Maabjerg

Hortensia gødning pristjek

Er du på udkig efter hortensia gødning? Vi har fundet 14 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 3.000 liter for kun 2.243 kr. Det er 68 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter hortensia gødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.243 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.695 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.065 kr.Poser med 40 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.314 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.387 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.597 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.675 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.173 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.474 kr.Sække med 1.000 literKøb
5.214 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 2000 liter 200 liter 300 liter 1 m3 400 liter 80 liter 3000 liter 50 liter 500 liter 1000 liter

Levering: trailer i løs vægt i bigbag i sække hent selv løst leveret i poser vognlæs afhentning

Brands: GreenBio Champost Park Pindstrup Danmuld

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder udbyder et stort sortiment af produkter, imens andre er specialiserede i en specifik varegruppe. Du kan beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare hortensia gødning.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Du bør derfor kende forretningens regler.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot vil undgå fragtgebyret, så kan du tænke over at hente varerne personligt. Det er først og fremmest et alternativ ved de velkendte byggemarkeder.
For mange er gør-det-selv projekter lig med diverse spørgsmål. Hermed kan du med fordel shoppe hos et online byggecenter, som giver sparring omkring hortensia gødning.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige hortensia gødning fra byggecenter til byggecenter. Enkelte fokuserer på billige priser, hvorimod andre vil have et højt serviceniveau. Du må forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
Det er absolut ekstremt afgørende at tjekke, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre findes i store dele af landet, og i kraft af det har flertallet chancen for at købe online og fragte materialerne personligt. Hermed er det muligt at undgå leveringsgebyret, og ovenikøbet skaffe produkterne straks.
De store byggecentre er folkekære og landskendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når man handler online. Det vil nogle se som en fordel.
De gængse byggekæder forhandler varer fra diverse specialbutikker, og takket være dette kan du købe fra et bredt sortiment af hortensia gødning online.

Nichewebshop

Mange nichespecifikke netbutikker er eksperter i det produktudvalg de har online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Således bør du forvente ekstremt konstruktiv service fra mennesker med ekspertviden i netop hortensia gødning.
Majoriteten af nichespecifikke webshops er producenter af produkterne som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online kan du muligvis få skarpere priser.
Flertallet af nichefokuserede webshops er iværksættervirksomheder, som oftest er dansk ejede, muligvis sågar lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe ved at bestille hortensia gødning online fra deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

hortensia gødning bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag cirka 100 personer i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

hortensia gødning silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

hortensia gødning jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

hortensia gødning harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Længe før du påbegynder dit byggeprojekt kan det vise sig aldeles værdifuldt med et tilsagn om, at projektet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvordan du bor vil der være mange retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
2Der viser sig uden tvivl utidige problematikker i tilfælde med større byggeprojekter, og herved vurderes det essentielt at man afsætter rimelig plads i kalenderen, med det formål at man føler sig selvsikker på at nå i mål med projektet.
3Husk at du kan hente tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få i tilfælde af at byggeriet er miljøvenligt. Den økonomiske støtte forudsætter altså at renoveringen gør en positiv forskel for klimaet.
4Du kan finde vældig mange vejledninger og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube yder assistance med ekstremt meget udbytterig oplysning, specielt såfremt du benytter engelske søgeord.
5For opgaver udenfor kan vejret få en fundamental rolle. Således bør du jævnligt tage notits af prognosen for vejret når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme begynder at regne netop som du er godt i gang med dit komplekse projekt.
6Ofte vil det være vigtigt at udfærdige et regnskab for projektet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil blive sundt at beskrive hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør gennemgå ens købspris for hver enkelt.
7Man må på ingen måde gå ned på udstyr. Det kan vise sig at være en fordel at have udstyret til rådighed før du starter byggeprojektet. Det er desuden afgørende at indkalkulere de her omkostninger i dit udgiftsbudget.
8Godt forarbejde vedbliver at være kilden til at lykkes med dit arbejde. Du kunne overveje at sammensætte en gennemarbejdet dagsorden, der dikterer hvilke opgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende numerisk orden. Vær konkret idet du sammensætter din plan.
9Muligvis vil det vise sig vigtigt at du har de påkrævede bygningsmaterialer til rådighed inden du starter eksekveringen. Du bør sammenfatte en simpel oversigt indeholdende alt det der skal bruges, og som det næste tjekke hvert enkelt punkt, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har det hele.
10Det er anbefalelsesværdigt at spørge om assistance til dele af projektet, hovedsageligt når der er tale om omfattende projekter. Omfattende ombygninger skal gerne udføres af flere folk. Ydermere er det mere effektivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
11Du skal ikke undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse herunder hoved- og fodbeklædning som skåner dig med henblik på hændelige skader. Det er af stor betydning at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke køber professionel assistance.
12Du kunne overveje hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør købe eksperthjælp til afslutningen af arbejdet. Forudsat at du benytter assistance fra en fagperson er det normalt at søge forslag fra forskellige leverandører.
Danskernes favorit byggecentre
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er temmelig flot. Ratingen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er temmelig godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er meget godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % giver bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er ret så godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er hamrende imponerende. Evalueringen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål rundt om hortensia gødning

 • Gødning hortensia hvornår?
 • Hvor meget gødning til hortensia?
 • Hvornår skal hortensia have gødning?
 • Hortensia hvilken gødning?
 • Hortensia gødning?
 • Hvilken gødning til hortensia?
 • Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

  En hel del online virksomheder tilbyder heldigvis alverdens billige leveringsmuligheder til hortensia gødning. Den mest populære er nu om dage udleveringssteder, hvor du selv afhenter dine produkter den dag der passer dig. Metoden er altså super simpel, samt ofte endvidere den mest letkøbte slags levering.

  Du bør på samme måde tænke over at få produkterne sendt hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejde. Den er af og til en smule dyrere, men desuden usædvanlig ligetil med hortensia gødning online. Den mindst kostelige type af levering kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, hvilket dog står og falder med at du befinder dig lige ved internet forretningens butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringstidspunktet på hortensia gødning kan i nogle tilfælde være ret vital hvis vi har brug for varen fluks, og herved er det virkelig meningsfuldt at du dobbelttjekker den anslåede leveringstid ved hortensia gødning. De fleste online forhandlere – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – giver billig levering på næste hverdag på masser af varer online, men vær påpasselig da det afhænger af at bestillingen laves forud for et fast klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne klargjort inden personalet har fri.

  Nogle enkelte internet outlets garanterer gratis levering på hortensia gødning online, men ofte kun ifald der shoppes for en bestemt sum. Derudover skulle man overveje den mindst kostelige mulighed for fragt, der oftest er at få kørt produkterne til et afhentningssted.

  En hel del webbutikker tilbyder click-and-collect hvor man bestiller billig hortensia gødning på nettet men selv henter i byggecenteret. For eksempel Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Jem og Fix. Byggekæderne yder for eksempel click-and-collect på hortensia gødning i følgende byer:

  Kalundborg, Haslev, Birkerød, Rødovre, Ballerup, Gentofte, Viborg, Åbyhøj, Vallensbæk, Tilst, Jyllinge, Aarhus, Dragør, Frederikssund, Køge, Virum, Korsør, Frederiksberg, Esbjerg, Ishøj, Horsens, Kolding, Aabenraa, Risskov, Fredericia, Hedensted, Greve, Nærum, Herning, Svendborg, Haderslev, Solrød Strand, Roskilde, Tårnby, Nyborg, Sønderborg, Hobro, Rønne, Slagelse, Aalborg, Herlev, Charlottenlund, Middelfart, Grenaa, Helsingør, Vordingborg, Hjørring, Glostrup, Holstebro, Rudersdal, Taastrup, Skanderborg, Lillerød, Randers, Vejle, Brøndby, Ikast, Silkeborg, Albertslund, Værløse, Brabrand, Valby, Varde, Nørresundby, Vanløse, Ringsted, Frederiksværk, Gladsaxe, Næstved, Holbæk, Brønderslev, Farum, Thisted, Nykøbing Falster, Odense, Ølstykke, Lyngby, Kokkedal, Lystrup, Nakskov, Stenløse, Allerød, Frederikshavn, København, Odder, Skive, Søborg, Struer, Hillerød, Hørsholm, Hedehusene, Hvidovre, Brønshøj, og Højbjerg, .

  Klik-og-hent for hortensia gødning er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Amager, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland).

  Når vi ser på søgedata bliver det klart, at internet shoppere typisk søger bl.a. billig hortensia gødning og hortensia gødning online. Foruden dette ser man mange gange folk lede efter blandt andet køb hortensia gødning, hortensia gødning priser og hortensia gødning tilbud, foruden de gængse byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og Stark.

  Rabat på hortensia gødning

  Det er i dag ret så gnidningsløst for os alle at finde de bedste priser på billige hortensia gødning online hos flere internet webshops, og følgelig har de fleste internet outlets fundet det nødvendigt at nedsætte udsalgspriserne på hortensia gødning drastisk, og ovenikøbet byde på levering uden gebyr.

  Dog kan det trods alt være lønsomt at granske enkelte e-firmaer efter tilbud og udsalg på hortensia gødning online forinden du gennemfører din handel, så man er velinformeret til at modtage den mest billige pris. Se ikke bare hos de gængse byggekæder som Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark og Harald Nyborg.

  Du skal trods alt ikke overse, at i tilfælde af at en internet forhandler tilbyder billige hortensia gødning online på tilbud til en tilbudspris der kan virke enormt gunstig, kan det i nogle tilfælde være et bevis på en snydagtig internet virksomhed. Køb med betalingskort er i hvert fald inkluderet i et lovbud, som støtter kunden overfor uoprigtige e-forhandlere.

  Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en afbetalingsordning fra fx ViaBill, når du ser en fordel i at godtgøre regningen på hortensia gødning ude i fremtiden. Dette tilbydes typisk ved niche webshops, men dog sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

  Når vi kigger i data bliver det markant, at folk som regel leder efter eksempelvis hortensia gødning online og hortensia gødning priser. Derudover oplever vi ofte online shoppere søge eksempelvis hortensia gødning tilbud, køb hortensia gødning og billig hortensia gødning.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg hortensia gødning er 1649 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Det virker bare.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1 m3 1000 liter 200 liter 2000 liter 50 liter 3000 liter 80 liter 400 liter 300 liter 500 liter

  Levering: trailer løst leveret i løs vægt i bigbag i poser afhentning hent selv vognlæs i sække

  Brands: Danmuld Champost GreenBio Pindstrup Park

  Udforsk tidligere brugeres anmeldelser

  Trustpilot tilbyder nogenlunde anstændige chancer for at fortolke mange tidligere forbrugeres vurderinger og derfor er det smart, at du gransker internet forretningens vurderinger inden du handler billige hortensia gødning online.

  Facebook indebærer derudover fuldt ud solide chancer for at få indblik i internet forretningens troværdighed. Desuden ses faktisk e-shops som gør det muligt at registrere en evaluering af virksomhedens service, hvilket tillige kan tages i brug til at fornemme kundetilfredsheden.

  Før folk shopper billige hortensia gødning online hos en internet shop burde de på en vis måde gøre sig bekendt med indholdet af shoppens forretningsaftale, dog er det for det meste ikke særlig morsomt, specielt på de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan og Bygma.

  Et alternativ kunne være at granske om e-handlen er e-mærke tilsluttet, som almindeligvis er en tilkendegivelse af at e-butikken anerkender de danske retningslinjer, samt at internet forretningen rutinemæssigt kigges til af jurister som forstår de gældende bestemmelser.

  Desuden tilbydes du mulighed for bistand, når du bliver udsat for vanskeligheder som følge af din shopping med hortensia gødning. Foruden dette anbefales det at køber er hensynstagende til de mest centrale vilkår i forbindelse med bestillingen af hortensia gødning online, for eksempel hvilken byttepolitik internet butikken tilbyder.

  På grund af dette er det samtidig essesentielt, at man når som helst beholder sin ordremail, således man i fremtiden kan bevidne sit køb af hortensia gødning, ligegyldig om man bestiller hos XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, Stark eller Harald Nyborg.

  Hans M gav 5 stjerner

  Meget hurtig levering

  Helle Jørgensen gav 4 stjerner

  Meget hurtig levering

  Maria Jensen gav 5 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  Rasmus gav 4 stjerner

  Hurtig levering

  9 gode råd til internetshopping
  1Før folk køber billige hortensia gødning hos en butik kunne de ideelt set se på webbutikkens handelsbetingelser, men det er oftest ikke super spændende. Ligeså er det en hjælp at køberen er påpasselig med de mest centrale bestemmelser der gælder for shopping af billige hortensia gødning online, som eksempelvis hvilken bytteret online forhandleren har.
  2Den mest betalelige fragtløsning er uden tvivl at hente produkterne selv, men det forudsætter at du lever lige ved internet selskabets arbejdslager. Den løsning er selvfølgelig ret afgørende når du står og skal bruge hortensia gødning straks. Alternativt så frembyder en hel del online webshops fragtfri levering, men i mange tilfælde forudsætter det at du køber for en konkret sum.
  3Leveringshastigheden kan vise sig at være særdeles central i tilfælde af at vi absolut skal bruge dine nye produkter inden for kort tid, så derfor er det ret så afgørende at vi ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt for hortensia gødning. En del outlets på nettet byder på billig dag-til-dag levering på en masse produkter, hvilket dog beroer på at handlen gemmenføres inden et besluttet tidspunkt.
  4Det er yderst bekvemt for alle at finde de laveste priser online på billige hortensia gødning hos forskellige online forhandlere, og derved lover utallige online varehuse gratis levering. Det kan dog imidlertid vise sig lønsomt at analysere en række online varehuse efter tilbud og udsalg før du færdiggør din shopping, således at man ikke er i tvivl om at modtage den mest betalelige pris.
  5En hel del forhandlere på nettet frembyder nu om dage alverdens billige fragtmetoder til hortensia gødning. En af favoritterne er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv henter produkterne når du har mulighed for det. Metoden er altså ret så nem, og ofte endvidere den mindst kostelige leveringsmanér.
  6Generelt tilråder vi at kigge om internet webshoppen er godkendt af e-mærket, da det generelt er et kendetegn for at internet selskabet anerkender gældende dansk lovgivning, udover at webshoppen nu og da undersøges af fagfolk der kender til vedtægterne på området. Forinden folk shopper billige hortensia gødning i en online shop bør de for at være på den sikre side overveje dens regler.
  7Trustpilot frembyder relativt stabile muligheder for at tolke en stor gruppe øvrige konsumenters opfattelser og herved er det at foretrække, at du sonderer e-shoppens anmeldelser før du køber billige hortensia gødning online. Facebook giver dig for øvrigt adskillige fremragende genveje til at få indblik i e-shoppens pålidelighed.
  8Vi foreslår generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er indbefattet af et regulativ, hvilket garanterer folk imod snydagtige internet forretninger. Som alternativ burde du drage nytte af en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at afdrage pengene af flere omgange.
  9Flere online firmaer frembyder gratis fragt på hortensia gødning, men i mange tilfælde kun ifald der shoppes for et konkret beløb. Derudover kunne du udse dig den billigste metode til levering, hvilket typisk er at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop. Denne viser sig sædvanligvis også særligt hensigtsmæssig. Den mest billige fragtform vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk