Maabjerg

Kakaoskaller pristjek

Er du på udkig efter kakaoskaller? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 2.000 liter for kun 2.398 kr. Det er 36 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.000 liter kakaoskaller inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.398 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.399 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.399 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.487 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.993 kr.Sække med 2.000 literKøb
3.198 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.495 kr.Sække med 2.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til ridehus til fugle til fjernvarme til hestefold til legeplads til rhododendron til indkørsel som brændsel mod ukrudt til hækken til udendørs som brændsel til hønsegård til fyr som faldunderlag til dyr til dyr til ridebane på frugttræer til indendørs imod dræbersnegle til stauder til ligusterhæk til fyring til varmeværker til surbundsbed til bede til grill til stokerfyr som gødning til gasgrill til bede til planter til rygning som bunddække på skråning omkring træer under hæk til haven til bøgehæk til roser

Varianter: natur fint revet groft lys frisk mørk knust

Mængder: 1000 liter 3000 liter 50 liter 2500 liter 80 liter 2000 liter 70 liter 60 liter

Levering: i poser i bigbag hent selv trailer i sække afhentning vognlæs i løs vægt

Brands: Plantorama Manstrup Prima Verdo Billigblomst Plantetorvet Junckers GreenBio Bilka Lidl Champost Jysk Holmebo Park Douglas Pindstrup

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder præsterer et stort sortiment af varer, og andre specialiserer sig i en specifik varetype. Du kan overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varer at vælge fra, foruden blot kakaoskaller.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at shoppe hos et online byggecenter, som kan tilbyde rådgivning og sparring omkring kakaoskaller.
Såfremt du har brug for byggematerialerne med det samme eller blot vil spare fragtgebyret, så kan du overveje at køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er i høj grad muligt hos de store byggecentre.
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Du bør derfor undersøge byggeshoppens betingelser.
Det er absolut ekstremt relevant at se, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at tjekke de andre.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige kakaoskaller hos de forskellige online byggekæder. En del satser på billige priser, hvorimod andre fokuserer på faglig sparring. Du bør beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder finder du i hele landet, og hermed har flertallet tilbuddet om at bestille online og fragte byggematerialerne selv. I kraft af det kan du overveje at undgå leveringsomkostningen, samt tilmed få fat i produkterne straks.
De store byggekæder tilbyder produkter fra forskellige nicheshops, så du kan shoppe fra et stort udvalg af kakaoskaller online.
De store byggekæder er folkekære og almenkendte virksomheder, som kan give øget troværdighed til dig der skal købe online. Det kan du se fordele i.

Nichewebshop

En masse små butikker er små firmaer, som typisk har danske ejere, givetvis endda fra dit lokalområde. Disse hjælper du når du bestiller kakaoskaller online på deres side.
Mange nicheforretninger på nettet har meget ekspertise i de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. På grund af det kan du opleve ekstra gavnlig hjælp fra medarbejdere med ekspertviden i netop kakaoskaller.
Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af de varer som byggekæderne sælger. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online kan du få en lavere pris.
Danmarks største byggekæder

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af ca. 100 medarbejdere i firmaets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af cirka 500 personer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 kollegaer i de 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 ansatte i deres 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

kakaoskaller silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

kakaoskaller harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

kakaoskaller jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 ansatte i de 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

kakaoskaller bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Potentielt kan det vise sig værdifuldt at du har samtlige materialer klar på forhånd inden du går til værks med byggeriet. Du får god gavn af at sammenfatte en enkel oversigt hvor der bør fremgå de materialer du får brug for, og så eftergå materialerne, med øje for at du bliver sikker på at du har styr på det.
2Du må for alt i verden ikke gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj såsom hjelm og sko der skåner dig mod mulige uheld. Det er yderst relevant med fokus på din sikkerhed i byggeriet, specielt hvis du ikke får professionel assistance.
3Husk at du kan få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det ydes ifald ombygningen bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af støtte forudsætter altså at ombygningen har positiv betydning for klimaet.
4Du kunne overveje hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du bør købe assistance fra en professionel til færdiggørelsen af byggeriet. Ifald du fremskaffer hjælp fra en fagmand kan det være optimalt at hente en pris fra flere selskaber.
5Ved udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. På grund af dette må du hyppigt tage et kig på vejrvarslen i tiden op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uden varsel begynder at regne absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til dit komplekse projekt.
6Det anbefales at indhente assistance til arbejdet, ikke mindst når der er tale om større byggeopgaver. Enkelte projekter behøver flere mennesker. Endvidere bør det være hurtigere og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
7Du finder mange vejledninger og videoer online som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube er formidler af store mængder almennyttig information, specielt hvis man søger på engelsk.
8Forberedelse vedbliver at være metoden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du må nedskrive en velovervejet handlingsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, og en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være skarp idet du udarbejder køreplanen.
9Der præsenterer sig stort set altid uventede vanskeligheder når det gælder omfattende byggeprojekter, og altså viser det sig vigtigt at man afsætter god nok plads i planen, således at man kan føle sig tryg ved at man får det færdiggjort.
10Man må på ingen måde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Tit vil det være fordelagtigt at have værktøjet tilgængeligt inden du igangsætter byggeprocessen. Du må heller ikke glemme at inkludere omkostningerne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
11Længe før du opstarter dit byggeprojekt kan det være ufatteligt essentielt at sikre sig, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde forskellige retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
12Typisk vil det være meningsfuldt at nedskrive en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man har kontrol over omkostningerne. Det bør være rationelt at kortlægge alle udgiftsposter, og så finde frem til billige priser på dem slavisk.
De højest ratede byggecentre
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er virkelig flot. Evalueringen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er utrolig imponerende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er usædvanligt godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % giver bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er hamrende imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er utrolig godt arbejde. Ratingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning skal du vælge?

Adskillige online shops udlover i dag diverse billige løsninger til levering til kakaoskaller. Den mest almindelige er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, som gør at du kan hente dine produkter lige når det passer dig. Fragtløsningen er altså ualmindeligt fleksibel, samt tit tillige den prisbilligste type af levering.

Du bør alternativt påtænke at bestille pakken til levering til din privatbolig eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen bliver til tider en anelse mere bekostelig, men omvendt ultra simpel for kakaoskaller online. Den mest prisbevidste mulighed for fragt kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, hvilket stiller krav om at du bor nær online shoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringshastigheden på kakaoskaller er ultra relevant ifald man har brug for dine nye varer øjeblikkeligt, så derfor er det jo relevant at vi kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt på kakaoskaller. Adskillige online selskaber – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilbyder billig levering på næste hverdag på flere varenumre online, som dog påkræver at ordren gennemføres før et besluttet klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få varerne distribueret forud for at de pakkeansatte drager hjemad.

Visse netshops lover levering uden omkostninger på kakaoskaller online, men i reglen er det kun gældende hvis der erhverves for en bestemt sum. Desuden bør man beslutte sig for den billigste leveringsversion, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til en pakkeshop.

Masser af kæder yder afhentning hvor du bestiller billig kakaoskaller derhjemme men afhenter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan og Stark. De tilbyder blandt andet klik-og-hent på kakaoskaller i følgende områder:

Thisted, Vordingborg, Lystrup, Odder, Tilst, Frederiksværk, Albertslund, Vanløse, Hillerød, Struer, Birkerød, Holstebro, Viborg, Frederiksberg, Søborg, Risskov, Gladsaxe, Stenløse, Rudersdal, Skive, Næstved, Frederikssund, Ølstykke, Herlev, Glostrup, København, Haslev, Lillerød, Ballerup, Nyborg, Randers, Aarhus, Aalborg, Valby, Værløse, Højbjerg, Brønderslev, Frederikshavn, Nørresundby, Middelfart, Slagelse, Kalundborg, Sønderborg, Dragør, Hedensted, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Taastrup, Farum, Nakskov, Rønne, Nærum, Rødovre, Fredericia, Esbjerg, Ishøj, Silkeborg, Allerød, Helsingør, Hjørring, Kokkedal, Varde, Horsens, Brabrand, Tårnby, Åbyhøj, Brøndby, Virum, Jyllinge, Hørsholm, Aabenraa, Greve, Ikast, Holbæk, Ringsted, Roskilde, Hobro, Vejle, Svendborg, Herning, Gentofte, Hvidovre, Korsør, Charlottenlund, Odense, Haderslev, Skanderborg, Brønshøj, Hedehusene, Lyngby, Grenaa, Kolding, og Køge, .

Afhentning af kakaoskaller er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland) og Sjælland (Amager, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland).

Ved kig i tallene bliver det tydeligt, at online shoppere mange gange søger efter blandt andet billig kakaoskaller og kakaoskaller priser. Derudover ser vi jævnligt netshoppere efterspørge eksempelvis kakaoskaller tilbud, kakaoskaller online samt køb kakaoskaller, foruden de store byggemarkeder som Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

Få rabat på kakaoskaller

Det er jo efterhånden ret fremkommeligt for folk at kigge efter tilbud på billige kakaoskaller online i blandt diverse e-shops, og følgelig har flere webbutikker set sig nødsaget til at nedskære prisen på kakaoskaller drastisk, og endda præstere billig fragt.

Men det kan imidlertid vise sig udbytterigt at granske nogle få internet selskaber efter rabatter og tilbud på kakaoskaller online forinden du færdiggør din shopping, sådan at du er sikker på at indhente den bedste pris. Kig ikke kun hos de store byggekæder som Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

Man bør imidlertid ikke overse, at ifald en e-shop reklamerer billige kakaoskaller online for en salgspris der kan ses som usædvanlig billig, så er det tit være et signal om en uoprigtig internet virksomhed. Bestillinger med betalingskort er imidlertid omsluttet af en bestemmelse, der bistår dig som kunde imod uoprigtige online shops.

Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du anvende en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du efterspørger at finansiere beløbet til kakaoskaller senere. Det fås som regel ved niche netbutikker, i modsætning til de velkendte byggecentre som for eksempel Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Bauhaus.

Ved kig i tallene står det klart, at netshoppere som regel efterspørger blandt andet kakaoskaller tilbud og kakaoskaller online. Vi ser desuden mange gange mennesker søge for eksempel køb kakaoskaller, billig kakaoskaller og kakaoskaller priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.000 liter kg kakaoskaller er 2249 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til indkørsel til roser til hønsegård på skråning under hæk som bunddække til stokerfyr som gødning til grill til ridebane til fyring imod dræbersnegle til planter til ridehus til legeplads mod ukrudt til udendørs som brændsel til bøgehæk til ligusterhæk til haven til hækken til fjernvarme til dyr til surbundsbed til varmeværker til bede til rhododendron som faldunderlag omkring træer på frugttræer til indendørs til gasgrill til fyr til hestefold til rygning som brændsel til fugle til dyr til stauder til bede

Varianter: revet groft lys natur frisk fint mørk knust

Mængder: 3000 liter 1000 liter 60 liter 80 liter 70 liter 2500 liter 50 liter 2000 liter

Levering: hent selv vognlæs i bigbag i løs vægt i sække i poser afhentning trailer

Brands: Prima Lidl Billigblomst Champost Park Pindstrup Plantetorvet Bilka Douglas GreenBio Holmebo Plantorama Junckers Jysk Manstrup Verdo

Undersøg folks erfaringer

Trustpilot tilbyder dig en del fremragende genveje til at vurdere mange andre kunders erfaringer og derfor er det en hjælp, at du tolker online butikkens omtaler før du handler billige kakaoskaller online.

Facebook yder desuden forholdsvis fine løsninger til at få indsigt i e-handlens pålidelighed. I øvrigt møder vi en del online outlets hvor det er muligt at give en evaluering af deres købsoplevelse, som på samme måde kan tages i brug til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk handler billige kakaoskaller online hos en netbutik kunne man faktisk sætte sig ind i dens handelsvilkår, det er dog i reglen ikke særlig spændende, i særdeleshed på de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix.

En nem løsning kunne måske være at finde ud af om webshoppen er medlem af e-mærket, da det længe har været et signal om at e-butikken retter sig efter de officielle regler, samt at webbutikken tit kontrolleres af specialister som er meget fortrolige retningslinjerne.

Desuden giver det dig mulighed for at blive hjulpet, for så vidt du udsættes for vanskeligheder som følge af dit køb af kakaoskaller. Ligeledes anbefales det at kunden er omhyggelig omkring de fundamentale retningslinjer der kan have betydning for bestillingen af kakaoskaller online, som eksempelvis den byttepolitik butikken tilbyder.

Derfor er det desuden essesentielt, at man altid opbevarer sin faktura, således man fremadrettet kan bekræfte bestillingen af kakaoskaller, ligegyldig om man bestiller ved Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Hanne S gav 5 stjerner

Det virker bare.

Camilla U gav 4 stjerner

Udmærket

Jette U gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Charlotte L gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

9 gode råd til indkøb via nettet
1Forud for at nogen shopper billige kakaoskaller hos en forhandler på nettet burde de de facto løbe igennem forhandlerens regler, dog er det uden tvivl et tidskrævende arbejde. Dertil anbefaler vi at køber er på vagt for de mest essentielle reglementer der kan have indflydelse på købet af billige kakaoskaller online, som for eksempel hvilken returpolitik hjemmesiden tilbyder.
2Den billigste fragtform er dog selv at hente pakken, som desværre stiller krav om at du bor lige ved online forhandlerens adresse. Den leveringsløsning er jo særligt afgørende hvis man absolut skal bruge kakaoskaller straks. Alternativt så tilbyder nogle få e-butikker levering uden beregning, men tit er det forbeholdt når der handles for en fastsat pris.
3Trustpilot frembringer immervæk habile genveje til at gennemsøge en hel del nuværende brugeres anmeldelser og af den grund er det at foretrække, at du iagttager e-butikkens anmeldelser inden du handler billige kakaoskaller online. Facebook medfører lignende adskillige tiltalende metoder til at få indsigt i internet forhandlerens troværdighed.
4Generelt anbefaler vi at tjekke hvorvidt netbutikken er e-mærke tilsluttet, da det ofte er en angivelse af at internet forhandleren imødekommer dansk lovgivning, udover at butikken af og til besøges af jurister som er meget bekendte med vedtægterne på området. Forud for at nogen køber billige kakaoskaller i en e-forhandler kan de principielt kigge på webshoppens forretningsaftale.
5En hel del forhandlere på nettet garanterer portofri levering på kakaoskaller, men tit kun når der indkøbes for en bestemt sum. Derudover kunne du foretrække den mest betalelige leveringsmodel, der i mange tilfælde er at få fragtmanden til at bringe pakken til en pakkeshop. Muligheden er i mange tilfælde ydermere særligt simpel. Den prisbilligste leveringsmulighed er utvivlsomt at du selv henter pakken.
6Vi tilråder generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er indbefattet af en ordning, hvilket beskytter en overfor uærlige webbutikker. Som alternativ kan du benytte en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du foretrækker at finansiere omkostningerne ude i fremtiden.
7Størstedelen af online forretninger udlover i øjeblikket diverse forskellige billige fragtløsninger til kakaoskaller. Den mest anvendte er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, hvor du så selv henter de nyindkøbte produkter når det passer dig bedst. Fragtmetoden er nemlig særdeles fleksibel, og typisk tillige den prisbilligste leveringsmanér.
8Det er jo efterhånden i høj grad let for internetbrugere at finde de bedste tilbud online på billige kakaoskaller fra forskellige e-forhandlere, og for det lover flertallet af forretninger på nettet fragt uden betaling. Det kan dog til hver en tid være tiden værd at analysere flere internet firmaer efter udsalg og tilbud forinden du bestiller, sådan at man ikke er i tvivl om at indhente den skarpeste pris.
9Fragttiden er selvfølgelig ultra bestemmende i tilfælde af at du skal bruge ordren inden for kort tid, og med det formål er det aldeles essentielt at man kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt ved kakaoskaller. En lang række e-handler annoncerer billig 1 dags fragt på massevis af varer, men det regnes ud fra at ordren laves tidligere end et fast klokkeslæt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk