Maabjerg

Højbedsmuld pristjek

Er du på udkig efter højbedsmuld? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 44 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter højbedsmuld inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.373 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.399 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.582 kr.Sække med 900 literKøb
1.583 kr.Sække med 900 literKøb
1.583 kr.Sække med 900 literKøb
1.583 kr.Sække med 900 literKøb
1.788 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 300 liter 200 liter 3000 liter 1000 liter 50 liter 2000 liter 1 m3 400 liter 80 liter 500 liter

Levering: i bigbag løst leveret i løs vægt vognlæs hent selv afhentning trailer i sække i poser

Brands: Danmuld Champost GreenBio Park Pindstrup

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er gør-det-selv projekter lig med massevis af spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at bestille ved en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af højbedsmuld.
Du bør kende de betingelser der gælder når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund skal man læse webshoppens handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder har et enormt varesortiment, imens nogle fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan vide om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare højbedsmuld.
Der er ikke lighed i prisen på billige højbedsmuld hos de forskellige online byggekæder. Nogle tilbyder gode priser, imens øvrige satser på kompetent sparring. Du bør beslutte hvad du vil prioritere.
Det er helt klart meget vigtigt at vide, om det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
Såfremt du vil have produkterne med det samme eller blot vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel hente produkterne på eget initiativ. Dette er specielt en mulighed ved de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre køber varer fra diverse nicheshops, hvorfor du så kan købe fra et stort sortiment af højbedsmuld online.
De gængse byggekæder finder du i de større byer, og herigennem har kunderne adgang til at handle online og køre produkterne på egen hånd. Derfor kan du blive fri for fragtgebyret, samt endda få produkterne med det samme.
De store byggemarkeder er folkekære og velkendte forretninger, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Mange nicheforhandlere styrer selv produktionen af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en billigere pris.
Majoriteten af specialiserede netshops er opstartsvirksomheder, der typisk drives i Danmark, måske endda lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du handler højbedsmuld online på deres webshop.
Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er ekstraordinært passionerede omkring deres produkter, idet de udelukkende sælger disse produkter. Ergo vil du modtage ekstremt begavet service fra mennesker med ekspertviden i lige præcis højbedsmuld.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 kollegaer i firmaets 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

højbedsmuld silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

højbedsmuld jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 2.100 ansatte i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

højbedsmuld bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

højbedsmuld harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 ansatte i de 6 varehuse. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du bør regne på hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du bør investere i hjælp fra en ekspert til delelementer af byggeriet. Hvis du ønsker assistance fra en fagperson kan det være en god idé at lede efter uforpligtende tilbud fra en håndfuld virksomheder.
2Det kan vise sig aktuelt at du har alle byggematerialer parat i god tid før du går i krig med eksekveringen. Du kan med fordel lave en punktforms oversigt med de materialer der skal bruges, og dernæst gennemløbe hver eneste ting, så du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
3Længe før du starter byggeprojektet kan det blive usandsynligt centralt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
4Der præsenterer sig ofte uventede udfordringer når det handler om omfangsrige opgaver, og følgelig kan det være værdifuldt at man afsætter god nok plads i arbejdsplanen, med det formål at man kan være selvsikker på at man får det færdiggjort.
5For opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. På grund af dette må du regelmæssigt tage notits af vejrvarslen i tiden op til arbejdets start, så du slipper for at det uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger netop som du er midt i dit store byggeprojekt.
6I visse tilfælde kan man søge offentligt tilskud til byggeprojekter. Det gives når renoveringen er positivt for miljøet. Bidraget beroer altså på at byggeriet har positiv indfyldelse på planeten.
7Det anbefales at indhente en hjælpende hånd til byggeprocessen, især såfremt det er væsentlige ombygninger. Større opgaver skal gerne udføres af flere personer. I øvrigt må det være mere effektivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
8Du vil nødig fattes arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig fundamentalt at du har værktøjet til rådighed når du iværksætter byggeriet. Derudover er det vigtigt at indregne udgifterne hertil i byggeriets budget.
9Der kan findes mange forskellige hjælpeartikler og videoer via nettet som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med temmelig meget udbytterig info, ikke mindst såfremt du bruger den engelske version.
10Typisk vil det vise sig vigtigt at udfærdige en budgetoversigt for projektet, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det er behjælpeligt at dokumentere samtlige udgifter, og dernæst tjekke den billigste pris på dem alle sammen.
11Godt forarbejde vil være metoden til succes med arbejdet. Du må nedskrive en gennemarbejdet arbejdsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende nummerorden. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af din plan.
12Du skal for alt i verden ikke forsømme sikkerheden, så husk påklædning herunder hjelm og sko som hjælper dig mod hændelige uheld. Det er uundværligt at du husker din sikkerhed i byggeprocessen, specielt når du ikke skaffer professionel hjælp.
De bedst vurderede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er virkelig godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % giver bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er rigtig overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvsagt er hamrende overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ret så beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % giver topkarakter, og alene 9 % giver bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er hamrende betryggende. Karakteren er baseret på 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.

Typiske spørgsmål vedr. højbedsmuld

 • Hvad koster højbedsmuld?
 • Hvor meget vejer højbedsmuld?
 • Hvor købes højbedsmuld online?
 • Hvad er højbedsmuld?
 • Hvor købes højbedsmuld billigt?
 • Hvor er højbedsmuld på tilbud?
 • Hvilken slags levering er bedst?

  Temmelig mange butikker på nettet foreslår nu en lang række forskellige billige fragttyper til højbedsmuld. En yndling er i dag at få leveret til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente din ordre på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er jo virkelig hensigtsmæssig, samt mange gange desuden den mest billige form for fragt.

  Du kunne derudover foretrække at bestille produkterne til levering til din bolig eller ud til dit arbejde. Leveringstypen bliver somme tider et hak mere pebret, men ligeledes ualmindeligt nem ved køb af højbedsmuld online. Den mest letkøbte fragtmetode er unægtelig at du selv henter varerne, men dette forudsætter at du opholder dig nærved internet selskabets byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringsdygtigheden på højbedsmuld kan i nogle tilfælde være særligt afgørende såfremt du har brug for din pakke omgående, så med det formål er det forholdsvis meningsfuldt at du gransker det estimerede leveringstidspunkt ved højbedsmuld. Mange internet forhandlere – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række varer online, som trods alt nødvendiggør at orden realiseres inden et fast tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få pakken ekspederet før de logistikansatte holder fyraften.

  Nogle få internet outlets lover fragtfri levering på højbedsmuld online, men i mange tilfælde påkræves det at der shoppes for et fastslået beløb. Alternativt bør man vælge den mest betalelige fragtmetode, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få bragt din bestilling til en pakkeshop.

  Flere byggemarkeder tilbyder click-and-collect hvor du køber billig højbedsmuld hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg og Bauhaus. Byggemarkederne udlover bl.a. klik-og-hent på højbedsmuld i følgende byer:

  Aarhus, Glostrup, Nykøbing Falster, Struer, Tilst, Herlev, Odense, Silkeborg, Jyllinge, Ikast, Farum, Vanløse, Næstved, Dragør, Hørsholm, Lillerød, Risskov, Grenaa, Hedehusene, Lyngby, Frederikshavn, Svendborg, Skanderborg, Lystrup, Varde, Odder, Køge, Holstebro, Ballerup, Brønderslev, Ringsted, Esbjerg, Greve, Charlottenlund, Nærum, Gentofte, Frederiksberg, Kolding, Vejle, Helsingør, Vordingborg, Middelfart, Vallensbæk, Aalborg, Ølstykke, Viborg, Haslev, Gladsaxe, Brønshøj, Hobro, Thisted, Hillerød, Søborg, Kalundborg, Frederiksværk, Højbjerg, Virum, Solrød Strand, Holbæk, Kokkedal, Frederikssund, Brøndby, Allerød, Slagelse, Korsør, Stenløse, Birkerød, Hjørring, Roskilde, Horsens, Nakskov, Rønne, Hvidovre, København, Værløse, Aabenraa, Albertslund, Skive, Tårnby, Rødovre, Ishøj, Herning, Sønderborg, Åbyhøj, Valby, Brabrand, Haderslev, Taastrup, Fredericia, Randers, Hedensted, Rudersdal, Nyborg, og Nørresundby, .

  Klik-og-hent for højbedsmuld er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland), Sjælland (Lolland, Hovedstaden, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Falster) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn).

  Ved indkig i tendenserne står det klart, at netshoppere typisk søger efter eksempelvis billig højbedsmuld og højbedsmuld priser. Derudover oplever vi ofte mennesker søge blandt andet højbedsmuld online, køb højbedsmuld samt højbedsmuld tilbud, plus de gængse byggecentre som Stark, 10-4, Bygma, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Find den bedste pris på højbedsmuld

  Det er jo særdeles simpelt for alle at kigge efter tilbud på billige højbedsmuld online på forskellige forretninger på nettet, og derved har massevis af e-handler ikke kunne lade være med at nedsætte prisniveauet på højbedsmuld enormt, og ovenikøbet love billig fragt.

  Det kan dog ikke desto mindre være gavnligt at prøve et par butikker på nettet efter udsalg og tilbud på højbedsmuld online inden du køber, således at du er sikker på at opnå den skarpeste pris. Kig ikke bare på de udbredte byggecentre som Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg og Jem og Fix.

  Du bør alligevel være opmærksom på, at såfremt en e-forretning tilbyder billige højbedsmuld online til salg for en pris der kan virke ekstraordinært billig, så bør det i nogle tilfælde være et kendetegn på en fup online webshop. Shopping med kort er dog inkluderet i et regulativ, hvilket sikrer dig som køber imod uærlige e-firmaer.

  Generelt foreslår vi betalinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du benytte en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at afbetale regningen på højbedsmuld over et længere tidsrum. Det tilbydes som regel ved nichebutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Når man ser på data står det klart, at netshoppere jævnligt søger efter eksempelvis højbedsmuld priser og køb højbedsmuld. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere kigge efter bl.a. højbedsmuld online, billig højbedsmuld samt højbedsmuld tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg højbedsmuld er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 200 liter 300 liter 3000 liter 50 liter 1000 liter 500 liter 1 m3 400 liter 80 liter 2000 liter

  Levering: afhentning vognlæs i bigbag i poser i løs vægt trailer i sække løst leveret hent selv

  Brands: Pindstrup Danmuld Park GreenBio Champost

  Analyser andre menneskers betragtninger

  Trustpilot indebærer rigtig hæderlige løsninger til at kigge på adskillige forhenværende køberes opfattelser og af den grund kan det være til hjælp, at du bliver klogere på online shoppens vurderinger før du shopper billige højbedsmuld online.

  Facebook frembyder ligeledes relativt anstændige chancer for at få en idé om internet firmaets kundetilfredshed. Her møder vi en række forretninger på nettet som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en omtale af købsoplevelsen, hvilket ligeledes burde udnyttes til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

  Forinden folk køber billige højbedsmuld online på en butik bør man til hver en tid løbe igennem netshoppens regler, dog er det naturligvis ikke særlig spændende, i særdeleshed med de store byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

  Et alternativ kan være at bemærke hvorvidt e-forretningen er støttet af e-mærket, siden det ofte er et signal om at e-forretningen adlyder de danske retningslinjer, foruden at e-firmaet fra tid til anden vurderes af jurister som har megen viden om de gældende regulativer.

  Det giver dig genvej til at få bistand, for så vidt du udsættes for dilemmaer i forbindelse med din ordre på højbedsmuld. Herudover tilråder vi at man er påpasselig med de primære reglementer der kan have betydning for købet af højbedsmuld online, fx hvilken returrettighed internet butikken har.

  I den forbindelse er det desuden relevant, at man altid gemmer ens kvittering, så man når som helst vil kunne dokumentere købet af højbedsmuld, uagtet om man køber fra Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma eller Stark.

  Camilla U gav 5 stjerner

  Det var godt !

  Tina H gav 4 stjerner

  Det var helt ok.

  Christian O gav 5 stjerner

  God service og hurtig levering

  Inge Møller gav 5 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  9 tips til online indkøb
  1Den mindst kostelige form for levering vil utvivlsomt være at du selv henter varerne, hvilket dog står og falder med at du har bopæl med kort afstand til e-handlens adresse. Den mulighed for fragt kan vise sig at være temmelig afgørende såfremt vi har behov for højbedsmuld fluks. Alternativt så lover indtil flere internet webshops gratis fragt, men ofte kun ifald du bestiller for en konkret sum.
  2Forud for at folk handler billige højbedsmuld hos en internet handler kunne man når alt kommer til alt læse e-butikkens vilkår, men det er typisk ikke super spændende. Tilsvarende er det smart at køberen er påpasselig med de primære vilkår der er gældende for købet af billige højbedsmuld online, eksempelvis hvilken returrettighed e-butikken tilsikrer.
  3Flere e-shops giver til alt held en række forskellige billige fragtmuligheder til højbedsmuld. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder pakkeshoppen, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de købte varer når det passer ind i din kalender. Fragttypen er altså ultra fleksibel, og ofte ligeledes den billigste mulighed for fragt.
  4Vi foreslår generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omfavnet af en forordning, som skærmer dig imod svindlende netshops. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du hellere vil betale pengene ude i fremtiden.
  5Trustpilot præsterer i højeste grad fantastiske løsninger til at iagttage en stor portion aktuelle brugeres vurderinger og af den grund er det fornuftigt, at du tolker webshoppens ratings inden du handler billige højbedsmuld online. Facebook byder på tillige altid nyttige løsninger til at få indsigt i e-handlens pålidelighed.
  6Det er ualmindeligt let gængeligt for alle og enhver at finde information om priser online på billige højbedsmuld i blandt flere firmaer på nettet, og af den grund garanterer flertallet af online varehuse levering uden betaling. Det kan dog ikke desto mindre blive gunstigt at kontrollere nogle få outlets på nettet efter tilbud forinden du færdiggør din shopping, således at man ikke er i tvivl om at få fat i den mest betalelige pris.
  7Leveringstiden kan vise sig at være særdeles vigtig forudsat man har behov for varerne fluks, så derfor er det særdeles på sin plads at man ser nærmere på den forventede leveringstid ved højbedsmuld. En lang række internet shops annoncerer billig 1 hverdags levering på mange af butikkens varenumre, men vær vagtsom da det afhænger af at bestillingen laves før et aftalt klokkeslæt.
  8Nogle enkelte internet foretagender sikrer fragtfri levering på højbedsmuld, men oftest er det under forudsætning af at der handles for en konkret pris. Som alternativ skulle du foretrække den mindst kostelige løsning til levering, hvilket tit er at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et afhentningssted. Den er til tider endvidere ekstremt praktisk. Den billigste leveringsmulighed kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne.
  9Vi anbefaler at granske hvorvidt internet butikken er e-mærket medlem, hvilket typisk er et kendetegn for at internet selskabet opfylder de danske love, foruden at forretningen lejlighedsvis kigges til af eksperter som forstår de gældende love. Før nogen bestiller billige højbedsmuld på en butik burde man de facto skimme butikkens handelsaftale.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk