Maabjerg

Jordforbedring pristjek

Er du på udkig efter jordforbedring? Vi har fundet 19 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 3.000 liter for kun 2.243 kr. Det er 47 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter jordforbedring inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.243 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.278 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.294 kr.Poser med 80 literKøb
2.399 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.415 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.440 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.465 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.465 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.490 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.495 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.629 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.660 kr.Poser med 40 literKøb
2.686 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.965 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.225 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.510 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.510 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.663 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til græsplæne til landbrug til frugttræer til frø til drivhus til højbede til bøgehæk til køkkenhave til hæk

Varianter: sandjord lerjord

Mængder: 80 liter 200 liter 300 liter 50 liter 500 liter 3000 liter 2000 liter 1000 liter 1 m3 400 liter

Levering: trailer løst leveret vognlæs afhentning i løs vægt i bigbag hent selv i sække i poser

Brands: Park GreenBio Champost Danmuld Pindstrup

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i udsalgspriserne på billige jordforbedring fra netbutik til netbutik. Enkelte har fokus på gode priser, imens andre fokuserer på kompetent sparring. Du skal vurdere hvad du helst vil have.
Når du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot vil spare leveringsomkostningen, så kunne du overveje at hente varerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt et alternativ i de kendte byggekæder.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med mange spørgsmål. Dermed kan du med fordel bestille ved en online byggeshop, som giver information omkring jordforbedring.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med for eksempel returret. Derfor bør man kende netbutikkens handelsbetingelser.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at se, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers må du tjekke de andre.
Flere byggemarkeder sælger et bredt sortiment, imens nogle er specialiserede i en specifik varegruppe. Du kan forholde dig til om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, foruden bare jordforbedring.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og velkendte forretninger, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når man handler online. Dette vil nogle se som en fordel.
De velkendte byggekæder er tilgængelige i de større byer, og takket være dette har folk mulighed for at handle online og køre produkterne selv. Som følge af det er det muligt at undvære leveringsomkostningen, og samtidig få produkterne straks.
De velkendte byggecentre sælger produkter fra mange forskellige specialbutikker, hvorfor du kan vælge fra et bredt sortiment af jordforbedring online.

Nichewebshop

Flertallet af webshops i små nicher er producenter af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online får du en skarpere pris.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre firmaer, der oftest har danske ejere, muligvis sågar fra dit lokalområde. Dem understøtter du idet du bestiller jordforbedring online på deres hjemmeside.
De fleste små butikker har en stor passion for deres online produktudvalg, idet de kun sælger disse produkter. Derigennem vil du modtage ekstremt brugbar rådgivning fra medarbejdere med specialistviden i netop jordforbedring.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
jordforbedring jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 personer i forretningens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 ansatte i virksomhedens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

jordforbedring bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 ansatte i de 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

jordforbedring harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag omkring 100 ansatte i de 6 butikker. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

jordforbedring silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i de 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du må unden ingen omstændigheder negligere dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj inklusiv sikkerhedssko der hjælper dig med henblik på eventuelle risici. Det er smart med fokus på sikkerheden i byggeriet, specielt såfremt du ikke køber assistance fra en professionel.
2Planlægning viser sig som metoden til et godt forløb med projektet. Du er nødt til at forfatte en velovervejet arbejdsplan, der fortæller hvilke gøremål der skal laves hvornår, og en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk idet du sammensætter din strategi.
3For projekter udendørs har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Således må du jævnligt holde øje med udsigten ift. vejret i tiden op til byggeprocessen, så du slipper for at det mod forventning går i gang med at regne netop som du er i fuld gang med dit svære projekt.
4Du vil ikke på noget tidspunkt fattes grej. Ofte kan det være yderst relevant at have det til disposition idet du går løs med dit byggeprojekt. Desuden er det afgørende at påregne de her udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
5Det kan vise sig væsentligt at du har de presserende materialer klar inden du tager fat på dit byggeprojekt. Du får god gavn af at nedskrive en simpel huskeliste hvoraf der fremgår alle de ting der er nødvendige, og så gennemgå hver eneste ting, med det formål at du føler dig sikker på at du ikke har glemt noget.
6Ofte vil det være af stor betydning at lave en budgetoversigt for byggeprojektet, så man har styr på den økonomiske del. Det kan blive fordelagtigt at tage noter til hver eneste udgift, hvorefter man kan gennemgå den billigste pris på dem alle sammen.
7Det anbefales at spørge om hjælp til byggearbejdet, især når det er omfattende byggeprojekter. Større byggeprojekter stiller krav om flere personer. Samtidig bør det blive hurtigere og mere interessant når man er flere om det.
8Du kan finde mange forskellige instruktioner og videoer på nettet som kan vejlede dig. Særligt YouTube bringer dig overvældende meget udbytterig information, navnligt når du søger på engelsk.
9Før du starter byggeprocessen er det ganske fundamentalt med et tilsagn om, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl kan der gælde begrænsende regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
10Husk at gennemtænke om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal have hjælp fra en professionel til afslutningen af det. Ifald du sikrer dig eksperthjælp er det en god idé at søge uforpligtende tilbud fra forskellige leverandører.
11Du kan spørge om økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det fås hvis renoveringen bidrager positivt til miljøet. Bidraget betinges altså af at byggeprojektet påvirker naturen.
12Der kommer utvivlsomt uventede bump på vejen når det handler om større opgaver, og pga. dette kan det vise sig vigtigt at man afsætter nok plads i planen, som er vigtigt for at man er ubekymret om at nå i mål.
Danskernes foretrukne byggeshops
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er yderst beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er ekstremt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er virkelig godt arbejde. Vurderingen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er rigtig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % giver bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er absolut betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

De fleste online forhandlere frembyder i dag et hav af forskellige billige leveringsmidler til jordforbedring. Det mest populære er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de bestilte produkter lige når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig temmelig ligetil, og ofte ligeledes den billigste fragtform.

Du kunne endvidere planlægge at få leveret til din private bopæl eller til dit arbejdes adresse. Metoden bliver godt nok en tak mere pebret, men til gengæld usædvanlig simpel ved køb af jordforbedring online. Den prisbilligste fragttype vil dog altid være at du selv henter pakken, som jo forudsætter at du bor i kort afstand af e-forhandlerens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på jordforbedring er naturligvis ultra vital hvis man har brug for varerne om et øjeblik, og i det øjemed er det helt fornuftigt at du besigtiger den anslåede leveringsdato ved jordforbedring. Adskillige internet varehuse – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens varer online, men som ikke desto mindre betinges af at bestillingen anbringes inden et besluttet klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få ordren pakket forud for at lagermedarbejderne har fyraften.

Indtil flere online butikker sikrer fragt uden beregning på jordforbedring online, men tit gælder det kun hvis der erhverves for et fastslået beløb. Ellers kunne du vælge den mest betalelige fragtmetode, hvilket i mange tilfælde vil være at få dem til at bringe produkterne til et udleveringssted.

En stor portion webbutikker foreslår klik-og-hent hvor man bestiller billig jordforbedring hjemmefra men afhenter i butikken. Fx Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4. Byggekæderne yder bl.a. afhentning af jordforbedring i disse byer:

Roskilde, Rudersdal, Odder, Middelfart, Brøndby, Nakskov, Slagelse, Charlottenlund, Esbjerg, Glostrup, Holstebro, Gladsaxe, Virum, Frederiksberg, Hedehusene, Helsingør, Viborg, Ballerup, Lillerød, Randers, Skanderborg, Allerød, Silkeborg, Gentofte, Rønne, Korsør, Hvidovre, Vallensbæk, Haderslev, Hobro, Haslev, Aalborg, Lystrup, Kalundborg, Værløse, Valby, Lyngby, Frederikshavn, Hillerød, Risskov, Frederiksværk, Stenløse, Brønderslev, Vordingborg, Dragør, Ishøj, Køge, Holbæk, Vejle, Fredericia, Thisted, Brønshøj, Hedensted, Tilst, Kokkedal, Herning, Herlev, København, Højbjerg, Skive, Næstved, Tårnby, Farum, Solrød Strand, Frederikssund, Vanløse, Aarhus, Ikast, Struer, Hørsholm, Birkerød, Horsens, Grenaa, Sønderborg, Nykøbing Falster, Brabrand, Nærum, Nyborg, Søborg, Aabenraa, Svendborg, Åbyhøj, Taastrup, Odense, Hjørring, Ringsted, Jyllinge, Varde, Kolding, Nørresundby, Albertslund, Rødovre, Greve, og Ølstykke, .

Afhentning af jordforbedring er muligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland).

Når man kigger i data står det klart, at internetbrugere mange gange søger efter for eksempel jordforbedring tilbud og jordforbedring online. Derudover oplever man ofte online shoppere søge fx jordforbedring priser, køb jordforbedring samt billig jordforbedring, plus de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen og Silvan.

Bedste tilbud på jordforbedring

Det er i dag yderst simpelt for forbrugerne at prissammenligne på billige jordforbedring online i blandt flere online outlets, og til tak har flere online shops været nødt til at stampe prisniveauet på jordforbedring betragteligt, og derudover garantere gratis fragt.

Det kan dog immervæk vise sig fordelagtigt at checke enkelte internet handler efter tilbud på jordforbedring online inden du gennemfører dit køb, sådan at du er tryg ved at få den mest billige pris. Se ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og Bauhaus.

Man skal blot være så påvagt, at når en shop afhænder billige jordforbedring online for en udsalgspris som er overordentlig tiltalende, kan det mange gange være et tegn på en snydagtig shop. Kortkøb er imidlertid en del af en regel, der bistår folk overfor uægte online shops.

Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du udnytte et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du har til hensigt at dække omkostningerne til jordforbedring senere. Dette fås typisk ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som fx XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark og Bygma.

Ses der på tallene bliver det tydeligt, at netshoppere jævnligt kigger efter bl.a. jordforbedring online og jordforbedring tilbud. Derudover oplever man som regel online shoppere efterspørge fx billig jordforbedring, køb jordforbedring samt jordforbedring priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg jordforbedring er 1945 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

Hurtig og høflig betjening” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til højbede til hæk til græsplæne til køkkenhave til frø til drivhus til bøgehæk til landbrug til frugttræer

Varianter: sandjord lerjord

Mængder: 1000 liter 2000 liter 500 liter 1 m3 300 liter 80 liter 200 liter 50 liter 400 liter 3000 liter

Levering: vognlæs afhentning i sække i løs vægt løst leveret trailer i bigbag i poser hent selv

Brands: GreenBio Champost Danmuld Park Pindstrup

Se nærmere på tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot forærer dig fuldkommen gode chancer for at granske diverse nuværende brugeres observationer og derfor er det prisværdigt, at du betragter internet firmaets omtaler inden du færdiggør din shopping med billige jordforbedring online.

Facebook leverer for øvrigt temmelig habile genveje til at få kendskab til internet forhandlerens kundetilfredshed. I øvrigt ses endda webshops som tilbyder folk at levere en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde kan udnyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk shopper billige jordforbedring online hos en internet handler burde man de facto overveje webshoppens regler, dog er det naturligvis et omfattende projekt, specielt på de velkendte byggecentre som Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Harald Nyborg.

En nem løsning kunne måske være at se nærmere på om online firmaet er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det kan være et signal om at e-forretningen imødekommer de officielle regler, tillige med at netshoppen jævnligt ses til af eksperter der har megen viden om reglementet på området.

Dette er desuden din chance for at blive assisteret, for så vidt du forvoldes problemstillinger med dit indkøb af jordforbedring. Ligeså støtter vi at køberen er vidende om de mest basale forhold der kan spille ind i forbindelse med købet af jordforbedring online, som for eksempel den returret internet forretningen benytter.

Her er det i øvrigt vigtigt, at man permanent gemmer ens ordremail, således man til enhver tid vil kunne dokumentere sin bestilling af jordforbedring, uagtet om man har købt fra XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4 eller Davidsen.

Lene gav 5 stjerner

Fremragende!

Peter D gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Ole Jensen gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Kim Madsen gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

9 tips til indkøb via nettet
1Nogle få webbutikker yder levering uden betaling på jordforbedring, men undertiden kun når du shopper for en konkret sum. Som alternativ kan man vælge den mest billige leveringsmetode, som mange gange er at få kørt varerne til et udleveringssted. Leveringsformen er til tider ligeledes meget nem. Den prisbilligste fragtmetode vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
2Det er efterhånden ret bekvemt for alle at finde de bedste priser online på billige jordforbedring i blandt diverse internet outlets, og ergo præsterer flertallet af internet varehuse levering uden betaling. Til gengæld kan det alligevel vise sig lukrativt at inspicere flere online butikker efter billige priser inden du gennemfører dit køb, således at du ikke er i tvivl om at få fat i den bedste pris.
3Trustpilot fører til fuldkommen uafhængige muligheder for at efterforske diverse forhenværende kunders omtaler og af den grund tilrådes det, at du eftersøger e-forretningens vurderinger forud for at du køber billige jordforbedring online. Facebook tilbyder dig tilsvarende nogle solide genveje til at få en idé om netbutikkens popularitet.
4Den billigste leveringsform er unægtelig at hente pakken selv, men dette kræver at du opholder dig nærved webbutikkens hjemsted. Den leveringsmulighed kan i nogle tilfælde være yderst udslagsgivende såfremt man skal bruge jordforbedring om kort tid. Alternativt så garanterer nogle enkelte online shops fragt uden beregning, men typisk er det betinget af at der indkøbes for en præcis sum.
5Temmelig mange online selskaber yder efterhånden en hel del forskellige billige leveringstyper til jordforbedring. En af dem der er mest populær er nu til dags pakkeshoppen, som gør at du kan hente din bestilling når du har mulighed for det. Løsningen er altså særligt smart, og tit ydermere den billigste leveringsløsning.
6Før folk shopper billige jordforbedring på en e-forhandler kunne de i og for sig skimme deres regler, men det er tit ikke super spændende. Foruden dette tilrådes det at køberen er vidende om de mest vitale vedtægter der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige jordforbedring online, for eksempel hvilken ombytningsret internet virksomheden benytter.
7Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Kortbestillinger er dækket ind under en lovbestemmelse, hvilket garanterer folk overfor uærlige online virksomheder. Som et alternativ kunne du drage nytte af en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at afdrage omkostningerne i flere bidder.
8Leveringstidspunktet er naturligvis ekstremt central når du mangler pakken inden for kort tid, så derfor er det helt aktuelt at du gransker den anslåede leveringsdato for jordforbedring. En lang række online varehuse stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på deres favorit produkter, men husk at det beroer på at bestillingen placeres før et givent tidspunkt.
9Vi slår generelt et slag for at se nærmere på hvorvidt netshoppen er tilsluttet e-mærket, som kan være en garanti for at internet forhandleren efterkommer de danske retningslinjer, udover at online shoppen løbende overværes af specialister som har meget erfaring med bestemmelserne på området. Før folk bestiller billige jordforbedring i en e-shop kan man uden tvivl gennemlæse butikkens forretningsvilkår.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk