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 ansatte i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 ansatte i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

kampesten harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i de 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

kampesten bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det er meningsfuldt at udfærdige et regnskab for dit byggeri, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det er en fordel at kortlægge samtlige udgiftsposter, og dernæst gennemgå beløbet for dem én efter én.
2Måske burde det overvejes om du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt bør tilkøbe professionel hjælp til opstarten af byggeprocessen. Når du benytter hjælp fra en professionel kunne det være fordelagtigt at få priser fra diverse selskaber.
3Du har adgang til utrolig mange instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde inspiration i. Især YouTube giver dig adgang til enorme mængder nyttig viden, i særlig grad når man kigger i hele verden.
4I visse tilfælde kan man forsøge at få offentlig støtte til byggeprojekter. Det gives såfremt byggeprojektet er positivt for miljøet. Støtten er altså betinget af at ombygningen gør en positiv forskel for naturen.
5Forud for at du starter arbejdet må det være højst essentielt at sikre sig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der gælde en række love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
6Muligvis vil det vise sig at have noget at sige at have de nødvendige materialer parat i god tid før du går i krig med dit byggeprojekt. Du bør sammensætte en punktforms oversigt hvor der bør fremgå hver eneste ting du får brug for, og så gennemløbe listen, hvormed du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
7Du må for alt i verden ikke negligere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv arbejdshjelm som sikrer dig imod hændelige risici. Det er smart at du har styr på sikkerheden i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke sikrer dig professionel assistance.
8Man skal aldrig nogensinde gå ned på arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være en fordel at have det tilgængeligt forinden du iværksætter byggeprojektet. Det er derudover afgørende at inkludere de tilhørende udgifter i din økonomi.
9Der præsenterer sig stort set altid overraskende problemstillinger i tilfælde med avancerede projekter, og derfor kan det være af stor betydning at der er afsat passende plads i køreplanen, som gør at man kan føle sig tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
10Godt forarbejde viser sig som kilden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du skal lave en effektiv køreplan, der beskriver hvilke opgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, og derudover en nummerorden. Forsøg at være skarp når du udarbejder handlingsplanen.
11For opgaver udenfor har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Således skal du løbende holde øje med vejrprognosen i dagene op til byggeprojektet, så du slipper for at det uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger netop som du arbejder hårdt på det omfattende byggeprojekt.
12Det kan være til god gavn at spørge om hjælp til projektet, specielt såfremt det er krævende byggerier. Omfangsrige byggerier behøver flere personer. Desuden er det mere produktivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
De højest bedømte byggeshops
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er usædvanligt betryggende. Karakteren er baseret på 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % har givet toprating, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som selvsagt er kolossalt flot. Bedømmelsen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % har givet bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er enormt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som jo er ret så flot. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er kolossalt overlegent. Evalueringen grundlægges af 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % giver toprating, og kun 2 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål om kampesten

 • Hvor købes kampesten billigt?
 • Hvor er kampesten på tilbud?
 • Hvad er kampesten?
 • Hvor meget vejer kampesten?
 • Hvor købes kampesten online?
 • Hvad koster kampesten?
 • Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

  Størstedelen af shops på nettet udlover i dag et stort udvalg af billige leveringsudgaver til kampesten. En af de populære er efterhånden at afsende til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente dine nye produkter når det passer dig. Den er jo særdeles simpel, og desuden også den mest letkøbte leveringsløsning.

  Du kunne alternativt prøve at vælge udbringning til din lejlighed eller til hvor du arbejder. Fragttypen er gerne lidt mere omkostningsfuld, men desuden ualmindeligt fleksibel ved køb af kampesten online. Den prisbilligste leveringsmetode er uden tvivl at du selv henter pakken, som jo beroer på at du bor med kort afstand til online forhandlerens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Fragtperioden på kampesten er yderst vital om du behøver produkterne øjeblikkeligt, så i det øjemed er det naturligvis vigtigt at man kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt for kampesten. Masser af e-shops – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres produkter online, som trods alt nødvendiggør at bestillingen anbringes forud for et bestemt tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få produktet på posthuset forud for at pakkepersonalet har fri.

  Indtil flere online varehuse tilbyder levering uden beregning på kampesten online, men i mange tilfælde kræves det at der handles for en konkret pris. Derudover bør man udse dig den mest billige fragtløsning, der gerne vil blive at få fragtmanden til at levere produkterne til et afhentningssted.

  En masse netshops foreslår klik-og-hent hvor du køber billig kampesten online og selv henter i byggemarkedet. Fx 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggecentrene tilbyder fx afhentning af kampesten i disse områder:

  Grenaa, Frederiksværk, Frederikssund, Sønderborg, Kokkedal, Åbyhøj, Lystrup, Lillerød, Ringsted, Lyngby, Ballerup, Fredericia, Haderslev, Aalborg, Brøndby, Stenløse, Nærum, Randers, Aabenraa, Rønne, Tårnby, Slagelse, Vejle, Helsingør, Herning, Gentofte, Virum, Farum, Vordingborg, Greve, Ølstykke, Kalundborg, Ikast, Skive, Valby, Albertslund, Middelfart, Birkerød, Frederikshavn, Nykøbing Falster, Hvidovre, Holstebro, Højbjerg, Varde, Brønderslev, Haslev, Rødovre, Korsør, Frederiksberg, Tilst, Odense, Taastrup, Søborg, Risskov, Brønshøj, Brabrand, Hedehusene, Hobro, Glostrup, Vanløse, Thisted, Køge, Hjørring, Odder, Esbjerg, Nyborg, Aarhus, Viborg, Hørsholm, Struer, Jyllinge, Rudersdal, København, Silkeborg, Næstved, Skanderborg, Solrød Strand, Roskilde, Dragør, Herlev, Hillerød, Svendborg, Vallensbæk, Ishøj, Horsens, Nørresundby, Holbæk, Værløse, Gladsaxe, Charlottenlund, Nakskov, Allerød, Hedensted, og Kolding, .

  Klik-og-hent ift. kampesten er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn), Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland, Falster) og Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark).

  Når vi kigger i statistikkerne står det tydeligt, at internetbrugere jævnligt søger efter eksempelvis kampesten online og kampesten tilbud. Derudover ser vi som regel online shoppere efterspørge for eksempel kampesten priser, billig kampesten og køb kampesten, plus de gængse byggekæder som Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark.

  Gode tilbud på kampesten

  Det er jo efterhånden temmelig uproblematisk for almindelige mennesker at lave prissammenligning på billige kampesten online på diverse internet selskaber, og til tak har masser af internet webshops været presset til at at trykke priserne på kampesten enormt, og ydermere garantere fragt uden gebyr.

  Derfor kan det trods alt blive lønsomt at se nærmere på indtil flere forretninger på nettet efter billige priser på kampesten online forinden du gennemfører din handel, sådan at du er sikker på at få fat i den skarpeste pris. Kig ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen og Silvan.

  Man bør imidlertid ikke glemme, at hvis en online shop afhænder billige kampesten online til salg for en pris der kan ses som kolossalt favorabel, bør det mange gange være et kendetegn på en falsk online forretning. Køb med gængse betalingskort er dog indbefattet af et regelsæt, som sikrer os overfor falske online outlets.

  Generelt slår vi et slag for køb med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du vælge et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, ifald du higer efter at afbetale omkostningerne til kampesten senere. Dette fås som regel ved online nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark og Davidsen.

  Når vi kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at internetbrugere jævnligt søger efter bl.a. kampesten online og kampesten priser. Vi ser desuden som regel netshoppere kigge efter blandt andet billig kampesten, kampesten tilbud og køb kampesten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg kampesten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Alt ok” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til væg til sokkel til haven til støttemur

  Mængder: 800 kg 500 kg 1 kubikmeter 10 kg 15 kg 20 kg 15 kg 25 kg 25 kg 1 m3 1000 kg 1 ton 500 liter

  Levering: i løs vægt i poser afhentning trailer løst leveret vognlæs i sække hent selv i bigbag

  Analyser andre menneskers bedømmelser

  Trustpilot byder på fuldkommen anstændige chancer for at kigge på en stor gruppe eksisterende konsumenters tanker og derfor går vi ind for, at du vurderer e-shoppens vurderinger forinden du lægger din bestilling på billige kampesten online.

  Facebook medfører ligeledes i højeste grad uafhængige muligheder for at få et kig ind i online webshoppens popularitet. Herinde er der mange butikker på nettet som giver kunderne mulighed for at meddele en kritik af deres købsoplevelse, hvilket tillige bør tages i brug til at vurdere kundetilfredsheden.

  Inden folk shopper billige kampesten online på en internet virksomhed behøver man til hver en tid få overblik over webshoppens forretningsvilkår, det er dog normalt et omfattende projekt, især ved de gængse byggecentre som Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4 og Harald Nyborg.

  En anden mulighed er at tjekke om e-handlen er e-mærke tilsluttet, grundet at det skulle være en sikkerhed for at e-shoppen opfylder de danske regler, udover at internet butikken lejlighedsvis monitoreres af specialister som kender vilkårene.

  Dette er en god genvej til en håndsrækning, hvis du møder problemer som følge af din ordre på kampesten. Yderligere er det en hjælp at man er hensynstagende til de mest vedkommende vedtægter der kan have indflydelse på købet af kampesten online, eksempelvis den ombytningspolitik shoppen har.

  I den forbindelse er det virkelig vigtigt, at man stadigvæk bibeholder sin ordremail, således man senere kan dokumentere bestillingen af kampesten, uafhængig af om man har handlet fra Bygma, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix eller XL-Byg.

  Marianne gav 5 stjerner

  Hurtig og effektiv

  Karen Christiansen gav 4 stjerner

  Hurtig levering af den ønskede vare

  Ole Thomsen gav 5 stjerner

  Hurtig levering

  Ole Petersen gav 5 stjerner

  Det fungerer jo bare

  9 tips til online shopping
  1Trustpilot tilbyder dig nogenlunde ærlige muligheder for at dechifrere mange øvrige køberes bedømmelser og herved foreslåes det, at du eftersøger internet firmaets ratings før du handler billige kampesten online. Facebook byder på endvidere sådan set stabile muligheder for at få indtryk af online forretningens pålidelighed.
  2Den mest prisbevidste slags levering vil i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, hvilket står og falder med at du har bopæl i nærheden af webbutikkens lager. Den leveringsmodel er selvfølgelig særligt essentiel i tilfælde af at vi skal bruge kampesten omgående. Alternativt så garanterer flere forhandlere på nettet portofri levering, men oftest kræver det at du aftager for en konkret sum.
  3Generelt slår vi et slag for at kontrollere hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det generelt er et fingerpeg om at internet butikken opererer i overensstemmelse med de danske regler, samt at online butikken ofte revurderes af fagmænd der har nøje kendskab til reglerne. Før nogen bestiller billige kampesten i en internet butik bør man for at være på den sikre side bese shoppens forretningsaftale.
  4Før folk køber billige kampesten hos en internet butik bør man de facto se på netshoppens regler, men det er undertiden et tidskrævende projekt. Endvidere kan det være til hjælp at du er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende vilkår der er gældende for købet af billige kampesten online, eksempelvis den byttepolitik internet butikken bruger.
  5Leveringstiden kan være super bestemmende hvis vi har behov for pakken inden for få dage, og af den grund er det faktisk meningsfuldt at man kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt for kampesten. Mange firmaer på nettet udlover billig levering på næstkommende hverdag på utallige varer, som dog beroer på at transaktionen realiseres tidligere end et fast klokkeslæt.
  6De fleste online forhandlere tilbyder nu en lang række forskellige billige fragtformer til kampesten. En af dem der er mest populær er p.t. at få sendt til en pakkeshop, hvor du så selv henter de købte varer når det passer ind i din kalender. Metoden er jo ultra smart, og oftest ydermere den mindst kostelige løsning til levering.
  7Enkelte e-forhandlere lover billig fragt på kampesten, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at du aftager for en fastsat sum. I øvrigt kunne man snuppe den mindst kostelige slags levering, hvilket oftest vil være at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et afhentningssted. Fragtformen er til tider endda usædvanlig simpel. Den mest billige løsning til levering er uden tvivl selv at hente ordren.
  8Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er inkluderet i et reglement, som skærmer dig som kunde imod fup internet outlets. Som alternativ kunne du anvende et tilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du efterspørger at afbetale pengene over et længere tidsrum.
  9Det er efterhånden ualmindeligt overkommeligt for almindelige dødelige at tjekke tilbud online på billige kampesten fra flere internet selskaber, og af den grund præsterer adskillige internet foretagender fragt uden beregning. Trods dette kan det stadigvæk blive tiden værd at udforske nogle forskellige online shops efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din handel, sådan at man er usvigeligt sikker på at få fat i den bedste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk