Maabjerg

Kalkmørtel pristjek

Er du på udkig efter kalkmørtel? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 500 liter for kun 849 kr. Det er 67 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 liter kalkmørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
849 kr.Sække med 500 literKøb
849 kr.Sække med 500 literKøb
923 kr.Sække med 500 literKøb
949 kr.Sække med 500 literKøb
999 kr.Sække med 500 literKøb
1.121 kr.Sække med 500 literKøb
1.145 kr.Sække med 500 literKøb
1.275 kr.Sække med 500 literKøb
1.377 kr.Sække med 500 literKøb
1.378 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.481 kr.Sække med 500 literKøb
1.549 kr.Sække med 500 literKøb
1.570 kr.Sække med 500 literKøb
1.668 kr.Sække med 500 literKøb
2.300 kr.Poser med 15 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til opmuring til pudsning til sokkel til fuger

Varianter: farvet hjemmelavet færdigblandet hydraulisk bland selv

Mængder: 15 kg 500 liter 20 kg 25 kg 15 kg 1 m3 25 kg 1000 kg 500 kg 800 kg 10 kg 1 ton 1 kubikmeter

Levering: trailer i løs vægt i bigbag i poser afhentning hent selv løst leveret i sække vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder sælger et stort udvalg af varer, imens øvrige har fokus på en enkelt type af vare. Du bør tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare kalkmørtel.
Når du har brug for varerne hurtigt eller blot vil undgå fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere byggematerialerne personligt. Dette er først og fremmest en mulighed ved de velkendte byggecentre.
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør man undersøge forretningens regler.
For mange er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne bestille ved en webshop, hvor du får hjælp og vejledning omkring kalkmørtel.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige kalkmørtel hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har fokus på de bedste priser, hvorimod andre satser på faglig rådgivning. Du bør vide hvad der for dig er det vigtigste.
Det er absolut utrolig relevant at se, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og velkendte firmaer, som kan bidrage til ubekymrethed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De gængse byggemarkeder samler produkter fra en lang række forskellige leverandører, hvorfor du så kan købe fra et stort udvalg af kalkmørtel online.
De store byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og pga. det har folk mulighed for at handle online og køre materialerne personligt. Herigennem har man mulighed for at spare fragtomkostningen, og ovenikøbet hente varerne straks.

Nichewebshop

Majoriteten af nichefokuserede netbutikker er små firmaer, der oftest er dansk ejede, muligvis sågar lokalt i dit område. Dem støtter du idet du handler kalkmørtel online hos dem.
Majoriteten af nichefokuserede netbutikker har en stor passion for deres online produktudvalg, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Altså får du formentlig ekstra indsigtsfuld hjælp fra nogle med ekspertviden i netop kalkmørtel.
Alverdens nichefokuserede webshops styrer selv produktionen af de varer der sælges i de store byggekæder. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online vil du få en lavere pris.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag omtrent 500 ansatte i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

kalkmørtel jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 personer i kædens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

kalkmørtel harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 ansatte i kædens 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

kalkmørtel silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 kollegaer i deres 41 butikker. Silvan fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

kalkmørtel bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af over 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1I nogle tilfælde kan man hente offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det bliver givet hvis byggeprojektet er CO2-besparende. At få tilskud er altså betinget af at projektet gør en positiv forskel for planeten.
2Muligvis kan det blive afgørende at du har de presserende bygningsmaterialer parat forinden du tager fat på håndværket. Du vil med fordel kunne notere en enkel indkøbsliste hvoraf der fremgår alt hvad du får brug for, og så gennemgå materialerne, så du føler dig overbevist om at du har husket alt.
3Det kan være en god idé at få assistance til byggeprocessen, især hvis det er omfangsrige projekter. Flere ombygninger gør krav på flere end en enkelt person. Samtidig vil det være hurtigere og mere interessant når man ikke er ene om det.
4Husk at kalkulere om du selv kan lave helt projektet, eller du skal fremskaffe eksperthjælp til områder af arbejdet. Ifald du får eksperthjælp anbefales det at hente tilbud fra flere leverandører.
5Der findes ekstremt mange vejledninger og videoer på nettet som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube tilbyder dig en masse konstruktiv information, ikke mindst forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
6Du må unden ingen omstændigheder forsømme dit eget helbred, så glem ej beskyttelse som hoved- og fodbeklædning som hjælper dig imod mulige risici. Det er smart med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke får professionel hjælp.
7Ofte vil det være betydningsfuldt at udfærdige et regnskab for dit byggeri, så du har styr på den økonomiske del. Det vil være en fordel at nedfærdige alle udgifter, og så tjekke mulige tilbud på dem en ad gangen.
8Man bør på ingen måde mangle grej. Ofte kan det være af stor betydning at have værktøjet til rådighed inden du påbegynder dit byggeprojekt. Glem ikke at medtage disse omkostninger i dit budget.
9Der viser sig uden tvivl ubelejlige vanskeligheder når det kommer til krævende opgaver, og ergo er det afgørende at man afsætter rimelig tid i kalenderen, som bidrager til at man er sikker på at have tid nok til det.
10Før du igangsætter byggeprocessen kan det vise sig vildt centralt at være sikker på, at projektet overholder gældende love. Alt efter din boligtype vil der gælde begrænsende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Godt forarbejde vil altid være kilden til et godt forløb med dit arbejde. Du kunne overveje at udarbejde en gennemarbejdet arbejdsplan, som beskriver hvilke opgaver der skal udføres på hvilke tidspunkter, med en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk idet du nedskriver handlingsplanen.
12For byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få stor betydning. Af den grund bør du hyppigt undersøge vejrprognosen i de dage der er op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke pludselig begynder at piske ned i samme sekund som du er godt i gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
Danskernes favorit byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er utrolig beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er temmelig godt arbejde. Vurderingen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er meget overlegent. Scoren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er usædvanligt imponerende. Vurderingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal du vælge?

Temmelig mange online forretninger giver på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige former for levering til kalkmørtel. En der er meget almindelig er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, og så henter du bare dine nye varer når der er tid til det. Leveringsformen er jo i høj grad simpel, samt endda endda den mest prisbevidste leveringsversion.

Du kunne omvendt foretrække at få det leveret til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen er uheldigvis et hak mere omkostningsfuld, men på den anden side ualmindeligt fleksibel ift. kalkmørtel online. Den billigste leveringsmetode er unægtelig selv at hente varerne, men den løsning står og falder med at du lever nærved internet forretningens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på kalkmørtel er naturligvis ultra betydningsfuld ifald vi mangler dine nye varer om få sekunder, og med det formål er det uden tvivl passende at man efterser den forventede leveringstid ved kalkmørtel. En hel del internet forhandlere – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – lover billig dag-til-dag levering på en række produkter online, men som imidlertid betinges af at bestillingen indsendes inden et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de kan nå at få dit nye produkt ekspederet før medarbejderne får fri.

Flere e-forhandlere byder på fragt uden omkostninger på kalkmørtel online, men ofte er det forbeholdt når der købes for en bestemt pris. Alternativt må du snuppe den mest betalelige fragtmetode, hvilket gerne vil være at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et afhentningssted.

Størstedelen af webbutikker yder click-and-collect hvor du køber billig kalkmørtel online men selv henter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma og Jem og Fix. Byggecentrene tilbyder for eksempel klik-og-hent på kalkmørtel i følgende områder:

Aalborg, Svendborg, Nakskov, Sønderborg, Gladsaxe, Vanløse, Hvidovre, Roskilde, Søborg, Korsør, Herlev, Fredericia, Kolding, Frederikshavn, Albertslund, Valby, Stenløse, Rødovre, Dragør, Varde, Esbjerg, Haslev, Birkerød, Aarhus, Silkeborg, Farum, Aabenraa, Hjørring, Charlottenlund, Gentofte, Holstebro, Næstved, Tårnby, Brønderslev, Skive, Haderslev, Horsens, Kalundborg, Lillerød, Randers, Odder, Hobro, Slagelse, Risskov, Brønshøj, Grenaa, Ringsted, Ishøj, Ballerup, Hørsholm, Middelfart, Allerød, Nyborg, Tilst, Brabrand, Virum, Lyngby, Hillerød, Vejle, Nærum, Åbyhøj, Vordingborg, Ikast, Frederikssund, Jyllinge, Herning, Frederiksværk, Køge, Holbæk, Frederiksberg, Kokkedal, Struer, Ølstykke, Viborg, Værløse, Thisted, Nørresundby, Hedehusene, Helsingør, København, Nykøbing Falster, Odense, Taastrup, Glostrup, Lystrup, Højbjerg, Brøndby, Greve, Hedensted, Rønne, Vallensbæk, Rudersdal, Solrød Strand, og Skanderborg, .

Click-and-collect for kalkmørtel er muligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland), Sjælland (Midtsjælland, Amager, Falster, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn).

Ses der på tallene er det markant, at mennesker typisk leder efter bl.a. kalkmørtel online og kalkmørtel priser. Foruden dette oplever man typisk mennesker efterspørge bl.a. kalkmørtel tilbud, billig kalkmørtel og køb kalkmørtel, foruden de velkendte byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

Få rabat på kalkmørtel

Det har vist sig at være rigtig nemt for købere at finde information om priser på billige kalkmørtel online på diverse netbutikker, og på grund af dette har flertallet af netbutikker været presset til at at nedsætte prisniveauet på kalkmørtel drastisk, og derudover tilbyde levering uden betaling.

Det kan dog trods alt være gunstigt at sammenholde diverse internet webshops efter udsalg og tilbud på kalkmørtel online før du shopper, sådan at du er skudsikker på at indhente den mest betalelige pris. Kig ikke kun hos de gængse byggecentre som 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus og Bygma.

Du bør trods alt være obs på, at såfremt en online butik udbyder billige kalkmørtel online til en salgspris der kan virke mystisk favorabel, kan det i nogle tilfælde være et symbol på en uærlig internet webshop. Betalinger med kort er trods alt indbefattet af en ordning, der hjælper os overfor svindlende e-forhandlere.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du vælge en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, hvis du hellere vil honorere pengene til kalkmørtel over tid. Det foreslåes typisk ved online nichebutikker, men sjældent de gængse byggekæder som fx Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

Når vi kigger i tallene står det tydeligt, at netshoppere tit søger blandt andet kalkmørtel priser og billig kalkmørtel. Derudover oplever vi tit folk søge fx køb kalkmørtel, kalkmørtel online samt kalkmørtel tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 liter kg kalkmørtel er 751 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

Super hurtig levering og ok priser” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til opmuring til pudsning til fuger til sokkel

Varianter: færdigblandet bland selv farvet hjemmelavet hydraulisk

Mængder: 1 m3 500 liter 25 kg 800 kg 10 kg 15 kg 20 kg 500 kg 1 kubikmeter 15 kg 1000 kg 25 kg 1 ton

Levering: trailer i bigbag hent selv løst leveret vognlæs afhentning i løs vægt i sække i poser

Kig på tidligere køberes erfaringer

Trustpilot leverer sådan set habile muligheder for at tyde en lang række tidligere brugeres iagttagelser og på grund af dette er det klogt, at du vurderer netshoppens anmeldelser forud for at du placerer din ordre på billige kalkmørtel online.

Facebook forærer dig ligeledes en lang række ønskværdige chancer for at få kendskab til internet butikkens pålidelighed. Derudover ser vi faktisk e-shops hvor man kan registrere en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket tilmed må benyttes til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen shopper billige kalkmørtel online på en netshop burde man i reglen gennemløbe webshoppens betingelser, dog er det ofte ikke videre spændende, specielt hos de store byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Davidsen.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at tjekke om webshoppen er e-mærke godkendt, grundet at det er en tryghed om at netshoppen understøtter de danske retningslinjer, samt at online shoppen jævnligt revideres af fagfolk som har megen viden om reglementet på området.

Derudover tilbydes du chance for at blive assisteret, hvis du skulle få problemstillinger med dit køb af kalkmørtel. Udover dette anbefales det at du er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde bestemmelser der gælder for købet af kalkmørtel online, til eksempel hvilken returpolitik online firmaet tilbyder.

Derfor er det i øvrigt essesentielt, at man stadigvæk gemmer ens købsbekræftelse, så man til enhver tid kan vidne om sin bestilling af kalkmørtel, uagtet om man shopper hos Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma eller Davidsen.

Lone gav 5 stjerner

Fremragende service

Kirsten U gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Lars Nielsen gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Susanne Christiansen gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Trustpilot yder absolut gavnlige chancer for at efterse ret mange øvrige forbrugeres betragtninger og af den grund stiller vi forslag om, at du kigger nærmere på online forretningens bedømmelser før du handler billige kalkmørtel online. Facebook præsterer lige så vel ganske relevante muligheder for at få indsigt i internet shoppens popularitet.
2Det er jo super nemt for folk at prissammenligne online på billige kalkmørtel i blandt forskellige internet forhandlere i Danmark, og på grund af dette tilbyder mange internet forhandlere levering uden beregning. Til gengæld kan det alligevel være smart at se nærmere på enkelte e-handler efter billige priser forinden du gennemfører dit køb, så man ikke er i tvivl om at skaffe sig den bedste pris.
3Leveringshastigheden er rigtig væsentlig forudsat du har brug for pakken nu og her, så i det øjemed er det forholdsvis fornuftigt at du gransker det anslåede leveringstidspunkt for kalkmørtel. En lang række internet selskaber stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på flere varer, men glem ikke at det er påkrævet at handlen laves inden et konkret klokkeslæt.
4Vi tilråder kortbestillinger eller MobilePay. Bestillinger med kort er en del af en retningslinje, som skærmer dig som køber imod svindlende internet selskaber. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, når du efterspørger at dække beløbet over flere uger.
5Forud for at nogen bestiller billige kalkmørtel på en e-forhandler behøver de i princippet tyde webbutikkens regler, dog er det ofte ikke super interessant. Foruden dette foreslåes det at du er klar over de mest aktuelle regler der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige kalkmørtel online, som for eksempel den returrettighed webshoppen tilsikrer.
6Enkelte online virksomheder sikrer levering uden gebyr på kalkmørtel, men tit er det forbeholdt når du køber for en bestemt sum. Desuden bør du vælge den mest betalelige fragtform, der i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere dine produkter til en pakkeshop. Denne viser sig sædvanligvis desuden virkelig fleksibel. Den prisbilligste leveringstype er utvivlsomt at du selv henter ordren.
7Vi slår generelt et slag for at tjekke om internet selskabet er e-mærke godkendt, fordi det almindeligvis er en tilkendegivelse af at e-shoppen følger de danske regler, samt at webshoppen nu og da kigges til af jurister der kender til de gældende regler. Forinden nogen handler billige kalkmørtel i en e-shop kunne de reelt studere webshoppens forretningsvilkår.
8Adskillige internet forhandlere giver nu til dags et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til kalkmørtel. Den mest almindelige er nu om dage levering til et afhentningssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine produkter når det passer ind i din hverdag. Den er nemlig ret let, og i mange tilfælde ydermere den mindst kostelige leveringsmulighed.
9Den mest letkøbte leveringsmulighed er utvivlsomt selv at hente produkterne, som dog står og falder med at du fysisk befinder dig lige ved webbutikkens arbejdslager. Den leveringsmetode kan være særdeles vigtig hvis du har behov for kalkmørtel øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder visse e-shops i Danmark fragt uden gebyr, men oftest kun når man indkøber for en bestemt sum.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk